Australië leidt vluchtelingen om naar “eenzaam eiland”

Screenshot_23

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds “Robinson Crusoe” van Daniel Defoe en sinds de muiterij op de “Bounty” is het idee ingeburgerd dat een mooi eiland ergens in de Stille Zuidzee de perfecte plek voor de gestreste mens is, die zijn samenleving wil ontvluchten. Het gezegde “hij is rijp voor een eiland” is sindsdien in de hele wereld bekend. Velen van ons betalen duizenden euro´s om twee tot drie weken op zo´n droomeiland in de Stille Zuidzee door te brengen. Hoe edel en onbaatzuchtig is het dan van de Australische regering om de vluchtelingen uit Azië (onder wie zich niet weinig IS-aanhangers bevinden!) zo´n fantastische belevenis te bieden – inclusief “junglecamp”. Wat stelt onze onderbrenging van vluchtelingen in een viersterrenhotel in vergelijking daarmee dan eigenlijk voor?

Asielzoekers die proberen naar Australië te komen, worden ondergebracht op onbewoonde eilanden van Indonesië – aldus de plannen van de regering.

Mensenrechtenactivisten beweren al dat deze plannen gegijzelden van de “vluchtelingen” maken.

De kosten voor het onderbrengen van de asielzoekers worden door de Indonesische regering gedekt en de NGO´s dienen haar te ondersteunen – zulke organisaties zoals de VN en de IOM (International Organization for Migration).

Daily Mail

Bij het woord “Human Rights” denkt men aan zulke mensen zoals Judith Sunderland, die zich ervoor inzet dat de Afrikaanse hordes (als “ook mensen)  naar Spanje immigreren. We zouden ermee moeten beginnen de gezichten van deze mensenrechtenactivisten te verzamelen, die ons tot de opname van zulke “ook mensen” dwingen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Australië, Immigratie, Indonesië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, NGO´s, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Australië leidt vluchtelingen om naar “eenzaam eiland”

 1. Sunderland leeft in een waan!Ieder weldenkend mens weet dat Afrika niet in Europa past!En van mij mogen ze al die lui op onverschillig welk onbewoond eiland pleuren;ik kan ze niet meer zien zonder onpasselijk te worden!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Voor onze Marine zou dat toch wel een flink stukkie varen zijn, naar de Stille Zuidzee bijvoorbeeld. Feit is dat je ze niet snel terug ziet komen in hun opblaasbootjes.
  Mooi plan van Australië! Dat verdient navolging.

  Nu nog een passend eiland zoeken, vér buiten de Europese grenzen.

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  “Bij het woord “Human Rights” denkt men aan zulke mensen zoals Judith Sunderland, die zich ervoor inzet dat de Afrikaanse hordes (als “ook mensen) ” Daar heb je zo’n gutmenschliche falsificatie mensenrechten hebben slechts betrekking op mensen niet op muzels, men kan nu eenmaal niet tegelijkertijd mens en moslim zijn (de twee zijn wederzijds uitsluitend). Dus of die Afrikaanse hordes ook mensen zijn is op z’n minst uiterst twijfelachtig.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  In TV programma’s zoals “Bestemming Europa” (de laatste was over Zweden) pogen de “Gutmenschen” via verborgen hinten ons wijs te maken hoe zielig de vluchtelingen wel niet zijn! …En onder hen bevinden vele hoogopgeleiden die huis en hard moesten verlaten en met niets naar Europa kwamen …En ze zijn zo dankbaar voor de goedheid van de mensen in Zweden!!!! De krokodillen)tranen springen hun ogen uit. Saskia Dekkers die deze rapportage heeft gemaakt (http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2006207-hoeveel-syri-rs-kan-zweden-aan.html) en haar opdrachtgevers van de NOS vertellen echter niet hoeveel ISIS en Al Nusra aanhangers er tussen zitten ..Mujahedeen die Europa binnensluipen in de mom van zielige vluchtelingen en later, namens de Islam, de keel zouden doorsnijden van hun oh zo lieve hosten. Ze vertellen ook niet welke percentage maken zware criminelen van de vluchtelingen, die al in de AZC’s op plannen broeden over het bouwen van netwerken van georganiseerde misdaad. Hoe zij zouden willekeurige passanten door regen van kogels de dood injagen; afgevuurd door henzelf of huurmoordenaars …zodra het geld met bakken binnenkomt. Wij horen in al de verhalen van deze DANKBARE ZIELIGE MENSEN dat zij eerst Turkije hadden bereikt ….Maar daar wilden deze smeerlappen niet blijven …Ze wilden ook niet naar Cyprus (die heel dichtbij is) en ook niet naar andere Arabische landen …al schijnt daar de zon van Allah. Turkije is niet al te slecht land en past perfect bij hen mentaliteit. Maar nee! ZE WILLEN HIERHEEN…Hier de bloemetjes en DE BEWONERS KAAL PLUKKEN en later in de naam van Allah afmaken

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Dan krijgen wij het gejank en de krokodillentranen van de “Barmhartigheid Brigade” genaamd ‘Mensenrechten Activisten’. De Afkorting van hun “Brigade” is wel BB. maar ze hebben niets met Brigitte Bardot te maken. Ze is van Front National en haar houdt niemand voor de gek; ..al is zij behoorlijk oud. De “Lieve Gutmenschen” zijn een bende van gewetenloze smeerlappen, die voor hun eigen verborgen cynische agenda de leven van miljoenen Europeanen op het spel zetten. Goede voorbeelden zijn inderdaad gevaarlijke vrouwen zoals Judith Sunderland en de overbekende Cecillia Malmström. Beiden zorgen ervoor dat in de naam van “Mensenrechten uit de Derde Wereld” mensen van eigen vlees en bloed mogen langzaam creperen. De heks van de gebr. Grimm was een traditionele heks en haar evenbeeld is in de Efteling te vinden: Zij probeert Hans en Grietje te lokken met het geroep “Knibbeltje, Knabbeltje, Kneusje! …Wie knabbelt aan mijn huisje! …Moderne heksen zitten niet meer in het woud, maar in het rovershol genaamd EU …Traditionele heksen en moderne heksen doen echter precies hetzelfde. Het is waar dat moderne heksen zijn vernuftiger. Zij genoten van hogere onderwijs dan de heks van Hans en Grietje …Maar hun doel is nog altijd hetzelfde gebleven .Namelijk dat Hans en Grietje zouden er niet meer zijn …Ze moeten plaats maken voor Mohammed en Fatima …Die brengen meer geld in het laatje ; ergens in de Bahnhofstrasse.

  Hoe dan ook, de Australiërs zitten ver weg van de kleverige tengels van de EU. Zij zorgen ervoor dat niemand zou het in zijn hoofd halen om hun land onder hun kont met zielige smoesjes te beroven. Asiel kan ook worden verleend op een mooie tropische Indonesische eiland met het genot van de gastvrijheid van mensen die Allah gezind zijn. Mooi toch!.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Australië gebruikt haar “gezonde verstand”. Helaas moeten WIJ het hier doen met de heersers van: HET VIERDE RIJK, de opvolger van: “HET DERDE RIJK”, van het nazi regime: de EUSSR. Daarom komt er in Europa GEEN OPLOSSING in zicht, tenzij de EU kritische partijen de meerderheid krijgen. Dat is mijn mening.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Tom Hendrix. Uw visie is 100% correct. Echter de “Vierde Rijk” heeft in tegenovergesteld tot het “Derde Rijk” meer aanhangers. Ieder land heeft haar eigen NSB’ers en eigen Quislings die meer dan 40 jaar AAN DE MACHT zijn!. Het “Vierde Rijk” is meer succesvol dan het “Derde Rijk” omdat men andere methoden gebruikt. Het Derde Rijk van de Nazi regime, was extreem brut en monsterachtig gewelddadig in de missie om hele volkeren van de aardebodem te laten verdwijnen. Zie de Holocaust van de Joden, Zigeuners, Russische krijgsgevangenen honderdduizenden Polen en de miljoenen Europese slaven. Het Vierde Rijk EUSSR werkt anders. Het is genadeloos in de missie van het laten verdwijnen van complete Europese volkeren t.b.v. van donkere menselijke species uit moslimlanden en Afrika. Maar de beleidsmakers van het EUSSR Rijk voeren hun “plannen” anders uit. DEEL 2

   Like

 7. Thomasson zegt:

  @TOM HENDRIX DEEL 2
  In de missie om West- en Noord Europese volkeren te laten ophouden te bestaan, worden voornamelijk psychologische technieken ingezet. Te beginnen met de lange- tot zeer lange uitvoeringstermijn. De Europese volkeren worden niet naar speciale installaties zoals Auschwitz, Sobibor of Treblinka vervoerd en daar uitgemoord. Theoretisch mogen zij in hun huizen en gemeenten blijven, hun godsdienst beleden en verder hun leven leiden. Echter met onzichtbare, voorzichtige hand (lange termijn proces) worden de plannen uitgevoerd: a) Sinds de tijd dat het Vierde Rijk aan de macht is, werden miljoenen van (nep)vluchtelingen en migranten uit islamitische woestijnen en Afrikaanse junglebewoners geïmporteerd in de mum van CULTURELE VERRIJKING. Om het proces van VERRIJKING wat te versnellen, worden de laatste jaren hele tsunami-golven aan nep vluchtelingen en migranten uit die landen naar binnen gehaald. b) Het recht op het vrije woord en meningsuiting worden in de mom van racisme en islamofobie geleidelijk van Europeanen ontnomen. De media krijgt steeds meer het bekende Sovjet PRAVDA-karakter c) Kinderen krijgen multiculturele hersenspoeling op school om hun visie te vormen en vermijden dat zij, op latere leeftijd, tegenstand zouden bieden. d) Door langzame opvoeding wordt er steeds meer acceptabel dat allochtone migranten en vluchtelingen (vooral uit moslim landen) hebben het geboorterecht autochtone Nederlanders en niet-moslims AAN TE VALLEN. Ze worden door de rechtelijke macht met zijde handschoenen behandeld. Als het andersom gebeurt. Worden autochtone daders hardhandig gestraft. Er komt altijd het element RACISME erbij. e) In sommige EU-landen wordt het volledig geaccepteerd dat jonge moslims zich bij terroristische organisaties aansluiten, naar oorlogsgebieden reizen (Syrië, Irak enz.) de meeste gruweldaden uitvoeren van hoofden- en ledematen afhakken, massa verkrachtingen tot pure kannibalisme. Als ze wat van het oorlogsgeweld willen rusten dan mogen ze weer naar het vredige Europa terugkeren. Daar worden ze met de zachte hand de goede weg uitgewezen. Zie de project in Aarhus Denemarken met hoe veel liefde worden Jihadisten de-radicaliseerd. De prognose voor Europa voor de korte tot middellange termijn is: met het toename van Jihadisme in Europa en explosieve toename van de islamitische bevolking zouden massaslachtingen zoals die van Babi-Yar (in de buurt van het Ukrainse Kiev) tijdens uit de Tweede Wereldoorlog, geen uitzonderingen zijn. Maar de VIERDE RIJK genaamd USSR neemt deze prognose als zoete koek. HET IS INGECALCULEERD. .

  Like

 8. paulzwuestep zegt:

  Nederland heeft de rijkste traditie en de grootst mogelijke ervaring met waterwerken.
  Zo dus kunnen wij die wagonladingen zogenaamde ‘vluchtelingen’ perfect gebruiken als opvul-materiaal om dijken aan te leggen of herstelwerkzaamheden uit te voeren. Dat zet pas zoden aan de dijk mensen! Voorts denk ik dat we Terschelling en Texel en Schiermonnikoog, en nog wat grote zandbanken erbij, kunnen herinrichten als broedplaats voor prehistorische monsters a la Jurassic-Park. Die vluchtelingen komen uit dezelfde ontwikkelingsfase dus zullen ze er zich thuisvoelen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s