Opvallend veel Belgische steun voor IS op sociale media

Screenshot_17

(Door: Henk Tack)

Een onderzoek van vermeldingen van Islamitische Staat op sociale media geeft aan dat IS op nogal wat steun vanuit België kan rekenen.

Italiaanse onderzoekers gingen voor de Britse krant The Guardian na hoeveel vermeldingen (in het Arabisch) van Islamitische Staat (IS) er tussen juli en oktober te vinden waren op sociale media. Ze keken ook welk sentiment die bijdragen oproepen: in welke mate ze positief of negatief zijn. Bij de analyse van zo’n 2 miljoen postings viel onder meer op dat, gemiddeld gezien, de bijdragen uit Europa IS gunstiger gezind waren dan die uit de regio waar het conflict met de terreurgroep zich afspeelt. Met name de steun in Groot-Brittannië, de VS, Frankrijk en ook België lijkt groter te zijn dan in pakweg Syrië en Irak.

Lees verder>>>

(h/t vederso)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", België, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

10 reacties op Opvallend veel Belgische steun voor IS op sociale media

 1. Jean zegt:

  Er zit/ligt ook enorm veel van die barbaarse rotzooi in België, ga maar eens naar Brusselallahbath, brrrrrrrr, beangstigend.

  Like

 2. Jelle R zegt:

  Loop eens om 16u rond in Antwerpen als de schooldag ten einde is en je zult merken waarom er hier zoveel steun is voor IS. En dan is Brussel zelfs nog erger.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Onze DOODSVIJAND is tussen ONS, het is de ISLAM. En dan durven de droeftoeters der politiek ook nog te beweren dat de ISLAM okay is. Zum kotsen!

  Like

  • Ruben Decloedt zegt:

   ISIS heeft niets te doen met Islam, of toch heel weinig. ISIS, of hoe het ook noemt tegenwoordig, is een product van CIA, Mossad met de verzwegen steun van de Europese Commissie. Het geld en de wapens komen van CIA en de leider is een Mossad agent die verder opgeleid is door CIA. Dus hoe Islamitisch is ISIS dan?

   Like

 4. freddy zegt:

  beste lezers.. wat een titel.. ” veel belgen” kan je wel vragen bij stellen.

  Like

 5. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

 6. OphEUffen zegt:

  In Belgie – Brussel om precies te zijn – is het uitgevonden. Miljaar!!! Hel en verdoemenis verdienen deze mensen. De echte Vlaming dienen wij te koesteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s