De nep-vluchtelingen van de VN

Screenshot_78

Een zogenaamd Palestijns ‘vluchtelingenkamp’ in Gaza. Er wonen echter nauwelijks oorspronkelijke vluchtelingen, alleen hun nakomelingen. En het is geen kamp maar een woonwijk.

(Door: Lawrence Solomon – Vertaling: Likoed)

In de omgekeerde wereld van UNRWA [de VN organisatie voor Palestijnse vluchtelingen], groeit het aantal vluchtelingen alleen maar.

Raadsel: Je bent een Amerikaans staatsburger, geboren en getogen in de VS, en je hebt nog nooit een voet buiten jouw land gezet. Toch ben je ook een vluchteling uit een ver land. Hoe kan dat?
Hint: Je ouders en grootouders zijn ook Amerikanen en ze zijn ook vluchtelingen.
Nog een hint: Uw kinderen, van u en uw Amerikaanse echtgenote, zijn ook vluchtelingen, en als ze oud genoeg zijn om zelf kinderen te hebben, zullen hun kinderen ook vluchtelingen zijn.

Dit is geen strikvraag. Dergelijke vluchtelingen bestaan op deze planeet, niet alleen in de VS, maar ook in Canada en andere landen. In feite zijn er miljoenen vluchtelingen op deze planeet die nog nooit op de plek zijn geweest van waaruit zij worden geacht te zijn gevlucht.

Maar er is slechts één plek op deze planeet waar deze miljoenen personen van afkomstig zijn – Israël en de Palestijnse gebieden – en er is maar één “volk” op deze planeet die voor zichzelf voor en hun kinderen deze vluchtelingenstatus tot in de eeuwigheid hebben – Palestijnen.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Heilige Land, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, propaganda, Rotzakken, Socialisten, UNRWA, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

4 reacties op De nep-vluchtelingen van de VN

 1. Henk.V zegt:

  En deze goed georganiseerde Palestijnse zwendel bende goochelt met grote aantallen niet-bestaande vluchtelingen, met vervalsingen van de geschiedenis, met de waarheid in het algemeen, waardoor zij de schuld van hun smeerlapperijen op de Staat Israël kunnen afwentelen
  En op die manier vangt dit maffia volkje grote sommen geld EN de sympathie van de islamitische wereld en van de politiek correcte idioten in het Westen.

  Ik walg van dat volkje en iedereen die de Palestijnen steunt!
  En eens te meer wordt overduidelijk van welke elementen het Westen drastisch moet worden gezuiverd.
  Nooit weer politiek correct! Nooit meer links liberaal!

  Like

 2. Daiyu-ninja zegt:

  Wat er bij mij niet in kan is, dat politici weten dat er geen palestijns (geen H-letter) volk bestaat en nooit heeft bestaan. Een volk dat niet bestaat kan geen recht hebben op een eigen staat. Mensen die niet bestaan hebben geen land/eigen staat nodig.
  Maar de Joden die al sinds mensenheugenis bestaan, hebben volgens de personen die vinden dat een niet bestaand volk recht heeft op een eigen staat, nergens recht op. Zelfs niet op een heel kleine lapje grond.( Israel)

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Een verdere uiteenzetting over dit verschijnsel kunt u lezen in het document: “Twee soorten vluchtelingen” dat ik op aanvraag beschikbaar heb.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s