“De gezelligheid zal verdwijnen”, deel 4

Screenshot_25

(Door: Martin Bosma)

De pers besteedt nauwelijks aandacht aan de zaak, geen partij heeft er Kamervragen over gesteld, er is geen enkel debat over geweest in de Tweede Kamer. Iedereen vindt het wel best. Opinieleiders staan aan de kant van het multiculturalistisch establishment. Karel van der Graaf ontvangt de vermeende Rasoel in zijn programma, wat bijvoorbeeld de toorn opwekt van Wim de Bie, die stelt dat de Graaf Rasoel gebruikte “om over de ruggen van minderheden heen op zijn borst te kunnen trommelen”. Verschillende boekhandelaren weigeren het boek te verkopen. De rechter zal ongetwijfeld de avond van het vonnis schouderklopjes in ontvangst hebben kunnen nemen in hoofdstedelijke etablissementen als De Kring of De Balie, of op het etentje van zijn jaarclub Minerva.

Anil Ramdas, journalist van de Groene Amsterdammer, introduceert ( zonder enige onderbouwing) het element ras. Hij beschuldigt Rasoel van racisme. Volgens Ramdas  beledigt Rasoel “de” blanken in Nederland “door ze voor te houden dat ze superieur zijn en dat kleurlingen zich tot hen verhouden als insecten tot zwanen”. Zijn poging alleen al om de instemming van Blank Nederland te verkrijgen, suggereert dat hij alle blanken gelijkstelt aan racisten van het vulgairste soort.

Na de eerste bladzijden zinkt het boek pijlsnel naar de donkerste diepten, tot men het gevoel krijgt in aanraking te komen met de keerzijde van al wat onder beschaving kan worden verstaan.

Hij noemt de argumentatie  van Rasoel “oud en voos”. Alleen waren het toen Germanen in plaats van Scandinaviërs, en Joden in plaats van moslims. We zien in deze casus veel elementen, die we steeds zien terugkeren in de reactie  van de  linkse elites op het verzet tegen de islamisering.

Een actiegroep  uit het SubsidieNetwerk van LINKS in de rol van Judas. Ambtsdragers als rechters en politici beschermen de islam. Linkse opinieleiders  steunen de machthebbers.

De pers ziet het probleem niet. Mensen die de islam bekritiseren, worden vergeleken met nazi’s en de moslims zijn de nieuwe Joden.

Deel 1 van “De gezelligheid verdwijnt” kunt u hier lezen, deel 2 hier en deel 3 hier.

Bron: De schijn-élite van de valsemunters
Auteur: Martin Bosma
(h/t Tom Hendrix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op “De gezelligheid zal verdwijnen”, deel 4

 1. Job zegt:

  Het boek van Rasoel wordt u thans kosteloos door de Nederlandse staat aangeboden in de Digitale Bibliotheek der Nederlandse Letteren:

  http://www.dbnl.org/auteurs/auteur.php?id=raso001

  Like

 2. Anneke zegt:

  De gezelligheid is decennia gelee al verdwenen!!! ! !!! Ons Nederland kwijnt weg, onder druk gezet door fans van wijlen Adolf Hitler….en daar komt nu de islammaffia ook nog eens bij. De WW-II is feitelijk doorgegaan, zij het op onzichtbare wijze. Máár de oorlogsvoering tegen de burgers is allang zichtbaar voor velen. We hebben HELAAS niets te zeggen, wij doen er ogenschijnlijk niet toe. Democratie is géén democratie, maar een overduidelijk DEMOCRATUUR. Dit is al decennia mijn eigen mening. Stemrecht is puur SCHONE SCHIJN…..Er wordt al tijden gerommeld met de verkiezingsuitslagen. Lieve mensen besef dit nu toch eens!!! ! !!! “De politieke kaarten zijn al tijden gelee met harde hand geschud. De NWO-elite bepaald nog immer het ‘reilen en zeilen’ van onze wereldse maatschappijen. Overgeleverd aan een letterlijk DUVELS-, HELLS-,WANBELEID. Nee; het is nog lang geen ‘koek en ei-maatschappij’……”.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Anneke: 20.49. uur, op 27/11. Zo is het Anneke. En de wegbereiders van de NWO zijn: de EUSSR, en de BILDERBERGMAFFIA, waarvan een zekere Bea Bilderberg lid is, en waar de hypocrieten Rutte en Pechthold op bezoek zijn geweest.

   Like

 3. treintrien zegt:

  Het is wél een aanrader, dat boek van die Rasoel
  Ik heb me laten vertellen dat die naam “Ziener” betekend, en dat zou zeer goed zijn 😉
  Het is griezelig accuraat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s