Hersenspoeling: Misbruik van Palestijnse kinderen

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Velen beschouwen het als kindermisbruik: Palestijns-Arabische kinderen wordt geleerd Israëlische Joden te haten en de gewelddadige confrontatie met hen te zoeken. Een bericht van de Israëlische krant “Yediot Ahronot” heeft dit fenomeen nu opnieuw openbaar gemaakt. Uit een enquête onder rellende kinderen uit Jeruzalem blijkt dat de jongeren liever “martelaren” willen zijn dan met leeftijdgenootjes te spelen of te leren.

Zelfs de allerjongsten zijn de dupe van deze soort hersenspoeling. “Wij zijn bereid als martelaren te sterven, we hebben niets te verliezen”, zei een kind uit de voorstad Shuafat van Jeruzalem. “Onze hoofden houden zich niet bezig met leren, in plaats daarvan maken we altijd plannen wat we tegen de politie kunnen ondernemen”, aldus het kind verder.

Een andere, pas 13-jarige, jongen verklaarde dat hij niet meer naar school ging, “omdat ik onze strijd moet voortzetten.” De reden voor zijn deelname aan gewelddadige acties zou de dood van een Arabische automobilist zijn. Hij was in het begin van de maand ingereden op een groep mensen bij een tramhalte en werd door de politie doodgeschoten. Bij de aanslag kwamen twee Israëli´s om het leven – in Israël spreekt men sindsdien in dit verband ook wel van de “auto-intifada”. Aan de jonge Arabieren werd echter verteld dat het incident alleen maar een normaal verkeersongeval geweest zou zijn (hoewel de camerabeelden van de halte bewijzen dat de automobilist met opzet op de menigte inreed), en dat de automobilist in koelen bloede door Israëlische veiligheidstroepen werd vermoord.

Een andere relschopper, die pas 8 jaar oud is, zei tegenover de krant: “Allah wil graag dat wij succes hebben bij de bevrijding van Palestina en Jeruzalem.”

Als je de stemming onder de kinderen van de Arabisch gedomineerde stadsdelen van Jeruzalem samenvat, dan zijn de jongens er “trots op” deel te nemen aan het dagelijks geweld. “wij zijn allemaal bereid ons leven op te offeren en als martelaren te sterven” – daarover zijn deze door hun ouders, leraren en de Arabische media opgehitste kinderen het eens.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", Allah, antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, demoniseren, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Hersenspoeling: Misbruik van Palestijnse kinderen

 1. windwens zegt:

  Palestijnen zijn walgelijk als ze kinderen hebben, als je alleen maar kinderen fok om ze vervolgens de dood in te jagen of te hersenspoelen tot killer machine. Dan ben je als volk minderwaardig en lager dan een beest. Mensen die hier nog iets menswaardig in zien zijn of zelf psychopaat of hebben maar een cel in de kenar die ook nog eens in wisseldienst werkt, ongelofelijke trollen die denken dat dit volk nog te redden is met geld en acceptatie. Die niet bereid zijn met een keiharde opvoed hand dit volk aan de verstand te peuteren dat ze gestoord bezig zijn, zelf de idioten van de wereld moeten maar eens gaan begrijpen dat dit niets meer te maken met vrijheid of eigenzeggenschap. Ik dat dat ze zo mooi lijstje hadden gemaakt met de rechten van het kind het is een geweldig lachertje dat je nog durf te zeggen dat kinderen rechten hebben in deze wereld. Schoften die dit in stand houden die doen dit wederom omdat ze er weer eigenzakken fijn mee kunnen vullen.

  Like

 2. Ahava zegt:

  Gevaarlijke geesteszieken, dat zijn het!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Ja, natuurlijk is het een vorm van kindermisbruik. Maar binnen de islam wordt alles en iedereen misbruikt, dus ook kinderen. Dat hoeft verder geen verwondering te wekken.
  Het zadelt ons Westerlingen echter op met een zwaar dilemma: Aan de ene kant zijn het kinderen, dus moet je die proberen te sparen?
  Je zou wel willen, maar aan de andere kant zijn ze vaak al vervormd tot dusdanige, onbestaanbare etters, dat er geen hanteren meer aan is, net zo min als bij hun
  ouders.
  Uiteindelijk hebben díe het dan ook op hun geweten, dat het met hun kinderen even slecht afloopt als met henzelf. Vreselijk, maar daar valt voor ons weinig aan te doen.
  Ik zag trouwens ooit een kort fragment, waarin Gekke Gretta ergens in Palestina opzichtig jankend neerknielde bij een klein kind. Geen idee, wat er al dan niet aan de hand was met dat kind, maar ik dacht wel: “Heb het hart niet om de Joden èrgens de schuld van te geven, hier: Alles wat die kinderen overkomt, overkomt ze door die mooie ouders van ze, Trút!”

  Like

 4. leon van duren zegt:

  deze arme kinderen zijn totaal gedrogeerd door de leer van die verwerpelijke islam ,alleen HET WOORD VAN DE LEVENDE GOD VAN ISRAEL kan hen redden uit de klauwen van het kwaad ,spijtig genoeg zijn de naam christenen in slaap gevallen waardoor ze DEZE SIMPELE BOODSCHAP niet meer durven door te geven,maar wel medewerking verlenen met demoniseren van ISRAEL en zijn oude verbondsvolk!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  De islam, deze perverse nazi ideologie, haalt het slechtste in de mens naar boven. Daar ligt de kern van het probleem. De islam is de pest voor de hele wereld.

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Drie keer links af, is ook het zelfde als een keer rechts af!

  Stel nu dat er een mogelijkheid is om in contact te komen met die geestelijk gehandicapten in Israël bezig houden met terreur. Ze zijn een keer de verkeerde weg op gegaan en die keuze is niet meer te veranderen, maar als nu hun keuze verhevigd zou kunnen worden dan kan uiteindelijk het resultaat anders zijn dan wat men bij de beroepsmoslims voor ogen had.

  Als er één Palestijn zelfmoord pleegt dan krijgt zijn gezin tussen de twee en de twintigduizend Dollar als cadeau om feest te vieren dat hij naar het Paradijs is vertrokken. Maar als niet een lid van het gezin maar meerdere leden tegelijk het leven met de dood verwisselen dan komt er een fortuin binnen. Men hoeft zich geen zorgen te maken, de Saudi’s hebben genoeg geld, ook al blazen een miljoen Palestijnen zich op, dat is slechts een paar maanden omzet.

  Wat zou er gebeuren als er een nieuwe nieuwe golf van intifada zou komen, eentje die wel echt werkt! En dan denk ik niet aan joden helpen hemelen, maar dat de Palestijnen aangezet worden om zo veel mogelijk andere Palestijnen mee te nemen in hun doodsstrijd! Er zit een logica achter! Een moslim die er voor zorgt dan er drie, vier of vijf joden naar de eeuwige jachtvelden gaan dat heeft feitelijk geen zin, de ratio blijft dan toch verkeerd. Maar als een Palestijn niet alleen gaat maar zijn hele familie meeneemt dan wordt de doods-ratio ontzettend vergroot.

  Wie neemt de moeite om dit aan de Palestijnen uit te leggen? En zou het niet fantastisch zijn als de volgende keer dat bijvoorbeeld Gretta Duisenberg of Anja Meulenbelt in Palestina op bezoek zijn, dat zij die ook meenemen? Dan wordt het een soort hands-on excursie. Actief meedoen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s