Theresa May: terreurdreiging vereist bijzondere maatregelen

Screenshot_8

Theresa May

(Door: Novum)

Niet eerder is de dreiging van een terreuraanslag in Groot-Brittannië zo groot geweest. Dat heeft de Britse Minister van Binnenlandse Zaken Theresa May maandag gezegd. Ze kondigde nieuwe maatregelen aan om verdachten beter in de gaten te kunnen houden, onderzoek op het internet te verbeteren en te voorkomen dat verzekeringsbedrijven losgeld betalen aan terroristen.

Volgens May heeft de opmars van de extremistische organisatie Islamitische Staat in Syrië en Irak islamitische radicalen in Groot-Brittannië ‘nieuwe energie en een nieuw gevoel van zingeving’ gegeven. De dreiging die daar vanuit gaat is ‘sinds de aanslagen van 11 september niet zo hoog geweest’.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Theresa May: terreurdreiging vereist bijzondere maatregelen

 1. Dit is exact wat wij hadden voorspeld! Dit suïcidale islam-pamperbeleid, dat ook in Nederland wordt gehanteerd, keert zich vroeg of laat tegen hun gulle gastheren! Dus maak je borst maar nat volk van Nederland!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Zo vuile huichelaarster May, NU jullie- politici- zelf in de gevarenzone komen, melden jullie je. De gewone Britten, daar hebben jullie altijd al lak aan gehad. hoe doorzichtig is deze gang van zaken weer.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Het is maar net, wat je stoer noemt: IK noem het eerder pappen en nathouden.
  En wat is dat toch met dat ‘paspoorten en tickets innemen? Laat die mormels toch gaan! -Maar dan uiteraard zónder weg terug en dààr wringt ‘m de schoen, op de één of andere manier.
  Oh, wat proberen ze niet allemaal om die moslimpjes vooràl voor het land te behouden! Net als híer, trouwens….
  Je zou wel eens exact willen weten -als ordinair stemvee zijnde- wat dààr nu precies de reden voor is.
  Wèl toegeven, dat de dreiging onderhand problematisch is, maar intussen….Enfin……
  Ze houden de ware redenen voor ons achter en het wordt tijd, dat die eens officiéél aan het licht komen,
  Want dit gedrag is onbegrijpelijk.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Theresa Geissler zegt:
   25 november 2014 om 18:55

   Ze houden de ware redenen voor ons achter en het wordt tijd, dat die eens officiéél aan het licht komen,
   Want dit gedrag is onbegrijpelijk.

   Hier zou ik ook wel eens een antwoord op willen.
   En geen politiek correct antwoord, maar een eerlijk antwoord. Dat zijn ze ons schuldig.

   Like

 4. JCC zegt:

  Wel wel – zouden ze ineens op hete kolen zitten nu? Tja het was natuurlijk te verwachten. Het zijn al geen lieverdjes en er zijn nogal wat moslims afgeslacht in de Tweede Golfoorlog – ongeveer een half miljoen. Over het algemeen win je daar geen zieltjes mee, dus haal je ze allemaal maar binnen? Die onnozelheid is werkelijk grenzenloos. West-Europa wordt helemaal opgegeten als we niet oppassen en de USA kan het allemaal geen ene fluit schelen. Terwijl door al hun prik-acties in de zandbakken van het Midden-Oosten die tsunami aan Islam in een versnelling is gezet. Tja, Oost-Europa is wat slimmer dan de onnozele schapen van de oude EEG.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ JCC: 19.09. uur, op 25/11. De politici in Europa zijn SCHULD aan de massale toestroom van moslims. WIJ moeten keer op keer eraan herinneren, dat deze smerige politieke bende, in 1975 hebben ingestemd met ” OIL FOR IMMIGRATION”. Zo zit dat in elkaar JCC!

   Like

 5. Stomme maatregelen;heeft er dan geen een politicus meer dan soep in zijn/haar bovenkamer?Gewoon uit laten reizen,paspoort en uitkering,evenals banktegoed blokkeren,grenzen dicht en nooit meer toelaten!Als bonus:familie ook uitzetten,nog diezelfde dag!Dat zijn de enige maatregelen die zoden aan de dijk zetten!

  Like

 6. En dat terwijl de oplossing zo dichtbij is te vinden: You May not enter the UK

  Like

 7. Martha N zegt:

  Misschien moeten we eens praten over een terreuraanslag in Nederland?
  Die is ook dichtbij.
  Wanneer het aan D66 ligt, komen er ook nog veel meer ons land binnen, het schijnt dat deze partij, die absoluut voor meer buitenlanders is en voor de EU, ineens goed in de markt ligt.

  Like

  • Anneke zegt:

   Inderdaad en onbegrijpelijk dat D66 zo goed in de markt ligt, naar mijn idee weten de mensen die D66 kiezen niet wat ze te wachten staat. Alleen van zijn kop krijg ik al de kriebels, het is echt te hopen dat de ogen van heel veel Nederlanders snel open gaan. Anders is het gedaan met ons landje, trouwens dat is het al……..

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en hoe komt dat? Doordat ze kiezers binnenhalen, die weglopen bij de PvdA!
   Die weten het dan opeens niet en proberen het maar bij D ’66.
   Maar zodra die nitwits regeringsverantwoordelijkheid krijgen, trekken ze zich weer binnen de kortste keren de haren uit het hoofd!
   Dat malle idee van iedereen welkom laten zijn zit er mijlendiep in bij veel mensen, maar de praktijk overzien doen ze niet.
   Evenwel, dáár komt nog steeds vaak het stemgedrag vandaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s