Wanneer wisselt de Duitse politie van uniform? Ja, dat uniform bedoel ik!

Screenshot_42

(Door: Peter Selie)

Het was me al vaker opgevallen dat de politie steeds de kant van de antifascisten kiest bij rellen die  ze zelf veroorzaken. Ik herinner mij nog dat in Keulen een bijeenkomst werd georganiseerd door een rechtse beweging, ik geloof dat het Pro NRW was. Bij het metrostation, waar o.a. bezoekers die met het openbaar vervoer kwamen uit moesten stappen, stond het vol met het zwarte leger (Antifa), de stoottroepen van de politiek. Daar werden de arriverende passagiers lastig gevallen. Gemakshalve er maar van uitgaande dat iedereen naar die bijeenkomst ging. De politie stond erbij en keek er naar, maar ingrijpen was er niet bij.

De politie, die door de Antifa-demonstranten zelf wordt aangevallen ,zoals op 1 mei, kiest praktisch altijd partij voor die Antifa’s. Ik kan het hen niet vragen, maar er is volgens mij niemand die ze al eens gevraagd heeft door wie ze met Molotovcocktails en ander giftig tuig worden bestookt bij rellen; door de Antifa’s of door vreedzaam demonstrerende mensen die uiting geven aan hun zorg over de verloedering van hun land? Waarom dan die houding? Nou gewoon, dat is de opdracht van de politiek.

Mensen die zich zorgen maken over het verval, niet alleen van hun woonbuurt, maar van heel West-Europa, moeten op straffe van vervolging hun mond houden, maar gelukkig trekken ze zich daar in Leipzig en Dresden niks van aan! Protesteren mag niet meer, dat is het exclusieve recht voor extreem links. Zoals een Duitse rechter al eens aangaf, mag alleen de Antifa gemaskerd opereren.

Op 25 november 2014 heeft Torben Grombery op de site van Kopp Verlag er een goed artikel over geschreven. In geen enkele krant wordt erover gerept. Niets aan de hand!

En dan zijn er ook nog politici die mensen met kinderen ook voor elk kind een extra stem willen toekennen. Aan mensen die geen enkele affectie met onze landen hebben, alleen de uitkering interesseert hen en verder is het een reuze kostenpost en veel, heel veel last. Hoe snel moet Europa naar de ondergang gevoerd worden? Nog sneller dan ik al vreesde! Weg met de criminele klieken in Brussel en alle andere regeringen in West-Europa.

EU = MISDAAD TEGEN DE ETNISCHE EUROPEANEN!

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wanneer wisselt de Duitse politie van uniform? Ja, dat uniform bedoel ik!

 1. Willie zegt:

  ”Hoe snel moet Europa naar de ondergang gevoerd worden? Nog sneller dan ik al vreesde!”
  ”Waarom dan die houding? Nou gewoon, dat is de opdracht van de politiek.”

  IDD , kijk hier maar
  http://www.hellasforce.com/en/the-coundenhove-kalergi-project-the-genocide-of-people-of-europe/

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Dat hebben we te danken aan de rode nazi’s van de EUSSR, het “Vierde Rijk”, de opvolger van het nazi – regime, het “Derde Rijk”. En de voornamelijk door socialisten en anarchisten gevormde knokploegen, doen niet onder voor de SA van Ernst Röhm! Dat zijn de ware fascisten, de roden en anarchisten met hun meelopers!

  Like

 3. Vederso zegt:

  De Duitse media worstelen met het begrijpen van het burgerprotest tegen immigratie.

  http://www.thelocal.de/20141125/anti-refugee-demo-reveals-deep-rooted-xenophobia

  Like

 4. Turul zegt:

  Goed gesproken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s