Fascinerende dreig-/propagandavideo van de moslims in Zwitserland

 

(Door: Eeyore – Vertaling: E.J. Bron)

Deze video is om meerdere redenen interessant. Aan het eind zit een stiekeme dreiging, maar daarvoor het zeer verzoenende gebruik van bepaalde termen. De eis naar gelijke rechten enzovoort, terwijl ze uiteraard gelijke rechten in Zwitserland hebben. Het enige dat ze willen hebben is het alleenrecht om de sharia op te leggen aan de rest van de Zwitserse bevolking.

Let er ook op hoe hij Zwitserland probeert te claimen als islamitisch. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de witte versie van de Al Ray-vlag met de zwarte letters. Typerend om “Dar al Islam” mee aan te duiden, ofwel het territorium dat wordt gecontroleerd door de islam en dat zich onder de sharia bevindt.

Bron:
http://vladtepesblog.com
Auteur: Eeyore

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

21 reacties op Fascinerende dreig-/propagandavideo van de moslims in Zwitserland

 1. Cathja zegt:

  Ook hier duiken ze dus op en laten ze op indringende wijze horen wat hun bedoelingen zijn. Zwitserland was vele jaren het land waar wij graag met vakantie naar toe gingen. Ik vrees dat we dat mooie land de rug toe zullen keren, want ik heb er totaal geen behoefte aan om allerlei moslimgespuis tegen te komen. Zwitserland bleef lange tijd aardig ‘schoon’ wat dat betreft. In 2010 hebben we er slechts een paar gezien.

  Ik vind het droevig dat dat prachtige land nu ook naar de knoppen gaat, en begrijp de Zwitsers niet dat ze dit laten gebeuren! Ze waren altijd vrij streng als het om immigratie ging, maar het tij is blijkbaar gekeerd.

  Jammer, heel jammer!

  Like

  • Helaas moslimgespuis kom je overal tegen. Frankrijk, duitsland etc.
   We zijn gevangen in een afschuwelijk wakker geworden werkelijkheid.

   Like

   • Vrije Burger zegt:

    En de politiek – op de PVV (en mogelijk VNL en wat andere minder bekende partijen als Artikel50) na – blijft volharden in ontkenning van deze ontwikkeling en verkettering van diegenen die er tegen waarschuwen.

    Like

 2. Sjaak zegt:

  Nu denkt de Zwitzer eerst recht dat ze de pot op kunnen !
  Voorheen zijn ze op afstand getollereerd, maar door dit
  filmpje worden zu nu genegeerd !
  ZO EEN STINKEND DREIGVOLKJE IS OP DE BESTE
  WEG OM EEN TRAP RICHTING ZANDBAK IN HUN
  MOSLIMKONT TE SOLICITEREN !

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oh…..Gaan we dreigen?!
  “Just equal rights…..” En dan op zo ’n toon!
  Zéker hebben de Zwitsers jullie niqaabs en jullie minaretten afgenomen, en gelijk hebben ze!
  Het is toevallig hún land, niet dat van jullie!
  En zich laten vangen door de EU hebben ze zich ook niet!
  Zwitserland, zo doorgaan! En haal dat rótfilmpje maar uit de roulatie, de schóften!

  Like

  • Vrije Burger zegt:

   En hopelijk houdt Zwitserland haar rug recht, tegenover dit gespuis en hun handlangers in de EU. Ook Zwitserland heeft tot nu toe ervoor gekozen buiten de EU te blijven, maar haar grenzen worden ook niet meer zo bewaakt als voorheen dankzij Schengen!

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Als de RODE SMEERLAP RIESSEN mag zeggen, alle PVV kiezers moeten gedeporteerd worden, en Wilders gedood, dan mag ik zeggen: ALLE MOSLIMS WEG ERMEE UIT EUROPA, en de SALAFISTEN en TERRORISTEN, TEGEN DE MUUR ERMEE!

  Like

 5. Dat is nu het probleem met ongedierte! Als je bij het verdelgen 1 over het hoofd ziet, dan blijkt dat het duizend klonen bij zich draagt!

  Like

 6. Wat een creeps. ISIS wervingreclame

  Like

 7. sylvia groot zegt:

  Ik krijg hiervan kotsneigingen. Wat gluiperig ophitsfilmpje.

  Like

 8. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Peacefull????

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Ik dacht dat Zwitserland gevrijwaard was van dat Moslimtuig..
  Valt ook weer tegen hoeveel moskeeen staan er in Zwitserland?

  Like

 10. Ik Denk en Ben Van Mening….Dat de ISLAM gemeenschap zich zelf de STROP om doet!!! Geweld en zelf verdediging mag alleen toegepast worden als de eigen gemeenschap bedreigd wordt!!!!! De ISLAM mag alleen langs vrede lievende weg over, verteld worden en mag niet opgedrongen worden aan andere mensen en gemeenschappen die op een andere manier ook in God/ALLAH geloven!! – De meeste Europese landen Regeren NIET met De Heilige schriften!! – BURGERWETTEN die bepalen de Vrijheid van Menings Uiting en Geloofs Vrijheid en Gelijke rechten voor alle mensen en bevolkings groepen in HET LAND waar men woond! De Regels en Voorschriften en wetten in de AL-QURA.AN zijn voor die genen die zich houden Aan De ISLAM!!! – Als er met geweld gepredikt wordt(welk geloof dan ook)moet er OPGETREDEN WORDEN door DE STAAT!! – Wie Niet in een land wil wonen waar de Islam/Al-Qoura.an niet REGEERD dan moeten deze verhuizen naar landen waar dat wel zo is!! – AMEN!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s