IS breidt zich razendsnel uit over heel Noord-Afrika

Screenshot_20

De boodschap van de IS-moslims aan christenen: “Bekeer tot de islam of sterf!”

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer onze stomme politici Noord-Afrikaanse “vluchtelingen” opnemen, is de waarschijnlijkheid zeer groot dat ze op deze manier IS-moslims importeren, zulke halsafsnijders die in Syrië kinderen onthoofden. De “Washington Times” weet namelijk dat IS zich op dit moment razendsnel over Noord-Afrika uitbreidt:

De Amerikaanse autoriteiten zijn gealarmeerd: IS breidt zich uit in Noord-Afrika.

In zijn veldtocht een islamitisch kalifaat in Syrië en Irak te stichten, is IS bezig een front te openen in Noord-Afrika, waar de beweging gelijkgezinde militante organisaties ontmoet, die daar woeden in Libië, Egypte en in de Sinaï. Daaruit ontstaat een constructie die een echte uitdaging vormt voor Washington en de bondgenoten.

Washington Times

Iedere moslim is een potentiële IS-aanhanger. Hij verbergt dit alleen zolang hij moet vrezen dat dit nadelig voor hem is.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, Europa, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, VS, Westen. Bookmark de permalink .

20 reacties op IS breidt zich razendsnel uit over heel Noord-Afrika

 1. Sjaak zegt:

  GLOEIENDE GLOEIENDE ! WORDEN WE ALTIJD NOG NIET WAKKER ?
  Grenzen in zuideuropa dicht timmeren, voordat ze hier in huiskamer staan !

  Like

 2. peterk2014 zegt:

  En dit gespuis word met open armen in ons land ontvangen. Is dit niet de waanzin ten top? Wij streven af op een ramp zoals wij nog nooit meegemaakt hebben.
  En de onze regering blijft muisstil.
  Wat weten zij wat wij niet mogen weten? Waarom moeten wij dit gespuis aksepteren?
  De wet dient dusdanig aangepast te worden, dat iedere moslim-krimineel word gestraft met ten eerste ontmanning of ten tweede ophanging.
  Dit zijn straffen waar de moslims aan gewoon zijn.
  Maar in ons land kunnen deze arabs doen waar zij zin in hebben, zoals moorden, verkrachtingen van minderjarige meisjes.
  Alles on de naam van de koran.
  Maar onze regering slaapt zoetjes verder.
  Maar als de pleuris uitbreekt, zijn zij heel snel weg.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Dit plaatje zegt alles:

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  En onze regering sluimerde verder onder EU deken.
  Intussen wel intensieve verkeerscontroles.

  Like

 5. Jade zegt:

  Ik word niet goed, hoeveel tijd rest ons nog,
  een half jaar, een jaar???

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Klopt, dat laatste: Zogeheten ‘gematigden’, waaronder ook Aboutaleb, Marcouch en dergelijke, roepen weliswaar op, niet aan de JIHAD deel te nemen…..
  Maar dat is, strikt genomen, niet hetzelfde als zich openlijk te distantiëren van IS door te zeggen dat die fundamenteel fout is.
  Dàt hoor je ze nooit doen……

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad ze kiezen voor een andere route , met dezelfde eindbestemming .

   Wie redt ons ?
   Van deze regering hoeven we niks te verwachten .
   En ons vorstenhuis ?
   Wat zit die Willem Alexander nou te suffen ?
   Wipt ie zich suf op die Argentijnse muts ?
   Waarom is ie eigenlijk koning ?
   Wat doet ie nou helemaal ?
   Moet die dikke slaapkop niet eens wakker gerost worden ?
   Zou ie het niet beseffen of wacht ie tot de kruik bijna barst ?

   Onze enige hoop is nog de PVV , hoe krijgen we die aan de macht ?

   Like

   • Harry,zowel de regering als ons koninklijk huis en de Brusselse idioten:het is allemaal maffia;Bilderbergmaffia!Dus daar hoeven we nooit en te nimmer ook maar iets positiefs van te verwachten;we zullen[en gaan]het zelf moeten doen!

    Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Iedere moslim is een potentiële IS-aanhanger. Hij verbergt dit alleen zolang hij moet vrezen dat dit nadelig voor hem is.

  Zodra de dag aanbreekt dat de islam in Nederland sterk genoeg geworden is wordt voor de jonge uit levenshouding altijd verongelijkte moslim de stap klein de jihad om de hoek in zijn stad of dorp te voeren. Ze hoeven dan niet meer naar Syrië. Moet je opletten hoeveel Jihadisten die dag zullen opstaan in Nederland. Bij niet stoppen islam zullen in Nederland binnen 2 tot 3 generaties de steden de vergelijking met Beiroet kunnen doorstaan. De Nederlandse economie komt stil te vallen en ons einde zal nabij zijn. Ooit een florerend en geweldloos land gezien waarin de islam dominant aanwezig is? We kennen de veroorzakers en schuldigen van dit aanstaande drama.

  Like

 8. D.DAY zegt:

  De moslims voelen zich sterker worden. IS-getrouwen worden als vluchteling in Europa opgenomen. Daar bereiden zij zich voor op een openlijke jihad. Deze strijd zal gevoerd worden door alle moslims, dus ook de door de politici genoemde zgn. ‘gematigde en geïntegreerde’ moslims.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  De doelstelling van ISIS is om Spanje VOOR 2020 in te nemen. Deze uitspraak moet men zeer serieus nemen ! En vervolgens komt de rest van Europa aan de beurt, door de nu al aanwezige vijfde colonne van 50 miljoen Moslims. Een deel daarvan zal worden opgeroepen door een bevel vanuit het midden oosten, om als Jihad strijder Europa te doen veroveren !

  Like

 10. Frerik zegt:

  Onlangs was ik tijdens mijn werk in een opvanghuis van mensen met maatschappelijke problemen en het verbaasde mij al niet meer dat ook hier al buitenlandse mensen wonen, hoofdzakelijk vrouwen en enkele met kinderen. In de kamer waar ik nog een radiator aan moest leggen woonde een mevrouw van mongoolse afkomst. zij begon mij te vertellen dat het niet goed gaat met de wereld en dat hoewel ze een buitenlander is wel ziet dat er maar 1 iemand is van de nederlandse regering die de ernst door heeft. Ze zei in het gebrekkig nederlands dat isdie man met dat witte haar [en deed dat met gebaren om haar hoofd] . Ja ik zei daarop en toen was ik wel verbaasd. Dat is Geert Wilders de enige echte die alles door heeft + ook zijn partijgenoten. Ze zei ook dat ze onthouden had van een bulgaarse vrouw die blind was dat die een profetische voorspelling had gedaan dat Europa in 2016 Islamitisch wordt en dat ook nederland onder deze gevaarlijke boze duivelse mensen komt. Ikke daarvoor weer teruggaan naar mongolie en misschien door naar rusland.
  Ik vroeg waarom ze in nderland was en ze vertelde dat ze na de dood van haar man een nederlander ontmoet had en dat ze met hem naar nederland is gekomen jaren geleden deze man had haar een jaar geleden verlaten voor een ander en nu was ze weer alleen. Ook was ze kwaad op haar benedenbuurvrouw die haar altijd een grote mond gaf en die ook geen corveetaken hoefde te doen vanwege die grote smoel. Ja zei ze dat komt omdat benedenbuurvrouw marrokaan is.
  Nou als het uitkomt en daar lijkt het op is 2016 wel heel dichtbij. De naam van deze bulgaarse vrouw ben ik alweer vergeten misschien dat iemand van de reageerders dat ook weet.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Frerik: 00.59. uur. Zo zie ik het ook gebeuren, Frerik. Tenzij WIJ ONS massaal oppakken en het politieke zooitje, “van links tot rechts”, verjagen in zowel Den Haag, als bij het GEDROCHT EUSSR. Maar ik vrees dat de bevolking in Nederland zo gehersenspoeld zijn door de RODE MSM en TV, dat er niets van terecht komt.

   Like

 11. Jaantje zegt:

  Net als eeuwen geleden gaat de moslim slaven halen in donker Afrika deze maal niet om te verkopen maar om als soldaten in te lijven in de strijd.

  Like

 12. Vrije Burger zegt:

  Dit is op Vrije Burger herblogden reageerde:
  Ook om deze reden: uit de EU en grenzen dicht!

  Like

 13. Marc zegt:

  Dat is ook de reden waarom ze vijf miljard aan defensie willen uitgeven. De eerste kleine stapjes worden nu gezet. Politici weten nu wel dat het oorlog wordt.

  Wat mij nu het meeste zorgen baart is dat ze de bevolking niet mobiliseren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s