Agressieve linksfascisten bedreigen IND-ambtenaren

Screenshot_6

(Door: Klaps)

Geweldsincidenten aan het adres van medewerkers van de vreemdelingendienst krijgen een nogal structureel karakter. Het punt is bereikt dat zelfs politiek-Den Haag de incidenten niet langer betitelt als incidenten. Ambtenaren worden bedreigd en geïntimideerd door anonieme lafbekjes die niet eens zijn met het asiel- en uitzetbeleid. Huizen van leidinggevenden worden beklad (1 – 2 – 3), auto’s van medewerkers bekrast en personeel bedreigd en lastiggevallen. De actievoerders worden opgehitst door advocaten die “verwensingen doen en er de nazi’s bijhalen”, zegt Fred T. (Veiligheid en Justitie) in een interview met De Telebloid.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Criminaliteit, Immigratie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Agressieve linksfascisten bedreigen IND-ambtenaren

 1. sylvia groot zegt:

  Loopt een beetje uit de hand he dames en heren van de linkse multicul politiek.
  Of was dat soms wat jullie voor ogen hadden?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat was het níet en het lóópt uit de hand.
   Vroeg of laat moeten ze immers wel toegeven, dat die verdómde Geert Wilders ook hier weer gelijk had. -Zoals met bijna alles.

   Like

 2. stellingsma2010 zegt:

  de linkse kliek gaat de deksel op hun neus krijgen en ik durf te voorspellen dat ze “extreem”rechts daarvoor de schuld gaan geven ik lach me ziek om deze zaken neem ze lekker onder je eigen dak als je er zo mee begaan bent …..XD

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De nationaal socialistische inslag van de linkse aktie voerders verlochend zich niet !!!!
  En zoals gewoonlijk schelden ze hun tegenstanders voor nazi’s en fascisten uit,
  terwijl elk weldenkend mens weet de nazi’s links waren/zijn !!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Koddebeier: 13.51. uur. Beste koddebeier, op dit vuile smerige rode-en anarchistische tuig zijn de woorden van Churchill van toepassing: DE FASCISTEN VAN DE TOEKOMST ZULLEN ZICH ANTIFASCISTEN NOEMEN!

   Like

 4. breget zegt:

  Kunnen ze beter begrijpen waar hele wijken onderhevig aan zijn ,in NL heerst criminele welvaart leer er maar mee te leven heer Teeven want deze stelling haalt het niet in de kamer en dat weet u en iedere burger ook .

  Like

 5. Jean zegt:

  Ja Teeven dat komt ervan als je vreemdelingen binnenhaalt en die bevoordeligd t.o.v. eigen volk.
  Krap je maar op je kletskop het vuurwerk zal gaan spetteren en dan heb ik he niet over het kerstvuurwerk, als de burgers jullie huichelaars blijft volgen, en dan hebben we het nog niet over de 2 ergste griezels zoals pechdroll en halalseme de islamlovers, dan wordt Nederland een kerkhof en tranendal.
  Ik blijf als Vlaming Nederlanders hoog in het hart dragen maar het wordt nu wel tijd die politieke lafaards deftig af te straffen voor hun vernietigingsbeleid, wij in Vlaanderen zijn er mee gestart in mei en jullie zien de capriolen van de linkse rode en groene ratten, wij genieten ervan hoe ze schreeuwen om het verlies van postjes en poen, hoe meer ratten uitgeschakeld worden hoe beter voor de toekomst.
  Jaag die troep weg en maak van G.Wilders de president van de republiek Nederland.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Geweldsincidenten aan het adres van medewerkers van de vreemdelingendienst krijgen een nogal structureel karakter. Niets nieuws onder de zon, deze linkse fascisten trekken hun sporen door de geschiedenis heen. Wat ik wel erg stuittent vind dat Geert Wilders wel een proces aan zijn broek heeft gekregen deze actie is breed gedragen door voorgedrukte aangifte formulieren die bij wijze van spreken bij de bakker af te halen zijn, ook een groot aantal Tweede Kamerleden delen deze links fascistische hetze tegen Wilders, ongelofelijk wat een linkse, nazi moraliteit heerst in Nederland.

  Het AIVD-dilemma. Hoe dieper de infiltratie, hoe vuiler de handen
  Infiltreren behoort tot de kerntaken van de AIVD. Maar is het nou echt de bedoeling dat een spion leiding geeft aan een linksextremistische knokploeg? Hoe vuil mogen de handen van de geheime dienst worden? Die vraag doemt op nu de tweede man van de Antifascistische Actie volgens De Telegraaf voor de AIVD werkte.

  Zaterdag komt het dagblad met de eerste reportage van misdaadverslaggever John van den Heuvel over de belevenissen van de spion. In een filmpje, dat vanavond op Telegraaf.nl verscheen, onthult verslaggever Bart Olmer alvast dat de infiltrant op 12 april 1994 de demonstratie bij de installatie van het CP’86-raadslid Henk Ruitenberg organiseerde.

  Het liep volledig uit de hand, daar in Zwolle. De nationalistische politicus werd met traangas belaagd en familieleden kregen klappen. De ME moest charges verrichten. “Een beetje gechargeerd zou je kunnen zeggen dat de demonstratie van destijds ingegeven was door de geheime dienst”, aldus Olmer. Vier jaar later werd CP’86 door de rechtbank Amsterdam ontbonden: de partij zou aanzetten tot discriminatie en geweld. >>>

  http://www.nrc.nl/stevendejong/2011/06/03/het-aivd-dilemma-hoe-dieper-de-infiltratie-hoe-vuiler-de-handen/

  Door Hitler rechts te noemen, bepaalt links alles.
  Kort en bondig kan men zijn over extreem linkse groeperingen zoals AFA en KAFKA. Hoe zij gelieerd zijn aan extreem linkse politieke partijen. En hoe zij hun invloed aanwenden om hun gelijk te bevestigen. Desnoods met praktijken die het daglicht niet verdragen. Eind 60er jaren ontstonden vanuit studentenprotesten groeperingen die zich verder wilden inzetten voor de meer socialistische kanten van de maatschappij. Dat zij daar ver in gingen, kwam naderhand tot expressie.

  Er is in de loop der jaren veel over gesproken en geschreven. Maar toch wil ik hier wat aan toevoegen. Iets wat een maatschappelijke discussie zoals nu met Zwarte Piet niet zou misstaan. >>>>
  http://joostniemoller.nl/2014/11/door-hitler-rechts-te-noemen-bepaalt-links-alles

  AIVD waarschuwt tegen Oud Links Radicaal
  De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) heeft de Nederlandse burgemeesters een waarschuwingsbrief gestuurd over de aanstaande verkiezingen. In de brief waarschuwt de AIVD voor de AFA, ofwel Anti Fascistische Aktie (we linken maar even naar de wiki); een gezellige linkse actiegroep die zich met geweld richt tegen (in hun ogen) ‘rechtse’ partijen. Deze club is kennelijk blijkens ‘toegenomen activiteit’ (AIVD lingo voor het smeden van ongure plannen) voornemens weer eens een ouderwetse Wil Schuurman op poten te gaan zetten. >>>

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/02/aivd_waarschuwt_tegen_antifasc.html

  Anti Fascistische Aktie
  De Anti Fascistische Aktie (AFA) is een Nederlands netwerk van lokale linkse of extreemlinkse groepen en personen. De AFA werd in 1992 vanuit de kraakbeweging opgericht, naar aanleiding van de groei die georganiseerd extreemrechts doormaakte. Sindsdien heeft AFA zich, naar eigen woorden, ten doel gesteld “racistische en fascistische partijen, groeperingen en tendensen te bestrijden en racistisch en verrechtsend overheidsbeleid aan de kaak te stellen”.>>>>

  https://eenandergeluid.wordpress.com/afa/

  Aad Kosto over de aanslag op zijn huis door actiegroep RARA
  `Mijn kat is er nog beroemd door geworden’
  Aad Kosto, met de kat in zijn armen, volkomen ontredderd voor de puinhopen van zijn huis. Dat beeld ging tien jaar geleden de hele wereld over, nadat tegenstanders van het Nederlandse asielbeleid een bom bij het huis van de staatssecretaris van Justitie hadden geplaatst.
  Woensdagmorgen 13 november 1991, rond drie uur ’s nachts, krijgt de politie een anoniem telefoontje. Er ligt een bom achter het huis van staatssecretaris van Justitie Aad Kosto in het Noord-Hollandse Grootschermer. De politie waarschuwt Kosto en evacueert alle omwonenden in een straal van tweehonderd meter. Om drie minuten over vier ’s ochtends blaast de bom de achtermuur van het huis naar binnen, waarna het dak gedeeltelijk instort. Bij de buren sneuvelen de ramen.
  Rond hetzelfde tijdstip ontploft een tweede bom in het ministerie van Binnenlandse Zaken. De aanslagen worden opgeëist door de Revolutionaire Anti Racistische Actie (RARA), die in een uitvoerige verklaring Kosto’s vreemdelingenbeleid als reden van de aanslag aanwijst.
  Sinds zijn aantreden als staatsecretaris in 1989 heeft Kosto harde maatregelen genomen om de groeiende stroom asielzoekers in te perken. Daarmee heeft hij zich bij het publiek, de media en binnen zijn eigen Partij van de Arbeid niet populair gemaakt. >>>>

  http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/5796/10-jaar-geleden-aad-kosto-over-de-aanslag-op-zijn-huis-door-actiegroep-rara.html

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Peterselie1: 15.25. uur, op 25/11. En wanneer wordt RIESSEN dan vervolgd voor HAATZAAIEN tegen 1 miljoen PVV stemmers? Iemand…..

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Tom dat zit mij óók behoorlijk dwars, het is godgeklaagd dat dit in Nederland helaas mogelijk is. Terwijl de voorgedrukte aangiftebiljetten tegen Geert Wilders bij de bakker klaar liggen, alles is verloren, men stevent af op een totalitair systeem alleen een wonder kan het tij keren Tom denk ik.

    Like

 7. Resultaat van slap [wan]beleid!Van vele,vele jaren!

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Immigratiecrisis begonnen, maar paus eist dat EU grenzen nog verder openzet
  Duitsland en Oostenrijk overspoeld met vluchtelingen – Linkse activisten vallen burgerprotest Berlijn dat zich verzet tegen nog meer asielzoekers aan – Nederland: 1000 asielzoekers in een dorpje met 140 inwoners

  Gisteren werd er een massaal protest in Dresden gehouden van de pas opgerichte PEGIDA beweging, die zich verzet tegen de door de Europese en nationale politiek bevorderde islamisering van Duitsland. (5)

  Duitsland en Oostenrijk worden de afgelopen tijd overspoeld met vluchtelingen, zozeer dat er sprake is van een beginnende immigratiecrisis. Kastelen, hotels en pensions worden gevorderd om plaats te bieden aan tienduizenden, voornamelijk kansarme islamitische asielzoekers. In Berlijn hebben burgers een beweging opgericht tegen nieuwe opvangcentra, die bij het eerste de beste protest werd aangevallen door linkse activisten. Tegelijkertijd vindt paus Franciscus dat de EU nog niet gastvrij genoeg is. Hij wil dan ook dat Europa de grenzen nog verder openzet.

  Hotels, vakantie- en privéwoningen, kastelen voor asielzoekers

  De Duitse auteur Udo Ulfkotte schrijft dat veel mensen nog geen idee hebben wat er allemaal gaande is met de massa immigratie in Europa en wat hen nog boven het hoofd hangt. Als voorbeeld noemt hij Oostenrijk, waar de meeste hotels gedurende het hele jaar gemiddeld slechts voor 1/3 bezet zijn. Omdat het aantal asielzoekers naar Europa dankzij de ‘Arabische lente’ is geëxplodeerd, worden steeds meer van hen in deze hotels geplaatst, vaak tegen de wil van de eigenaren.

  In Duitsland is het al niet anders: vakantie- en privéwoningen, en zelfs gerenoveerde kastelen zijn voor de politiek niet langer taboe om te worden opgeëist als ‘tijdelijke’ opvang voor vluchtelingen. Zo komen in een bekend kasteel in het Zuid-Duitse Vaihingen 250 asielzoekers te wonen. Ook de kastelen in Gleisenau, Kaltenstein, Deutenhofen (Dachau), Bräunlingen en Hainwalde zijn voor dat doel gevorderd. (1)

  In Nederland sijpelen vergelijkbare berichten door naar de media; zo wil de gemeenteraad van Midden Drenthe geen 1400, maar maximaal 1000 asielzoekers opnemen in het dorpje Oranje, dat welgeteld 140 inwoners telt. Men vindt 1400 ‘te veel’, maar 1000 op een bevolking van 140 zijn dat niet? (2)

  Berlijn: Linkse activisten vallen met instemming politie burgerprotest aan

  In de Duitse hoofdstad Berlijn, waar grote delen van allochtonenwijken en parken inmiddels nauwelijks meer begaanbaar zijn voor blanken, hebben burgers de Marzahn beweging opgericht, die zich verzet tegen nóg meer immigranten en vluchtelingen.

  Bij een protest tegen een nieuw asielzoekerscentrum werden de demonstranten door linkse activisten bekogeld met stenen en flessen, waarna de vlam in de pan sloeg. De politie was aanwezig, maar liet de linksextremen gewoon hun gang gaan en bleek hen zelfs te hebben geïnformeerd over de route van de burgerdemonstratie. (3) Dat bevestigde vermoedens van critici, die al langer beweren dat de staat radicaal linkse groepen zoals Antifa inzet tegen dit soort ‘rechtse’ demonstraties.

  ‘Patriottische Europeanen tegen de Islamisering’

  Ook in andere Duitse steden nemen de sociale spanningen hand over hand toe. In Dresden werd vier weken geleden de PEGIDA beweging opgericht, de ‘Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland’. Gisterenavond groeide een van de eerste demonstraties van de organisatie uit tot een voor Duitse begrippen massaal burgerprotest. De linkse partijen SPD, Der Linken en de Piratenpartij hebben als reactie samen met onder andere islamisten en kerken de tegenbeweging ‘Nazifrei Dresden’ opgericht. (5)

  In Köln en Hannover is HoGeSa (Hooligans tegen Salafisten) actief in de weer om de volkomen uit de hand lopende straatterreur door voornamelijk moslimimmigranten een halt toe te roepen.

  Net als in Nederland berichten de politiek correcte, door links beheerste reguliere media zeer eenzijdig over deze protesten, die zonder uitzondering worden betiteld als ‘extreemrechts’ of ‘neo-nazistisch’. Hoewel de demonstraties inderdaad worden misbruikt door kleine groepen extreemrechtse activisten, laten veel opnames echter zien dat de meeste demonstranten bestaan uit gewone burgers.

  ‘Burgeroorlog?’ Paus eist dat EU grenzen nog verder openzet

  Ulfkotte schrijft al jaren in zijn artikelen en succesvolle boeken dat Europa burgeroorlogachtige toestanden wacht als de massale immigratie van hoofdzakelijk kansarme moslims niet onmiddellijk een halt toe wordt geroepen. Voor steeds meer steden lijkt het inmiddels te laat.

  Paus Franciscus vindt echter dat Europa niet genoeg doet. In een aantal toespraken voor het Europese Parlement, de Raad van Europa en het Europese Gerechtshof eiste hij gisteren dat de EU de grenzen verder openzet, en nog meer immigranten en vluchtelingen opneemt. (4) >>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/11/Immigratiecrisis-begonnen-maar-paus-eist-dat-EU-grenzen-nog-verder-openzet

  Like

 9. oud-marinier zegt:

  Ach gutteguttegut…..Nou komt de stront direct aan huis en nu knijpen ze hem….dit was toch precies wat men wou …!!! Nou niet de angsthaas gaan uithangen he….wees nou ook zo stoer en vertel die “asielzoekers” maar waar het op staat. Uitgeprocedeerd = Uitgeprocedeerd …..Betekent : TERUG naar land van herkomst….EINDE verhaal…… Tja als dat betekent dat je wat dreigementen moet incasseren….helaas DIE verantwoording ligt bij de POLITIEK.

  Like

  • Jean zegt:

   Oud marinier,
   Daar ligt nu juist ‘het probleem’, politiekers nemen nooit verantwoordelijkheid want dat zoustemmen kunnen kosten alhoewel die politiekers die nu ‘openlijk’ kiezen voor verwijdering van die massa klaplopers/tafelschuimers/geweldplegers juist stemmen zullen vangen omdat ze doen wat de burgers willen dat moet gebeuren.

   Like

 10. Tempelier zegt:

  Ik zeg, meer,meer !!

  Like

 11. Sjaak zegt:

  En nu ook dit nog !
  DEN HAAG –
  Terreurverdachte Sabir K. komt weer op vrije voeten.
  Dat heeft de rechtbank dinsdag besloten.
  Volgens zijn advocaat André Seebregts is
  K. woensdag weer vrij, op voorwaarde dat
  hij zich dagelijks meldt op het politiebureau.

  Like

 12. bigljohn zegt:

  De overheid speelt met de Wet als of het een spelletje Monopoly betreft. En de winnaar is ? De asielzoeker, want deze mag altijd blijven, uitgeprocedeerd of niet. 17000 zouden er per jaar binnenkomen ? Wie zegt mij dat ik die cijfers, die van het Rijk komen, kan vertrouwen ? De overheid is sowieso al helemaal niet te vertrouwen ! Ik houd het er op dat er jaarlijks 100.000 gelukszoekers Nederland binnensluipen. Via allerlei sluipwegen en mensenhandelaren. Lampadusa is een van de zoete invallen, waar zeer vele gelukszoekers uit Afrika gebruik van maken !

  Like

 13. Daiyu-ninja zegt:

  Dit bedoelde joop van riessen vast met, dat dit de nieuwe samenleving is waar de PVV’ers niet in passen.
  Als dat zo is, dan wil ik ook helemaal geen deel uitmaken van die verrotte samenleving waarin het gewoon is mensen te bedreigen , in elkaar te slaan, te chanteren en te beroven.

  Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier het bewijs, dat het meeste geweld vanuit de socialistische, anarchistische en de hoek van de groene dwaallichten komt. Precies deze hypocrieten, die ONS steeds uitmaken voor neo nazi, bruinhemd en meer van dat fraais! Typisch ook dat dergelijke individuen SCHIJNBAAR NIET HOEVEN TE WERKEN, maar net als de moslims en gelukzoekers potverteren op ONZE KOSTEN!

  Like

 15. baksteen zegt:

  En vanaf 1 januari kunnen ze permanente politiebewaking zetten aan de balie van het gemeentehuis en bij het huisadres van de ambtenaar als de WMO operationeel wordt.

  Like

 16. kraftavilqa zegt:

  De SA-methoden die verzonnen `ijn door de nationaal-socialisten worden nog altijd gretig gebruikt door de hedendaagse linksidioten ( die denken dat zij antifascisten zijn). Ironisch hè.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @kraftavilqa: 18.35. uur. Juist deze RODEN zijn de echte FASCISTEN. Samen met de zogenaamde “goedmensen”, en de groene dwaallichten. Zij wanen zich BETERMENSEN!

   Like

 17. Daiyu-ninja zegt:

  Mijn grote angst is – gezien het feit dat onze leiders maar allochtonen in onze landen blijven opnemen ondanks dat de westerse landen al uit hun voegen barsten VAN de allocht’s – dat ze van de autochtonen bevolking gaan eisen dat iedereen die een kamer vrij heeft in huis, een allochtoon moet opnemen. Daar zijn de EU-gekken gestoord genoeg voor.
  Ik denk dat er dan nog maar een oplossing is om aan de waanzin van de politiek correcten een einde te maken.

  Like

  • Inderdaad:ze van het pluche af stampen,want vrijwillig zullen ze niet gaan!En die bui zien ze al hangen want ze hebben de beveiliging van het Binnenhof drastisch verhoogd!En toch zal het gaan gebeuren;de mensen zijn het zat!Meer dan zat;wat heet:spuugzat!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Yvonne van Cleef: 22.25. uur. Dat zou moeten betekenen, Yvonne, dat WIJ Nederlanders massaal dienen op te trekken- met pek en veren- naar Den Haag, en daar inderdaad deze “politieke kliek”, te verjagen. Maar dan…dan zal er toch een bestuur gevormd moeten worden, met integere mensen die de leiding over dienen te nemen. Ad interim of op zo’n manier. Dan lijkt mij een tijdelijk zogenaamd zakenkabinet een oplossing, met echte deskundigen daarin. We moeten dus ook een ALTERNATIEF hebben.

    Like

   • Tom,ook dat gaat komen;er zit niets anders op.In Den Haag schijnen ze het alleen op die manier te willen begrijpen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s