Meedogenloze individuele, zwarte, islamitische dader zal men nooit van het moorden kunnen afhouden

Screenshot_18

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Tot dat inzicht komt de onderzoekscommissie die de terreuraanslag van Afrikaanse moslims op de Britse soldaat Lee Rigby heeft onderzocht.

Het is bijna onmogelijk voor de politie en de veiligheidsdiensten om zulke toevallige terreuraanslagen, zoals die op de soldaat Lee Rigby, die meestal door “eenzame wolven” worden gepleegd, te verhinderen, aldus een rapport dat op dinsdag openbaar werd gemaakt.

Dat is dus de Britse manier om de mensen te vertellen dat ze het gewoon moeten accepteren om naast zulke moordenaars te wonen, omdat de regering er niet mee wil stoppen om zulke haters het land binnen te halen.

Het “omvangrijke onderzoek” heeft aangetoond dat de veiligheidsdiensten er problemen mee hebben zulke gewone, spontane woede-uitbraken met weinig planning van tevoren [wat een bagatelliserende omschrijving!] te herkennen.

Je kunt een vergelijking maken met de grotere terreuraanslagen, zoals bomaanslagen, waarbij een gecoördineerde planning van de geheime diensten de mogelijkheid biedt hier op tijd lucht van te krijgen.

The Telegraph

Ze noemen deze walgelijke moslimdaders “eenzame wolf” en veredelen ze daardoor tot “edele wilden” door hen oorlogsnamen te geven, net zoals in de oude heldensprookjes van de indianen: “Zwarte Adelaar”, Grote Witte Buffel”, “Edele Wolf” enz. hoe moeten we diegenen noemen die terroristen zulke namen geven? “Kleine Witte Ratten” misschien?

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Meedogenloze individuele, zwarte, islamitische dader zal men nooit van het moorden kunnen afhouden

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Kotsmisselijk, dat word ik als ik deze laffe overheidsreactie lees!

  Like

 2. Driek zegt:

  Zojuist las ik op de site van de Telegraaf:

  ROME –
  Hoewel het „vrijwel onmogelijk” is een dialoog te hebben met opstandelingen van terreurbeweging Islamitische Staat, moet de deur daarvoor niet worden dichtgegooid. Dat heeft paus Franciscus dinsdag gezegd. „Ik zeg nooit ‘alles is verloren’, nooit. Misschien kan er geen dialoog zijn maar je kan de deur niet dichtgooien”, aldus de kerkvorst na een toespraak voor het Europees Parlement.

  De paus werd gevraagd of het mogelijk zou zijn in contact te treden met de terreurgroep die grote delen van Irak en Syrië onder de voet heeft gelopen. De ultraradicale soennitische IS heeft tal van mensen vermoord, tienduizenden mensen op de vlucht gedreven en grote gebieden bezet.

  Eerst twijfelde ik nog, maar nu weet ik het zeker. Die paus Franciscus is niet helemaal goed snik.

  Like

 3. Nico Spaak zegt:

  Je kunt onderzoeken tot je een ons weegt. Het heeft totaal geen zin. Dit alles kost alleen maar klauwen vol gemeenschapsgeld. Grenzen dicht en repatriëring dat is de enige zinvolle actie.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Geen eenzame wolven maar psychopaten.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Wat te denken van ‘kleine aasvliegen?’
  Ik zal proberen, dit toe te lichten:
  Ik heb nog een oude roman in de kast staan, van de Frans-Hongaarse schrijver Henri Troyat met als Nederlandse titel: De Aasvlieg. De vertaler verklaarde in een voorwoord, dat hij het beter gevonden had, de oorspronkelijke titel, ‘L’araigne’ niet met ‘De Spin’ te vertalen, al was dit letterlijk juist, maar met ‘De Aasvlieg.’ “Dit omdat de hoofdpersoon, naar wiens karakter dit boek genoemd is, alle verderfelijkheid in zich draagt die een aasvlieg eigen is en die met een spin niet in verband kan worden gebracht.”
  Treffend en juist. En diezelfde verderfelijkheid zien wij nu terug in de typen, die dit soort creaturen van dergelijke eervolle aanduidingen menen te moeten voorzien.
  Aldus: “Kleine aasvliegen.

  Like

 6. windwens zegt:

  Dat hele rapport gaat erbij mij totaal niet in. Stelling nemen tegen moslims dat ze zich moeten conformeren aan de staat waar in ze leven dat zal de norm en de eis moeten zijn. Als het tuig er niet mee kan leven opdonderen naar een land waar ze de norm die zij hanteren hebben. Dan kunnen ze daar leven, of naar het kalifaat kunnen ze daar door de Coalitie of de Koerden massaal afgeknald worden er is aan deze mensen niet verloren hatelijke gestoorde.. Engelse zijn en blijven gek om maar toe te geven aan moslim idioten met een achterbakse ideologie waar in, ervoor niemand plaats is alleen voor de moslim. De Engelsen en heel Europa zouden dat tussen de oren moeten krijgen, het land moest als eis hebben dat de wezenloze individuen die is aankomen waaien en gewoon moeten aanpassen, en al is het een twee, derde, vierde generatie wie niet luisteren wil moet maar voelen oprotten naar het land van je tweede paspoort. Regels maken dat je al minmaal 15 jaar ergens moet wonen om in aanmerking te komen voor een tweede paspoort, laat ze er maar moeite voor doen, laat ze maar in gedrag zichzelf uiten dat ze het waard en waardig zijn hier of elders te mogen verblijven. Zo tweede paspoort of een vervangend moet een voorrecht worden nu wordt er maar gestrooid met de Europese nationaliteiten en met een vinger knip heb je er een. Nee er moeit voor gedaan worden tevens de antidiscriminatie wet over de hele wereld schrappen, en als men dat niet wil dan zal er aan idioten uit andere landen komen of wat dan ook, duidelijk gemaakt moeten worden dat het discrimineren van het blanken ras ook niet wordt getolereerd dan wel wordt toegestaan. Bij de zwarte moet maar eens tussen de oren komen dat de slavenij is afgeschaft, en wel eeuwen geleden en dat die ook maar eens moeten stoppen met het kruipen in de slachtoffer rol. Klaar moet het zijn met dat gezever over wat voorouders wel of niet hebben gedaan ze leren er maar mee leven, walgelijke gedoe wat alleen maar wordt gebruikt om om blanken te kunnen uitbuiten en voor ze te laten werken of als collectief schuldgevoel op te plakken of te labelen. Het was volgens het kabinet tocht tijd voor verandering dan gaan ze maar daar eens als eerste beginnen bij de dubbele paspoorters en enkele die niet blank zijn maar van welke afkomst dan ook dat het mee doen is zo niet op flikkeren.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Windwens: 21.50. uur, op 25/11. Woorden naar mijn hart, windwens. Prima betoog!

   Like

  • vanhetgoor zegt:

   De slavernij is een Afrikaans probleem. In Afrika verkocht de ene groep zwartjes de andere groep zwartjes. Terwijl in de beschaafde wereld de slavernij is afgeschaft kankert het in Afrika en in het Midden Oosten nog steeds door. Hoeveel Filipino’s zijn er geen slaaf in Saudi Arabië? In Bahrein worden alle voetbalstadions en hoptels gebouwd door Indonesiërs, die moeten hun paspoort inleveren omdat ze anders wel eens niet kunnen willen werken in die hitte. Slavernij is een moslim-probleem. De beschaafde wereld heeft het beëindigd. Als het aan de islam zou liggen dan zouden de zwartjes nog steeds krom liggen in het Midden Oosten!

   Like

 7. In hoeverre was deze moord ras georiënteerd. Wat dit racisme tegen blanken?

  Like

 8. Sjun Demartelaere zegt:

  Dolle hond of bloeddorstige rat lijkt me een prima benaming. Dolle honden maak je af om de gemeenschap te beschermen. Ze kunnen beschaafd worden opgepakt of beter de toegang worden verhinderd, er kan ook gewacht worden totdat er onbeschaafde oplossingen vanuit de gemeenschap komen om dolle honden de actiemogelijkheid te benemen.

  Like

 9. leon van duren zegt:

  die zogenaamde vredelievende islam is in al haar facetten een religie van de dood,maar YESHUA HAMASHIACH zegt van zichzelf IK BEN DE WEG ,DE WAARHEID en het LEVEN!!

  Like

 10. Rick zegt:

  Qua intimiderend geweld lijken de negers in de voetsporen van de booslims te willen treden. Zij “denken” bij zichzelf: Wat zij kunnen; kunnen wij ook. Namelijk oeverloos blijven drammen over discriminatie en (dreigen met) geweld.
  http://www.vkmag.com/magazine/rellen_ferguson_na_uitspraak_jury_in_beeld
  Liedje zonder einde dat inmiddels, in diverse gradaties, wereldwijd om zich heen grijpt.
  Als God almachtig dáádwérkelijk had gewild, dat iedereen gelijk zou zijn; dán had Hij ons wel zó geschapen!! Hallelujah…Praise the Lord 🙂

  Like

 11. JCC zegt:

  Je gaat toch denken dat alle Westerse regeringen omgekocht zijn met Arabische oliedollars. Hopelijk valt het nog mee en is het meer domheid en wordt het niet het absolute horrorscenario. Maar het is niet fraai wat de uiterste consequentie zou kunnen zijn: een samenwerking van de overheden met moslimterroristen die uitmondt in genocide op de Joden en de autochtone bevolking van Europa om een duivelse agenda erdoor te drukken. In dat geval kan Geert Wilders ook beter met de Mossad samenwerken dan met de onbetrouwbare AIVD, vazallen van de zware crimineel Rutte.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   JCC zegt:
   26 november 2014 om 08:17

   Je gaat toch denken dat alle Westerse regeringen omgekocht zijn met Arabische oliedollars………………………………………………………

   Dat gevoel heb ik al heel lang…….dat politici en co miljoenen hebben gekregen om de islam in het westen erdoor te drukken en de autochtonen bevolking sluipende wijs te islamiseren.

   Like

   • JCC zegt:

    Het is zeker bedenkbaar: een Axis of Evil bestaande uit Cultureel Marxisten, zielloze corrupte kapitaalgraaiers en Arabieren. Denk dat Europese criminelen talloze miljarden hebben gekregen voor hun verraad. De VS vindt het allemaal prima, zo zal West-Europa nooit een serieuze bedreiging voor de hegemonie kunnen betekenen. En al helemaal niet als we een totaal gestoorde oorlog met Rusland worden ingerommeld. Van je ‘vrienden’ moet je het maar hebben.

    Like

 12. vanhetgoor zegt:

  Ik ben het voor de volle honderd procent oneens met de kopregel. Het is heel goed mogelijk om mensen met een laag IQ te laten doen wat men wil. De islam is het ultieme systeem om domme mensen tot slaaf te maken en hen te laten moorden roven en verkrachten. Alles heeft een doel en alles heeft een oorzaak. Er zijn maar heel weining mensen op de wereld die zonder empathie zijn. Zelfs de grootste mongool (geen inwoner van Mongolië, maar iemand met downsyndroom of erger) gaat niet voor zijn lol katjes verzuipen. Zelf mensen met een IQ van 49 of lager zijn eerder genijgd om katjes lief te vinden dan om katjes kwaad te doen.

  Moslims zijn opzettelijk aangezet tot het plegen van terreur omdat dit goed uitkomt voor de beroepsmoslims. Terreur betekend geld! Dood en verderf zorgt voor omzetten. Er is met 9/11 ca. zevenhonderd miljard verdient, in gestegen verzekeringspremies, gestegen kosten voor vliegreizen en omdat er meer wapens worden verkocht. De familie Bin Laden investeert een miljard in verzekeringen / wapenindustie / vliegmaatschappijen en dan komt 9/11 en hun investering is niet langer een miljard waard maar het vijfvoudige. Dit is allemaal onderzocht en dit bleek niet waar te zijn, behalve dan dat er tientallen tot honderden mensen schathemeltje rijk geworden zijn door 9/11, alleen heten zij geen Bin Laden. En die familie zit ook niet te wachten op een paar miezerige miljard Dollar!

  Zodra de geldstroom naar de moskee in kaart is gebracht wordt duidelijk wie er geld aan terreur verdient. Zodra die geldstroom wordt geblokkeert stopt ook de terreur. Dan houdt het moorden vanzelf op.

  Als de bazen van de mensen met een laag IQ geen geld meer kunnen verdienen aan rovende zwartjes houden deze vanzelf op. Dan blijft er nog een ding, namelijk dat iemand met een IQ van 49 of minder (type kwijl dat constant loopt, ogen die blijven draaien en altijd in een luier liggen) per ongeluk iemand vermooord, dat kan, maar dat is geen ramp, soms gaan hele erge down-kindertjes katjes wassen en houden ze het katje te lang onder water, dat is heel sneu, maar daar zit geen kwaad achter. Ik zie dat als een natuurrampje, gewoon jammer, meer niet. Maar alles tussen dat niveau en IQ tot in de 80 kan worden verteld dat zij zich moeten gedragen omdat anders de uitkering wordt gestopt. Dat snappen ze allemaal!

  Like

 13. alidas1 zegt:

  De paus moet zijn jurk maar eens uittrekken en eens tussen de gewone mensen gaan wonen.
  Zal hij wel anders piepen .
  Liefst met dat kalotje op

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  De Britse overheid erkent hiermee dat zijn burgers vogelvrij zijn. De volgende logische stap zou moeten zijn dat de niet-islam-burger het recht krijgt in het openbaar wapens te dragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s