GB: opnieuw een ongelooflijk islamitisch misbruikschandaal!

Screenshot_11

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Na de ongelooflijke gebeurtenissen in Rochester heeft Groot-Brittannië een nieuw misbruikschandaal! In Groot-Brittannië worden meer dan 12 Somalische mannen er van verdacht een seksbende geleid en jonge meisjes – enkele van hen niet ouder dan 13 jaar – misbruikt, verkracht en tot prostitutie gedwongen te hebben. Veertien Somalische mannen tussen de 20 en 24 jaar moeten zich wegen verkrachting, seks met kinderen, kinderprostitutie en drugsdelicten voor de rechtbank verantwoorden.

De mannen maakten gebruik van klinkende namen zoals “Left Eye”, “Magic” of “Trigger” om indruk te maken op de jonge meisjes, zorgden voor ze en vertelden hen dat seksuele diensten bij een vriendschap horen.

De slachtoffers gingen voor weinig geld van hand tot hand onder de bendeleden en met alcohol, drugs of geschenken voor de seks met oudere mannen beloond. Deze nieuwe zaak past in een serie misbruikschandalen, zoals in Rotherham, Rochdale, Oxford en andere plaatsen in heel Groot-Brittannië. Enkele meisjes werden overgehaald met het argument dat het bij de Somalische cultuur en traditie zou horen dat mannen onder elkaar hun vriendinnen ruilen.

Een jongere vertelt: “Eigenlijk heb ik niet alleen meegedaan vanwege het geld. Ik wilde gewoon dat er iemand voor me was, hoewel ik wist dat de mannen me gebruikten. Vaak is het gewoon mooi om dichtbij iemand te zijn.”

Een van de meisjes was pas 11 jaar oud toen het Mohamed Jumale, 24, leerde kennen via Facebook. Hij zorgde voor haar en sliep met haar. Daarna dwong hij haar tot seks met zijn broer en twee andere mannen onder een autosnelwegbrug. In het begin had ze de hele situatie een beetje vreemd gevonden, maar zij en haar vriendin hadden niets beters te doen gehad. Daarom zouden ze vaak naar het huis in Easton zijn gegaan. Ze hadden rondgehangen met de mannen, qat gekauwd en cannabis gerookt.

Een van de ergste bekend geworden voorvallen is dat van een 13-jarig meisje, dat viermaal door drie verschillende mannen werd verkracht, nadat ze door haar beulen naar een hotelkamer was gebracht. Ze was de politie in december 2012 opgevallen, maar uit angst voor haar leven weigerde zij iets te zeggen.

In mei 2013 riep de politie van Somerset en Avon de operatie Brooke in het leven, nadat ze een 14-jarig meisje in ondergoed onder het aanrecht in een appartement had gevonden. In het appartement had de gemeente haar oudere zus ondergebracht. De zuster hadden een van de Somalische mannen bij het kopen van cannabis op straat leren kennen en korte tijd later werd haar appartement als overslagplaats voor drugs en standplaats voor de leden van de bende gebruikt.

De verantwoordelijke autoriteit kan niet echt uitleggen waarom zij het jonge meisje de meeste tijd zonder toezicht en zonder de nodige verzorging door maatschappelijk werkers helemaal alleen in de woning heeft ondergebracht, hoewel bekend was dat het meisje een chaotische levenswandel had.

Rechter Michael Roche zei over de veroordeelde drugsdealers: “Het is bekend dat de drugshandel veel wijken van Bristol ontsiert. Drugs ruïneren veel levens, niet alleen die van de consumenten, maar ook die van hun gezinnen en familieleden. Dat is al vaak genoeg gezegd en het is de waarheid; het is een smerige handel. Het meisje had enorme problemen. Ze werd zonder hulp en ook zonder de ondersteuning van haar familie volledig in de steek gelaten in een omgeving die ze nauwelijks kende. Zo geïsoleerd was het geen wonder dat ze binnen de kortste keren de verkeerde mensen tegen het lijf liep.”

Acht mannen werden inmiddels tot gevangenisstraffen tussen 18 maanden en 13 jaar veroordeeld.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
www.independent.co.uk
Auteur: Paul Gallagher

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, Seks, Somalië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op GB: opnieuw een ongelooflijk islamitisch misbruikschandaal!

 1. peterselie1 zegt:

  Geldautomaten in oosten Oekraine werken niet meer

  Lange rijen mensen voor geldautomaten waar geen geld meer uit komt en oudjes die kunnen fluiten naar hun pensioenen.
  Natuurlijk heeft Poroshenko de boodschap meegegeven dat de betalingen van pensioenen en uitkeringen onmiddellijk weer zullen worden hervat zodra het oosten weer onder controle van Kiev staat.
  De hoop van Poroshenko en kornuiten is uiteraard dat de bevolking zich tegen hun leiders zal keren doordat ze binnenkort niets meer te eten hebben.
  Voorlopig schijnt dat in ieder geval niet aan de orde te zijn en heeft deze actie er alleen maar voor gezorgd dat de bewoners nog meer vastbesloten zijn om hun zelfstandigheid te behouden.
  Bron: Zaplog.nl

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  18 maanden????? krijgt deze gore smeerlap?
  Waarom geen 18 jaar?
  Rechters in GB net zo’n kwallen als in Nederland.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Maarrrrrrrrrr heeft niets met is-lam te maken natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. rs zegt:

  Wat een gore, vieze islamitische tyfuskoppen ……………………
  En de “straf “mogen ze in Engeland uitzitten ????

  Smijt ze het Kanaal in !
  Godsklere, wat een vies en smerig tuig is dat toch…………..

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Heeft allemaal nix met de pislam te maken. Maar wij regelmatige lezers van deze voortreffelijke site (het mag gezegd worden, hulde E. J. Bron) weten natuurlijk dat dit gewoon weer verkrachtingsjihad is een van de vele manieren waarop het muzeltuig levens en gemeenschappen ontwricht en dat alles vanzelfsprekend op kosten van diezelfde gemeenschap. Bedankt links! Wat een culturele verrijking weer. Wat het muzeltuig niet beseft is dat in de beschaafde wereld een meisje en haar familie niet hun eer verliezen wanneer dat meisje door een aap verkracht wordt, hooguit verliezen zij hun geduld en hun politieke correctheid, zodat zij voortaan pislamkritische partijen gaan steunen, zo zij al niet tot veel radicalere gedachten komen. Wat als zo’n meisje een broer heeft bij de special forces en hij en z’n maten besluiten het er niet bij te laten zitten zo is de kiem voor een burgeroorlog al snel gezaaid. Wederom bedankt links!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Voor de nakomst is gezorgt !

  Like

 7. Jean zegt:

  Dergelijke vuiligheid zou ik met blote handen een spijker door het voorhoofd kunnen slaan, een na een want aan dergelijke vuiligheid heb ik een afschuwelijke hekel en een gigantische walging voor.
  Hoe komt het toch dat die smeerlapperij in onze landen mag komen parasiteren?
  Politiek gespuis verander heel snel van koers wat de haat gaat zichb tegen jullie keren.

  Like

 8. janfreak zegt:

  Nee, dit is gewoon normaal, ik heb wel eens gelezen dat er een sliep met een 9 jarig meisje.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Dit heb ik onder een artikel over de EO en de islam op de Dagelijkse Standaard gezet:

  https://ejbron.wordpress.com/2014/11/29/gb-opnieuw-een-ongelooflijk-islamitisch-misbruikschandaal/#more-76459

  Ik zou willen dat dit WAANZINNIG GROF SCHANDAAL eens UITGEBREID op de TV en in de kranten besproken werd.

  Hier zouden de kranten toch DAGENLANG vol van moeten staan?!

  Duizenden meisjes zijn jarenlang in GB verkracht door, volgens de MSM in GB Aziaten, helaas waren het moslimmannen.

  Ze konden daarmee doorgaan, omdat de politie en de sociale werkers bang waren om voor racist te worden uitgemaakt als ze het aangaven.

  De enkeling die het wel wilde aangeven werd gedreigd dat hij/zij zijn/haar baan kwijt zou raken.

  En, zoals hier blijkt, is het nog lang niet afgelopen

  Is politiek-correct misschien bang dat deze gruwelen met de islam in verband worden gebracht?

  En wordt er daarom zo angstvallig over gezwegen?

  Ik ken genoeg mensen die NOG NOOIT van deze niet voor te stellen nachtmerrie voor heel veel meisjes hebben gehoord.

  MSM, jullie moeten je HEEL ERG DIEP schamen!

  Like

  • Jean zegt:

   Wachteres,
   Dat is nu net hetgeen die linkse smeerlappen ontbreekt nl. Schaamte.
   Zodra het moslims betreft wordt het ‘goed’ gesproken, wat die kinderen hebben moeten ondergaan is hun laatste zorg.
   Walgelijk links krapuul speelt dergelijk misdadig spel.

   Like

 10. janfreak zegt:

  Hier staat het gelukkig goed, ik vroeg me al af, jonge meisjes waarvan enkelen niet ouder waren dan 113 jaar.

  Like

 11. Dood maken die handel. Larven worden luizen.

  Like

 12. Cathja zegt:

  En wáár legt rechter Roche weer de nadruk op? Niet op die smerige moslim-verkrachters, maar op het meisje ‘dat in de steek gelaten werd door haar familie’, en dus in de ‘verkeerde handen terecht kwam’.
  Ja, we weten allemaal wat drugs doen met een mens, maar zien we dit ook in Nederland gebeuren dan? Daar zijn ook drugsverslaafden, maar gaan die net zo tekeer als die smerige moslims daar in GB? Ik ben niet zo goed thuis in de wereld van de junks, maar ik heb voor zover ik weet nooit gehoord dat er zó massaal verkracht werd zoals ik hierboven lees.

  Alle ‘leiders’ van de EU-lidstaten zouden de koppen bij elkaar moeten steken en afspreken dat dit niet langer getolereerd wordt, en dat iedereen die zich aan jonge meisjes vergrijpt uitgezet gaat worden. Zonder pardon. Zéker zulke jonge meisjes moet je beschermen tegen dat smerige tuig!

  Like

  • De dhimmitude wordt nog onze ondergang. De verzachtend woorden waar tuig achter schuilt.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, om heel eerlijk te zijn vind ik in deze geschiedenis wel wat overeenkomsten zitten met bijvoorbeeld die van Maria Mosterd…..
   En dan bedoel ik niet dat boek dat ze geschreven heeft: Dat heb ik zelf niet gelezen en het schijnt aan elkaar te hangen van de pseudologica fantastica. Maar ook zij -en vriendinnen- zijn op een gegeven ogenblik wel in handen geraakt van -hier- Antilliaanse ‘gangs’ en stevig misbruikt. Ook hier was sprake van half-vrijwillige basis: Zulke meiden zoeken aandacht en bevestiging en denken die bij dat soort knullen te vinden.
   Het is waar dat ze die -voor hun gevoel- thuis vaak niet krijgen en school boeit ze totaal niet. Ergens kan ik me er wel wat bij voorstellen: Het valt niet mee, op die leeftijd…..

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 14.26. uur. Cathja, het zijn juist de gore schoften van REGERINGSLEIDERS ende hele verdomde vuile EUSSR, die deze VERKRACHTINGEN door de GEITENEUKERS mogelijk hebben gemaakt. Dat schorum van moslims/Somaliërs zijn juist op uitnodiging van de EUSSR HIER!! Denk daarbij aan: ” De Resolutie van Straatsburg”, en de hele ELLENDE van het VERDRAG VAN SCHENGEN. Schop dat TUIG de zee in!

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    In de zee ligt al veel rotzooi, m.i. is opstoken beter, wel de hoogste temp. gebruiken zodat er geen kankercel kan overblijven.

    Like

 13. Er lopen hier ook veel van die roetmoppen;het is al zo ver dat ik s’avonds mijn dochter niet meer om een boodschap stuur!En je ziet ze gluren,op zo’n gluiperige manier!Ik draai me dan altijd om en zeg:waag het eens;ik zou het niet proberen!Dan kijken ze maar de andere kant uit!Viezerikken zijn het,op alle fronten!

  Like

 14. Breget zegt:

  Wat staat de jeugd van Europa nog meer te wachten ,dan ouders die hun verantwoording voor hun kinderen niet nemen ,regeringsleiders die ons land ver grabbelen en heulen met onze toekomstige geestelijk gestoorde moordenaars .Wanneer komt het volk in opstand tegen het aanstormende gevaar dat islam heet ?

  Like

  • Jean zegt:

   Breget,
   Als het hun eigen dochters betreft.

   Like

   • Willie zegt:

    Jean , ik moet nog t eerste horen over iemand die voor zn verkrachtte dochter-vrouw WRAAK neemt op dat gespuis . Allemaal schijten ze zich de broek vol , Bah !!! Moeten dat VENTEN voorstellen ?? Pussies ja !!!

    Like

 15. Jan zegt:

  Intussen in de VS:

  CAIR Coordinator Who Worked With Youth Arrested In Massive Child Porn Sting In Orlando. 101 arrested in child sex, prostitution sting in Lake, Polk counties

  Ahmed Saleem, a Muslim youth coordinator, was also one of the men arrested. Investigators said the men all traveled to a home in Clermont with the hopes of having sex with a child.

  The car Saleem traveled in had a license plate that said, “Invest in children,” according to investigators.

  Saleem is also the founder of the Saleem Academy, an organization empowering Muslim youth globally and also served as the Orlando coordinator for CAIR, the Counsel On Islamic American Relations.

  http://www.mynews13.com/content/news/cfnews13/news/article.html/content/news/articles/cfn/2015/6/2/lake_county_operatio.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s