Het echte verhaal over Ferguson

Screenshot_6
Agent Darren Wilson

(Gedeeltelijke, niet cursieve tekst vertaald door Harry La Croix )

De recente TV-beelden van de gevolgen van een uitspraak van de Grand Jury te Ferguson (VS) staan op ons netvlies. Het gaat om de door politiekogels gedode achttienjarige zwarte man (aangeduid als “zwarte jongen” of “jongen” om het allemaal nog erger te maken) en de agent die wordt beschuldigd daarvan de dader te zijn. Feit: De agent trachtte de jongeman aan te houden, maar deze verzette zich tijdens de arrestatie. De agent vertrouwde het niet toen de zwarte jongen naar een wapen leek te grijpen. Volgens de media doodde hij de jongen echter zonder pardon.

De eerste TV-beelden in de nieuwsrubrieken vertoonden grote verschillen. Het RTL4-nieuws liet zien dat vele auto’s, winkels en bedrijfspanden in brand stonden en daarna vertoonde het beeld grote groepen zwarten, die plunderend de ruiten van de winkels insloegen en de winkels in gingen, er alles uithaalden wat van hun gading was. Je zag ze de winkels uitkomen met allerlei dure apparatuur, flessen drank en voedingsmiddelen. De winkels volkomen leeg geplunderd.  Anarchie, chaos, alles was er zichtbaar, ook de politie. Een groep zwarte mensen was bezig  politieauto’s omver te werpen. De menigte was woedend. Politie die waarschuwde voor arrestatie als men niet ophield. Schoten waren hoorbaar. Eric Mouthaan en RTL4 gaven een goede reportage. In hun commentaar keurden ze het geweld af en veroordeelden het, zich beperkend tot een feitenrelaas met het tonen van de niets verhullende beelden. De kijker achterlatend met het vormen van een eigen oordeel…..

De NOS, sorry NPO, liet alleen brandende auto’s zien, geen plunderende en alles vernielende massa’s zwarte mensen. Wel veel huilende zwarte vrouwen (veelal behoorlijk aan de maat), die zich afvroegen waarom die blanken hen dat allemaal aandeden. Er was geen gerechtigheid meer, de zwarten dolven steeds het onderspit, de blanken wonnen altijd, was het credo. Op straat, sommigen te zien met maskers en capuchons op, met een commentaar van de presentator in de geest van: Ja, dat hadden die blanken daar over zichzelf afgeroepen! En dat is zo in heel Amerika, dus niet alleen in Ferguson. Ervoor wakend geen schuld neer te leggen bij de zwarte plunderaars, geen extra haat te kweken tegen de zwarte bevolking. Vooral een onzuiver beeld schetsen, zoals we van de NOS, sorry NPO, gewend zijn: Een onschuldig 18-jarig knulletje (ineens geen volwassen man), ook nog zwart en ongewapend, dat door een blanke politieagent, de smeerlap, zo maar wordt doodgeschoten, sterker zelfs, wordt doorzeefd met 12 kogels. Nou ja, de agent had wat blauwe plekken opgelopen (risico van het vak, niet?!), maar had vooral veel uit te leggen en daarom schiet je toch niemand dood? En dan ook nog een grotendeels blanke Grand Jury, die natuurlijk de blanke politieagent wel zal vrijspreken. De rechtspraak in de VS door blanken is verrot!

Het Nederlandse TV-volk werd weer eens ‘goed geïnformeerd’ over een zeer groot probleem in de VS dat gecreëerd wordt door de vnl. zwarte bevolking. Een probleem dat alleen vreedzaam is op te lossen. Maar de zwarte bevolking is dat grotendeels niet van plan. Waar dialoog de overhand behoort te hebben, zijn overal in het land rellen en plunderingen geweest en nog gaande. De NOS, sorry NPO, toonde ons met rode stippen (!!) alle plaatsen waar rellen zijn geweest. U begrijpt het verkeerd, de NOS, sorry NPO, weet het beter: je bent het niet eens met de uitkomst van de Grand Jury (over haar uitspraak betreffende de vervolging van een politieagent) en dus steek je alles in brand en plundert de bedrijven om ze te beroven van al hun handelswaar, maak je jacht op iedere blanke die je te pakken kan krijgen. Bedrijven met zwarte eigenaar of leiding meldden met grafitti op hun muren ‘black management’ om aan de plunderingen te ontsnappen. Helaas ook bij hen ging de beuk erin. Dat heet ‘gerechtigheid’. Hadden we ze maar niet moeten onderdrukken. . . Wat zou er gebeurd zijn als een zwarte politieagent de ‘jongen’ had doodgeschoten en daarvoor niet werd vervolgd? Hetzelfde als nu? Zouden we wel eens hebben nagedacht dat niemand een ander ‘zo maar’ doodschiet?!

Screenshot_7

Het vertaalde gedeelte (tekst van David Horowitz):

Omvergegooide auto’s in vlammen, het geluid van schoten dat door de straten echoot, zwarte gedaantes door de flakkerende vlammen op straat als silhouetten zichtbaar, die zich toegang verschaffen tot panden, winkels, bedrijven, door ruiten in te gooien, dan naar binnen te gaan, het lynchende tuig kan eindelijk zijn kans grijpen in Ferguson, maandagavond.

Het script was al dagen bekend. Alles wat nog nodig was om de camera’s te laten draaien was het rapport van de Grand Jury te Ferguson. De bende was geïrriteerd door de vertraging. Er was een gevoel van opluchting toen de uitspraak bekend werd. De bende zou zeer teleurgesteld zijn als de Grand Jury de agent Darren Wilson schuldig had bevonden.

Toen het tuig de stad in brand stak en blanken najoegen om ze aan te vallen, verscheen Barack Obama op TV en gaf terloops  te kennen dat de rechtsregels gehandhaafd moesten worden, maar dan wakkerde hij de vlammen aan door te spreken over ‘het diepe wantrouwen tussen de wetshandhavers en de gekleurde gemeenschappen’.

In Ferguson ging het niet om de gewelddadigheden van de politie en de Amerikaanse president weet dit. Als hij dit moment had willen aangrijpen als een leermoment voor het volk, dan was dit zijn kans. Hij zou hebben kunnen spreken over hoe 13% van de Amerikaanse bevolking uit zwarte mensen bestaat en dat onder deze groep 50% van de moordslachtoffers voorkomt, hoe 91% van deze slachtoffers door de eigen zwarte bevolking wordt vermoord. Hij had kunnen zeggen dat daarom de gekleurde gemeenschappen afhankelijk zijn van de politieaanwezigheid om te kunnen overleven. Hij zou hebben kunnen praten over hoe een kwart van de leden van de Grand Jury, die besloot agent Wilson niet te vervolgen, bestond uit zwarten. Hij zou zelfs de racistische aanname dat zwarten natuurlijk reageren met gedachteloos geweld op beslissingen zoals deze hebben kunnen terechtwijzen en ook dat alleen deze mensen van alle Amerikaanse minderheidsgroeperingen van overheidsingrijpen zijn verschoond als zij wel geweld plegen.

Er zijn vele manieren hoe een werkelijk post raciale president zou hebben kunnen spreken over de kracht waarmee het tuig in geweld explodeerde in Ferguson. Maar in plaats daarvan liet Barack Obama het voortduren, omdat zijn racistische adviseur Al Sharpton, die hem over racisme adviseert, in Ferguson opdook om daar het vuurtje nog eens aan te wakkeren met extra brandstof. Wat maandagavond j.l. gebeurde is het recentste voorbeeld van de verstorende werkelijkheid, die we hebben ondervonden sinds de burgerrechtenbeweging werd getransformeerd tot een lynchende hoeveelheid geboefte onder leiding van Al Sharpton en Jesse Jackson.

Door:
Harry La Croix
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, demoniseren, Desinformatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Obama, Racisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het echte verhaal over Ferguson

 1. louis-portugal zegt:

  Het lijken wel mocros.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Het zijn de RODE DEMOCRATEN die ik voor deze rotzooi verantwoordelijk hou! De HAAT tegen de BLANKE wordt op alle mogelijke manieren gestimuleerd. WIJ zijn aangeschoten wild geworden, door de RODEN en de GUTMENSCHEN. Weg met ons, dat is wereldwijd de strijdkreet van deze verraders! Natuurlijk is de dood van een mens door geweld vreselijk. Maar ik weet zeker, als het een zwarte politieman was geweest, dat er dan geen sprake was geweest van deze rellen en plunderingen!

  Like

 3. Benesha zegt:

  Was het een blanke die was neergeschoten dan kraaide er geen haan naar. Trouwens als je die kerel bekijkt en zag hoe agressief hij tegen de winkeluitbater was heb ik 100% de neiging die agent te geloven.

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Niet vergeten dat vele negers aanhangers zijn van Tovenaars (VooDoo, Joruba , Mocambo en vele andere Afrikaanse culturen) dat vijanden zijn van de God van Abraham.Openbaring 21vers 8.Ook Oost Afrika is hier van niet verschoont, denk aan de Mau Mau bij de Kikuyu’s en ook de Zulu’s hebben hun Tovenaars.

  Like

  • Louis Burgemeestre zegt:

   Wij worden hier over door Paul Kruger (gereformeerd)gewaarschuwd, maar door niemand geloofd.Dank zei de RKK, Anglicaansekerk en de Lutherse kerk.en de Marxisten.

   Like

 5. Jan zegt:

  De debiliteit en het racisme van zwart links volk in Amerika (de tekst zegt genoeg):

  Like

 6. Jan zegt:

  Brave black lady slams hypocrisy of #BlackLivesMatter protesters

  “You black people, my black people, you are the fucking most violent motherfuckers I have ever seen in my life!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s