Weer grote vechtpartij azc

Screenshot_62

BUDEL – Niet alleen het asielzoekerscentrum (azc) in het Brabantse Overloon is onlangs het toneel geweest van een vechtpartij tussen bewoners, ook in het azc in Budel blijken asielzoekers massaal met elkaar op de vuist te zijn gegaan. De leiding probeerde het incident onder de pet te houden.

De vechtpartij was in de nacht van 11 op 12 november, meldt Omroep Brabant op basis van “een betrouwbare bron.”  De politie bevestigt het verhaal. Ze verrichtte één arrestatie: een man die een mes had getrokken. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) bevestigde dat ongeveer 35 asielzoekers betrokken raakten bij de ruzie.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Weer grote vechtpartij azc

 1. Sjaak zegt:

  ASOZIALE ASIELZOEKERS !
  DIT ZIJN OORLOGSVLUCHTELINGEN ?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Sjaak
   Nee!. Zij en andere Afrikanen zijn geen oorlogsvluchtelingen ..eerder oorlogsmisdadigers met liters bloed onder hun zwarte nagels.Dat geldt trouwens ook voor Arabische vluchtelingen die hierheen komen als slapende cellen van Al Quida of ISIS. Van beroep zijn de Afrikaanse “vluchtelingen” moordenaars die mensen met machetes afhakken, dorpen in brand steken en andere gezellige bezigheden. ALL DE AFRIKAANSE VLUCHTELINGEN HOORDEN (of nog steeds) BIJ BENDES die geld met misdaad en moord hebben gesprokkeld (denk aan de bloed diamanten); anders hadden ze geen geld hierheen te komen.
   Het is verdomd brutaal te verwachten dat de mensen hier die met de dag door de economische crisis armer worden, nog eens de gevaarlijkste geïmporteerde moordenaars op hun kosten moeten onderhouden …en het worden steeds meer!. GENOEG! Onze leiding moet in deze barre tijden eerste voor eigen volk zorgen.

   Like

 2. elisamad2013 zegt:

  Het ergste is dat de vechtpartij in Budel al weken terug lag..de Overheid én de Media wilden dat voor de Nederlandfse burgers onder het tapijt vegen en dat is het enigste niet wat WIJ niet mogen weten.Wij kunnen nog zoveel klagen…hoe langer deze mensen hier zijn,hoe meer plezier ze krijgen aan het gratis geknuffel.Onze Overheid maakt nu al plannen voor de woningen die ze ALLEMAAL nodig hebben en ook zullen krijgen, waar ze onze mensen die een gezin willen stichten moeten laten DAT is van ondergeschikt belang,de wonings-wachttijd voor Autochtonen is al meer als 10 jaar…Nederland laat teveel de oren naar Brussel hangen onze inwoners wordt gruwelijk tekort gedaan!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Per direct het land uittrappen, rotzooi trappen doen ze maar in hun eigen land !!

  Like

 4. Thomasson zegt:

  De “vluchtelingen” uit Eritrea (asielzoekers zijn altijd opgeleide mensen) en soortgenoten kan men het best op een plaats in Nederland opvangen: De Apenheul in Apeldoorn. Daar zouden zij zich perfect voelen en niemand zou er last van ze hebben …Prima opvang totdat ze weer terug naar de natuur zouden vertrekken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Alstublieft, Thomasson: Heb erbarmen met die arme apen!
   Je weet het trouwens maar nooit: Zo direct krijgen die Eritreërs nog trek in APENVLEES! (LOL!)

   Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  En dan komt “bromsnor Teeven”, van de VVD ONS nog verblijden-kots- met de boodschap er komen er nog pakweg 40000 zogenaamde vluchtelingen bij. Het is triest maar waar, deze politiek en deze politici, drijven Nederland de afgrond in!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Tom, die 40.000 vluchtelingen is het aantal wat wij WEL mogen weten. Het preciese aantal wat veel hoger ligt wordt nooit prijsgegeven. De overheden doen niets anders dan, en dat is zo zoetjesaan wel bekend, ALLE feiten verdoezelen cq onder het kleed vegen !
   Al waren het alleen maar die massa’s uitgeprocedeerde asielzoekers, die Nederland nooit meer uit hoeven. Telkens worden er door de overheden weer nieuwe mogelijkheden uitgedacht om ze voorgoed te laten blijven. Je kent het wel, eerst dat gedogen en vervolgens een generaal pardon er boven op. Terwijl dit alles tegen de grondwet is, en niemand daar wat aan doet !

   Like

 6. Ik kan alleen maar zeggen:terug sturen en stoppen met die onzin!Regel maar opvang in hun eigen regio.

  Like

 7. Jean zegt:

  Laten we ons nu eens “gezamenlijk” inzetten, Nederlanders én Vlamingen en EISEN dat heel die vreemdelingentroep eruit geflikkerd wordt, wij durven nog niet meer eens te gaan wandelen bang om overvallen te worden door dat gekleurd tuig wat hier rondloopt te parasiteren op onze kosten.
  Ze komen uit een hut uit Afrika dus stuur ze terug naar dergelijke hutten IN Afrika wel te verstaan want op de huidige manier zal de bom snel ontploffen.
  Breng de huidige troep onder in gesloten instellingen zoals leegstaande kazernes en regel transport richting Afrika, elke dag minimaal 1.000 transporteren.
  Het kookpunt is 100°C, momenteel staat het reeds op 99.98°C.

  Like

 8. Jade zegt:

  Nou nou, de Telegraaf was er wel weer op tijd bij…
  Knap hoor, nieuws 12 dagen onder de pet houden.

  Like

 9. Tempelier zegt:

  Och dat is niet alles, de groenstrook langs de openbare weg word ook gebruik als openbaar toilet, als je pech hebt kun je gratis en voor niets kijken naar een kakkende asielzoeker terwijl je langs rijd.

  Like

 10. alidas1 zegt:

  Laat ze elkaar maar lekker afmaken.
  Niks aan verbeurt hoeven we ze ook niet terug te sturen

  Like

 11. Avidia zegt:

  Het loopt totaal uit de hand. deze regering is echt de weg kwijt, als die mensen toelaten, waar moeten ze naar toe???? Straks worden wij nog verplicht ze in huis op te nemen, nou mooi niet, ik verzet me met hand en tand, als het perse moet krijgen ze niets te ten nog te drinken, bekijk het maar, verboden gebied: huiskamer en badkamer, kijken hoe lang ze het volhouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s