Gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher en kalme idioten Jeroen Pauw, Sadet Karabulut en Özcan Akyol

Screenshot_2
Sadet Karabulut (SP)

(Door: Martien Pennings)

“De meest fundamentele, vermoeiende en al duizend keer weerlegde waanzin kwam van deze Sadet Karabulut. Nadat fragmenten uit de speech van Machiel de Graaf zijn getoond, zegt ze: “Racisme dat is wat we zojuist gezien hebben”. Nee, kalme idioot, wat we zojuist gezien hebben is verzet tegen een racistische ideologie, die alle essentiële kenmerken met het nazisme deelt.”

“De islam IS geen godsdienst, lulletje rozenwater, maar een totalitaire, anti-humane, racistische slavenhalers- en massamoordenaars-ideologie, waarvan de symbolen mij dagelijks 500 keer in mijn smoel worden gewreven als ik in mijn wijk buiten durf te komen.”

“Zolang er zoveel linkse gedegenereerde Stockholmsyndroom-joden zijn als Ari Shavit in Israël en Lodewijk Asscher daarbuiten, Joden die na 1400 jaar wereldwijde islamterreur en de ervaring die de Joden sinds 1920 in Israël hebben opgedaan, nóg niet beseffen dat ze een onverzoenlijke doodsvijand hebben, zal een nieuwe Holocaust onvermijdelijk zijn.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allah, antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, PVV, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

36 reacties op Gedegenereerde Jood Lodewijk Asscher en kalme idioten Jeroen Pauw, Sadet Karabulut en Özcan Akyol

 1. topsporter zegt:

  Maak je geen zorgen Martien.
  In de samenleving komt jouw standpunt inzake de islam steeds meer naar buiten. De mensen beginnen te begrijpen wat hen in de maag gesplitst is door domme (?) politici, de daar tegenaan schurende journalistiek en nog wat domoren, die we moeten bestrijden.

  Like

 2. Jantje Beton zegt:

  Wat ik niet begrijp dat deze jood met zijn verrader mee gaat sorry EJ het moest even van mijn hart.maar ook deze dame had iets te vertellen tegen de Graaf over de geboren kinderen zij, zij dat de kinderen van moslim geboren nederlander zijn!!! me hoela ze blijven turk of een ander nationale identiteit aan houden niet van die Nederlandse, ze zijn hier wel geboren en voor de rest houd het op, je kiest voor nederlander of niet, Anders blijft je gastarbeider.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Racisme dat is wat we zojuist gezien hebben”. Nee, kalme idioot, wat we zojuist gezien hebben is verzet tegen een racistische ideologie, die alle essentiële kenmerken met het nazisme deelt.

  En daarom krijg ik al braakneigingen wanneer ik een moslimturkensmoel zie !
  En bij het aanzien van die rooie vaderlandsverradende rot-smoelen evenzo !
  En wanneer ik zie hoeveel aanwezende bij zulke belangrijke themas met
  afwezenheid glanzen, hebben de braakneigingen geen einde meer !

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hier de nieuwste haat-tyraden van jouw Diktator Erdo(waan) !

   Direkt vor dem Papst-Besuch fällt er durch eine neue Hass-Rede auf!

   Er wütet und poltert, brüskiert den Westen immer wieder mit neuer Hetze: Vor Vertretern der Organisation für Islamische Zusammenarbeit sagte Erdogan am Donnerstag in Istanbul über westliche Staaten: „Jene, die von außen in die islamische Welt kommen, mögen Öl, Gold und Diamanten, sie mögen billige Arbeitskräfte, und sie mögen Zwist und Streit. Aber, glauben Sie mir, uns mögen sie nicht.“
   Erdogan ergänzt: Sie „schauen uns an wie Freunde, aber sie erfreuen sich an unserem Tod und an dem unserer Kinder“.

   Direkt voor het bezoek van de paus !
   De afval uitingen van de turken-führer !

   Over de westelijke wereld !
   Alle die niet uit de islaamse wereld komen, mogen alleen maar
   olie,goud en diamanten
   (En dat zegt een vunzige heuchelaar die zo even een optrekje
   met 1000 kamers en verdere 250 kamers in aanbouw betrekt !)
   ze mogen goedkope werkkrachten
   ze mogen twist en streit
   Maar geloof dat mogen ze niet !
   Ze kijken ons aan als vrienden
   maar ze vreugen zich aan
   onze dood en de dood van
   onze kinderen !

   HOOGSTE TIJD AAN DE NOODREM TE TREKKEN !

   Like

 4. Sjaak zegt:

  En nu ook deze troep waar we mee opgescheept zijn !
  Motie van wantrouwen’ B&W Rijs
  Het Friese gehucht Rijs heeft al het vertrouwen in de lokale politiek verloren
  na het openlijk moddergooien tussen het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers
  (COA) en regenten van de gemeente De Friese Meren.
  Wij achten het college van burgemeester en wethouders niet meer in staat
  om namens ons, inwoners en ondernemers van Rijs, te onderhandelen over
  de toekomst van ons dorp en het asielzoekerscentrum”, laten de 188 bewoners
  van het piepkleine gehucht in een gezamenlijke verklaring weten.
  Ze willen nu zelf bij alle onderhandelingen zijn over de komst van het AZC.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Woord voor woord gelezen, Martien. En ik ben het volledig met U eens!

  Like

 6. CurvedAir Bellair zegt:

  Oftewel: hoe Nederland een inhaalslag terug naar de middeleeuwen heeft gemaakt met de overijverige import van zogenaamde gastarbeiders van islamitische komaf.

  Nu zitten we met de gebakken peren: een perfide ideologie heeft zich in onze maatschappij genesteld en onze overheid heeft vooral geschitterd met het wegkijken van de problemen die zijzelf geschapen hebben. In toenemende mate worden we nu geconfronteerd met zowel etnische, religieuze en culturele verschillen. Daarbij komen ook nog eens de nodige financiële problemen aan het licht: de immigrant blijkt meer dan evenredig afhankelijk te zijn van sociale zekerheid en oververtegenwoordigd te zijn in de criminaliteit.

  Het wordt stilaan duidelijk dat Nederland nimmer gebaat is en ook nimmer zal zijn met het geschetste morbide immigratiebeleid. Helaas kreeg de onnozele lemming – in deze de autochtone Nederlander – te laat door dat de eens welvarende maatschappij nu hard in het verval aan het geraken is en dat het te laat is om het tij nog te keren.

  Duidelijk mag ook zijn dat onze overheid wordt gevormd door lieden die zich vandaag dik laten betalen om morgen de problemen op te lossen die zij zélf gisteren veroorzaakt hebben.

  Eindeloze kletsprogramma’s zijn slechts een symptoom van de problematiek zonder ooit aan de oplossing bij te dragen. Nederland hoort niet graag dat een extreem probleem slechts oplosbaar is met extreme maatregelen.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Tot je een ons weegt, het zal niet baten!!!

  Het bracht mij niks.

  Like

 8. Pieter G zegt:

  Beste Martien,
  Vond je de speech niet wonderbaarlijk goed van de Graaf?
  Dit omdat je nogal ontevreden bent over de personele bezetting bij de PVV.
  Laten we dus ook de lichtpuntjes blijven zien in de duistere islam discussie waar pure haat en de meest wrede excessen door de islam gepleegd geen indruk maken. maar wel het opnoemen van die daden en oplossingen aandragen als racisme betitelen.

  Nou kan je van mensen of een partij die een traditie hebben om 40 jaar lang weg te kijken en geen donder geven om de desintegratie van Nederland door hun in gang gezette islamitische massa immigratie niet verwachten dat ze toegeven een 40 jarig foutje gemaakt te hebben.

  De kans dat de paus tot inkeer komt tijdens urbi et orbi en toegeeft dat god niet bestaat is groter om de gigantische plaat voor de kop van de pro islam dombo’s aan te geven.
  Neemt niet weg dat de strijd tegen de islam gewoon door moet gaan met alles wat in ons zit.
  Er is geen alternatief.
  Opgeven is geen optie.

  Like

 9. CurvedAir Bellair zegt:

  Het lijkt me overigens sterk dat Sadet Karabulut zonder goedkeuring van de SP een ‘gastoptreden’ geeft bij het programma ‘Pauw’. Daarmee wordt dan eveneens de opzet van de SP enigszins duidelijk: men lonkt kennelijk naar de allochtone stem, en wel van die allochtonen die recent teleurgesteld zijn in de Pvda als de partij van hun keuze.

  Er lijkt echter in meer of mindere mate een tweedeling ophanden te zijn. Dat betekent dat indien de SP zich laat vertegenwoordigen door Karabulut men autochtoon electoraat zal kwijtraken aan bijvoorbeeld de PVV.

  Like

 10. Jean zegt:

  Die Sadet Karabulut is toch een echte Nederlandse? Maar goed dat er zulke idioten “vrij” rondlopen, wie ging anders de samenleving naar de vernieling helpen?
  Geef ze toch een 42 langs achter richting grote zandbak en laat dergelijke vuiligheid niet aan ethervervuiling doen, die Pauw mogen jullie meesturen want bij die zit er behoorlijk wat fout in die raggenbol.

  Like

 11. KeesvanD zegt:

  De politici in Nederland zijn voor het overgrote deel wegkijkers van de werkelijkheid. Als Machiel de Graaf zijn pleidooi houdt dan weten zij nauwelijks meer uit hun woorden te komen. Vol ongeloof dat Machiel de Graaf op een rustige wijze de werkelijkheid vertelt plus hen een spiegel voorhoudt.

  Like

 12. Taljaard zegt:

  Het betoog van De Graaf staat als een huis en is overladen met niet te ontkennen feiten en verifieerbare citaten van mensen als Bernard Lewis, Winston Churchill en Khadaffi.
  Wat dan vooral opvalt is dat de interruptiegeiten in de TK NIET ingaan op de door De Graaf naar voren gebrachte feiten, maar zich in hun linkse onderbuik/baarmoeder voelen aangetast en volop op het emo-orgel gaan mekkeren in plaats van op deze feiten in te gaan.
  Dat kunnen ze namelijk niet.

  Like

 13. danny zegt:

  De NOS is weer eens bezig met het bashen van de PVV en vraagt doormiddels van een mail aan provinciale en andere PVV -vertegenwoordigers wat zij vinden (wat bij als mij overkomt als een suggestie van stellingname tegen ) van bepaalde uitspraken die dhr. De Graaf gisteren in de kamer heeft geuit.

  Geen Stijl:
  Gelekte mail. NOS stookt in achterban PVV

  nosstaatsjournaal100.jpgInkijkje in de *kuch* journalistieke werkwijze van de NOS. In een gelekte email die in het bezit is van GeenStijl blijkt dat de PvdA -excuus- de NOS aan het stoken is bij “PVV-functionarissen” in het land (in casu alle volksvertegenwoordigers -red). Middels uiterst manipulatieve en suggestieve vragen wordt “PVV-functionarissen” per mail gevraagd stelling te nemen tegen de uitspraken van Machiel de Graaf. Nu is Het Staatsjournaal sowieso allesbehalve objectief als het om de PVV gaat. De uiterst zinvolle alsook inhoudelijke bijdrage van Martin Bosma in het Mediadebat over de toekomst van de NPO eerder deze week werd compleet genegeerd in het NOS-Journaal, dat wel de hakkelende PvdA-er Mohandis in beeld bracht. What else is new. Maar als er iemand iets stoms zegt in de Tweede Kamer dan gaan de Gelauff-apparatsjiks van het Staatsjournaal vol op het orgel. Dat “iets stoms” van Machiel de Graaf behoeft overigens enige nuance. Want wie het partijprogramma 2012-2017 Hún Brussel, óns Nederland er even bijpakt, ziet dat De Graaf eigenlijk niks nieuws over de islam zegt. Doet u maar eens Control-F search op ‘islam’ in de PDF, en u ziet dat het van dik hout planken is. Maar goed, de PvdA -excuus- de NOS ruikt kennelijk bloed, en hoopt op “verdeeldheid” en uit de school klappende “PVV-functionarissen” die hun eigen partijprogramma niet paraat hebben. We gaan het zien, ergens volgende week op de Nederlandse PvdA Omroep. Gehele gelekte NOS-email in de lees verder.

  —– Original Message —–
  From: Heleen Ekker
  To: Heleen Ekker
  Sent: Thursday, November 27, 2014 5:45 PM
  Subject: vragen NOS Journaal

  Geachte heer, mevrouw,

  Naar aanleiding van de uitspraken van PVV-Tweede Kamerlid Machiel de Graaf op woensdag 26 november zouden we u graag een aantal vragen willen stellen.

  In het NOS Journaal van die dag (http://nos.nl/uitzending/1052-uitzending.html), zegt De Graaf:

  “Zonder islam zou Nederland een prachtig land zijn. Nederland moet worden gede-islamiseerd. Alle moskeeën moeten worden gesloten. De Nederlandse eigenheid, de identiteit en de cultuur wordt via immigratie en via de baarmoeder om zeep geholpen.”

  Ook reageert De Graaf op D’66-kamerlid Steven van Weyenberg, die vraagt: “Begrijp ik het nou goed dat je in Nederland straks de vrijheid hebt om alles te geloven, behalve om moslim te zijn?”

  Daarop reageert De Graaf:

  “Inderdaad, wij willen geen islam in Nederland. Wij willen geen islam in Nederland, dat is mijn antwoord.”

  Graag zouden wij willen weten hoe u als PVV-functionaris hierover denkt. Daarom de volgende vragen:

  · Is dit wat u betreft een nieuw standpunt van de PVV?

  · Bent u het eens met de stellingname van De Graaf, dat alle moskeeën moeten worden gesloten?

  · Zo ja, hoe en hoe snel zou dit wat u betreft concreet moeten gebeuren?

  · Zo nee, hoe staat u in deze discussie?

  · Wat moet er wat u betreft gebeuren met de moslims in Nederland?

  · Vindt u de uitspraken van De Graaf strijdig met de vrijheid van godsdienst in Nederland?

  Zou u deze vragen uiterlijk zondagavond 30 november kunnen beantwoorden? Aanvullen en terugmailen is voldoende.

  Alvast vriendelijk bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Heleen Ekker en Hugo van der Parre
  NOS Journaal / Radio 1 Journaal

  Like

 14. Harry zegt:

  Heb me groen zitten ergeren aan die Cadet Krabbeltrut , ze ging geheel ten onrechte in het debat zitten zeiken over ” over de ruggen van Nederlandse kindertjes die hier op school zitten ” , bij herhaling en maar op valse emotie spelen !
  En die zogenaamde ” Nederlandse kindertjes ” , zijn voor een groot deel geen Nederlandse kindertjes , maar islamitisch gefundamenteerde aanstaande moordenaars .
  Heb het geloof ik al eens gemeld , maar de fraaiste uitspraak die ik hierover ken is : een hond die in een paardenstal geboren is blijft altijd een hond, wordt nooit een paard !
  Daarom worden ” die kindertjes ” NOOIT echte Nederlanders .

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   Inderdaad ” Nederlandse kindertjes ” pfaugh op z’n best paspoortnederlandertjes nimmer echte.En laat die Cadet Krabbeltrut d’r turkse rotsmoel houden zolang de linkse koprot voorkomt dat ze iets zinnigs zegt trek aub een niqaab over die kop en trek ‘m goed strak aan.

   Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  Nog ter aanvulling: op http://www.geenstijl.nl doet de NOS pogingen, om PVV Kamerleden over te halen, afstand te nemen van het betoog van Machiel de Graaf, tijdens het Kamerdebat van afgelopen woensdag over de INTEGRATIEPROBLEMATIEK.
  Dus hier is weer eens temeer duidelijk dat de NOS, een compleet socialistische omroep is, waar WIJ nota bene via de belastingdienst aan mee MOETEN BETALEN. Dan nog inhoudelijk: De islam strookt voor geen meter met onze Grondwet, en de scheiding der machten:
  1. De wetgevende macht,
  2. De rechterlijke macht,
  3. de uitvoerende macht!
  En dat laten alle partijen, van “links tot rechts”, toe.
  Ik verwacht NIETS meer van de POLITIEK, helemaal niets meer! Buiten de PVV zijn ze allemaal voor de uitverkoop van Nederland, aan de EUSSR en de Islam.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Het is toch eigenlijk o zo simpel:
  De enigen die GEEN vrijheid van godsdienst dulden, zijn de barbaarse islam-aanhangers met hun weerzinwekkende symbolen (kopvodden, lange jurken, boerka’s, enz.) en hun vermeende ‘religie’!
  DAT zijn de ‘racisten’, DAT zijn de haatzaaiers, DAT zijn de intolerante discrimineerders, DAT zijn de moordenaars, want ZIJ zijn het die ons uiteindelijk op beestachtige wijze zullen afslachten omdat WIJ, de door de roden zo gehate ‘racisten, wél vrijheid van godsdienst willen!
  Tevens willen wij zelf kunnen bepalen OF we godsdienstig willen zijn of niet, zonder dat de één of andere brutale agressieve woestijnrat, die niet thuishoort in ons land, ons onthoofdt.

  De dames die onwel werden bij het horen van het door de heer De Graaf geciteerde woord ‘baarmoeder’ zijn te seniel om te kunnen begrijpen wat hij hiermee duidelijk wilde maken; sterker nog: ze WILLEN hem niet eens begrijpen!!!
  Ze gaan zó op in hun ‘Gutmenschelijke’ beschermingsdrift, dat ze de écht gediscrimineerde (bejaarde) Nederlanders volledig uit het oog hebben verloren.
  Nou ja, wat betreft hun zorgzame compassie dan; voor wat betreft het bijeen harken van ons belastinggeld horen we er natuurlijk nog wel degelijk bij…

  Like

 17. Th.M. van Baarle zegt:

  Door de genoemde personen, die vrijwel zeker tot op het bot zijn geïndoctrineerd, wordt onzin uitgekraamd. Ze blijven maar beweren – en geloven het misschien zelfs – dat islam een godsdienst is. Zoals de schrijver van dit artikel ook schrijft het is een kwaadaardige ideologie.
  De koran is het handboek soldaat van de moslim met alle haat- en moordbevelen die de pedofiel en massamoordenaar Mohammed heeft bedacht.
  De bemoeizucht van Turkije moet krachtdadig afgewezen worden maar we moeten ons niet door deze schermutselingen af laten leiden van de hoofdzaak en dat was wat Machiel de Graaf in de Tweede Kamer heel duidelijk heeft gesteld. De ISLAM moet verboden worden. De koran mag niet meer gebruikt worden en de moslims die het er niet mee eens zijn kunnen hun biezen pakken.
  Alle haatpaleizen sluiten. En wat Machiel er over zei: Wat zal Nederland dan weer een fijn land zijn. En zo is het.
  ISLAM – weg ermee !!!

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  Ik heb uw zeer begrijpelijke onmacht gelezen.

  De wereld/mens zou beter afzijn zonder enig god in het waarachtige besef dat het een menselijk aards machtconvictie betreft hetwelk met de moedermelk wordt ingebracht, waarna het milieu/omgeving het socialiseringsproces vervolmaakt.
  De angst voor het verscheiden en de “belofte” hierna een nieuwe in te treden….. ja met vele bestuurlijke massamoordenaars als…….. Oh, ja: die zijn gescheiden. Ook van hun slachtoffers nooit wat gehoord, omdat we hun machteloze schreeuw alleen opvangen in de papieren geschiedenis.

  Mijn eerdere reactie in dezen:

  Zolang mensen in het verleden, vanuit hun meest primitieve samenleving tot op heden in enig godheid meent te moeten geloven/vertrouwen, zal deze strijd, geënt op de hedendaagse existentiële heerschappij voortduren.

  Religie is een leugen gebaseerd op angst en terreur
  Goden zijn de vergoddelijkte tirannen van weleer. Hun bewind heeft zulke diepe sporen nagelaten dat hun afgedwongen verering tot vandaag voortduurt. De angst was zo groot dat duizenden jaren later de nakomelingen van de slachtoffers nog gehoor geven aan de oproep tot totale verering. Zelfs nu nog durven mensen niets verkeerd te zeggen over de goddelijke misdrijven, en is er angst om de blasfemiewetten af te schaffen. Als gevolg kunnen hun misdaden nog steeds niet worden aangeklaagd, en wordt hun narcistische, gewetenloze moraal nog altijd goedgepraat.

  http://www.atheisme.eu/nl/entry/129/religie_is_een_leugen_gebaseerd_op_angst_en_terreur

  Edoch,het Stockholmsyndroom, of wellicht andere omstandigheden, levert allerlei geestelijke gemoedstoestanden op:

  Jeruzalem-syndroom

  httpv://www.youtube.com/watch?v=xdsKaMlbvJs

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Jeruzalem-syndroom

  Like

   • Th.M. van Baarle zegt:

    De geschiedenis van deze DWAZEN gaat circa 6000 jaar terug. In die tijd is er heel wat gebeurd. Er viel heel wat te indoctrineren. En dat is gretig gedaan en ondergaan.
    Wie echter de ogen open houdt beseft dat ONZE geschiedenis miljoenen jaren terug gaat tot de BIG BANG. Dat was dus toen God en Allah nog niet bestonden. Die waren toen nog niet VERZONNEN. Jammer dat deze grap heeft plaatsgevonden. Vele zielen verwoest en vele LEVENS vermorst.
    Was getekend de atheïst.

    Like

 19. Sjaak zegt:

  Over aanpakken gesproken !

  Like

 20. Theresa Geissler zegt:

  In ieder geval kunnen er twee dingen worden vastgesteld in verband met het feit, dat de islam geen religie is zoals andere religies en daardoor niet op dezelfde manier kan worden benaderd:
  Ten eerste: De moslims liegen daarover (takiyya) met het oog op Het Project en ten tweede: Het Goedmenschendom -waaronder ook Joodse ingezetenen- zijn blij dat de moslims er over liegen.
  Dat houdt namelijk hun sprookjeswereld overeind. Vandaar dat ze er bij de moslims nooit over zullen dóórvragen.
  Hun neiging om een politicus als Machiel de Graaf voor fascist en racist te verslijten moet men dan ook niet letterlijk nemen, hoor; welnee!
  Gewoon verontwaardiging omdat hun droombeeld wordtt doorgeprikt, anders niets!

  Like

 21. Giny zegt:

  De schrijver had op het eind zoiets van “Wat moeten we nu met de PVV”
  Pauw vond zichzelf nogal grappig en zei dat dat een mooie slogan zou zijn!
  Je kunt er inderdaad een mooie slogan van maken!
  WAT MOETEN WE NU MET DE PVV???
  “OP 18 maart EROP STEMMEN”

  Like

 22. Annabel zegt:

  Beste Martien , wat mij verontrust in uw artikel is “Ik heb een burn-out en een depressie. Dus ik moet dit stuk echt even halen niet zo maar uit mijn tenen, maar uit de puntjes ervan. Vandaag gaan we aan de anti-depressiva. ” Gaat u werkelijk aan de anti depressiva ?? Mag ik u erop attenderen dat de meeste pillen tegen depressie slechts de beurs van de medicijnmaffia verbeteren en maar al te vaak in zelfmoord van de gebruiker resulteren. Gebruik dan aub een natuurlijk middel als Sint Jans kruid van Gezond en Wel , bij elke reformzaak te verkrijgen. Dat zal u de nodige rust in het hoofd en het lijf geven .Verder ben ik het geheel eens met uw artikel en dank u daarvoor.

  Like

  • Bedankt voor je bezorgdheid, Annabel . . . . . maar . . . . . . ik vermoed dat er miljoenen mensen de laatste decennia zijn gered zijn door anti-depressiva die bovendien de laatste 20 jaar sterk verbeterd zijn. En soms heb je geen keus: dan móét het ondraaglijke verdwijnen en liefst snel. Ik zie dat in mijn geval niet gebeuren met Sint Jans-kruid.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @martien pennings: 08.03. uur. Sterkte. Ik gebruik sinds 1984 al anti-depressiva, en ik kan mij voorstellen hoe dat aankomt. Ik kreeg in 1984, door beroerde privé omstandigheden, een vitale depressie. En mijn huisarts is van mening dat ik deze middelen moet blijven gebruiken, omdat hij vreest dat ik anders weer terugval in een dergelijke depressie. Ik wens U heel veel sterkte.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Groot gelijk, Martien: Ik heb dezelfde ervaring met medicijngebruik. -Met àlle medicijngebruik.
    Dat homeopathische gedoe is allemaal leuk en aardig, als je tijd van leven hebt, maar dat hèb je nu eenmaal niet als de kwaal ondraaglijk is en je het functioneren belet; dan heb je maar één doel: er zo gauw mogelijk vanaf zien te komen.
    Persoonlijk zegen IK tot op de dag van van vandaag de ontdekking van chemische middelen zoals penicilline en dergelijke: Als het maar effectief is!

    Like

 23. Er zijn twee updates onder mijn stuk geplaatst in de vorm van YouTube-video’s.
  De ene is die “Sjaak” hierboven in een comment tipte.
  De tweede is me toegestuurd door “Vederso”.
  Mag ik de commentaren aanbevelen die ik bij de video’s heb geplaatst?: http://bit.ly/1FF8xwd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s