CARTOON: Windturbines, een mislukt project van de “maakbare samenleving”. . .

Screenshot_65

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Climategate, Graaien, Groenen, klimaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Milieu, Nederland, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON: Windturbines, een mislukt project van de “maakbare samenleving”. . .

 1. Frans de Wit zegt:

  Ik heb al meerdere keren de diverse instanties aangeschreven ook de 2e kamer met de minister die belast is met energie vraagstukken. Ze moeten rond de aarde gewoon op 6 punten zonnecollectoren plaatsen en dan doorgekoppeld met een netwerk van bedrading. Zodat als de zon aan het schijnen is aan de andere kant van de aardbol wij daar de stroom vandaan krijgen en visa versa. Zon schijnt altijd maar niet altijd boven ons. Dus het is gewoon een kwestie van vraag en aanbod. Zo ben je wel altijd afhankelijk van elkaar maar niet op de manier zoals het nu is. Met aardolie en gas. Er kan dan niemand meer moeilijk gaan doen. Ook de financiën zijn dan beter in de hand te houden. Natuurlijk zijn er wel kosten gemoeid met het transport ervan. Maar de zgnd brandstof is er altijd voor handen.,

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Windturbines……een miljarden verslindende waanzin !! U en ik zullen het gelach betalen !!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Windmolens kosten alleen maar geld, ja. Maar deden die linkse overheden ooit anders ? Ze smijten met ons belastinggeld naar allerlei zinloze en discutabele doelen. Komen ze het jaar er op weer geld tekort, dan gaan alweer de belastingen en accijnzen omhoog. En dit thema speelt zowel in Den Haag als bij de lokale overheden. Straten en pleinen die er prima uitzien worden gereconstrueerd. En enkele jaren daarna weer eens, en nog eens, tot vervelens toe. Onze overheden zijn als die beruchte vrouw met dat gat in haar hand, alwaar haar echtgenoot op den duur diep in de schulden komt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s