GEERT WILDERS EN TV-INTERVIEWS

Screenshot_16

(Door: Martha N.)

PVV-mensen wordt ook nooit iets gevraagd. . . Nee, je hoort Geert Wilders niet in radio- of tv- programma’s. Dit is waarschijnlijk zijn eigen keuze. Hij heeft ervaring met het publiekelijk afmaken van Janmaat en Pim Fortuyn. Bij interviews zijn onze o zo vaderlandslievende vragenstellers zo tegen onze autochtone bevolking (vertegenwoordigd door de PVV als enige partij!), dat ze alleen maar bezig zijn hem (dus de PVV) zwart te maken en met hem de mensen die achter hem staan en voor het behoud van “eigen” cultuur en waarden zijn.

PVV-aanhangers zijn mensen die zichzelf willen verdedigen tegen de tsunami van ieder die maar binnenvalt en zich vrij voelt om ons, de oorspronkelijke bewoners, aan te vallen. Mensen, die een beetje vrijheid in eigen land willen behouden. Mensen, die voor eigen land en behoud van eigen waarden zijn, dus helemaal fout uiteraard… Afmaken die PVV, niet aan het woord laten komen die man, aanvallen dat is de tactiek, dat moeten we nu onderhand, na jarenlange ervaring, wel begrijpen.

Janmaat opblazen (helaas verloor zijn vriendin een been, maar politici lachten in hun vuistje). Pim Fortuyn is beter gelukt. Die was meteen dood. Nu Geert nog? Oh ja, ze komen wel weer naar de begrafenis, de oh zo treurige politici in een zwart pak… oh, wat erg… Ik zie ze nog bij de dienst voor Pim, de heren in stemmig zwart, de dames met een misbaksel van een hoed op de kop… Na afloop komen ze giechelend en handenwrijvend bij elkaar, heffen het glas op de dood van deze arme verdoolde  Geert, die nu is heengegaan, en gaan beneveld naar huis, alwaar zij vredig slapen en hun handjes in onschuld wassen.

DAG Nederland, wij hebben de laatste verzetsstrijder die VOOR de vrijheid was, een laatste groet gebracht.  Ja, ja, zielig toch, maar ja, dan had hij zijn mond maar moeten houden.

Nee, PVV´ers klagen niet, schelden zelden, wij zien en kijken om ons heen. Wij houden van ons land.

Wij geven om dieren. Wij verdedigen ons (waar mogelijk en heel voorzichtig) tegen misdadigers. Wij willen gewoon vriendelijk zijn, maar dit wordt ons onmogelijk gemaakt door mensen die hier binnenstromen en meteen eisen stellen, zonder zelf ook maar ooit één poot (hand) uit te steken. WIJ worden kapot gemaakt door de media!

Alle verdriet en misdaden die deze (buitenlandse) mensen zogenaamd zijn aangedaan in hun eigen land en door hun eigen bevolking, wreken zij op ons, de mensen die hen een helpende hand toesteken. Het is de mentaliteit die deze mensen meebrengen en die kunnen we niet veranderen door goedheid, zelfs niet de mentaliteit van hun hier geboren kinderen. Geboren en opgevoed in ontevredenheid kan men zeggen. Frustratie van de ouders, opgelopen in hun oorspronkelijk vaderland, weerspiegelt in hun kinderen en wel zo heftig, dat deze ons zo erg haten dat zij ons het liefst opblazen.

Heel normaal, zeggen de meeste partijen. Heel normaal zeggen de christelijke partijen. Wij offeren heel graag de Nederlandse bevolking op aan de “Nieuwe Wereld, de Nieuwe Bevolking”.

Over onze frustratie wordt niet gesproken. Wij tellen niet mee. Behalve bij de PVV.

PVV normale grootte

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, political correctness, publieke omroep, PVV, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op GEERT WILDERS EN TV-INTERVIEWS

 1. Frans Brassens zegt:

  Uit het hart geschreven Martha. Ook uit het mijne.
  Moet ik er meer van zeggen?

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Maar wij zullen NIET vergeten en op zeker moment in woord en daad een afrekening presenteren aan politiek correct en haar meelopers.

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  ach waren alle mensen wijs
  en moedig zoals Geert,
  de Wereld was een Paradijs
  die nu fatsoen schoffeert !
  .
  Jasterke
  .
  .

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Martha N. geheel eens met de strekking van jouw artikel Martha. Ik herken mij daar volledig in. Alles van onze eigen cultuur en zeden, wordt ons ontnomen. Onze vrijheid met de dag meer bedreigt, en als wij ons daartegen wensen te verweren, dan komt de gore politieke elite om ons de mond te snoeren. En daar Martha, krijg ik net als onze Driek SOMBERE GEDACHTEN van. Het is om te janken.

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EUROFIELEN EN ISLAMOFIELEN ZIJN DE GROOTSTE VOLKSVERRADERS!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, laten we maar liever niet op het ongeluk vooruit lopen vóórdat het er is:
  Geert is nog onder ons en ze kunnen demoniseren, wat ze willen, de peilingen zijn en blijven relatief gunstig. Er zit heus beweging in de algemene opinie, ook al heb je die nu eenmaal niet in één week omgevormd.
  Ons bij voorbaat druk maken over gruwelbeelden van begrafenissen met gniffelende politici-plus-aanhang vóór daar überhaupt sprake van is werkt óók niet bepaald opbouwend.
  En voor het geval er weer iemand mocht beginnen van “Don ’t shoot the messenger: Er IS vooralsnog geen “message”; niet vóór iets dergelijks heeft plaatsgevonden.
  Laten we ons liever concentreren op het -heuglijke- feit dat we Geert tot op heden nog hèbben. En wat we onder zijn leiding allemaal nog voor elkaar kunnen krijgen.
  Opstandigheid is prima, maar dan wel op constructieve wijze!

  Like

 7. schimmmel zegt:

  Beste lezers, Zelf ben ik iemand uit de evangelische hoek. Vroeger ben ik opgevoed met de PVDA
  Ik heb veel buitenlandse vrienden waaronder ook moslims. Ik heb jaren met asielzoekers gewerkt.
  Vanaf Pim Fortuin en Zeker nu met Geert Wilders sta ik aan de kant van de PVV. Weet dat er steeds meer christenen achter Geert Wilders staan. Geert is recht door zee en denkt gelukkig niet te democratisch, Geert staat volmondig achter Israël. Hij durft de vingert op de zere plek te leggen
  Uit de Christelijke hoek zal hij dan ook steeds meer steun gaan krijgen,
  Ik word als persoon veel aangesproken op het feit dat ik met mijn achtergrond achter de PVV sta.
  Sommige mensen kunnen het niet snappen en anderen willen het niet snappen.
  Gelukkig krijgen standpunten en uitspraken steeds meer onderbouwing,

  Like

 8. Marion zegt:

  Dat zijn mooie woorden en zo is het maar net. Ik wil gewoon willen leven in veiligheid en dat laatste is ons afgenomen door de partijen in Den Haag op de PVV. Ik zal ook PVV blijven stemmen

  Like

 9. Martha N zegt:

  Nee Therese, we lopen niet vooruit, we schrijven de waarheid!
  Staat Geert op de dodenlijst of niet!
  Ik kan niet zeggen dat dit antwoord to the point is. Misschien meer persoonlijk!

  Like

 10. Roger Catrysse zegt:

  Iets heel anders vroeger kreeg ik al uw berichten en nu niet meer kan je daarvoor zorgen

  Like

 11. Ik hoor mensen vaak klagen dat Wilders geen enkele effectieve verandering in dit rampenbeleid heeft gerealiseerd! Zijn moties van wantrouwen worden in 99 van de 100 gevallen genegeerd!
  En wie zijn de schuldigen hiervan? Niet onze regeringen, niet de PVV, maar het Nederlandse volk zelf, dat steen een been klaagt maar bij de verkiezingen steevast weer hun eigen linkse ‘vernietigers’ kiezen!

  Like

 12. correctie: laatste woord ‘kiezen’ = kiest!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Mooi hoor Martha, je hebt geen alzheimer.
  Denk niemand hiero.
  Ik zie nog de beroerde kop van Kok op de tv na de moord op Pim: rustig mensen, er is niets aan de hand.
  De angst stond in zijn ogen.
  Hadden we toen maar doorgezet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s