CDA wil verbod op partijen die sharia willen

Screenshot_45

(Door: Frank Verhoef)

De sharia voer je maar ergens anders in.

De sharia is een afschuwelijk en onvrij ‘rechtssysteem’ waarin afvalligen de doodstraf krijgen, waarin belachelijke straffen als zweepslagen worden uitgedeeld, en waarin vrouwen worden dood gestenigd als ze iets doen wat de man des huizes niet bevalt. Veel moslims zijn er fan van, maar hier in het Westen hebben we liever een democratische rechtsstaat, omdat die in alle opzichten superieur is aan de sharia.

Toenmalig CDA-minister Piet Hein Donner zei het prima te vinden als twee derde van de Nederlanders de sharia zou willen invoeren. Hij had toen – en waarschijnlijk nog steeds – niet door wat de sharia betekent voor de vrijheid van mensen. Die verdwijnt namelijk met de invoering van de sharia. Niet alleen voor de mensen die de sharia willen, maar ook voor alle mensen die de sharia niet willen.

Lees verder>>>
(h/t sprx)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, PVV, Sharia. Bookmark de permalink .

19 reacties op CDA wil verbod op partijen die sharia willen

 1. windwens zegt:

  Meneer Donner is net als vele veel kamerleden wereld vreemd. Asscher is er ook niet blij mee dat ze bij de PVV alle soera’s gewoon kunnen op dissen. Terwijl er niets mis is met het op heffen van moskeeën deze haat huizen is alleen maar een samenscholing plaats om een ziekte door te geven. 1 Gek die er bepaalde Islam ideeën op na houd wordt in zo haat huis door vele gevolgd. Als ze lekker allemaal thuis bidden geen last van dit fenomeen. Het is gods geklaagd dat alleen het CDA en PVV inzien dat dit volk er een rare traditie op nahouden die vreemd is voor de westerse wereld en dit is hij al eeuwen. Als het zo geweldig goed passend was voor onze wereld hadden ze in het verleden deze gedrochten ook niet tegen hoeven te houden bij de poorten van Wenen. Walgelijke rode idioten die zich niet realiseren dat de geschiedenis zich gewoon herhaald met de vijand in huis.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Beleg_van_Wenen_%281683%29

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Dat betekend dus geen islaam.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Prototype openbaring Bilderberg!

  Like

 4. Rick zegt:

  Te gek om los te lopen…Moeten wij als oorspronkelijke bewoners van Nederland eens proberen; dan is de Wereld te klein!!!

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3799764/2014/11/27/Nederlands-gezin-weggepest-uit-Molukse-wijk.dhtml

  Inwoners van de Molukse wijk in het Drentse Hoogeveen willen dat hun wijk 100 procent Moluks blijft. Een huis waar een Nederlands gezin zou komen te wonen, is beklad met de tekst ‘Molukse wijk, alleen Molukkers’.

  Dat er alleen Molukkers wonen is al heel lang geleden afgesproken. Men hecht er heel erg aan die gemeenschap zo te laten

  De woningcorporatie heeft het Nederlandse gezin nu ‘dringend geadviseerd ergens anders te gaan wonen’. ,,Dat gaan ze ook doen,” zegt Bert Moormann, directeur van woningcorporatie Domesta.

  Opmerkelijk is dat het gemeentebestuur, ondanks het vandalisme, begrip heeft voor de actie en de gevoelens van de Molukkers. Locoburgemeester Anno Wietze Hiemstra vindt dat ‘de Molukse wijk Moluks moet blijven’.

  ,,Het is maar een kleine wijk waar al meer dan een halve eeuw alleen maar Molukkers wonen die heel goed geïntegreerd zijn. Dat er alleen Molukkers wonen is al heel lang geleden afgesproken. Men hecht er heel erg aan die gemeenschap zo te laten. Los van de vraag of dat juridisch kan.”

  Dat er nooit andere mensen dan Molukkers zijn komen te wonen, voor zover Hiemstra weet, komt omdat er altijd alleen belangstelling was vanuit Molukse hoek. Dat was bij dit huis niet het geval.

  ‘Oude afspraken’
  Ook directeur Moormann beroept zich op oude afspraken over de 51 jaar oude wijk die ooit speciaal is gebouwd voor Molukkers. Volgens diezelfde ‘oude afspraken’ mag de corporatie de woning ‘aan anderen’ aanbieden als er geen belangstelling is vanuit Molukse hoek. ,,Maar we hadden niet verwacht dat dat tot zo veel commotie zou leiden,” zegt Moormann.

  Het huis in de Ebbingestraat werd beklad nadat bekend werd dat er niet-Molukkers zouden komen.

  De sfeer op straat is verhit. Volgens de Molukse gemeenschap is een en ander op ‘slinkse wijze’ gebeurd. Secretaris Melanie Tuasuun van de bewonerscommissie vindt dat het huis best aan Molukkers is te verhuren. ,,Dit heeft de corporatie achter onze rug om gedaan. We hebben niet de mogelijkheid gekregen om naar alternatieven te kijken. Die huurwoning is zeker te verhuren aan Molukkers.” Volgens Tuasuun is de wijk hun ‘erfgoed’.

  Zowel locoburgemeester Hiemstra als directeur Moormann geven toe dat het ze het beste lijkt als de wijk Moluks blijft. ,,We gaan kijken of dat juridisch kan en hoe oude afspraken in een nieuw jasje kunnen worden gegoten,” zegt Moormann.

  Duindorp
  Een ‘omgekeerde’ situatie in de Haagse wijk Duindorp leidde eerder dit jaar tot landelijke commotie. Toen kreeg een Marokkaanse jongeman, Kemel Boukich (24), een huis toegewezen in de overwegend ‘witte’ wijk Duindorp. Voordat hij er kwam wonen, vlogen de stenen door de ruiten.

  Nederlands gezin weggepest uit Molukse wijk: http://t.co/AmyzJu5TZe pic.twitter.com/tBJ7wYiU6P
  — AD.nl (@ADnl)

  Spanningen in Molukse wijk Hoogeveen na toewijzing huurhuis door Domesta aan Nederlands gezin. #DvhN pic.twitter.com/Mt46nHaiDc

  Like

 5. Rick zegt:

  “Het is maar een kleine wijk waar al meer dan een halve eeuw alleen maar Molukkers wonen”. Zodoende dus!!! 😦

  Nederland is een klein land alwaar, tot begin jaren ’60, al eeuwen lang alleen Nederlanders woonden!!!

  Hebben wij nu een juridisch precedent om alle allochtonen uit ONS land te verdrijven???

  Ik hoop dat deze handelswijze van de Burgemeester & Wethouders van Hoogeveen nog héél groot gaat worden…

  Like

  • danny zegt:

   @Rick
   Dit is je reinste apartheid in eigen land. Ik vind het discriminerend naar blanke Nederlanders toe dat er volgens die Molukkers alleen maar Molukkers mogen wonen.

   Het kan dan wel zo zijn dat er 50 jaar geleden mogelijk afspraken zijn gemaakt, maar tijden veranderen, niets is voor eeuwig.
   het claimen van erfgoed van deze Molukkers is buiten proportie. Ik denk dat ze even vergeten zijn dat Nederland ze destijds opgevangen heeft en dan is deze houding er 1 van ondankbaarheid.

   Hoe heet het land waar ze wonen ook al weer? Juist ja, Nederland, en geen Molukken, toch?

   Nog zotter is het, dat een Nederlandse wooncorporatie de apartheid in stand houdt en er ook nog aan mij werkt.

   De daar wonende Molukkers moeten niet klagen, ze mogen blij zijn dat ze zich hebben kunnen vestigen in Nederland.
   Als het hier niet bevalt, gaan ze maar naar Indonesië, maar ik denk dat ze daar niet met open armen ontvangen worden.

   Wordt een beetje moe van al die eisen van die bevolkingsgroepen, en ook word ik moe van de slappe houding van onze overheid in dit soort zaken.

   Het is duidelijk voor mij, bevalt hier in Nederland niet, dan vertrek je toch, ik zal ze niet tegenhouden.

   Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Trap er niet in mensen; het CDA is de grote motor achter islamitische onderwijs en haatinternaten. Balkenende, weet u nog wel? Met verkiezingen in zicht willen ze graag een graantje meepikken van de problemen, die ze zelf geschapen hebben.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Prima dat het CDA dat zegt, maar menen zij dat ook werkelijk? Ik heb teveel meegemaakt, dat het CDA A zegt en dan B doet. Voor mij is en blijft de PVV de enige groepering die ik het meest vertrouw in deze kwestie.

  Like

 8. Frans Brassens zegt:

  Ik moet nog zien hoe hard dat CDA zich zal opstellen en vooral ook blíjven opstellen tegen die onmenselijke ‘sharia’.
  Ik wil óók nog zien dat het CDA zich realiseert of zich eindelijk eens gáát realiseren dat dat walgelijke sharia-instituut ONLOSMAKELIJK verbonden is aan de niet te veranderen islam-ideologie.

  Veel hoop heb ik daar niet eens op. We hebben ervaring met het CDA.
  Zwalkend ‘beleid’, terugkomen op ‘stevige uitspraken’, de ondoordachte waanzin van Donner, en bovenal het landverraad van Balkenende, die ons verkocht aan de fascisten van de E.U. (en er daarmee zélf een werd), waardoor Nederland nu niet eens meer het eigen land kan/mag zuiveren van ongewenste figuren, ongewenste ideologieën en nog zo het een en ander.

  Het CDA zou daarom óók moeten beseffen dat Nederland om te kunnen handelen, UIT die fascistenunie moet treden.

  Like

 9. Dit is op DE PATRIOT IN ONS! herblogden reageerde:
  Zouden er verkiezingen aankomen???

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Maar niemand binnen de Kamer wil eraan, behalve dus het CDA, en de PVV: Dus kan je nagaan wat een ongelofelijk stel landverraders alle andere partijen zijn.
  Ze spelen met onze levens alleen om de hielen van de moslims te likken, dus weet wat U stemt !!
  Als U levensmoe bent, u kinderen en kleinkinderen de dood wilt injagen stem dan op één van de andere partijen !!

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Hoezo, vraag je je af, schiet uitgerekend het CDA hier opeens uit haar slof? Juist van deze partij zijn we dat helemaal niet zo gewend.
  Die uitspraak van Donner, een aantal jaren geleden…..
  Maar misschien komt het wel juiste daardoor: Reeds tóen was het een omstreden uitspraak (om maar niet te zeggen: oerstom) En het zou wel eens kunnen, dat het CDA véél last heeft van de nagalm, nu er gaande weg meer bekend wordt over wat de islam -en daarmee de sharia- precies inhoudt.
  Dus nú moeten ze als de donder laten zien, dat ze nog niet helemaal Gekke Gerrit zijn…et voilà!
  Ergens nog wel een goed teken ook: Het moet tot ze doorgedrongen zijn dat de PVV het op dit vlak niet altijd bij het verkeerde eind heeft.
  En dat is winst: Als er één schaap over de dam is…..

  Like

 12. Jean zegt:

  Die eikel P H Donner hoort thuis in een psychische instelling want die eikel is ziek in het hoofd en is een gevaar voor de samenleving en voor zichzelf, straks gaat hij zichzelf nog stenigen omdat hij daar een kick van krijgt.
  Hoe komt dergelijke afval toch terecht op politieke postjes? vriendjespolitiek? corruptie?
  Geert Wilders verlos Nederland van dergelijke misdadiger, please.

  Like

 13. Ze krijgen,zoals gewoonlijk,de kamerleden niet mee!Hef die kamer eindelijk eens op;die stemmen altijd tegen Nederland en de Nederlanders,altijd!Wij betalen hen een riant salaris om ons dus de das om te doen!Opheffen die nutteloze kamer!

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Sorry, dit is onzin! De sharia kan nooit als wet worden aangenomen omdat de sharia zich niets aantrekt van one-man – one-vote, ook is niet iedereen gelijk voor de sharia, en daarom kan de sharia nooit in een beschaafd land worden ingevoerd. Daarnaast is de zogenaamde sharia opsteller een fictieve entiteit die zich niet aan de wet wil houden. Ook voor de beroepsmoslims geldt de regel dat voor hen de regels niet gelden, kortom de sharia kan nooit een wet worden. De voorvechters die de sharia als wet willen aannemen spannen zich in en er zal nooit een resultaat kunnen zijn. Het kan niet! Er is geen enkel land ter wereld dat de sharia als wet heeft. Er zal ook nooit een land komen dat de sharia in gaat voeren als wet. De sharia gaat in tegen de logica en veronderstelt het bestaan van een onfeilbaar fictief figuur aan wie alles zou zijn toegeschreven, echter de sharia is te weerleggen, er zitten gaten in en tegenstrijdigheden. Handige jongens kunnen met die hyaten en contradicties die zogenaamde ‘wet’ naar hun hand zetten, waardoor er voor handige mensen meer rechten zijn dan voor domme mensen. En dat was in eerste instantie ook het doel, maar dat is niet rechtvaardig. En een zogenaamde wet die rechtvaardigheid ontbeert heeft geen bestaansrecht, iedereen die de sharia zou willen invoeren is per definitie erg dom of slecht. En beider groepen zijn voornamelijk een bron van ergernis voor zichzelf!

  Like

 15. Frans Brassens zegt:

  Nog een beetje slaperig Vanhetgoor?
  Nee hoor, kán allemaal niet volgens jouw diffuse woordwaterval. Dat is dus nét zo zeker als dat andersgelovigen door de grondwet van islamitische landen worden beschermd tegen de nare kantjes van de islam.
  Je bevindt je in goed Haags gezelschap.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s