PVV eist einde asieltsunami

PVV anders

De PVV vindt het onbegrijpelijk dat staatssecretaris Teeven ons land voor volgend jaar 40.000 nieuwe asielzoekers in het vooruitzicht stelt, in plaats van dat hij maatregelen treft om deze asieltsunami te voorkomen.

PVV-Kamerlid Sietse Fritsma zal het kabinet dinsdag bij de begrotingsbehandeling van Veiligheid en Justitie oproepen om de asielinstroom zo snel mogelijk te stoppen en de grenzen dicht te gooien. “Teeven wil alle asielzoekers blijven opnemen die zich hier melden, ook als het er honderdduizend zijn. Kennelijk heeft hij grote haast om ons land, onze cultuur, onze verzorgingsstaat en onze veiligheid weg te geven. Hij moet tot inkeer worden gebracht, omdat Nederland de huidige asielinstroom al lang niet meer aankan, laat staan een extra instroom van 40.000 asielzoekers volgend jaar”.

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op PVV eist einde asieltsunami

 1. Cathja zegt:

  Niet alleen de PVV ziet deze plannen met grote zorg tegemoet, ook veel reageerders in De Telegraaf zeggen exact hetzelfde. Onze bevolking is grotendeels overtuigd dat wij deze enorme aantallen asielzoekers niet aan kunnen, en willen ook een stop op nog meer immigranten. Zéker nu er regelmatig ruzies uitbreken en de politie eraan te pas moet komen, is het hoog tijd dat de ‘bokken van de schapen worden gescheiden’! Geef alleen de echte vluchtelingen een verblijf hier, maar stuur al die jonge knapen terug naar Eritrea en Somalië! Niet het hele land is daar in oorlog. Bovendien hoor je je land op te bouwen en te verdedigen, in plaats van ‘m te smeren om elders op de wereld op kosten van anderen/werkenden een lekker leventje te gaan leiden.
  Teeven moet er nog vóór de winter invalt ook werk van maken dat grote groepen uitgeprocedeerden daadwerkelijk uitgezet worden. Hij gaf het zelf aan dat de gemeenten zich drukker maken over de opvang van illegalen dan over huisvesting voor vluchtelingen. Syrische christenen zouden wat mij betreft welkom zijn, omdat zij worden vermoord vanwege het christen-zijn. Moslims moeten maar uitwijken naar moslimlanden waar geen oorlog is. Zo zijn ze in vertrouwd gebied wat hun geloofsovertuiging betreft. Wij hebben al genoeg ellende met moslims (gehad), en het is genoeg zo!

  Like

  • Ook geen echte vluchtelingen;die kunnen ze ook in hun eigen regio opvangen;genoeg is genoeg!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Yvonne van Cleef 24 november 2014 om 13:41

    Ja, dat vind ik ook; zolang de eigen bevolking zucht onder de zware lasten die worden opgelegd en zolang er bejaarden in een vuile luier zitten, enz. kan er gewoon geen vreemdeling meer bij. Bovendien zit Nederland al zo vol en lawaaierig, dat geeft alleen maar spanningen. Als je te veel muizen bij elkaar in een kooi zet, moorden ze elkaar ook uit vanwege de stres.
    Iedereen zou gemakkelijk meer leefruimte kunnen hebben als de tent hier niet zo overbevolkt zou zijn. Bovendien was er dan ook meer plaats voor de ‘natuur’.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Bovendien zit

    zit = is

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Yvonne 24/11 13:41

    Het probleem is nu dat échte vluchtelingen (en deze mensen gooien hun paspoorten niet weg) de dupe worden van het slechte asielbeleid van onze regering. Ik ben niet zomaar een voorstander van opvang van allerlei mensen van over de hele wereld, maar mensen die uit een oorlogsgebied verdreven worden, zouden wat mij betreft tijdelijk opgevangen moeten worden. Dat hoeft niet persé in Nederland te zijn, maar voor wat betreft de christenen onder hen zou het juist geen moslimland moeten zijn! En rondom Syrië zijn alleen maar moslimlanden. Die eigen regio is dus niet voor alle vluchtelingen de oplossing.
    Dat wij nu zulke anti-gevoelens hebben, hebben we te danken aan onze eigen overheid. Als we geen gelukszoekers hadden toegelaten, dan puilden de opvangcentra niet uit, hoefden onze ouderen ook niet uit hun tehuizen verjaagd te worden, en hadden we er waarschijnlijk wat minder moeite mee dan nu.
    Ik denk nog wel eens terug aan jaren geleden, toen velen uit het voormalige Joegoslavië een veilig heenkomen zochten in andere Europese landen. Daar hadden we toch ook geen moeite mee? Verreweg de meesten zijn na de oorlog weer teruggekeerd naar hun land van herkomst.
    Op TV was enkele maanden geleden een documentaire te zien over Syrische christenen. Zij wílden eigenlijk hun land niet verlaten, maar als je leven je lief is vlucht je naar een veilige plek. Zouden wij dat niet doen dan? Bovendien hebben veel Syrische christenen in Europa (ook in Nederland) familie wonen, en we weten dat zij hun gevluchte familie vaak opvangen.

    Mijn vaste overtuiging blijft dat onze overheid 100% schuld treft aan deze vreselijke toestanden met immigranten! Ze hebben alles maar binnen laten lopen, zonder eerst de consequenties daarvan te onderzoeken.

    Like

   • Cathja,ik begrijp uw beweegredenen;zo dacht ik vroeger ook!Maar ze kunnen best wat dichter bij huis blijven,en,eenmaal hier gaan de meesten ook niet meer terug,hoe graag u dat ook wilt geloven!Feit is,hoe lullig ook,dat Nederland bomvol zit,en dat het onderhoud van iedere asielzoeker en vluchteling,wel door ons bekostigd moet worden,terwijl er hier honderdduizenden in de armoe zitten!Mede door dat beleid.De rek is er uit.En ik heb door schade en schande onderhand wel geleerd dat je nu eenmaal niet de hele wereld op je nek kunt nemen!

    Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Vluchtelingen opvang? Okay. Maar als het gebied veilig is wel weer oprotten natuurlijk. Niet zoals die voormalige Joegoslaven die hier allemaal zijn blijven hangen met een riante uitkering.

   Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Deze tsunami van immigranten dient inderdaad gestopt te worden. Een probleem daarbij is, dat de politiek zich laat dirigeren door de EUSSR. En wat de vluchtelingenstroom uit moslim landen betreft, hebben WIJ nog een extra probleem. Omdat socialisten, liberalen en christen-democraten DAT niet zullen TEGENGAAN, omdat zij gestemd hebben voor de islamisering van Nederland. De politiek gaat de oplossing niet brengen, het wordt nog een grotere ramp dan het al is.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom 12:40

   Het zou al heel wat zijn als ze nu eens zouden toegeven dat er twee soorten ‘vluchtelingen’ opgevangen worden, waarvan er één soort geen vluchtelingen zijn in de juiste zin des woords. Maar zelfs dát onderscheid willen ze niet maken. Om over de opvang van de uitgeprocedeerden nog maar te zwijgen.
   Ze hebben als overheid totaal geen oog voor onze eigen bevolking, die zich bedreigd en geïntimideerd voelt door die zwermen gelukszoekers. Wij, de werkenden/belastingbetalers voelen ons in een hoek gedrukt, en men houdt er alleen rekening mee dat wij nog geld in het laadje brengen. Voor de rest kunnen we barsten!
   Maar de onvrede broeit en groeit. Het einde van onze tolerantie en gastvrijheid komt echt wel in zicht. Lees maar in welke krant of magazine ook, waar mensen een reactie kunnen plaatsen. Overal onvrede, woede en teleurstelling!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Cathja: 13.49. uur. Cathja bedankt voor uw uitgebreide reactie. Feitelijk moeten WIJ geboren Nederlanders concreet wat met onze terechte WOEDE gaan doen. Wat mij betreft massaal op naar Den Haag, met PEK EN VEREN. Dat hele zooitje politici, van “links tot rechts”, moet WEG! Buiten de PVV dan!

    Like

  • Frerik zegt:

   Naar eigen bevolking zullen ze nooit 1 keer luisteren, zoals u meneer Tom dat elf ook elke keer weer aangeeft en ook terecht wijst Catja op de telegraaf dat er mensen zijn die onze zorg delen. De regering wil deze reacties niet eens zien. ik hoop dat ze mogen branden in de hel samen met al hun islamitische vrienden. Ook ik heb er schoon genoeg van, alle beslissingen maar dan ook alle gvd beslissingen die ze doen zijn altijd ten nadele van eigen bevolking + ook land[hedwigpolder] het wordt tijd dat we in den Haag de boel gaan elimineren, maar hoe en waarmee weet ik wel maar heb dat niet. [nog nietssssst nog niet]

   Like

 3. Jantje Beton zegt:

  Dat kan de PVV wel ijzen maar kunduz pleit voor nog meer van deze gasten.

  Like

  • Jantje Beton zegt:

   Ik ga nog verder, hoe zouden de verzet mensen die voor de vrijheid hebben gevochten zich nu voelen,mijn vader draait zich zeker nu om in zijn graf.

   Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Volkomen terecht. Wat Fritsma zegt is slechts de helft van het verhaal.
  De grenzen moeten dicht en er moet een remigratie op gang gebracht worden.
  Het Midden-Oosten toont ons wat de gruwelijke mentaliteit is van moslims.
  Dat soort ‘mensen’ past niet in onze samenleving.
  Want:
  ISLAM – Weg ermee.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Als de gemiddelde Nederlander meer hersen hadden of deze is eindelijk zouden gebruiken, zouden dat ook moeten eisen !!

  Like

 6. Martha N zegt:

  Een land is gelijk een maag, wanneer je je TE veel overeet kan hij barsten.
  Een land tot barstensvol volstoppen geeft een explosie.
  Grenzen zijn al lang bereikt. STOP de tsunami van buitenlanders
  TE veel ratten in een kooi maken amok
  Wij Nederlanders puilen uit.
  Nederland was na de oorlog VOL met 9 miljoen mensen zo was de kreet, velen zijn om deze reden naar Canada, Australie en Nieuw zeeland gegaan. Er was een actief emigratie beleid op aandrang van onze toenmalige regering. Deze mensen zijn NU NIET meer welkom in Nederland.
  Wat zien we nu?
  Iedere vreemdeling, die het niet met onze cultuur eens is, wordt met vlag en wimpel en stroop binnen gehaald.
  Met vreemdelingen spreken we in het algemeen over moslims, gevolgd door mensen uit landen die vanwege het jarenlang onder communistisch bewind te zijn geweest, honger hebben geleden, totaal geen menselijk gevoel meer over hebben gehouden. Ze slaan bejaarden in elkaar, ze jatten en pakken alles wat ze willen en dit voornamelijk vanwege het feit dat Nederland bekent staat om tolerantie en de rechters eitjes zijn!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Als je in een varkenshok, waar een homogene groep varkens leeft, plotseling een vreemd varken er bij zou plaatsen, dan zou deze in een minimum van tijd en met een maximum aan snelheid door de overige varkens gedood worden. Maar naar het schijnt hebben vele Nederlanders nog minder intellect dan een varken. Zij houden die linkse zwijnenstal in Den Haag voor eeuwig op het pluche,
  terwijl wij met gebonden handen en voeten moeten aanzien dat ons eigen varkenskot wat Nederland heet, overspoeld wordt met varkens van mensen uit den vreemde. Vooral in Brabant wordt het erg, het schijnt dat daar al meer varkens wonen dan mensen…..

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Maar ja: Teeven tot inkeer brengen……Vermetel voornemen voor een PVV ‘er.
  Toch goed, datt hij het probeert, want IEMAND moet het toch proberen en voor zover we kunnen nagaan, doet verder NIEMAND het.
  De SP zou je er nog voor kunnen aanzien, maar die houden zich de laatste tijd ook al zo relatief koest. Roemer weet het zeker niet meer, althans, die indruk krijg ik…..

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 24 november 2014 om 14:16

   Tegen verkiezingstijd komt ‘onze kroegbaas’ vast wel weer met alle oplossingen!

   Like

  • Theresa,van de Sp hoef je in deze niets te verwachten,die vorderden een tijd geleden nog 168 woningen in Oss, voor …..u raadt het al;asielzoekers!Terwijl er voor de eigen bevolking wachtlijsten bestaan van 10 jaar!En je kunt hier over de koppen van de buitenlanders lopen,met ,tot overmaat van ramp,een linkse troel als burgemeester,die haar dikke kont voor iedere uitzetting gooit:letterlijk!

   Like

 9. Giny zegt:

  Laten we wel respect hebben voor de PVV en de heer Fritsma, ze proberen het in elk geval!
  Wij zijn ervoor om hen daarbij te steunen, Yvonne heeft diverse malen voorgesteld om richting
  het binnenhof te gaan! Volgens mij ben ik de enige die gezegd heb zet mij maar op de lijst!
  Laat de heer Fritsma vooral aan Teeven vragen, hoeveel er naar Polen gaan!
  Dat land is groot genoeg om “Vluchtelingen” op te vangen, geld hebben ze daar voldoende,
  omdat ze hier hun zakken gevuld hebben, die bij ons nu leeg zijn!
  Ze kunnen daar makkelijk en goedkoop een huisje bouwen, voldoende bouwmaterialen
  aanwezig!
  Nog even en dan krijgen we bericht van de overheid dat we verplicht zijn om een geluk (asiel)
  zoeker in huis te nemen!!!

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  ´Het aantal gebouwde nieuwbouwwoningen komt in 2013 uit op 40.000. Het dieptepunt valt volgend jaar met 38.000 nieuwe woningen. In 2015 trekt de nieuwbouw weer aan richting de 45.000 stuks. Dit blijkt uit de nieuwe woningnieuwbouwprognoses van BouwKennis´.

  Dus als iedere ´asielzoeker´ een verblijfsvergunnung krijgt, kunnen de autochtonen zichzelf weer op een langere wachtlijst zien voor een betaalbare woning. En yhet zijdelinkse effect is, dat de huren fors omhoog kunnen wegens een aanbodtekort.

  Like

 11. Op Dds brandt die joef van een Engelbart Wilders af,omdat die ageert tegen een tsunami van 40.000 Syri’ers!Die vent lult ook van zo de wind waait,waait mijn hoedje!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s