Wilders: Niet de PVV, maar de islam is ongrondwettelijk

Screenshot_15

Niet de PVV, maar de islam is ongrondwettig, vindt PVV-leider Geert Wilders. Hij is het oneens met de kwalificatie van minister Asscher van Sociale Zaken.

Wilders laat desgevraagd weten dat Asscher het verkeerd ziet: “Als er iets ongrondwettig is dan is het de islam zelf: totalitair, gewelddadig, haatdragend voor afvalligen, homo’s, vrouwen en christenen. We kunnen het iedere dag zien. Wij spreken de waarheid over de islam, al vindt niet iedereen die aangenaam. Dat is onze plicht. Dat deden we en zullen we blijven doen. Ik zal me daar nooit voor excuseren. Ik ben er juist trots op.”

Klik hier voor het artikel op NOS.nl: http://nos.nl

PVV normale grootteBron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, demoniseren, Dhimmitude, Geert Wilders, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, Overheid, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wilders: Niet de PVV, maar de islam is ongrondwettelijk

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, Allejezus, dat kan zelfs een KIND toch zien, dat de islam niet functioneert als andere Godsdiensten…..!
  En maar blijven ontkennen en alle bewijzen stelselmatig negeren….Hóe absurd wil je het hebben?!
  Laat Rutte c.s. dan met steekhoudende argumenten komen waarom al die bijverschijnselen binnen de islam niet van belang zijn! Kúnnen ze niet!
  Geef GVD toch gewoon toe, dat Wilders hier gelijk heeft! (Zoals negen van de tien keer, trouwens.)

  Like

 2. Joost Visser zegt:

  Hitler was een verhevene voor velen, maar om dan het nazisme een godsdienst te noemen, gaat een beetje veel te ver. Ditzelfde geldt voor de islam.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   Grappig dat U dat zegt over het nazisme er is wel geprobeerd het nazisme van een vaag religieus sausje te voorzien zo was bv. de SS gestructureerd als een mystieke orde. De pislam is op z’n best a sorry excuse for a religion. Zo ontbeert pislam iedere vorm van spiritualiteit, vergelijk je pislam met echte religies dan is het een stumperig lachertje. Geen wonder als je bedenkt door wat voor een imbeciel het verzonnen is.

   Like

 3. Vederso zegt:

  NB. Vooral het stuk van vd Galien niet gaan lezen: daar krijg je buikpijn van;

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/11/yes-een-nieuwe-pvda-pvv-rel-is-geboren/#more-54611

  Like

 4. Armani zegt:

  Helemaal mee eens , het is alleen jammer dat de meerderheid van de bevolking niet voor de waarheid uit durft te komen , en een laffe houding vertonen , de koran spoort op alle fronten aan dat alles vernietigd moet worden wat geen Soennitische moslim is

  Like

 5. Harry zegt:

  Is de islam iets anders dan een criminele organisatie ?
  Is deelname daaraan niet zwaar strafbaar ?

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  De islam is volkomen ondemocratisch, en gaat tegen alle regels van de Rechtsstaat in. Het is JUIST de ISLAM, die DISCRIMINEERT. Homo’s,vrouwen, ongelovigen, ze zijn allemaal niet in tel bij de ideologie van de islam. Ik zou de hele politieke kliek, van “links tot rechts”, willen adviseren ga eens in een moslimland vragen of je er een christelijk kerkgebouw mag neerzetten. Ben benieuwd of die huichelaars dat durven. Dan gaat meteen hun kop eraf, niet dat dat wat uitmaakt, want bij vele Kamerleden zit er ZAAGSEL in hun kop in plaats van hersens!

  Like

 7. En,zoals altijd heeft Wilders gelijk:islam strookt niet met onze grondwet!Dus:oppleuren met die nepperij!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ze zullen nóóit toegeven dat Wilders gelijk heeft. Maar het gekke is, dat wanneer andere partijen met de voorstellen van de PVV aan de haal gaan, vrijwel niemand hier ‘onwel’ van wordt.
  De conclusie is dan ook dat de PVV / Geert Wilders bij niemand iets goeds kan doen.

  Wat een beschamende vertoning!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  En hier uit Duitsland de hele links gebalde spektrum van macht(elozigheid) !

  Like

 10. Pieter G zegt:

  @Cathja zegt:
  Maar het gekke is, dat wanneer andere partijen met de voorstellen van de PVV aan de haal gaan, vrijwel niemand hier ‘onwel’ van wordt.
  ————————
  Werden alle voorstellen maar overgenomen dan was er geen islam meer in Nederland.
  Van die gedachte kan ik alleen maar heel blij worden

  Like

 11. Bas Koning zegt:

  Ik leg het nog een keer uit.

  Artikel 6 zegt dit:
  1.
  Ieder heeft het recht zijn godsdienst of levensovertuiging, individueel of in gemeenschap met anderen, vrij te belijden, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
  2.
  De wet kan ter zake van de uitoefening van dit recht buiten gebouwen en besloten plaatsen regels stellen ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer en ter bestrijding of voorkoming van wanordelijkheden.
  http://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vgrnbhimm5zv

  Dit is het recht op godsdienstvrijheid. En wat meteen opvalt is dat het niet onbegrensd is. Zo staat er in lid 2 dat de overheid mag ingrijpen als er wanordelijkheden dreigen. Maar dat is niet het enige. Wie lid een hardop leest na de laatste komma, leest dit:
  BEHOUDENS IEDERS VERANTWOORDELIJKHEID VOLGENS DE WET.
  Wat houd dat in? Mag je bijvoorbeeld oproepen tot geweld, vanuit je geloof. Nee. Want dat is wettelijk niet toegestaan: oproepen tot geweld. Het hanteren van geweld al helemaal niet. Zoals de islam wel doet. Mag de islam, met een beroep op de grondwettelijke geloofsvrijheid, oproepen tot geweld. Tegen afvalligen, bijvoorbeeld. of homos. Of joden. Of vrouwen die zich niet gedragen volgens de regels van de islam. Nee. Dat dus niet. ‘geloof’ is geen excuus de wet te breken.

  Pakken we er nog een artikel bij: artikel 1. Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
  Is geloof een reden om een uitzondering te maken op de wet? Nee. Want iedereen moet gelijk worden behandelt. En volgens artikel zes moeten religies zich ook aan de wet houden.

  De pvv is niet ongrondwettelijk bezig. De islam is ongrondwettelijk bezig. En iedereen die de islam die ruimte gunt vanwege ‘geloofsvrijheid’, omdat ‘geloven nou eenmaal vrij staat’, om geweld te prediken en te hanteren, om te discrimineren, om oorlog met de ongelovigen te voeren, heeft de grondwet niet gelezen, of niet begrepen.

  Geloven is GEEN excuus om de wet te breken. Wie dat wel claimt discrimineerd ongelovigen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Bas Koning: 02.16. uur. Uw reactie is de juiste weergave, zoals het artikel 1 van de Grondwet bedoelt is. De islam discrimineert bepaalde bevolkingsgroepen, dus is de islam in strijd met onze Grondwet. een beetje goede advocaat zou naar mijn mening daarvan gebruik kunnen maken. Van deze wetenschap dus.

   Like

 12. Turfschipper zegt:

  Belangrijk filmpje: (Canadese senaat)

  Senator die tegen moslim zegt dat hij ook hele goede lieve moslims kent. (Rutte, iemand?)
  Moslim zegt: U denkt de islam beter te kennen dan een moslim (!)… en beschuldig mij van islamofobie. (deze verwijzing waarop de senator dat gezegd heeft gaat vooraf en is helaas niet te zien in deze opname.)
  Let vooral op wat de moslim zegt wat er in moskees wordt gepredikt.. al 1400 jaar lang!!

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  De linxe kerk is altijd selectief wanneer zij zich op regels en wetten beroepen. Want hebben wij ooit om de islam gevraagd? Hebben wij ooit besloten, dat moslims hier moeten komen om onderhouden te worden? We steken zelfs miljoenen in de mosketen, terwijl dat helemaal niet mag.
  Natuurlijk kan iedereen in zijn eigen huis en hoofd geloven, wat hij wil. Dat kan niemand je verhinderen (ook al zou linx dat graag willen) maar een godsdienst, die geen ander doel heeft dan wereldheerschappij, moet je kunnen beperken. Vanwege nadenken en verstand.
  In de grondwet had moeten staan “het is verboden om grote hoeveelheden buitenlanders naar Nederland te halen vanwege enig politiek voordeel”.
  Dus laat moslims geloven wat ze willen, ze komen zichzelf vroeg genoeg tegen. En houdt het hele geloof achter de voordeur en stop er nimmer meer een cent belastinggeld in.
  Dan wordt weer Nederland weer een vrijhaven voor vrije mensen en kunnen M&F vertrekken naar hun haatkalifaat, wanneer ze maar willen.
  We beleven dan een tweede gouden eeuw en zij kunnen zich weer bezighouden met bidden, fokken en haten in een zandbak van hun keuze. Win/win.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s