Duitse deelstaat Sachsen plant speciale eenheid tegen criminele asielzoekers

Screenshot_81

(Vertaling: E.J. Bron)

Dresden – De Minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Sachsen, Markus Ulbig (CDU), heeft de oprichting van een speciale eenheid van de politie tegen criminele asielzoekers aangekondigd. “We beginnen als model in Dresden en willen dit daarna in de hele deelstaat installeren”, zei hij tegenover de “Dresdner Morgenpost”. Veel politici zouden bij dit thema blijkbaar bang zijn om als buitenlander vijandig te gelden.

“Uiteraard is er ook sprake van criminaliteit rondom asielzoekerscentra. Er zijn ook asielzoekers, die steeds opnieuw opvallen bij de politie. Dat wil ik niet verzwijgen”, benadrukte de CDU-politicus. Desondanks zou deze groep slechts een klein deel onder de asielzoekers vormen, die de sfeer in de samenleving zou vergiftigen.

“Die moeten doodeenvoudig weer vertrekken”

De speciale eenheid dient vooral te bestaan uit agenten met bijzondere kennis van het vreemdelingenrecht. “Het mag niet zo zijn dat iemand die geen recht op asiel heeft en desondanks zware misdaden heeft begaan uiteindelijk door de botsing tussen het Wetboek van Strafvordering en het buitenlanderrecht uiteindelijk met een soort verblijfsrecht beloond wordt.” Ulbig kondigde daarom een harder optreden bij de uitzetting van afgewezen asielzoekers aan: “Die moeten doodeenvoudig weer vertrekken. Dat moeten we ook doordrukken, desnoods met dwang door de politie.”

De Minister van Binnenlandse Zaken van Sachsen nam de islamkritische “Pegida”-demonstraties, die al vijf weken lang iedere maandag in Dresden plaatsvinden en de laatste keer meer dan 3.500 deelnemers konden mobiliseren, in bescherming. “Ik denk niet dat iedereen die daarin meeloopt nazi´s of rechtsen zijn.” Desondanks zou nauwkeurig moeten worden gecontroleerd of zich onder de organisatoren “rattenvangers” en “ondemocratische populisten” zouden bevinden.

Tegelijkertijd waarschuwde hij echter ook tegen links-extreme blokkades van de “Pegida”-demonstraties. “Ik beschouw het als gevaarlijk als hier de gebruikelijke Antifa-reflexen komen. Ik denk dat men bij deze constellatie over niet generaliserend kan zijn tegen demonstranten die hun mening zeggen.” Men zou veel meer “duidelijke taal” moeten spreken over de thema´s waarover de mensen zich zorgen maken.

Screenshot_82

Markus Elbig

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Criminaliteit, demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Duitse deelstaat Sachsen plant speciale eenheid tegen criminele asielzoekers

 1. Uitgewezen asielzoekers moeten gewoon weer vertrekken.Dat moeten we doordrukken,desnoods met dwang door de politie”!Kijk,dat is er eindelijk een die zijn verstand gebruikt!Nou die hotemetoten bij ons nog tot dat inzicht brengen!Teeven:ga eens koffie drinken met de Duitse minister van BZ,de heer Ulbig!!!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Complimentje voor die vent.
  Hij durft er tenminste over te praten.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  De man heeft gelijk, maar hij zit bij de verkeerde partij. De CDU is net als bij ONS in Nederland het CDA, volkomen islamofiel en Eurofiel.

  Like

 4. Jean zegt:

  Dat moet plaatsvinden aan de grenzen zodat dergelijk gespuis nooit Europa kan binnen komen, dat efficiënt toepassen voorkomt zeer veel problemen, ellende en geweld.
  Het zootje komt uit een hut gekropen en denken hier een villa te ‘krijgen’, fout, wij willen dat het tuig terug naar die hut gestuurd wordt.

  Like

 5. Frans Brassens zegt:

  Hoe verstandig en logisch deze gedachte, dit plan.
  Nu nog de uitvoering ervan afwachten.
  En als dit handen en voeten kan krijgen, ondanks de tegenwerking die er ongetwijfeld gaat komen, in der DAAD ook hier in Nederland invoeren, zoals Yvonne al hoopt.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  EINDELIJK!!!!!! Overigens ben ik er absoluut en al jaren van overtuigd dat vanuit Duitsland de grote bevrijding van Europa zal komen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s