Wat een geweldige toespraak van Machiel de Graaf


PVV: geen islam in Nederland

Hierboven de video van de toespraak van Machiel de Graaf, die vandaag tot zoveel ophef leidde. En hij blijft volslagen onbewogen onder de aanvallen die hij ondergaat. Ik ben onder de indruk. Hij quote ook gewoon Winston Churchill en veegt kalmpjes de vloer aan met zijn opponenten. Genieten.

Op 26.10 ben ik het toch even met Machiel oneens: “Het vervangen van beleid gericht op integratie naar beleid op assimilatie” moet natuurlijk zijn beleid gericht op remigratie.

Ondanks alle feitelijkheden die De Graaf te berde bracht, moest het weer over de vorm gaan, Oink. Als er iets in de kamer zit dat het toonbeeld is van oude en versleten politiek is het dat wel. En deze eenmalige PSP-stemmer, toen die partij nog bestond, vindt dat ergens toch wel triest. Waar is jullie realisme, waar is jullie inhoud? Verder dan wat gebrabbel over: zo zouden we niet met elkaar om moeten willen gaan, komt het niet. Dat ben ik helemaal met je eens opa, ik heb ook liever dat we allemaal vriendjes en vriendinnetjes zijn, wereldvreemde snuiter. Maar wijs nou toch eens de oorzaak voor deze ellende aan in plaats van een interventie te plegen in het debat die als niets anders bedoeld is dan de inhoudelijke bijdrage van De Graaf te obstrueren.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

64 reacties op Wat een geweldige toespraak van Machiel de Graaf

 1. dutchess43 zegt:

  Inderdaad, een gewèldige toespraak.
  En ach, een aanvaring van de PVV met andere partijen is niks nieuws immers.

  Like

  • Frans de Wit zegt:

   Nee inderdaad. maar als ze nu eens normaal in conclaaf gingen en aankwamen met goede argumenten. Er gebeurd toch helemaal niets in die 2e kamer. Zitten gewoon potteverteren daar. En ik zal me schamen als ik met zulke domme opmerkingen op beeldmatriaal zal komen. Wat een kleuters zeg. Ik persoonlijk zal ontploffen bij die domme gasten. Wordt er zo moe van hee met die gasten. Er is maar 1 ding wat zou kunnen helpen en dat is een sateries programma op TV die ze voor lul zet.

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  De PVV vroeg vervolgens in Kamervragen om de islam, volgens hen “een staatsondermijnende totalitaire ideologie die het Vrije Westen de oorlog heeft verklaard” niet meer toe te laten in de Ridderzaal.

  http://www.nu.nl/algemeen/3939328/asscher-noemt-uitlatingen-pvv-verwerpelijk.html

  Ach, zo loopt het nu eenmaal: PVV heeft geen gedegen juridische kennis van de grondwet, waarover zeer bekwaam en uit “genetisch” voortgebrachte minister Piet Hein Donner ooit heeft gezegd:
  Citaat
  Minister van Justitie Piet Hein Donner (CDA) vindt dat Nederland moslims, ook fundamentalistische, met open armen moet ontvangen. ‘Als iemand weigert een vrouw de hand te schudden, heb je dat te accepteren.’

  Dat zegt Donner in een interview met Vrij Nederland. Daarin blijkt hij ook geen principiële bezwaren te koesteren tegen de invoering van de sharia, de islamitische wetgeving, in Nederland. ‘Als tweederde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan?’

  Donner noemt dat ‘de essentie van democratie’. De meerderheid telt.

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2006/9/DonnerVoer-sharia-in-als-meerderheid-dat-wil-ELSEVIER090899W/

  De grondwet is een schaamlap dat door moeilijke procedures via de Kamers kan worden veranderd, edoch geen enkel/nauwelijks wegens het ontbreken van een constitutioneel hof op aanvullende wetgeving, door haar op grondwettelijkheid mag/kan worden getoetst.
  Alles kan en mag mogelijk zijn, nietwaar mits de staat en Huis onder de paraplu van de EU wordt gedoogd als provincie,

  Like

 3. Jantje Beton zegt:

  Video gezien maar als je toch goed kijkt zit er temet niemand in die kamer,maar dat deed even zeer bij de PVDA ze hebben zo als de gaaf het al zei 40jaar de tijd gehad om dit voorelkaar te krijgen. De man die hier mee begon samen met de VVD was Joop den Uyl 1973.

  Like

 4. Rob van Marle zegt:

  Als dit zo door gaat wordt ons land net als Allochtonie en op Teletekst las ik dat Herr Asscher bezwaar maakt door G. Wilders dat de grondwet misbruikt wordt wel dat dachten vele toen de democratie omzeep gebracht werd de soevereiniteit overgeheveld naar Brussel met stemrecht nul die groep van CDA, PVDA en VVD heeft heel wat op haar geweten.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Rob van Marle: 17.30. uur. Deze vuile landverraders, van CDA,PvdA,VVD en D66, deze huichelaars hebben in 1975 Nederland verkocht aan de ISLAM. Deze vieze smerige schijnheiligen, met hun zalvende praatjes, hebben in 1975 getekend voor de Resolutie van Straatsburg, en zijn derhalve schuldig aan HOOGVERRAAD. Ik walg van deze partijen, en de rest van de politieke kliek, uiteraard niet de PVV!

   Like

   • Driek zegt:

    Uit de reacties van de verscheidene bewindslieden blijkt dat ze wat de islam betreft van toeten nog blazen weten, ze zijn volslagen onkundig. Ik vond de toespraak van Heer de Graaf geweldig, maar aan het eind van de video was mijn bloeddruk weer gestegen. Het is hopeloos.

    Like

 5. Pieter G zegt:

  Inderdaad, de Graaf deed het fantastisch!
  Eigenlijk was er geen enkel inhoudelijk weerwoord te bespeuren.
  Wat kan je ook anders doen als de waarheid verkondigd wordt om het over de vorm te hebben.

  Like

 6. Daiyu-ninja zegt:

  De zogenaamde goedmenschen bewijzen maar weer eens dat ze niets, maar dan ook helemaal niets van de islam afweten.
  En ja, de kinderen van islamitische paren die hier geboren worden, worden opgevoed als moslims met alle gevolgen van dien.

  moslims voelen zich geen Nederlander, zelfs de vierde generatie voelt zich geen NL’der -dus waarom zouden wij ze dan als Nederlanders moeten beschouwen? Ze verdienen de naam Nederlander niet, en ze willen zelf zo niet genoemd worden. Want zeg maar eens tegen een marokkaan, je bent geen marokkaan maar een Nederlander, dan worden ze boos en agressief.

  Die baby’s/kleine kinderen, die volgens onze politici Nederlanders zijn, daarvan zijn velen onze toekomstige moordenaars.
  Ze willen ons dood hebben, juist omdat wij geen moslims zijn,want allah gebied hen niet-moslims te doden.

  moslims willen geen Nederlander zijn. Zij willen moslim zijn en blijven in elk aspect van hun leven. Ze geven openlijk toe dat ze hier zijn om ons land in te nemen en iedereen te dwingen tot de islam. Dat kunnen NOOIT Nederlanders zijn.

  Like

 7. Al die lui moeten worden ontslagen;als ze geen afdoende weerwoord hebben[en dat is er eenvoudig weg niet!]hebben ze het maar over de vorm;stelletje lamzakken!

  Like

 8. Jean zegt:

  Wat is het jammer dat wij Vlamingen niet op de PVV kunnen stemmen.
  Bij het zen van het filmpje zie ik dezelfde ziekte als in Vlaanderen en België nl. heel veel lege stoelen! Waarom wordt voor dat zootje geen tikkaart ingevoerd? Niet aanwezig geen geld.

  Like

  • Frans de Wit zegt:

   O? ben dus niet de enigste die er zo over denkt. Ze moeten daar een ouderwetse prik klok hangen net zoals vroeger in de fabriek en uitbetalen naar aanwezigheid

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Toespraken in de kamer van PVVers zijn een verademing vergeleken met die van de landverraders die zich volksvertegenwoordiger durven te noemen !!

  Like

  • Frans de Wit zegt:

   Ben ik het volledig mee eens. Kon trouwens de voorzitster maar moeilijk verstaan, maar dat zal wel aan mij leggen. Geloof wel dat ze aardig is.

   Like

 10. Jade zegt:

  Ik vond het ook een prima toespraak, en ik zat me dan ook flink te
  ergeren aan die figuren die de toespraak zaten te saboteren.
  Eerst een debiele vraag over voetbal, en dan zo`n op de tenen
  getrapte PvdA- landverraadster. En op het einde Eucalypta, die
  begon over baarmoeders en onschuldige kinderen, terwijl het ging
  over een uitspraak van Gadaffi in 2006. 30 jaar eerder sprak Boumédienne
  van Algerije een soortgelijke verhaal uit tegenover de voltallige VN.
  Verder heel goed dat deze beelden opgenomen zijn, want de kamer
  was nagenoeg leeg.

  Like

 11. Frans de Wit zegt:

  Mijn mening is:
  Ze zijn in de tweede kamer zo druk bezig, om de PVV onder uit proberen te schoffelen, dat ze geen eens goed luisteren. naar wat er echt verteld wordt. De ene wil mee gaan om in de zandbak knikkers mee te gaan zoeken en ander legt hem woorden in de mond. “dat pasgeboren kinderen crimineel zijn”. Noem maar op. Het lijkt echt een grote kleuterklas. Waar de PVV als enige met volwassen taal staat te spreken. De meeste van de andere sprekers, zien moslims gelijk aan de islam. Kan je zien dan ze er ook geen verstand van hebben.
  De PVV heeft het telkens over de islam terwijl de andere hem aanvallen en het woord moslim gebruiken. Dat is het zelfde als christen te zeggen en er al die andere geloven er aan vast te hangen. Echt mijn indruk is dat het net een stelletje kleuters zijn, die een beetje mee proberen te babbelen. de Graaf oversteeg hun met zijn betoog. Hij heeft er helemaal niets verkeerds mee gezegt hoor.

  Like

 12. johannes zegt:

  super vent die de graaf,en idd een verademing vergeleken met die land verraders.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  De heer De Graaf spreekt glasheldere taal; zijn tegenstanders die in beeld kwamen, zijn allen landverraders die zwammen in de ruimte met gebruikmaking van idiote argumenten.
  Wat kunnen wij, uitgeknepen belastingbetalers die zuchten onder hun terreur, nu nog van die lieden verwachten?!
  Ze omarmen met grote ziekelijke liefde de islam en beweren dat de PVV niet tolerant zou zijn m.b.t. ‘vrijheid’ van godsdienst.
  Het komt niet in de gedegenereerde hersenen van de linksen op dat de islamieten degenen zijn die NIET tolerant zijn jegens het geloof van anderen die geen moslim willen zijn!

  Like

 14. Jantje Beton zegt:


  Asscher: ‘PVV is partij voor de vrijheid van sommigen, niet van allen’

  De PVV is een nieuwe grens overgegaan met het voorstel om alle moskeeën in Nederland te sluiten. Dat zei minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken vandaag in de Kamer. PVV’er Machiel de Graaf pleitte gisteren voor het sluiten van moskeeën. Daarmee is de PVV volgens Asscher ‘een partij voor de vrijheid van sommigen en niet voor de vrijheid van allen’.

  Door: Joost de Vries 27 november 2014, 12:50 2
  ‘Het PVV-voorstel gaat rechtstreeks in tegen de essentie van onze Nederlandse rechtsstaat’, zei Asscher. ‘De Graaf vindt dat moslims niet dezelfde rechten hebben als andere Nederlanders.’ De minister raadde De Graaf aan om de Nederlandse Grondwet te lezen. Daarin staat dat discriminatie op grond van religie of overtuiging niet is toegestaan. ‘De Graaf zegt allerlei soera’s uit de Koran te kennen, maar hij heeft geen enkel benul van wat in dit parlement het belangrijkste geschrift is: de Grondwet van Nederland.’

  PVV’er De Graaf verweet vervolgens Asscher dat hij ‘de ogen sluit voor de islamitische ideologie’. ‘Ik nodig moslims uit het geloof te verlaten. Hoeveel vrijheid wil je hebben?’ Waarop de minister zei: ‘Mensen hoeven zich niet door de heer De Graaf te laten vertellen welk geloof ze moeten hebben. De PVV is een partij voor de vrijheid van sommigen in plaats van een partij voor de vrijheid van allen. ‘

  Like

  • E n met de grondwet veeg ik mijn achterste af;dat ding is waardeloos in deze tijd!Niet meer van deze tijd;had al lang aangepast moeten worden!

   Like

   • Jean zegt:

    Yvonne,
    In België gebruiken ze nog bullshit van uit de tijd van Napoleon, hier zijn ze helemaal belazerd maar ja, het brengt money in de pocket en daar draait het om.
    Een grondwet moet geschreven worden naar de wil van het eigen volk en nooit rekening houden met waanzin of idioten resp. barbaren.
    Dus: Geregeld bijgestuurd worden met verwijdering van verleden waanzin.
    Betreffende religie: iedereen is vrij te geloven wat hij/zij wil maar NIEMAND heeft het recht mij ermee te irriteren of lastig te vallen zelfs die pipo uit Rome niet, dat die zich eens een ‘normaal’ kostuum aandoet i.p.v. rond te lopen als een nicht en dat hij zijn zever verkoopt in zijn winkeltje in Rome.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Yvonne van Cleef 27 november 2014 om 23:05

    Ze vinden het belangrijker dat de Sinterklaasliedjes worden aangepast.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jantje Beton: 20.59. uur, op 27/11. Dhr. de Graaf, had de RODE ASSCHER klem kunnen zetten, door hem erop te wijzen, dat de ISLAM geen geloof is maar een IDEOLOGIE, een gevaarlijke SEKTE!

   Like

  • Jean zegt:

   Vraagje: Is het monster van Loch Ness vrij gekomen? Of wie is dat anders in ’t midden op die foto? Halloween is reeds gepasseerd.

   Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb deze video maar even bewaard voor later op de avond, maar het was het waard! Genoten!
  En waar bleven nu de zinnige weerleggingen? Een kleuterklas was er niets bij!
  Omdat het weerwoord ze ontbrak, gingen ze maar verdraaien; wóórden verdraaien, wel te verstaan!
  Maar er is wel even meer voor nodig om Machiel de Graaf van zijn stuk te krijgen!
  Schitterend stukje politiek theater!

  Like

  • danny zegt:

   Ik heb de video gezien. Het was zeker genieten. Er was door de linkse azijnpissers geen woord tussen het vlammende betoog van dhr. de Graaf te krijgen.
   Ik genoot vooral van de rust die de dhr. de Graaf bewaarde toen hij aangevallen werd door de linkse azijnpissers, die daardoor geïrriteerd raakte en zich kinderachtig verongelijkt gingen gedragen .

   Like

 16. Leo zegt:

  He …,he…., de PVV komt eindelijk eens goed uit de grondverf, chapeau, Hr. M. De Graaf.
  Ongezouten de werkelijkheid en de mening van het NL volk op tafel leggen is de enige manier.

  Nu verder gaan met het “elite ” tuig strak in de lak zetten, elke dag !!

  Ik zeg meer, meer, meer

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Machiel de Graaf van de PVV is een kerel naar mijn hart wat de islam en moskeeën in Nederland betreft! Alle islam- en moslimliefhebbende partijen lijken zich al jaren te gedragen zoals prins Llewelyn (1240-1282) uit Wales. Deze bezat volgens een legende een Ierse wolfshond, Gelert genaamd, en hij moest toen oorlog gaan voeren tegen de Britten voor onafhankelijkheid. Hij liet zijn hond op het zoontje (een baby) van Llewelyn passen in een hutje op de heide van het latere Beddgelert en vertrok. Maar hij besefte alleen totaal niet dat hij zowel Gelert als zijn kind onbedoeld uitleverde aan een ander opkomend gevaar dat alleen noodgedwongen en buiten diens schuld om handelde.
  In de streek van Beddgelert kwam namelijk op de bewuste dag een uitgehongerde wolf opduiken die puur toevallig de hut vond en de natuur gaf de wolf de opdracht om de baby of de hond te doden en te verslinden om zo te overleven. De magere wolf en de weldoorvoede hond bevochten elkaar op leven en dood maar uiteindelijk wist Gelert de wolf een dodelijke beet toe te brengen hoewel de hond zelf ook zwaargewond was geraakt. Op een beroemd schilderij van Charles Burton Barber (1845-1894) is te zien hoe Gelert de baby in zijn omgevallen wieg liefkozend besnuffelde en naast de wieg lag de levenloze wolf die alleen meer de indruk wekte dat het dier gewoon sliep en hij leek zelfs meer op een doodgewone herdershond!
  Toen de baas van Gelert terugkeerde trof hij zijn hond onder het bloed aan en het vernielde interieur van de hut en meende dat Gelert uit jaloezie het kind had gedood. Zo bevooroordeeld en onverantwoordelijk als Llewelyn was stak hij Gelert neer maar hij hoorde opeens het kind huilen. En toen zag hij zijn zoontje gelukkig ongedeerd naast diens wieg liggen, samen met de levenloze wolf! De prins besefte opeens pas hoe oerdom hij was geweest en hij was hierna wel verplicht om Gelert, en waarschijnlijk ook de wolf, te begraven.
  Dit verhaal is te vergelijken met oerdomme en bevooroordeelde Nederlandse politici (Llewelyn) die hun eigen volk (de baby) uitleveren aan gevaarlijke islamfiguren (de wolf) die weer worden bestreden door de PVV (Gelert) maar de laatsten worden daarvoor erg slecht bejegend!

  Like

 18. Frerik zegt:

  Wat een kerel wat een feiten en wat waren die wijven van hun stuk, ze konden bijna niks uitbrengen. Ja hier heb ik even echt van genoten. Zoals mijn vader altijd zei. Je moet gewoon met feiten komen daar kan geen woord tegenop.

  Like

 19. danny zegt:

  Duidelijke woorden van dhr. de Graaf van de PVV en een vermakelijke te verwachten reactie van de linkse verongelijkten, die weer, zoals altijd niet op de inhoud ingaan, maar staan te zwammen over het taalgebruik van de PVV.

  Ieder debat van de PVV over hoe naar en gevaarlijk de islam is, wordt door de (s)linkse kerk uit de weg gegaan, en geëtiketteerd als racisme en discriminatie, en maar zeuren dat de PVV niet met oplossingen komt.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/11/yes-een-nieuwe-pvda-pvv-rel-is-geboren

  Ik adviseer de linkse ‘goedmenschen’ het PVV programma eens door te lezen waar wel degelijk allerlei oplossingen geboden worden en daar inhoudelijke over te discussiëren.

  http://pvv.nl/index.php/visie/verkiezingsprogramma-2012.html

  Die linkse knuffelpartijen snappen ook niet dat de tijd van praten over gezellig integreren met behoud van eigen cultuur reeds voorbij is. Dat cultuurrelativisme en bagatelliseren feitelijk het ontkennen is van de problemen met de islam in Nederland.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/07/cultuurrelativisme-is-de-grootste-ziekte-van-het-politiek-correcte-europa

  Naar mijn idee zijn er maar 2 mogelijkheden: de moslim assimileert of hij verlaat het land.
  Gezien de houding van de meeste moslims die de koran ,sharia en hadith zien als heilsmissie, die gerealiseerd moet (ook al dient hier geweld en gelieg bij gebruikt te worden) worden in het Westen, dienen door het stellen van allerlei eisen en het bouwen van moskeeën afgedwongen te worden, daardoor is er geen sprake van assimilatie, maar is er juist sprake van steeds meer islamisering in ons land, dus adviseer ik de meeste moslims het land verlaten.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/12/24/meeste-europese-moslims-willen-sharia-2/

  De linkse verongelijkte zouden zich eens beter moeten laten doordringen wat voor gevaar de islam voor het westen is en hoe de islam velen Europese landen ontwricht , daar de cultuur van die Europese landen aan het vernietigen is om haar wil op de te leggen aan de Europese bevolkingen met liegen en bedriegen en het gebruik van geweld.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/05/08/de-gevaren-van-de-islam/

  De linkse partijen zouden zich er ook eens bewust van moeten worden dat de islam en zijn volgers geen enkele respect hebben voor onze democratische rechtstaat met de daarbij behorende vrijheden, dat de islam geen enkel respect heeft voor vrouwen, homoseksuelen, christenen, ongelovigen, vrije pers en dieren.

  Verworvenheden waarvoor wij in ons land honderden jaren gevochten hebben en wat veel bloed heeft gekost.

  http://boinnk.nl/blog/81483/we-moeten-steeds-meer-rekening-houden-met-de-islam-volgens-onze-wetten/

  Laat die linkse verongelijkten eens kijken naar de video’s van IS, waarin andersdenkenden door barbaarse IS-strijders geëxecuteerd worden.

  Laat ze ook de video’s bekijken en websites die berichten over de doodstraf en vernederingen die in Saoedi-Arabië en Iran uitgevoerd worden tegen andersdenkenden.

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/nergens-zo-veel-onthoofdingen-als-in-saudi-arabie/SrZnhx!CYtWFQE6zzu5k/

  http://www.telegraaf.nl/feed/23246125/__Executie_Iraanse_vrouw__.html

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2013/10/Iran-wil-man-die-executie-overleefde-nogmaals-ophangen-1391763W/

  Als het bovengenoemde eindelijk eens tot de linkse verongelijkten doordringt, wil ik nog wel eens met die linkse verongelijkten in discussie gaan.

  Ik ben bang dat ze dat niet durven, nee ze gooien het liever allemaal op racisme en discriminatie, maar vergeten er wel even bij te vermelden dat de linkse kerk het onderdeel van het integratie en islamprobleem in Nederland is.
  Nee, de linkse kerk schiet liever op de boodschapper, dat is niet realistisch, maar ronduit laf.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @danny: 23.32. uur. Prima beschreven Danny. Een enkele opmerking, U zegt laat de Kamerleden weten, hoe wreed, hoe onmenselijk de Islam is. Ik zeg U, dat weten de SCHIJNHEILIGEN in de Tweede Kamer maar al te goed. Derhalve beschuldig ik hen van HOOGVERRAAD. Alleen de PVV staat pal voor ONS in de strijd tegen de NAZI ISLAM!

   Like

  • Jean zegt:

   Danny,
   Draaien ze die filmpjes ook af in die 2de kamer tijdens de koffiepauze?
   Ik denk het niet anders zouden ze daar niet zoveel zever verkopen en moslims knuffelen, dan zat er nu geen enkele moslim nog in die praat resp. slaapkamer.
   M.i. gaat er groot vuurwerk opstijgen tussen nu en eind 2016 en ik denk dat er een rush komt richting zandbak van al die baardapen en kopvoddenwijven.
   Hopelijk komt er één wet die de politie toestemming geeft IEDEREEN dadelijk af te knallen die met verborgen gezicht rondloopt want IEDEREEN moet herkenbaar zijn voor onze veiligheid, of het nu moslimtuig, vakbondstuig of straattuig betreft, bedekt gezicht dan een kogel tussen de 2 ogen, politie is er voor ONZE veiligheid en niet om crimineel gespuis te beschermen.

   Like

 20. Ginger zegt:

  Ik kan er met mijn pet niet bij dat er vergunning wordt verleend voor de een na de andere Moskee in NL. Wat als wij in hún land een katholieke kerk of van een ander geloof (niet-moslim) zouden willen? Forget it! Waar gaat het heen met dit land. Chapeau Machiel!

  Like

 21. Republikein zegt:

  Geen letter onwaar, zeer beschaafd.

  Like

 22. Giny zegt:

  Die ene joker moest zo nodig weer de partij van Le pen erbij halen, de PVV
  werkte samen met een antisemitische partij, sloeg echt helemaal nergens op!

  Like

 23. Brandende kaars zegt:

  Een werkelijk prima onderbouwd en verwoord verhaal! Mijn bewondering!

  Toch mis ik een paar heel belangrijke zinsneden:
  – Als de islam er niet was dan vindt er nu wereldwijd in moslimlanden geen genocide plaats onder de christenen gepleegd door moslims, op een werkelijk ongekende schaal!!!
  Besef dat elke 5 minuten er een christen wordt vermoord door moslims, enkel omdat hij/zij een christen is.

  – Als er geen islam was, dan zou het Midden Oostenconflict niet bestaan.

  Zie: Godsdienstoorlog-ontgaat-de-westerse-media
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/5000-godsdienstoorlog-ontgaat-de-westerse-media

  Het deed mij pijn dat buiten de GPV, de seculiere PVV inderdaad de hete kastanjes voor de overige christelijke partijen uit het vuur moet halen! Men is bang voor nog meer verwijdering tussen groepen en meer onrust in onze maatschappij.
  Mensen in Nederland en ook de politiek correcte kamerleden beseffen niet:

  Dat de wereld niet in oorlog is met de islam,
  Maar dat de islam wel in oorlog is met westen!! Al 1400 jaar!

  Wat goed uitgelegd moet worden aan de kamerleden en het Nederlandse volk 1
  In dit debat komt toch iedere keer weer de dieperliggende zienswijze naar boven dat er 2 soorten moslims zijn.

  a..de gematigde, vredelievende ‘Euromoslims’ die kunnen en zouden willen integreren en onze cultuur verrijken.

  b. de geradicaliseerde moslims die een bedreiging vormen voor onze democratie en dus bestreden moeten worden

  Deze verdeling heeft president Bush ooit na 11 september bedacht en is later door vele politiek correcte politici gretig overgenomen.
  Deze westerse redenering wordt ook door veel verwesterde moslims gedeeld (ook door politici in de 2e kamer), maar kan niet stand houden, omdat deze redenering het wezen van de islam ontkent.

  2 stellingen:
  1. Integratie volgens westers modelis onverenigbaar met het wezen van de islam.
  2. Gematigde moslims- die zich aanpassen aan de westerse democratie- gelden niet als echte moslims.
  Gematigde moslims zijn moslims die in 2 werelden leven:
  – enerzijds de wereld van de islam en zijn heilige boeken (Koran en Hadith).
  – Anderzijds de geseculariseerde en postmoderne wereld.

  De waarde en normen van deze werelden staan in veel opzichten haaks op elkaar. Zelfs waar de moslims dezelfde woorden gebruiken als wij, zoals barmhartigheid, geloofsvrijheid, vrede en vrijheid, geven zij hieraan een heel andere betekenis.
  Hierdoor bevinden deze Euromoslims zich tussen 2 vuren met als grote vraag:
  – Zullen zij afstand nemen van hun eigen geschriften en daarmee riskeren als ‘afvalligen’ beschouwd te worden.
  – Of zullen zij afstand nemen van hun verworven westerse waarden en daarmee afzien van het proces tot integratie?

  Gematigde moslims worden in de koran ‘hypocrieten’ genoemd.

  Soera 9: 73
  O jullie profeet, voer jihad (heilige oorlog) tegen de ongelovigen en de ‘hypocrieten’ (gematigde moslims) en wees hard tegen hen. En hun verblijfplaats zal de hel zijn en kwaad hun bestemming.

  Soera 47: 4
  Wanneer als u mensen ontmoet die ongelovig zijn geworden, houw dan de nekken (onthoofden) tot u een grote slachting hebben gemaakt onder hen …

  Soera 2:216
  Oorlog is u opgedragen en het wordt door u gehaat.
  En misschien haat je iets terwijl het is goed voor je is, en misschien heb je iets lief terwijl het slecht voor je is. En Allah weet dat, en jij weet dat niet.

  Gematigde moslims bestaan dus niet binnen de islam. Daarom ageren gematigden ook nooit tegen de radicalen, ze zouden worden vermoord.

  Beluister het fantastische antwoord van Brigitte Gabriel m.b.t. de gematigde moslims en de vele moslimmisdaden:

  Brigitte Gabriel gives FANTASTIC answer to Muslim woman claiming all Muslims are portrayed badly.

  Islam: religie en politiek/staat zijn met elkaar verweven

  Wat ook naar voren kwam is de onwetendheid of de onwil om onder ogen te zien dat binnen de islam religie en staat/politiek onlosmakelijk met elkaar zijn verweven. Dus de vraag of mensen in de ideaal staat van de PVV ook het moslimgeloof mogen aanhangen is een ontzettend domme opmerking. Ik had zoiets: ‘Man verdiep je eens echt in de islam!’ Doe je huiswerk beter, dan zou je deze vraag nooit stellen!’

  Like

 24. sylvia groot zegt:

  @Jantje Beton zegt:
  27 november 2014 om 20:59
  “Daarmee is de PVV volgens Asscher ‘een partij voor de vrijheid van sommigen en niet voor de vrijheid van allen’.”

  Daarin heeft Asscher volkomen gelijk, want voor sommigen is vrijheid niet geschikt.
  Uitsluitend mensen die verantwoordelijkheid voelen en dragen, kunnen vrijheid op de juiste wijze hanteren.
  En iedereen weet welke groepen zich onverantwoordelijk gedragen in dit land; ook Asscher.

  Like

 25. joopklepzeiker zegt:

  Technische tip voor Heer Bron en eigenlijk iedereen.

  Gebruik als browser mozilla firefox , installeer download helper as ad on, download de video, registreer je by you tube, uopload de gedownolaode video op je youtube pagina dan krijg je een plaatsingscode.

  In wordpress gebruik je insert media via url in ost, vul daar de complete yoitube url in die je gekrgrn hebt, en klaar is kes in dit geval her Brom.

  Lijkt moeilijk maar is eigenlijk heel gemakkelijk.

  Ik doe dit regelmatig

  Like

 26. stellingsma2010 zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogden reageerde:
  geniaal debat waar hij de slopers van nederland serieus het vel over de oren trek , en heel heel duidelijk aangeeft waar het in nederland naar toe gaat.namelijk een islamitische secundaire staat van de arabische wereld .

  Like

 27. joopklepzeiker zegt:

  Video komt eraan, nog even wachten

  Like

 28. Thomasson zegt:

  CHAPEAU Machiel!!!. Wat een geweldige speech. Hij opent een boek en uitlegt wat er hier in Nederland precies aan de hand is. Jammer dat hij een feit niet heeft genoemd, of niet voldoende belicht. Ik bedoel hiermee de Nederlanders en niet moslims die slachtoffers zijn van de islam in hun omgeving. Autochtone Nederlanders (en andere niet moslims) moeten uit hun islamitische omgeving vluchten aangezien hun leven daar is in gevaar. Dat gebeurt bijna op dezelfde wijze dat etnische Russen of Ukrainers in Donetsk, Goelansk en Slavjansk. Met een verschil: Oost Ukraine was altijd een gemixte regio en door de eeuwen heen ging het van hand tot hand. Tijdens de Sovjet Unie hoorde dat bij een land USSR. Hier in Nederland spreken wij over NEDERLANDSE GROND GEBIED die altijd NEDERLANDS WAS. Sinds de 40 jaar lang durende massa import van derde wereld elementen heeft Nederland over veel gebieden haar jurisdictie verloren. Het is waar wat Machiel de Graaf zegt. Hij noemt de islamitische enclaves : BEZETTE GEBIEDEN.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Thomasson: 17.38. uur. Dat klopt WIJ geboren Nederlanders, zijn BEZET door de ISLAM en de EUSSR. Laat ik het verder kort houden- want ik word inmiddels een beetje misselijk- ALLE POLITIEKE PARTIJEN, BUITEN DE PVV, ZIJN HIERVOOR VERANTWOORDELIJK.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Tom Hendrix
    Er is een punt waarin Machiel de Graaf ten dele gelijk heeft. Hij vraag is: Wat zal van Nederland overblijven na de islamitische bezetting? Hij denkt; modderige klei. Maar dat klopt niet helemaal. De kleibodem zal uitsluitend zijn op plaatsen die niet door de zee worden veroverd. In Friesland zouden het paar terpen zijn en zo ook in Gelderland, Twente en andere provincies die wat hoger liggen. Nederland is geen gewoon land. HET IS EEN LAND DIE VOOR EEN GROOT DEEL KUNSTMATIG UIT DE ZEEBODEM IS GECREËERD . Dat betekent dat het werk aan onderneming Nederland is nooit volbracht. Met moet non stop waken. Het netwerk van dijken, sluizen, kanalen waterkeringen moet constant worden onderhouden. Gebeurt dan niet – zoals bijvoorbeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog en kort daarna – dan kan men mega overstromingen verwachten; zoals die van februari 1953. De hele tsunami van :”Vluchtelingen” uit islamitische en Afrikaanse landen zal het land KAPOT MAKEN. Het heersende beleid van nu is NIET VERANTWOORDELIJK en bijzonder gevaarlijk zelfs op korte termijn. Als de BEZETTERS VAN DE EU EISEN dat NEDERLAND nog meer mensen uit de Derde Wereld zal opnemen, moet Nederland voor ZICHZELF KIEZEN. Wat will de EU doen als Nederland zegt NEE? De Einsanzkommando hierheen sturen? Of de Waffen SS?

    Like

   • Daar hebt u een goed punt;nee is nee,ze bekijken het maar in Brussel.Maar dan moet het gros van de Nederlanders daar achter staan en…..daar wringt hem nu net de schoen:dat doen ze niet!Gehersenspoeld door de media,of gewoon te lui,te laf,te laks,te naief?Joost mag het weten,maar ik schaam me om een Nederlandse te zijn:wat een slap volk!

    Like

 29. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Wij weten dat de “volksvertegenwoordigster” Sadet Karabulut?. Wij weten dat zij in een demonstratie – samen met haar mattie Harry van Bommel – op 3 januari 2009, scandeerde “Intifada, Intifada, Palestina vrij!”. Met deze woorden ondersteunt ze volkerenmoord. Ze heeft duidelijk geroepen om een bevriende staat van de aarde bodem te vagen. Welk recht heeft zij om Machiel de Graaf van racisme en vreemdelingenhaat te betichten als zij volkerenmoord ondersteunt? https://www.youtube.com/watch?v=23bM58hhFk8
  De mede debaters; Schouten, Wijnberg Ooijen, Vermeij enz. herinneren mij figuren uit de filmwereld. Bijvoorbeeld super computer ‘HALL 9000’ uit de film “2001 Space Odyssey” and de Borg adviseur in de film “Alliens”. De Borgadviseur en computer HALL 9000 gaven beide verkeerde adviezen aan de bemanning . In het begin nam de bemanning de adviezen. Maar na verloop van tijd zag men in dat de adviezen niet logisch waren en zelfs …levensgevaarlijk. De bemanning wist niet dat de HALL 9000 en de Borg adviseur waren zo geprogrammeerd dat de bemanning nooit meer zo terugkeren. Als men naar de mede debaters luistert krijg men sterk de indruk dat ze geprogrammeerd zijn om de kant van de vijand te kiezen en zorgen ervoor dat Nederland als natiestaat zal ophouden te bestaan. De Endelösung van het Nederlandse volk door islamitische invasie accepteren ze als zoete koek.

  Like

 30. Fubar zegt:

  Dank u wel, joopklepzeiker.
  Blondemevrouw had mij inmiddels al uitgelegd wat u hierboven ook uitlegt, maar ik ben even zo lui om de video vanaf uw youtube-kanaal bij het origineel van dit stukje te plakken.

  Like

  • Jantje Beton zegt:

   Als je meer dan 100K op je bankrekening hebt staan bij de ING en ABN AMRO, val je automatisch onder Private Banking en krijg je een andere betaalpas -Zwart bij de ING, Donkergroen/geel bij de ABN- toegestuurd.

   Hij houd een oranje ING pas en lichtgroene ABN pas vast. Zijn geclaimde vermogen is bullshit (fotoshop).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s