Burgemeester wil geen 1.400 asielzoekers in vakantiepark

Screenshot_9

Er komen geen 1.400 asielzoekers naar een vakantiepark bij het Drentse dorpje Oranje. Dat zei waarnemend burgemeester Ton Baas (VVD) van de gemeente Midden-Drenthe, waaronder Oranje valt, maandagavond tijdens een extra raadsvergadering in Beilen. Baas liet in het midden hoeveel vluchtelingen er dan wel zullen komen, ”maar al naar gelang de omstandigheden zullen dat er nooit meer zijn dan duizend”. Een meerderheid van de raad had eerder op de avond al duidelijk gemaakt dat 1.400 asielzoekers, in een dorpje dat 140 inwoners telt, te veel is.

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Burgemeester wil geen 1.400 asielzoekers in vakantiepark

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Dit mensen zijn nu de ZEGENINGEN van de EUSSR, waar MARX RUTTE zo verheugd over is! KOTS!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “Baas liet in het midden hoeveel vluchtelingen er dan wel zullen komen, ”maar al naar gelang de omstandigheden zullen dat er nooit meer zijn dan duizend”.”

  Oh, dán valt het nog wel mee. *vreselijk*

  OMG, 1000!!!

  Er is echter één lichtpuntje: de Nederlander is in Oranje nu een ‘minderheid’ en ‘minderheden’ worden in de open inrichting die ‘Nederland’ heet, in de watten gelegd.
  Of geldt dit alleen maar voor de zwarte ‘minderheden’?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat 18:57
   Ik vrees dat die stelling deze keer niet opgaat, want…., deze mensen zijn zielig en ‘wij hebben het goed’!
   Het is te idioot voor woorden, dat de inwoners van dit dorp zich straks vreemden voelen in hun eigen leefomgeving! Ik ben er eerlijk gezegd niet erg gerust op of de meerderheid de minderheid met rust zullen laten. In een grote groep voelen die gasten zich oppermachtig! Het COA moet zich trouwens diep schamen over hun gedram met die asielzoekers! Niet alleen hier, maar ook in Rijs. Wat doen ze de mensen aan?
   Die hele organisatie kan gerust worden opgeheven. Ze zijn er echt niet alleen voor de belangen van de asielzoekers, maar misschien nog wel meer voor hun eigen vette salaris!

   Like

 3. rs zegt:

  Ik geef die burgemeester groot gelijk. 1400 op 140 bewoners ?????Wie verzint zo iets eigenlijk. 2 is meer dan genoeg van die tyfuslijers..
  En daar in Friesland zijn ze nog gekker, door een niet opkomende projectontwikkelaar ????
  Dus, als ik het goed begrijp, maakt daar in Rijs een “projectontwikkelaar “de dienst uit ? Soms een ex asielige zoeker ?
  Maar…………………vlak die Friezen niet uit. Marianne Vaatstra ligt nog vers in het geheugen………de bugemeester van Kollum heeft dat geweten.

  Hier in de Westenbergkazerne zijn inmiddels 100 Syriërs bijgekomen of komen er aan………….

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ rs 25 november 2014 om 19:042 is meer dan genoeg van die tyfuslijers

   Maar dan wél van hetzelfde geslacht, anders heb je er in een mum van tijd weer veel te veel!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  1000 is nog steeds gekkenwerk; Je moet zo ’n gehucht helemáál niet opzadelen met asielzoekers.
  Een stàd trouwens ook niet: Vol=vol.

  Like

 5. 1000 op 140 is nog steeds een overweldigende invasie!Burgemeester doet stoer maar handelt slap!

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Oranje is een test voor Rotterdam. 325.000 autochtonen, 3.250.000 ´vluchtelingen´.

  Like

 7. peterk2014 zegt:

  Wat ik niet begrijp is, waarom altijd bij kleine dorpjes in Friesland, Groningen, en Drente maar nooit in het gooi, of bij Soestdijk. Wat de regering nu doet, is boosaardig en een dezer dagen zal daar de pleuris over uitbreken.
  Ook op de veluwe is veel plaats en bovendien, zijn dit soort lui leven zoekers gewend om in het bos te wonen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ peterk2014 25/11 23:06

   De reden dat ze de vluchtelingen in de noordelijke provincies huisvesten komt doordat die provincies relatief dun bevolkt zijn. Bovendien wonen daar nogal wat socialistisch ingestelde mensen, en ze gokken er dan ook op dat die voor de minste problemen zullen zorgen.
   Ik geloof niet dat de meeste vluchtelingen gewend zijn om in het bos te leven, want de gebieden waar ze vandaan komen zijn bepaald niet bosrijk te noemen. Kijk maar eens naar de beelden op TV. Eén en al zand.
   Nee, alsjeblieft geen vluchtelingen in onze bossen! Je moet er toch niet aan denken dat ze bij mooi weer (en droogte) daar vuurtjes gaan stoken? Ze zijn er gek genoeg voor, met als gevolg: de Veluwe in de brand, en daardoor een enorm verlies aan natuurgebied!
   Maar wat de regering ook beslist, is en blijft boosaardig tegenover de autochtone bevolking. Daar heeft u groot gelijk in.

   Like

 8. Martha N zegt:

  Ach wat maken duizenden uit voor een groots land als dit. Politici kunnen alleen tot tien tellen, getallen zeggen hen niets. Hoeveel is duizend..? even tellen op mijn vingers of telraam, nu het is wel meer dan honderd hoor..? OF ? Nee Nederland is nog lang niet vol.
  Op dit moment is D66 in opkomst, Dat zal het probleem wel oplossen, want D66 is voor NOG meer en achter de EU… Ja, zeg wat wil je nu als burger: gewoon verder volstoppen dit land toch dank zij D66 (de rest is afgevallen), want wij kiezen voor NOG MEER en nog minder voor ons… Wat zijn wij toch tolerant. We krijgen er maar niet genoeg van.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Dus gaan ze een tijdje koehandel plegen en komen er slechts 999 azieligen. Wat opmerkelijk is en blijft wat de gemiddelde Nederlander lijkt te zijn voor opvang in de regio. En wil daar best wat aan bijdragen. Opmerkelijk hoe slecht de democratie weer functioneert.
  Bovendien kennen we het verhaal: de azielige zit tien jaar in de molen nutteloos te zijn. Laat zijn vrouw(en) overkomen, familie en doet aan broedisme (het zorgen voor veel nageslacht) en zorgt aldus voor problemen in het kwadraat. Alleen al vanwege het feit dat men het haatgeloof aanhangt en onderhouden moet worden.
  Intussen betalen we een vermogen aan de VN en aan de EU, zonder dat we daar enig voordeel bij hebben. Want geen van beide is in staat er voor te zorgen dat men in eigen land kan blijven.
  Ik wens iedereen een goed en prettig leven toe. Ook Nederlanders.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ leefbarbaar,

   gisteravond kwam Henny v.d. Most op TV (ja, die van Speelstad Oranje, waar ze aanvankelijk 1400 ‘vluchtelingen’ wilden opnemen), en hij ging eens even een kijkje nemen in één van de huisjes. Hij werd buitensporig hartelijk ontvangen door één van de bewoners van een huisje, waar 5 mannen samen woonden (leeftijd ca. 40-50 jaar). Van der Most zei: “okee, er is televisie”. Nou, dat had hij beter maar niet kunnen zeggen, want er werd meteen gewezen op het feit dat er alleen Nederlandse (en af en toe Engelse) programma’s te zien waren. Dat was fout! Ze misten de Arabische zenders!
   Je broek zakt toch af als je zoiets hoort? Vluchtelingen zouden blij moeten zijn met zo’n luxe onderkomen, in plaats van te wijzen op de ‘verkeerde TV-zenders’! Ik geloof niet dat Van der Most erg onder de indruk was.
   Ik vroeg mij intussen af waar de gezinnen van deze 5 mannen waren. Als je uit een oorlogsgebied komt, dan laat je toch je vrouw en kinderen daar niet achter? Want wat is dan de reden voor jóuw vlucht? Mag jij als man de ellende achter je laten en je gezin laat je stikken? Ik begrijp er niets van!

   Ik vrees dan ook dat binnenkort zich een volgende colonne meldt, en dat zijn dan de gezinsleden van de reeds geplaatsten. Ja, zó komen we met gemak aan de 40.000 asielzoekers! Ik denk dat het nog niet stopt bij 40.000, maar dat er nog wel enkele duizenden meer deze kant op komen.

   Wát een puinhoop zeg!!!

   Like

   • Het is zeker een puinhoop!En,schotels moesten vanaf nu verboden zijn;neemt alle noodzaak om te integreren weg!Wij mochten geen antennes meer op het dak,want dat ontsierde het straatbeeld.Nou,ik vind al die schotels veel erger!Als ze zo graag hier willen leven leren ze de taal maar,en dat gebeurt niet als je iedere dag Arabisch ‘gevoed”wordt,met alle ellende en hersenspoeling van dien!

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Cathja,
    wie zegt dat ze echt uit Syrië komen. Kan best dat alle Turkse gevangenissen worden leeggemaakt en de inhoud hier gedumpt wordt. Het feit dat het allemaal moslims zijn, zou al een reden moeten zijn om ze onmiddellijk weer over de grens te zetten. En dus de grens te herstellen.

    Like

 10. alidas1 zegt:

  Ze moeten alle kleine dorpen en steden volproppen met asielzoekers ook al wonen er weinig Nederlanders
  Des gauwer ontploft de boel ondervinden ze eens wat er in de grotere steden al jaren aan de gang is.

  Like

 11. Jean zegt:

  Ene is nog teveel want die ene zal zelfs veel overlast bezorgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s