SOMBERE GEDACHTEN

Screenshot_83

(Door: Driek)

In het kwijnende licht van deze naargeestige herfstdagen voel ik soms een vage angst. Sombere gedachten kwellen mij. En niet ten onrechte. Want het sluwe getreiter der Mohammedaanse horden loopt de spuigaten uit. Het begint zo langzamerhand een tragedie te worden. En onze bewindslieden hebben inmiddels het dieptepunt van hun morele achteruitgang bereikt en drijven ons geduld tot het uiterste. Want als  ik dan lees in onze Nationaal Socialistische couranten: “woordvoerder van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) vaak als zegsman van de Nederlandse moslims uitgenodigd in talkshows”, dan voel ik een hevige woede in mij opwellen, want zo’n clubje moslims heeft dus een contactorgaan, het heeft een orgaan opgericht om daarmee in contact te blijven met de overheid. Hoe verzin je het. Maar straks hebben we er veertigduizend asielzoekers bij. Islamieten en christenen. In ieder geval meer moslims. Fijn. Hoe onleefbaarder kun je hier het nog maken?

En hoe ver kun je wel niet gaan in dit vreselijke verworden Nederland? Al mijn woede gaat uit naar deze samenzweerders, zwetsers, demagogen en strebers, die in naam van een misdadige ideologie en uit eigenbelang het rechtschapen volk wijs willen maken dat zij de volledige aanspraak hebben op de waarheid. Het idee alleen al dat de Nederlanders, die in de jaren vijftig en zestig emigreerden naar Canada, Australië en andere toentertijd bekende emigratielanden, dat die Nederlanders daar een contactorgaan hadden, ja, en dan ook nog eens gefinancierd door de overheid van dat emigratieland.

Ik word soms zo verschrikkelijk moedeloos van dit soort berichten, want als ik dit soort lieden zie, die Yassin Elforkani met zijn ongeschoren rotkop, vraag ik mij af wat die volgeling van Mohammed hier eigenlijk heeft te zoeken met z’n kutpreken en  die afgrijselijke Omar al-Farouk-moskee. Ga weg, denk ik dan, rot op naar je eigen kamelenland. En ik vraag mij steeds opnieuw weer af: wanneer gaat de fik er nou eens in, in die rot moskeeën, wanneer komt de burgerij in opstand tegen die barbaarse volgelingen van Mohammed? Ik ben weliswaar op jaren, maar ik wil het nog meemaken.

En ik heb vandaag, voor de zoveelste keer, verscheidene stukken in de koran gelezen, en ik kan met de beste wil van de wereld, hoe ik het ook wend of keer, in dat hele boek werkelijk helemaal niks vinden dat ook maar duidt op een mooie spirituele gedachte, op iets dat duidt op enige geestelijke diepgang. Helemaal niks. Nul komma nul. En dat boek ligt bij onze regeringslieden, bij die walgelijke ijdeltuiten, op tafel. Naast de Bijbel. Wel ja, toe maar. Farizeeërs zijn het. Ik wil het hier nog eens gezegd hebben. Op deze site van E.J. Bron. Dan weten ze hoe ik erover denk.

Die onnozele regeringslieden zullen, en daar ben ik zeker van, nooit ook maar één bladzijde daarin hebben gelezen, niet in de koran en niet in de Bijbel. Daar zijn ze te dom voor. Daar begrijpen ze niks van. Wij zijn overgeleverd aan een stelletje nitwits. Aan lieden als ene Bert Koenders. En aan Mark Rutte en lieden als Fransje Timmermans. Trouwe makkers bij hun oplichterijen. Maar misschien komt er een dag dat tot het uiterste getergde burgers,als een helse stormwind het grote nieuws in de straten der steden en dorpen verspreiden, het nieuws dat ons land een republiek is en dat alle moslims zijn vertrokken. Ik laat het hierbij, beste lezers van E.J. Bron, mijn woede bereikt het kookpunt.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

59 reacties op SOMBERE GEDACHTEN

 1. Cathja zegt:

  Voor 100% met u eens Driek! Geloof me, u staat niet alleen in uw sombere buien, want van tijd tot tijd zullen we die allemaal wel hebben, denkend aan wat ons wellicht nog te wachten staat!
  Ieder voor zich zal niet gaan; we moeten samenwerken en met elkaar proberen het tij te keren.

  Dat dat niet gemakkelijk zal gaan, zult u zeker kunnen beamen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Ik sluit mij hier helemaal mee aan. Driek heeft verwoord wat ik al heel lang denk en voel. De woede, de ongelijkheid en af en toe het gevoel van angst. Maar vooral het gevoel van machteloosheid is een heel naar gevoel. Ik denk dat wij met te weinig mensen zijn om dit te stoppen, er is nog een te grote verdeeldheid in ons landje en hoe bereiken wij die mensen, wanneer gaan wij dit stoppen

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Sharia law guidelines abandoned as Law Society apologises

  http://www.telegraph.co.uk/news/religion/11250643/Sharia-law-guidelines-abandoned-as-Law-Society-apologises.html

  The Law Society has withdrawn controversial guidelines for solicitors on how to compile “Sharia compliant” wills amid complaints that they encouraged discrimination against women and non-Muslims.

  +

  Like

 3. tjonge zegt:

  beste driek,

  ik kan u maar 1 ding zeggen hier op, het is kwade opzet van hun die ons regeren !
  u gelooft toch echt niet dat dit voor maar 1% aan onwetendheid te wijten is ?

  nee, kwade opzet zeg ik u…

  ff offtopic,

  hebben we het laatste “promotie” filmpje van de kpn gezien op tv ?
  kijk vooral de laatste 5 seconden.

  het is m.i. volledig gefinancierd door brussel !!

  ik sta telkens bij de gedachte aan het filmpje mijn maaginhoud er uit te kotsen gdv de gdv….

  Like

  • jantjeuitnl zegt:

   Het is geen kwade opzet. Socialisten hebben het geloof afgezworen en zijn door God met doof- en blindheid (figuurlijk natuurlijk) geslagen. Ze zien het verschil tussen goed en kwaad echt niet. Dit staat al keurig in de bijbel uitgelegd.
   De moslims zijn een van de 7 plagen en waarschijnlijk pas de eerste minst erge.
   Moslims worden door de duivel voor de gek gehouden met het praatje dat God de bijbel opnieuw heeft geschreven. Dat lijkt me niet logisch voor een wezen dat onfeilbaar is.
   God houdt ons een spiegel voor.
   Kijk maar naar ons. We kunnen hier een beetje schelden, maar we zijn niet meer solidair met elkaar op straat. We krijgen geen massa’s mensen op straat voor de gerechtigde zaak.
   De socialisten hebben alle goede werken van de Christenen geïnstitutionaliseerd. Hierdoor hebben deze goed werken hun grote kracht verloren en zijn in de ogen van God niets waard.
   Er rust geen zege op socialisme om de eenvoudige reden dat ze God, de Monopolist in deze, afwijzen.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Jantje, het is beslist geen sektarische evangelisatie-site hier.
    Bovendien ga je op de stoel van jouw onzelieveheer zitten als je meent dat je -de huidige- socialisten namens hem mag veroordelen (dat doen wij hier zelf wel trouwens).
    Hovaardij heet dat in religieuze kringen, Jantje. Een te veroordelen zonde zoals je zou moeten weten uit de boeken en boekjesverzameling die de bijbel genoemd wordt.

    Leuk ook dat je zo precies denkt te weten wat er zit in de eerste van de zeven gouden fiolen van de zeven engelen uit Openbaringen 15. Moslims!

    Maar daarin zitten volgens de tekst ‘Boze en kwaadaardige gezwellen’, en die komen dan terecht op de mensen die ‘het teken van het beest’ dragen.
    Jij benoemt -indirect wegens je foute aanname- de slachtoffers al voor dat jouw O.L.H. dat doet: Het zijn dus de moslims! (die, nogmaals, dus niet zélf de plaag zijn, maar deze incasseren), waarmee je zinnetje ‘De moslims zijn een van de 7 plagen’ een menselijke wijziging van ‘gods’ plan is. Misschien vindt hij dat wel niet zo leuk?
    Een en ander lijkt mij gelukkig geen probleem te zijn voor mensen die dat ‘teken’ niet dragen, dat stelt weer een beetje gerust.

    Het is wel wéér hovaardij van je om aan deze persoonlijke inlegkunde te doen.
    Lees Romeinen 11 maar eens. Daar staat: ‘O diepte van rijkdom, van wijsheid en van kennis Gods, hoe ondoorgrondelijk zijn Zijn beschikkingen en hoe onnaspeurlijk Zijn wegen!’

    Onzin van je dus, Jantje.

    Ik verwerk tenslotte een gedeelte van wat ik hier eerder al ergens schreef:
    Mensen die
    -Zelfstandig genoeg zijn en zó stevig op hun benen staan dat ze het zonder een godsbeeld ter ondersteuning, als sedatie van existentiële angsten, kunnen stellen.
    -Die daarbij accepteren dat het leven eindig is of hooguit ‘we zien wel straks’ laten horen.
    -Die daarom niet willen meedoen aan wat zij zelfbedrog vinden.
    -Die mensen hebben geen ‘god’, welke ook, nodig.

    Ik maak hier geen reclame voor atheïsme. Ik lees hier ook liever geen reclame voor theïsme van welke aard ook.
    Ieder moet zelf maar uitmaken in welke categorie hij of zij wil vallen.

    Like

  • Driek zegt:

   tjonge zegt: hebben we het laatste “promotie” filmpje van de kpn gezien op tv ?
   kijk vooral de laatste 5 seconden.

   Nee, beste tjonge, ik heb geen televisie. Maar ik ben het volkomen met u eens. Het is kwade opzet. Maar vloeken helpt ons niet.

   Like

 4. Charles Martel zegt:

  De koran is een samenraapsel van oeroude mythologische teksten, met een hoop hocuspocus woorden die geen hond begrijpt zoals: illiyoun, siggil, ababil, salsabil, tasnim, samad, tarout, ifriet, en wondermooie sprookjes zoals het verhaaltje van Salomon en de sprekende hoepoe, de koningin van Saba, die haar bibs ontbloot, of de ‘hoornenman’, enz. Al deze sprookjesteksten worden vakkundig verzwegen. Ook het symbool van de maansikkel met de venusster is duizende jaren ouder dan de islam: het stelt de godin Venus (=Allat) voor ‘geknepen’ door haar geliefde ‘salem’.

  Like

 5. tjonge zegt:

  aansluitend op mijn vorige bericht;

  voor de liefhebbers , heb een link gevonden, kijk en “geniet”, VOORAL de laatste 5 seconden !! kots kots, arghhhhhhh…..

  Like

  • Jantje Beton zegt:

   tjonge wij weten wat u bedoeld hier is ook veel kots over.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ tjonge 24 november 2014 om 22:46

   Inderdaad een walgelijk filmpje met die arrogante moslima-tronie aan het eind! De overtuiging dat ze het hele westen zullen veroveren, straalt er van af!

   Ik zie op internet regelmatig reclamefilmpjes voorbijkomen en daarin is het leven altijd heerlijk, zonnig, vreugdevol, om te jubelen, zonder zorgen, gezellig, multicul kleurrijk, vriendelijk enz. Ja, die reclamejongens verstaan hun vak.

   Er circuleert een reclamespotje over zuinig met energie omgaan en dat vind ik wel zó walgelijk en armoedig: zie je een oudere vrouw de thermostaat van de verwarming van 22 op 18 graden zetten, terwijl ze er gelukzalig bij kijkt! Helemaal in de wolken dat ze een bijdrage levert aan ‘het milieu’.
   Nou lekker hoor: 18 graden in je huis, waardoor de luchtvochtigheid hoger is, zodat je bij gewrichtsklachten meer pijn krijgt -een dikke trui aantrekken helpt in dit geval echt niet-, en maar happy lachen!
   En zo wordt het stomme volk bedonderd!

   Nog even over Sinterklaas: je ziet in geen enkele reclame-uiting meer een Zwarte Piet; het is net alsof er bij Sinterklaas iets geamputeerd is! Ik voel me als westerling mat en verslagen omdat ‘onze regering’ ons volledig laat barsten!

   Ik denk dat er pas massaal de pleuris uitbreekt als voetbal zal worden verboden zodra de moslim deze sport aanstootgevend zal gaan vinden.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Jezus Christus! Wat een ongelofelijk hypocriet en landsverraderlijk eind!!!

   Like

   • tjonge zegt:

    kan niet anders dat kpn (nog, vroeger was het toch ook een staatsbedrijf) banden heeft met brussel.

    vieze nsb-ers !!!

    Like

 6. Frerik zegt:

  Prima verwoord Driek. Dit verwoord precies zoals ik me vannacht en vandaag heb gevoeld gewoon depressief lusteloos me niet meer concentreren op mijn werk omdat je het gevoel hebt waar doe je het nog voor. Dit land is verloren. en dan zie ik mijn familie, mijn neefjes en mooie nichtjes van 2 jaar , ik kan wel huilen als ik denk aan hun opgroeien in dit land die steeds donkerder van het onheil word, wat gaat er gebeuren met die kleine jonge mensjes en met al mijn medelanders die graag een toekomst in vrijheid wensen. Iedereen is dankzij deze klote regering ten dode opgeschreven inclusief hun eigen kinderen en kleinkinderen die ze er voor over hebben om op te offeren. Hoe moeten deze kinderen hun vaders in gedachten herdenken Als landverraders als nsbers.
  Ik denk nu heel vaak we moeten als familie zo vaak mogelijk nog bij elkaar komen zolang het nog kan. Zoveel mogelijk mooie momenten creeren met elkaar want dat is iets wat ze ons niet kunnen afpakken. Iets anders kon ik me vandaag niet bedenken. Ik hoop na deze depressie weer strijdbaar te zijn.

  Like

 7. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  zolang de linkse kliek the de guttmenschen onze linkse maffia in de tweede kamer blijven steunen zullen er nog veel heel veel meer moskeen en moslims bij komen , wij krijgen dan dezelfde beelden als in Denemarken en zweden waar hele woonwijken moslim grondgebied is verklaard en de democratische wetten niet meer bestaan.
  ik hoop dat op een dag redelijk snel de mensen gaan nadenken en desnoods de wapens oppakken om ons land weer Nederland te maken,dat we met zijn allen als een natie als een volk eisen dit is Nederland pas je aan of we zetten je op de boot terug naar de zandbak….
  tot die tijd zal ik op me tanden bijten , en mezelf bevoorraden met alles wat ik maar denk nodig te hebben als de poep de ventilator raakt!!!

  Like

 8. Johan zegt:

  Beste Driek,

  Ik hoop het met je, dat de bevolking eindelijk eens wakker wordt.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Geen paniek.

  Like

 10. Giny zegt:

  Driek ook ik ben het helemaal met u eens, het maakt je somber, maar ook woedend en vraag
  ik mij af waarom wij zo gestraft worden door de overheid, wat hebben wij ze misdaan?
  Waarom moeten wij met z’n allen boeten voor misdadigers die ons land in beslag nemen,
  waarom krijgen de mensen in de verzorgingstehuizen straf?
  Het lijkt allemaal op een hele boze droom, helaas je als ontwaakt berust die droom op werkelijkheid!!!

  Like

 11. Frans Brassens zegt:

  Prima stuk weer Driek. Je verwoordt de gevoelens van velen van ons.
  Wat Tjonge hierboven zegt (24/11 22:21) onderschrijf ik trouwens ook. Het Haagse Tuig drukt zo lang mogelijk door wat slécht voor ons is en met hem geloof ik absoluut niet dat men daar in zijn algemeenheid totaal onwetend is. Niet wat betreft de vuige plannen van het fascistische ‘Brussel’ en ook niet wat betreft de inhoud van dat vreselijke boek waarin jij, net als zovelen die er teksten uit kennen, geen enkele positiviteit kunt ontdekken.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Driek helemaal mee eens .
  Ik vraag me wel eens af of het vooral door de rooie kant van onze politici gezien wordt als een manier om het leven van de mensen, waarvan zij denken dat die meer geld verdienen, te verzieken.
  Als ik veel acties van de overheid zie en ik hoor dan over nivelleren is mooi en dat volk met die grote P.C. Hoofd bakken dan zie ik toch wel erg veel jaloesie.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Dank je Driek, mooi verwoord, maar ik word er zo droevig van.

  Like

 14. topsporter zegt:

  De koran is wat mij betreft een soort handboek voor de soldaat en dat leger (aangevoerd door hun leiders) krijgt hier alle ruimte deze onzin aan onze samenleving toe te voegen, met als gevolg een vergruizelende samenleving. Met dank aan de marionetten, die Europa met een opgedrongen experiment in wanorde zullen gaan ontvluchten. Hopelijk krijgen ze geen onderdak en zullen ze zich moeten verantwoorden voor dat wat zij op andermans kosten hebben aangericht.
  In het woord andermans zitten twee woorden opgesloten:
  1. betaalde belasting.
  2. geld dat vanuit het Midden-Oosten aan corruptie is uitgegeven.

  Like

 15. Mosje zegt:

  Ik geloof niet in onwetendheid van de elitaire landverraders, ik weet wel van die vermaledijde Resolutie van Straatsburg…lees en huiver…http://www.uitkijk.net/islam.php?do=oil

  Like

 16. Tom Hendrix. zegt:

  Meneer Driek, ik herken uw gevoelens helemaal. Goede reacties van de andere scribenten. En neen, dit is geen toeval. Nederland/Absurdistan en ( Europa) worden volgens de agenda van: de EUSSR, de BILDERBERGERS- waaronder Bea Bilderberg/ Oranje, en de NWO geregisseerd KAPOT gemaakt. Het is een smerig vuil complot. Dat is het naar mijn bescheiden mening.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  Helemaal eens met je betoog, Driek.

  Ook ik zie het vaak niet meer zitten. Dan denk ik, waar doe ik het voor?

  Toch is internet de enige mogelijkheid om het volk wakker te schudden.

  Daar gaat het om, dat het volk wakker wordt. Onze ‘elite’ is niet meer te redden, zij zijn al te ver heen, hun waanzin is niet meer te keren..

  Like

  • Willie zegt:

   Wachteres , om t volk wakker te krijgen zal er een hele hoop meer nodig zijn dan internet gebruiken , hoe krijg je zombies(levende doden) weer normaal ??? NIET !!

   Like

 18. muszi zegt:

  Het ergste is dat er veel teveel landverraders zijn die zich Nederlanders noemen!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ muszi, 08:29

   Dat is helaas waar! En omdát ze zich ‘Nederlanders’ noemen, maken ze ook dankbaar gebruik/misbruik van al onze verworvenheden. Onze tolerantie keert zich nu tegen ons!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 25 november 2014 om 14:29

    Nóg erger is het om te ervaren hoe de blanke Nederlander zich tegen je keert als je iets ten nadele van die ‘asielzoekers’ zegt tijdens het verdedigen van je eigen (bejaarde) bevolking…

    Like

 19. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .

  De éne lust een slokje en de àndere weer niet,
  dat lijdt weleens tot spanningen zoals je hier weer ziet
  dan slaat de één met stokken dus de ander op het hoofd…
  en wordt men zelfs met messen van z’n kostbaar bloed beroofd
  en als dat nou nog alles was…het viel nog te behappen,
  maar niemand maait spontaan m’n gras en dat kan IK niet snappen !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 20. Bob Fleumer zegt:

  Onze regering is er niet meer voor ons maar voor anderen, het zijn dhimmies die knipmessen voor de islam en de EU , ook ik word er kotsmisselijk van.

  Like

 21. alidas1 zegt:

  Driek ik word er ook zo moedeloos van ..
  Onze hoop is nog op de Heer Wilders.
  Maar ik denk met zoveel tegenwerking dat ook hij het niet zal redden .
  Ze steken Nederland zo in de schulden hoe moet hij hier uitkomen.
  Ik denk dat ze dit expres doen .
  Om zoveel asielzoekers hier naar toe te halen vraagt om moeilijkheden

  Like

  • Cathja zegt:

   @ alidas1 10:46

   Maar Geert weet zich gesteund door een groeiende groep landgenoten, want lees maar de reacties in de diverse kranten en magazines, waaruit blijkt dat men Geert zowat nog als enige hoop ziet in deze ‘bange dagen’! Anti PVV-ers zullen er altijd zijn, maar het stemt wel hoopvol dat steeds meer mensen gaan inzien dat we ons op een hellend vlak begeven. Het kan bijna niet anders, of dit zal zich vertalen in stemmen op onze PVV!
   Laten we de moed niet te snel verliezen!

   Like

 22. wouteenhoorn zegt:

  Het dieptepunt is nog lang niet bereikt zolang we niet bereid zijn de straat op te gaan. Ze gaan rustig door want voor de bevolking hoeven ze geen angst te hebben. Die slikken bijna alles. Wanneer worden we eens wakker?

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   chapeau @wouteenhoorn….wanneer ???

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ wouteenhoorn: 10.53. uur. En dat soepzooitje in den Haag WEET dat ONZE ZOMBIE BEVOLKING niet in actie komt, Wout. Compleet gehersenspoeld door de socialistische bacterie, via de TV, de OMROEPEN, de SCHRIJVENDE PERS, gelooft de onnozele massa voor een te groot del in de SPROOKJES van met name: VVD,PVDA,CDA en D66! En de massa komt pas in beweging als door de mossels voetbal niet meer mogelijk is, en dezelfde massa het eten NIET MEER KUNNEN BETALEN. Parijs 1789, dat zou moeten gebeuren, in Nederland en heel Europa!

   Like

 23. Taljaard zegt:

  @Tjonge
  U hebt gelijk.
  Het is boze opzet.
  Na de val van de Muur zijn de culturele marxisten van de geinstitionaliseerde bestuurdersklasse in West Europa een monsterverbond aangegaan met het grootkapitaal, omdat zij geen tegengestelde belangen meer hadden, maar daarentegen gemeenschappelijke belangen.
  Dit uitte zich in dit land in ”paarse” kabinetten, in het VK in ”New Labour”, en in Duitsland in de ”grosse Koalition”.
  Het grootkapitaal streeft ernaar om, net als in de VS, de middenklasse op neo liberale wijze te elimineren, zodat er slechts een kleine elitaire maatschappelijke toplaag van superrijken, en een met hen verbonden institutionele bestuurderskaste overblijft, met direct daaronder een grote massa van werkende armen; een regelrechte regressie naar XIXe eeuwse feodale toestanden en een rigide klassenmaatschappij.
  De EU is het instrument om alhier te komen tot een VS van Europa, waarbinnen zowel de financieele elite en hun vazallen van de bestuurlijke elite, ernaar streven om hier de zelfde toestand te creeeren als in de VS. ”The American dream” is DOOD en de middenklasse bestaat daar nagenoeg niet meer.
  In plaats daarvan worden de VS sinds de late jaren 80 geregeerd door een geldadel, die een kaste van bestuurders aan zich onderworpen heeft, hetzij republikeins, hetzij democratisch, die het volk voor hen uitzuigt, aan hen onderwerpt en hen arm en dom houdt.
  In Europa meent men dit ook te kunnen bewerkstelligen en ziet men de islam als het breekijzer om de nationale en culturele identiteit, die het verwezenlijken van een dergelijke VS van Europa in de weg staat, te verbreken en de Europese volken zo om te vormen tot eenzelfde massale slavenkaste als in de VS, waarbij de middenklasse is geelimineerd.

  Like

  • jitskesez zegt:

   Alleen omdat we hier zoveel sociale uitkeringen en toelage’s hebben, zien de steden hier er niet uit zoals Flint en Detroit. Maar dat komt nog wel, de kas raakt rap leeg door al die parasieten die bij de duizenden per week arriveren en op bevel van de EU moeten worden voorzien van een luxe leven, zelfs al worden ze afgewezen.
   En het MOET wel met opzet zijn. Want ja, het is wel de manier om steenrijk te worden, al die mensensmokkel en -handel en het vrijwel afschaffen van alle maatschappellijke cohesie en controles.

   Like

 24. vanhetgoor zegt:

  “Contactorgaan Moslims en Overheid” heeft een leuk klinkende naam, maar het zit wat belangrijkheid betreft ergens tussen de Bond voor Wetsovertreders en de organisatoren van de Nederlandse Wied-cup in. Het maakt de indruk een contactorgaan te zijn, maar dat is het niet. Het zijn allemaal particuliere clubjes van soms wel één persoon die samen tegen elkaar lopen te verkondingen dat ze belangrijk zijn. Echter elke moslim is een misdadiger! En als actie-platform heeft het niet veel zin, omdat het niets voorstelt. Het moet alleen de air uitstralen dat het iets is. Als bijvoorbeeld die àndere club van draaideurcriminelen besluit om op te komen voor hun rechten, wat zou er dan gebeuren? Als de Bond van Wetsovertreders in staking gaat, ligt dan de hele wereld stil? Als het zogenaamde Conrtactorgaan Moslims en Overheid wordt aangesproken op de talloze overtredingen van de Nederlandse wet dóór moslims, zou men dan reageren? Ik denk het niet. Opgezet als subsidiespons en geen werkelijk doel, dat is alles.

  Like

 25. Gemelos zegt:

  Bedankt DRIEK, precies zoals IK het ook zie en voel ! Er worden MEER mensen depressief van dat tuig in Den Haag en AL die Moslims. Ik loop bij een Psycholoog en een kennis die ik deze dingen doorstuur, is ook al weken depressief ! Ik weet dat het NOOIT beter wordt, inderdaad BILDERBERG/BEA en NWO en STRAATSBURG die trekken aan de touwtjes, dus het zal nooit anders worden, alleen maar ERGER !!! Misschien kunnen we toch nog wat mensen WAKKER maken?? op 27 januari a.s. op het Binnenhof! Ik hoop echt dat er VELE zullen komen en dat we misschien toch iets bereiken?? We moeten eigenlijk het hele zooitje uit hun kantoren halen en op straat zetten. Laten zien dat WIJ de baas zijn en niet die BEA !!!!!!!!!! Want al zit haar zoon op de troon, BEA bestuurt alles !!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Gemelos 25 november 2014 om 17:30

   “BEA bestuurt alles !!!”

   Dus ook u ziet dat die helleveeg overal achter zit?
   Het is niet voor niets dat ik steeds zeg dat we NOOIT onder ons juk uit komen zolang die ‘oranjes’ hier nog op ons parasiteren en voor 100% de dienst uitmaken!
   Maar ja, dat kúnnen ze ongehinderd doen zolang ze nog worden afgelebberd door het gestoorde klootjesvolk dat hysterisch krijst zodra het vanachter de vee-dranghekken een glimp van die ‘koninklijke’ nietsnutten opvangt!

   En wat u zegt over een steeds groter aantal depressieve mensen: ik zie ze niet in mijn omgeving; kennelijk worden alleen degenen die kunnen nadenken en die zich niet laten misleiden door bijv. de staatspropaganda op tv, depressief en bang.
   Ik ben het ook geworden. Hoewel ik zeker niet mag klagen over mijn woonomgeving, ben ik bang dat ik alles kwijtraak aan de grijpgrage klauwen van de overheid.
   Immers: als je je vaste lasten niet meer kunt betalen, word je toch gewoon uit je eigen huis gezet? Daar draaien ze in Den Haag hun hand niet voor om hoor; komt er meteen weer ruimte vrij voor nieuwe ‘asielzoekers’.
   Je weet niet waar je aan toe bent en dat geeft stress.

   Ik krijg steeds meer bewondering voor het doorzettingsvermogen van de heer Bron, die de moed blijft vinden om informatieve artikelen op zijn website te plaatsen.

   Like

 26. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik heb het al eerder opgemerkt — toen ik jong was, betaalden ze mensen om te emigreren en duwden ons de Pil door de strot met, Nederland is vol, overbevolking, en vervolgens hebben ze ons overspoeld met half-debiele, achterlijke, wrede bijgelovige vreemdelingen die fokken als konijnen, die vervolgens ons hele sociale stelsel mochten leegroven en opmaken zodat nu onze ouders op een houtje moeten bijten en wij straks ook. Terwijl we half Afrika de kost geven.

  Like

 27. Jade zegt:

  Goed artikel Driek, somber word je ervan, heel erg somber…
  Vaak heb ik zelfs geen puf meer om hier te reageren.
  Ik hoop dat heel Nederland nog eens door krijgt, dat onze
  regering slechts één grote Satanische sekte is…
  Met dank aan het koningshuis en Shell.

  Like

 28. Van den berg stoops zegt:

  denk dat t zo ver komt .als toen met de gebroeders de wit.we worden zo klem gezet dat we niet meer kunnen protesteren.anders raak je alles kwijt.en alles ophoud in je bestaan zolang je nog hebt te gaan.in je eendje kan je dat niet.ertegen in gaan.niet veel ben niet zo jong meer .73 jr zou t wel willen .zelf kan ik t niet.maar de ellende is alom aan wezig.en we kunnen t niet stoppen.zeker niet als we niet allemaal achter elkaar staan.en dat weet dat geboefte of sexte hoe je t ook zeg .duivels gebroed.

  Like

 29. D.DAY zegt:

  Dries, ik heb de grootste waardering voor je prachtstuk en hoef er dan ook niks aan toe te voegen wat ik kwijt wil, want dat staat er al in. Veel dank hiervoor.

  Like

 30. Sjun Demartelaere zegt:

  Begin dan maar niet aan hadith en soenna Dries. Maar in plaats van je te laten depriveren kun je ook in actie komen. Licht de mensen die je tegenkomt voor zonder daarbij opdringerig je mening voor te schrijven. Maak ze wakker over wat er in de Nederlandse media aan moedwillig valse voorlichting en suggestie uitgaat inzake het heil van Europa, immigratie en islam. Neem de tijd om mensen te leren zien wat er gaande is. Verzet komt er pas als mensen in de smiezen krijgen waar het met ongewijzigd beleid naartoe gaat: Armoede, chaos, verdoving, afnemende aanspreekbaarheid, geweld en uiteindelijk burgeroorlog, clanvormig en organisatie in leefbare enclaves. Mensen die vooruitzien zorgen er nu alvast voor dat zij zich kunnen verdedigen voordat de pleuris uitbreekt.

  Like

  • Driek zegt:

   Sjun Demartelaere zegt: Licht de mensen die je tegenkomt voor zonder daarbij opdringerig je mening voor te schrijven. Maak ze wakker over wat er in de Nederlandse media aan moedwillig valse voorlichting en suggestie uitgaat inzake het heil van Europa, immigratie en islam.

   Beste Sjun Demartelaere, dat hoeft u mij niet voor te schrijven, ik doe niks anders. Daarom schrijf ik hier op de site van E.J. Bron. En denkt u dat ik geen andere hobby’s heb? Ik vind dat ik met mijn stukjes hier al veel pogingen doe om mensen wakker te krijgen. Hoewel de lezers van deze site al wakker genoeg zijn.

   Like

   • Jantje Beton zegt:

    Sjun Demartelaere probeer eens een stuk te schijven op WUZ van de Telegraaf ik verwed een taart er om dat het u niet lukt in u context en u zal zeer afgekraakt worden door die domme mensen die daar op zitten.

    Like

 31. Sjun Demartelaere zegt:

  ik heb verdomming en geen verdoving geschreven

  Like

 32. Roy van Breemen zegt:

  Ik..(nadat ik dit alles heb gelezen… weet het niet meer. “Mijnheertje” had het al lang opgegeven.
  ..nu wilde hij dat al 10 jaar geleden…maar toen zat ONZE wet..nog even iets anders in elkaar. Maar..dit later.
  Het verbaasd mij zeer dat wij, als Nederlanders..een zeer tollerant volk,intelligent,charmant..enfin top VOLK…niet eens in staat zijn om eens logisch na te denken.
  “Logica-relationalisering”
  Neem de zorg…

  Hoewel het alom bekent is dat ruim 60% van de Nederlandse bevolking, het OUDE Ziekenfonds-systeem weer terug wilt. Is op media geweest. Wat is mijn verbazing..?..werkelijk geen hond die reageert!
  Zo ook met de signalen over ouderzorg. IDEM DITO….
  Meldingen over Ministers die “stout”zijn geweest….Je hoort er niks meer van.
  Bezuinigingen…..ontslagen, WE ZIJN HET ZO L A N G zamer hand ondertussen wel aan gewent.
  Precies, het si die “Gewenning”wat ons de das om gaat doen.
  Nederlander is een echt “GEWOONTE-dier. Ik bedoel dit uiteraard niet negatief. We willen…zo “goed”doen..voor iedereen. We willen immers niemand voor het hoofd stoten…en zo kan ik wel dooorgaan.

  Hoe moet de wereld zich wapenen tegen ..geweld, terrorisme , aanslagen ,overlopers , sensatie-zoekers , moordlustige , wapenhandelaars , “LEIDERS”, CORRUPTIE , ver-eenzaming , honger , afslachting , atoom-dreiging , drugs , honger , kindermoord , kinderverkrachting , kindermisbruik , kind achterloos achterlaten , alcohol in verkeer , misbruik van drugs , DRUG in alg , ..enkele belangrijke factoren die wij zelf hebben gemaakt. Ja, ik hoor u denken…

  Ik sprak Charles..net voor z`n dood nog. Ik vroeg nog of hij geen bezwaar had dat ik rookte..
  “.. Ik vertelde je al 25 jaar geleden tegen je, binnen 40 jaar is Nederland..qua cultuur een ietwat andere kant op. Richting Moslim.”..
  Toen ik dat hoorde, schrok ik niet eens.
  Europa..verliest zichzelf..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s