De Westermoskee: vies geld, Jihadisten en corruptie

Screenshot_70

Westermoskee in Amsterdam

(Door: Spartacus)

Journalist Kameel Rijken publiceert vandaag een boek waarin naar voren komt hoe het mono-culturele Ottomaanse annexatie-project “De Westermoskee” omgeven is door cutthroats, crypto-jihadisten en vies geld. In een mini-docu van de mini-PvdA leidt de vader van ginger-turk u rond in de wereld van de Westermoskee. Brave Nederlanders zeggen braaf dat dit mono-culturele overwinningsmausoleum de multiculturaliteit waarborgt. In 1994 kopen Erdo-boys voor 3,3 miljoen euri een lap grond. Ze willen er een moskee bouwen maar platzak. De Rood/Groene gemeenteraad vond dit zielug en kocht de grond in 2005 terug voor 6,1 miljoen euro. Vervolgens krijgen de mini-sultans de grond in erfpacht terug van de gemeente. Dit was dus een cadeautje uit de gemeente-pot van 2,8 miljoen euro.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Appeasement, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groenen, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Overheid, politici, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op De Westermoskee: vies geld, Jihadisten en corruptie

 1. Jean zegt:

  Weg met die bunkers en die smeerlapperij want het gaat van dag op dag slechter met het land en zijn autochtone bevolking, moslims uit ons leven is de boodschap en wacht daar niet te lang mee anders gaat er veel bloed vloeien.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  De moskee functioneert prima als monument voor het landverraad van de PvdA.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Links…..Het zijn en blijven toch altijd smeerlappen!!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3796939/2014/11/24/Corporatie-sloot-schimmige-deal-rond-Westermoskee.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20141124

  Een artikel hierover in ‘Trouw’.

  De Amsterdamse woningcorporatie Het Oosten heeft in 2007 125.000 euro betaald om een bezwaar tegen de bouw van de Westermoskee af te kopen. Daarmee is ze in een schimmige affaire verzeild geraakt waarin ook criminelen een rol spelen. Een deel van het geld is verdwenen in de zakken van een medewerker van het Turkse consulaat in Rotterdam, een deel is zoek. De bezwaarmaker zelf, een Amsterdammer van Turkse komaf, zegt nooit meer dan 20.000 euro te hebben ontvangen.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Qat zijn we er toch op vooruitgegaan met de import van deze mensen, wat een verrijking :-{

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s