Taakstraf voor hater die Zwarte Piet mishandelt

Screenshot_27

(Door: Frank Verhoef)

Wie een 15-jarige Zwarte Piet een blauw oog slaat, krijgt een taakstraf van twintig uur. Toe maar.

Het was zaterdag 15 november toen een 15-jarig meisje, verkleed als Zwarte Piet, meeliep met de Sinterklaasintocht in Almelo. Een volwassen vent van 31 vond het nodig op haar ogen in te beuken. Het zou me niets verbazen als ‘ie geïnspireerd raakte door de oproep van de ‘antifascisten’ en andere agressieve en gewelddadige race hustlers om alle Zwarte Pieten tot moes te slaan.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Taakstraf voor hater die Zwarte Piet mishandelt

 1. Cathja zegt:

  Er is met verontwaardiging gereageerd op deze veel te milde straf! Drie dagen schoffelen of zo, en je hebt het weer voor elkaar. Dat meisje doet er langer over om het weer voor elkaar te krijgen.
  Schofterig dat een rechter zó’n milde straf geeft! Er had een waarschuwing uit moeten gaan van deze gebeurtenis, en er zou een veel zwaardere straf opgelegd moeten worden. Vrijheidsberoving had beter geweest.
  Zo is Nederland vandaag de dag. Eerlijke rechtspraak is er amper meer. Maar de lol is er wel vanaf, of gaat er wel vanaf.
  Volgende week Sinterklaasfeest. Wij vieren het niet meer. Het gevoel wat wij er bij hebben is niet hetzelfde als voorheen.
  Met ‘dank’ aan al die zieke geesten die het voor miljoenen dreigen te verpesten!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  De man blijkt oorspronkelijk van Angolese afkomst.
  Hij zei dat hij op de dag van de Sinterklaasintocht werd geprovoceerd !

  Like

 3. Harry zegt:

  Als je een zwarte piet een blauw oog slaat krijg je 20 uur taakstraf , twee blauwe ogen wordt dan veertig uur als er geen kwantumkorting op zit .

  Een Pool die een kind en twee ouderen doodreed kreeg ook 40 uur taakstraf , per persoon .

  De verhoudingen zijn ver zoek !

  Zal wel met positieve discriminatie te maken hebben , wee degene die een zwarte wat aandoet .

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  O dat zal wel weer een DEMONEN 66 rechter zijn geweest. Ik walg van het hele OM in Nederland. Vol van LANDVERRADERS en RODEN!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  ‘Racisme’, ‘discriminatie’…
  Ik ben dat gez**k toch zo beu!!!

  Waarom hebben die negers nooit geklaagd over de uitdrukking ‘arme negerkindjes in Afrika’, in de oproep: “geef met gulle hand voor de arme hongerige negerkindjes in Afrika!”
  Dat is toch een uiterst ‘discriminerende’ benaming: ‘arme negerkindjes’?

  Ach, (islamitische) allochtonen die alleen maar lopen te *piep*, zak toch in de *piep*!

  En wat betreft Sinterklaas: ik heb er hélemaal geen zin meer in; HELEMAAL NIET MEER.
  Het hele kinderfeest is bedorven en besmet door die ons hatende buitenlanders (ja, ik blijf ze zo noemen). Ik wou dat die hele ‘feestmaand’ december achter de rug was…
  Niets in dit land is nog sfeervol en gezellig en altijd hangt er een nieuwe nóg zwaardere belastingdruk boven je hoofd vanwege de ‘linkse hobby’s’ van de geesteszieke tirannieke roden.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 17.59. uur. Beste Tistochwat, leest U maar eens mijn inbreng van het boek van Martin Bosma: ” De gezelligheid zal verdwijnen”. Daarin staat precies vermeld wat er dankzij de RODEN, de LIBERALEN en de schijnheiligen van het CDA, D66 en de politieke elite, met NEDERLAND zou gaan gebeuren. Vandaag deel 4 ingezonden, hoe actueel, is “De schijn-elite van de Valsemunters”, met dank aan Martin Bosma!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tistochwat: Ah, jij ook? Nou, zo vergaat het mij al járen!
   Geen hónd om het mee te vieren, chronisch geldgebrek en trouwens geen enkele geschikte gelegenheid! Vooral Oudejaar is een ramp!
   Vroeger had je bij ons nog een èchte Ierse pub, maar nu niet meer.
   En naar Amsterdam kan niet vanwege die stomme oudejaars-treintijden!
   Vorig jaar ben ik het zowaar doorgekomen dankzij…..E.J. Bron! Met ter afsluiting een hartverwarmende gedachtenwisseling in het Duits met Jarek de Pool; ja, dat was nog wel leuk!
   Maar hoe dan ook, ik ik ben altijd weer blij als het er op zit.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 28 november 2014 om 11:56

    Alle glossy magazines en elk reclamespotje willen je doen geloven dat december één groot feest is; nou vergeet het maar! Die sprookjeswereld is alleen weggelegd voor de lieden die het heel breed kunnen laten hangen.
    En de gezellige familie bijeenkomsten tijdens ‘the most wonderful time of the year’? Ja, die schijnen te bestaan, maar ik merk er bar weinig van.
    Ik moet je zeggen dat ik eindelijk een keer mooi woon (in dat opzicht mag ik absoluut niet klagen) maar dat ik elke dag bang ben voor de dag van morgen vanwege de strapatsen van onze onberekenbare Haagse ‘regenten’ en hun eu-bazen/rode kameraadski’s
    Ik moet er niet aan denken dat mijn vaste lasten te hoog gaan worden om te kunnen blijven wonen in het huis dat ik nu bewoon.

    Nu ik me tóch aan het ergeren ben: zolang er nog dergelijke initiatieven worden ontplooid, hoeven we nergens op te rekenen:
    http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/11/koninklijk_huis_hoeft_uw_geld.html

    Op de dag waarop dat veel te dikke -nu al door en door verwende- wicht werd geboren, kreeg ik een rampspoedig bericht te verwerken. En dat op die ‘feestelijke’ dag!
    Ik zie die bolle Alex nog glunderen toen-ie z’n ‘prestatie’ aan het ‘volk’ toonde!
    Geen seconde heeft-ie gedacht aan mensen die op dat zelfde moment veel verdriet hadden. Bij zoiets staan die parasieten nooit stil.

    Maar ik dwaal nu erg af, zie ik…

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hindert niet,, ik vat het verband best: Tijdens die zg. feestdagen dwalen je gedachten al te gemakkelijk af diegenen, die de MIDDELEN hebben om het geslaagd te kunnen maken.
    Dus op de eerste plaats: De familie van genoemd volgevreten, door en door verwend wicht!
    Maar die feestdagen dus…..
    Enkele jaren geleden, toen ik van deze site nog niets afwist en wanhopig op t.v. zocht naar dragelijke programma ’s ben ik eens gestuit op een zender, die de héle avond South Park afleveringen uitzond! En uit pure balorigheid vind je dat dan nog leuk óók!
    Ook een aflevering van Agatha Christie’s Poirot, die rond die tijd nogal eens herhaald wordt, viel ooit goed bij mij in de smaak.
    Waarom? Nou, omdat Inspector Japp daarin tegen heug en meug met zijn vrouw voor Kerst naar familie in Wales moet, op een gegeven moment wanhopig de keuken in loopt om even alleen te zijn, en daar verrast wordt door Poirot, die op het keukenraam tikt: “Ik kom je verlossen, beste vriend: Ik heb een opdracht bij de “Manor” hier, maar nu is de gastheer vannacht tóch vermoord. De politie had graag Scotland Yard erbij en ik kon ze vertellen dat jij hier tóch in de buurt zat……”
    Nou, óf dat een verlossing was, natuurlijk! Een geldig excuus om uit dat hele deprimerende “familiefeestje” weg te komen! Hij moest nu aan het werk, maar dat deed hij immers veel liever…..
    Ik kon het me zó goed indenken, dat ik het een leuke aflevering vond.

    Like

 6. Martha N zegt:

  Wanner je een opa en oma doodrijd en hun kleinkind, krijg je perkjes schoffelen. 3 Doden op een vreselijke manier. Volgende zaak.
  Rechters moeten worden aangepakt!

  Like

 7. pieter zegt:

  40 uur schoorsteenvegen zeker?

  Like

 8. sylvia groot zegt:

  Persoonlijk ken ik niet een neger die Piet heet.
  LOESJE

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s