Joodse jongeren willen massaal weg uit Nederland

Screenshot_5

Voelen zich ‘enorm bedreigd’ door online antisemitisme

Een groot aantal joodse jongeren wil weg uit Nederland. Dat bleek tijdens een bezoek van een Britse parlementaire delegatie. De jongeren voelen zich enorm bedreigd, vooral door de vele haatuitingen op sociale media, meldt het Nederlands Dagblad zaterdag. Online antisemitisme piekte vooral tijdens en na de Gaza-oorlog afgelopen zomer.

“We waren op een Joodse school”, vertelt de leider van de delegatie, John Mann, parlementslid namens Labour. “We waren verbaasd over het aantal leerlingen dat zei weg te willen uit dit land en naar Israël te willen verhuizen.” De Britten snappen niet dat de Nederlandse regering zich stil houdt over deze kwestie.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, demoniseren, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

20 reacties op Joodse jongeren willen massaal weg uit Nederland

 1. Tistochwat zegt:

  “De Britten snappen niet dat de Nederlandse regering zich stil houdt over deze kwestie.”

  Heel simpel: de ‘Nederlandse regering’ is alleen maar druk met het behouden van de eigen huidige en toekomstige riant betaalde plucheplak-baantjes. Het doel heiligt ALLE MIDDELEN.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  “De Britten snappen niet dat de Nederlandse regering zich stil houdt over deze kwestie.” Hoe kunnen ze dat nu niet snappen ze zijn zelf card-carrying members van de policor wegkijkkerk.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Israël heeft jullie nodig maak de alijah

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik kan die Joodse jongeren heel goed begrijpen! Onze overheid slaat alleen op tilt als je moslims schoffeert/beledigd, maar de Joodse gemeenschap hoeft op niet al teveel sympathie te rekenen, ook al zeggen politici dat ‘iedereen gelijk is’. Daar klopt niets van en dat merken de jongeren heel goed. Zij zien daarom geen toekomst voor hen in ons land. Is dat niet iets om beschaamd te zijn?

  Niet alleen de Joden, maar ook de christenen moeten steeds meer terrein inleveren. Dat zie je ook gebeuren in de landen om ons heen. Moslims zullen er wel voor zorgen dat allerlei christelijke feesten op termijn zullen verdwijnen, en de overheid geeft stap voor stap daaraan toe. Stel je voor dat we toch eens op die gevoelige moslimteentjes zouden trappen!!

  We kunnen over niet al te lange tijd alleen nog maar voedsel kopen wat ‘halal-proof’ is. Ik wilde bij een bakwinkel een bepaald ingrediënt kopen, en daar stond onderaan de beschrijving dat dit product ‘halal’ is. Ik word daar meteen opstandig van! Moeten wij dan werkelijk álles doen om die moslims te behagen? Nederland is van en voor de Nederlanders. Als moslims producten willen kopen die halal zijn, dan kunnen zij daarvoor terecht in tal van Turkse/Marokkaanse winkels, en misschien ook al wel via internet. Maar laat onze winkels vrij van die troep!

  Om terug te komen op de Joodse jongeren; ik wens hun een goed leven toe in Israël. Makkelijk zal het niet zijn, maar ze zijn daar in elk geval thuis!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Dankzij de smerige MOTIE HALSEMA, kan hier de ISLAMISERING zijn smerige KLAUWEN uitslaan. Behalve de PVV en de SGP, stemden dat hele “verraderszooitje”, in Den Haag in met dit LANDVERRAAD! Met voorop de RODEN en de grootste LANDVERRADER PECHTHOLD.

  Like

 6. Breget zegt:

  Begrijpelijk .Met zo’n MP die zich als een Jantje doedel laat gebruiken door een islamiet en het nog een eer vind ,walgelijk om zo’n een premier te leveren maar de VVD van Wiegel is niet meer .

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  dus snappen heel veel Nederlanders óók niet dat HUN REGERING zich hierover stil kan houden !!!

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  p.s.
  waarom zwijgen al die Nederlanders dan nog steeds ???

  Like

  • Driek zegt:

   Ja, beste R. Kroonenberg, dat vraag ik mij dagelijks af. De Joodse burgers van Amsterdam kunnen beter Amstelveen en Amsterdam Buitenveldert gaan wonen, want hier worden ze door niemand lastig gevallen. Er is strenge politiebewaking.

   Like

   • fleckie zegt:

    ……………’GEEN..DOMINEESGESPREK’,…… …… NW.ISR.WEEKBLAD 28.11.2014.
    De Amsterdamse.dominee…Rob..Visser,organisator v.d.zogeheten..’Preek..van..de..Leek’, waarbij Dries van Agt op 9 november werd verstoord door Joodse demonstranten, gaf vorige week in het
    Nederlands Dagblad aan over het incident in gesprek te zullen gaan met h.NIK. Maar de koepelorganisatie van Joodse Gemeenten zegt daar niets van te weten. “Er is heel even contact geweest,maar wij gaan niet in gesprek met de dominee. Daar is geen reden toe”, zegt NIK- voorzitter Jonathan Soesman. ” op CJO-niveau hebben wij contact met de Protestantse Kerk Nederland (PKN) . Dat is voor ons de plek om te praten,ook om de gebeurtenissen..van..onlangs..aan te stippen”.########################################

    Like

 9. Wij zijn niet joods, maar wij begrijpen jullie volkomen!!! En wij willen ook graag weg!!! Het is geen leven meer in Nederland met ZO’N REGERING EN HET ISLAM PAMPEREN!!! ZUM KOTZEN!!! BLEHHHHH!!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Eigenlijk heb ik het wel gehad met het grootste deel van de Nederlanders die elke verkiezingen weer op die bende landverraders stemt. Regering na regering laat het ‘eigen’ volk barsten en gebruikt ze alleen maar als melkkoe en het gros is nog te stom om het door te hebben.
  Geef het volk brood en spelen, hetgeen tegenwoordig via de beeldbuis de woonkamer binnenkomt.
  Nog steeds trappen ze erin !!
  Wie weg kan moet gaan, hier is het niets meer, het word ook nooit meer wat.
  Het is een verloren en door vreemdelingen bezet land.

  Like

  • Driek zegt:

   koddebeier zegt: Eigenlijk heb ik het wel gehad met het grootste deel van de Nederlanders die elke verkiezingen weer op die bende landverraders stemt. Het is een verloren en door vreemdelingen bezet land.

   En daar kan ik mij zo over opwinden, beste koddebeier, het is iedere keer weer raak. Steeds denk ik, als er verkiezingen zijn: nu gaat het gebeuren, de burger gaat z’n hersens een keertje gebruiken en laat die zwendelpartijen links liggen.
   Maar nee hoor, ze gaan als makke schapen weer op dezelfde oplichters stemmen. Die Nederlanders verdienen niet beter. Wat een stom volk. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Maar die uitzonderingen vinden we op de site van E.J. Bron. Ik vind het een schrale troost.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koddebeier: 18.02. uur. Inderdaad beste koddebeier, dit Nederland gaat naar de kloten! En ook voel mij steeds meer “vreemdeling in eigen land”. En het stomme stemvee laat het gewoon gebeuren. Hopeloos!

   Like

 11. Louis Burgemeestre zegt:

  Als wij de geschiedenis van Nederland bekijken dan hebben de Joden nooit bedrijgingen van de Gereformeerde kerk gekregen.Ik ben niet verantwoordelijk voor de meningen van de PKN, hun mening is niet de mijne.En helemaal niet over de meningen van Moslims.Hun aanwezigheid hier bij ons is tegen de 10 Geboden.Exodus 20 vers 1-26.

  Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik wil ook wel weg, ik weet alleen niet waarheen, want overal in het Westen rukt de Islam op en doen regeringen er niks aan. Maar ik voel me als christen net zo bedreigd als de Jood, door iedere hijab die voorbijloopt. Ik WEET gewoon dat ze hier straks losgaan en ons allemaal in mootjes gaan hakken, ze hebben het nog nooit anders gedaan. Ook verwacht ik terroristische aanslagen op kerstmarkten door het hele land, mark my words.

  Like

 13. egeltje68 zegt:

  Als hier nog meer buitenlanders/asielzoekers enzovoort blijven komen, terwijl de zorg voor onze ouderen op de schop gaat, dan wil ik hier ook wel weg! Maar voorlopig blijf ik gewoon PVV stemmen en ik zal vechten voor onze ouderen die vroeger zo hard hebben gewerkt en nu door al die externe kosten worden uitgekleed!! Dicht met die grens!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s