DON’T SHOOT THE MESSENGER

Screenshot_10

Ewald Engelen

(Door: trias politica)

Ewald Engelen schreef een boek voor de burger over de oorzaken van de financiële crisis. Op aanraden van zijn uitgever koos hij een controversiële titel en plaatste hij een lijst met ‘hoofdrolspelers’ voorin het boek. Een ‘gimmick’ volgens Engelen die vervolgens een storm van kritiek kreeg te verwerken. Terecht?

Gisteren verscheen  in de Volkskrant een stuk van Peter de Waard over het jongste boek van hoogleraar financiële geografie Ewald Engelen, De Schaduwelite voor en na de crisis, met als ondertitel Niets geleerd, niets vergeten. Dat is opmerkelijk. Kennelijk heeft De Waard voorinzage gehad in de NCRV uitzending Altijd Wat, gisteravond, waarin de uitspraken van Engelen aan de orde komen. Bijvoorbeeld dat de titel ‘Schaduwelite’ en de lijst met namen voor in het boek een ‘gimmick’ waren, een grap, bedacht door de uitgever.

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Elite, Eurocrisis, Eurofielen, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

2 reacties op DON’T SHOOT THE MESSENGER

 1. maarssen,26-11-2014,
  lectori salutem,
  lees a.u. b het artikel en lees het boek eerst, al voor u aan alle commentaren gaat ergeren. inhoud is namelijk spot on en eerlijk !!!!houd van het boek, harte groet gisela en cornell, ( vemoed dat ewald onder druk ie gezet door het systeem om zjn eigen werk te ondergraven!!!!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Advies: blijf geven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s