AK 74: Tweede Kamer kust voeten maffia

Screenshot_9

(Door: Arnold Karskens)

Merendeel Syrische vluchtelingen zijn rijke gelukzoekers

Ons parlement weigert 250 Syrische vluchtelingen asiel. Hulpbehoevenden, aangewezen door de Verenigde Naties. Een Kamermeerderheid meent dat er al genoeg ons land binnenstromen. Die 20.000 moeten we eerst helpen. Ik blijf erop hameren: Snap dat deze instroom bestaat uit rijke gelukzoekers! Met hulp van fors betaalde mensensmokkelaars. Arme vluchtelingen kunnen zich een tocht door Europa nimmer nooit veroorloven. Onnozelheid heet de inborst van de hedendaagse Nederlandse politiek en kust de voeten van de maffia.

Bron:
http://politiek.thepostonline.nl
Auteur: Arnold Karskens
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Criminaliteit, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Naïviteit, Nederland, political correctness, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

18 reacties op AK 74: Tweede Kamer kust voeten maffia

 1. Cathja zegt:

  De kans bestaat dat die 250 Syrische vluchtelingen christenen zijn, en daar heeft Teeven gewoon geen trek in. Het merendeel is moslim, dus er zouden weer ‘extra voorzieningen’ geregeld moeten worden, etc.
  Stomme overheid! Wel ons al voorbereiden dat we richting de 40.000 asielzoekers gaan (volgend jaar), maar juist déze 250 mensen ‘kunnen er niet bij’, want we zitten ‘vol? Ja, inderdaad, we zitten óvervol! Maar kijken we dan ook even naar die enorme aantallen uitgeprocedeerde illegalen?
  Nou, pak die illegalen dan eens bij kop en kont en breng ze waar ze vandaan komen! Het zijn er veel en veel meer dan 250!

  Like

 2. Petrossa zegt:

  dan toch liever dan ‘rijke’ vluchtelingen als het toch moet, die hebben tenminste nog enige kwaliteiten

  Like

  • Driek zegt:

   Petrossa zegt: dan toch liever dan ‘rijke’ vluchtelingen als het toch moet, die hebben tenminste nog enige kwaliteiten.

   Beste Petrossa, Ik heb nooit geweten dat rijkdom meer kwaliteit aan de mens geeft. Maar je bent nooit te oud om te leren.

   Like

   • Petrossa zegt:

    er is directe correlatie tussen inkomen en IQ beste driek

    Like

   • windwens zegt:

    Petrossa u vergeet er wel even bij te vermelden dat het om het IQ gaat bij rassen en het landelijk gemiddelde daarvan. Dan komen deze Syriërs er toch slechter vanaf dan dat u doet lijken. Omdat ze daar bijvoorbeeld arts zijn, zijn ze dat hier niet en dan moeten ze maar weer eens bewijzen of ze het niveau wat hier geld dan ook kunnen halen. De Afrikaanders die via mensenhandel hier naar toe zijn gekomen krijgen gewoon geld van de VN om geluk elders te zoeken. Hoe hou je anders heers en verdeel in stand in Europa en de rest van de westerse wereld. De enige die hier niet in trappen zijn Israel en Russen om deze kanslozeparels massaal op te nemen. Ze gaan ook niet voor niets in verzuip bootjes deze kant op. Je mag gaan op kosten van…. maar dan wel op een Russische roulette wijze lukt het mazzel lukt het niet vette pech.

    Like

   • Windwens;lukte het maar vaker niet dan wel:het loopt de spuigaten uit!En al die idioten die die lui uit die boten plukken mogen ze van mij ook achter slot en grendel zetten als zijnde landverraders!

    Like

   • Petrossa zegt:

    Windwens: dit was alleen maar als voorbeeld bedoeld dat wel degelijk verbanden bestaan tussen inkomen en kwaliteiten, niet om aan te tonen dat syriers een ras zijn.

    Like

 3. bigljohn zegt:

  Het zal wel weer net zo gaan als met die 660 miljoen die naar Brussel overgemaakt moeten worden. Eerst werd er door Rutte ten stelligste ontkent dat Nederland over zou gaan tot betaling, om vervolgens 180 graden van mening te gaan veranderen. Die extra Syriërs komen heus wel blijvend Nederland binnen. Zelfs al wordt het ontkend, zal men ze toch stiekum binnenlaten. Dorpjes van 200 mensen op willen zadelen met 2000 gelukszoekers….Is dat de toekomst van Nederland ? De mensen voor een voldongen feit gaan plaatsen ! Inderdaad, in de ogen van de overheden is Nederland nog lang niet vol, maar behoorlijk leeg. Er zullen waarschijnlijk nog miljoenen gelukszoekers uit Afrika naar ons land afreizen ! De verhouding allochtonen autochtonen is nu een op vier, en moet vier op een gaan worden !

  Like

 4. Martha N zegt:

  Dat weten wij al lang, alleen onze regering niet! Pechtold wil er nog meer bij!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Inmiddels zijn het over 60.000 !

   Like

   • windwens zegt:

    Ook geschapen en gecreëerd door de staat door de bevolking massaal in de werkeloosheid te storten. Wetende dat de vorige regering dakloosheid zo goed en zo kwaad als het kon op te lossen en nagenoeg iedereen te voorzien van een dak boven het hoofd waardoor opvangplaatsen overbodig waren geworden. Maar deze heropenen daar hoor je niemand over nee eigenvolk mag creperen op straat en heeft men kinderen dan zijn ze nog in staat deze weg te nemen en in pleeggezinnen te stoppen zodat ze de juiste staatsopvoeding krijgen.

    Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Ach de verraders in de Tweede Kamer, buiten de PVV en Geert Wilders, vertrouw ik ook voor geen meter meer. Er zullen nog veel meer UITVRETERS opgenomen worden. Dat hebben WIJ te danken aan de grootste klootzakken van de PvdA,CDA,VVD en D66! Tevens op bevel der EUSSR, het VIERDE RIJK en zijn FÜHRER JUNCKER!

  Like

 6. Regering afzetten;er zit niets anders op!Want zelfs met die mega-demonstraties in Duitsland;er wordt niet naar geluisterd!Dan maar met de botte bijl,als ze het zo willen,kunnen ze het krijgen,wat mij betreft!

  Like

  • windwens zegt:

   Inderdaad Yvonne regering afzetten enig remedie als dit nog twee jaar door gaat is het leed niet te overzien er worden massaal potentiële moordenaars naar binnen getrokken zonder enige schroom.

   Like

 7. Jade zegt:

  Juist Syrische christenen zouden asiel moeten krijgen,
  maar aangezien de VN er de hand in heeft wie er komt,
  hebben we hier waarschijnlijk van doen met allemaal ISIS-strijders.
  Echt, ik vertrouw die club voor geen cent meer.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Mag die kale soms wel, af en toe zinnige analyse.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s