Zweden: Politie neemt “Islam is of the devil” T-shirt in beslag

Screenshot_53

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse politie heeft vrijdagmiddag in een winkelcentrum in het Zweedse Karlstad een man aangehouden. Ze namen zijn T-shirt in beslag en maakte proces-verbaal op. Het delict valt onder “aanzetten tot etnische haat”, aldus de lokale krant “Nya Wermlands-Tidningen”.

De ophitsingswetten van Zweden (“hets mot folkgrupp”) criminaliseren bedreigende uitlatingen of uitlatingen die individuen beledigen op basis van ras, huidskleur, nationaliteit, etniciteit, geloof of seksuele voorkeur. Op het delict staat een straf van tot twee jaar gevangenisstraf of een boete.

Bron:
http://sverigesradio.se
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

25 reacties op Zweden: Politie neemt “Islam is of the devil” T-shirt in beslag

 1. Jean zegt:

  Laten we allemaal heel snel zo een T shurt aantrekken want het is reeds 10 over 12 met die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij op ons grondgebied, vuile kinderverkrachters horen hier niet vrij rond te lopen.

  Like

 2. Lis zegt:

  Dus als een Zweed of Zweedse zich bekeert tot dat duivelsgeloof, verandert zijn/haar etniciteit? De biologische wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wat een griezelige ontwikkeling.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Proef op de som nemen en T-shirts aantrekken met de tekst: “Swedish natives are of the devil.”
  En dan kijken, hoe snel ze dáár bovenop zitten.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Zweden SCHAFT zich af. Dat krijg je als RODEN/SOCIALISTEN 10 tallen jaren achter elkaar regeren. Zweden vergelijk ik met het boek van George Orwell “1984”. Alles wat erin beschreven is, vindt plaats in Zweden.

  Like

  • Dat vind ik erg goed , uitkomen voor je mening hoort zolang wij vrij zijn op deze wereld en niet gevraagd hebben om er bij te horen , kunnen we zeggen en doen wat wij maar willen .Als het maar goedbedoeld is
   *****
   had ik maar een zo truitje

   Like

 5. Lopen daar alleen nog maar lafbekken rond,die de weinige Zweden die nog denken kunnen,de mond willen snoeren?Dit is toch wel heel vergaand!Heeft iemand trouwens nog iets gehoord van de man die mee is genomen naar het politiebureau,in verband met 27 januari?

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Lis ze schreeuwen toch allang Racisme! als de Islam wordt aangevallen?

  Like

 7. benkok zegt:

  http://tora-yeshua.nl/2014/11/video-toespraak-ben-kok-op-eo-radiosymposium-20-nov-2014/
  Als je de video (8 minuten, mn. de eerste 5) afluistert en kijkt, dan zou ik dus als Zweed voor 2 jaar achter de tralies zitten.
  Shalom,
  Ben

  Like

 8. Willie zegt:

  En als die booslims met borden staan te zwaaien met daarop allerlei rotzooi tov de westerse wereld , is dat geen ”aanzetten” tot ethnische onlusten ??? Hun borden etc worden nochtans niet in beslag genomen , dus weeral : 2 maten, 2 gewichten

  Like

 9. Dokus zegt:

  Aanzetten tot etnische haat lees ik dat nu echt goed? En de Koran dan? Wat doet dat boek? Heeft u het al gelezen…..? Dat zet pas aan tot etnische haat tegen ongelovigen anders gelovigen tegen varkens en honden….westerse decadentie….. Democratie. Alles wat ons westerlingen lief is wordt haat tegenover gezet. Oei oei Zweden is goed bezig met twee maten te meten pas op Zweden dit zal tegen je gaan keren.

  Like

 10. um shmum zegt:

  Mooi stukkie met de waarheid, Ben Kok!

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Geweldig he? Dan zouden ze in Zweden behoorlijk wat Nederlanders moeten arresteren. Ze dulden geen kritiek over migranten en vluchtelingen. Wat een zielig land toch? Aan de andere kant wij weten helemaal niet hoe de gewone Zweden op de oppressie van de politieke elite reageren? Hoe lang zouden ze het nog pikken? Een hele volk in ijzeren boeien zetten en muilkorven helpt niet op de lange duur. Het kan zelfs zijn, dat op een dag zouden wij in de ochtendnieuws te horen krijgen dat er in Zweden een coup d’etat heeft plaats gevonden. De regering is door X gearresteerd en er wordt een administratieve regering geïnstalleerd. De nieuwe machthebbers zouden massale deportaties bewerkstelligen. Ze zouden de diensten van Poetin bijhalen ….Ladingen van asielzoekers en migranten zouden per Antonovs naar de goelags of de voormalige Aziatische (islamitische) republieken worden getransporteerd.

  Like

  • Vrije Burger zegt:

   Het zou zomaar mogelijk kunnen worden dat een dictatoriale (re)actie het enige zal zijn wat nog rest om een tiranniek systeem dat zich van de democratie als systeem en dekmantel bedient een halt toe te roepen en de wacht aan te zeggen. Het zal de grootste nederlaag zijn voor de democratie niet alleen, maar voor iedereen in het algemeen, en de rechtstaat in het bijzonder. Maar het zal dan ook de enige mogelijkheid zijn om de vrijheid voor iedereen die zelf ook de vrijheid voor iedereen wil veilig te stellen, en die is niet veilig bij de traditionele vijanden die we nog kennen uit de vorige eeuw, en nog minder bij godsdienst fanatici!

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Vrije Burger
    Ik denk dat, helaas, zo’n coup d’etat actie van de Zweedse leger is de enige manier om het land van de linkse junta snel te ontzetten. Men kan al niet meer over het gevaar van ondergaan op lange termijn spreken. In Zweden is het ‘erop of eronder’ een kwestie van pakweg 5 tot 8 jaar. Men kan de politiek m.b.t. vluchtelingen van mensen zoals Frederik Reinfeldt en zijn opvolgers vergelijken met het binnen halen van een massa door Yaersinea Pestis bacterie geïnfecteerde ratten. Met de hoop dat op korte termijn een grootschalige Pest epidemie zal uitbreken die de bevolking van het land doet decimeren.
    Als dat daar zo doorgaat, zie ik dat de Zweden zelf uit hun land zouden wegvluchten. Als eersten de wetenschappers en hoogopgeleiden, studenten, later vakmensen enz.. De achterblijvers zouden de ouderen, zieken en mensen met een laag inkomens zijn. Die zouden dan massaal door de “arme stakkers van vluchtelingen” in de naam van Allah worden afgeslacht. Er zal natuurlijk niemand zijn die ze zal beschermen, aangezien de politieke criminelen aan de top zouden allang weg zijn. Ze zouden op dezelfde wijze vluchten zoals de Nederlandse regering De Geer in 1940 en vele Top Nazis – via ODESSA – in 1945 en 1946.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Vrije Burger: 07.59. uur. Ook ik geloof niet meer in Democratie. Ik begin steeds meer te geloven, dat Generaal Franco gelijk had met het afrekenen met de RODEN en hun meelopers, tijdens de Spaanse Burgeroorlog ( 1936 -1939).

    Like

   • Vrije Burger zegt:

    Weet je nog hoe Den Uil ageerde tegen de doodvonnissen van de ETA terroristen van zo’n 40 jaar terug, of ben je daar niet oud genoeg voor? En verder: zie de gebeurtenissen in Noord-Afrika waar de zgn. Arabische ‘lente’ inmiddels in een winter is veranderd. Alleen Egypte heeft zich herpakt!

    Like

 12. waar zijn die T-shirts te bestellen? Ik wil ook al een Nazarener t-shirt dragen.

  Like

 13. Hans zegt:

  Heh?
  Het is gewoon de waarheid hoor, die gekken aanbidden het getal 666 wat de grondslag is van die koran.

  Like

 14. Vrije Burger zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Zweden krankzinnig? Lees zelf!

  Like

 15. Tempelier zegt:

  Nou, dan allen mensen die de koran lezen en belijden de bak in , conform deze wet. ( geld natuurlijk niet voor moslims, deze wet)

  Like

 16. Roy van Breemen zegt:

  Reactie van “Mijnheertje” zou zijn…

  De Nederlandse regering heeft geen grip op deze nogal ingrijpende situatie m.b.t
  symphatisatie tot deze “gruwel-bende”genaamd ISIS.
  Europa trilt nog na van al de “schokkende”beelden waarme zij ons…”verwelkomen”.

  Hetzelfde Europa verdomd het nog steeds, net zoals Amerika…om eens daad-krachtitig
  op te treden. Ik bedoel, we hebben immers een aantal B-52 vliegtuigjes. Prop ze vol met
  bommen..en laat deze vallen op doelen waarvan men rederlijkerwijs kan aannemen
  dat het tuig daar zit. Uiteraard verschuilen zij zich onder de bevolking. Maar dat deden de moffen ook. PLATGOOIEN dat gebied. !!!
  24 uur lang.!! Geloof me…binnen 1 maand komen er minder “filmpjes”van onthoofding binnen.

  EUROPA IS TE SOFT. !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s