Komst grootste islamitisch complex van Europa baart Joodse gemeenschap grote zorgen

Screenshot_5

(Door: Brabosh)

Als het allemaal meezit zal in Gouda de voormalige Kazerne Prins Willem Alexander binnenkort omgebouwd worden tot het grootste Cultureel Islamitisch Centrum van West-Europa. De nieuwe El Wahda Moskee die plaats moeten bieden aan zowat 4.500 volgelingen, met inbegrip van een islamitische school (eentalig Arabisch; géén Nederlands) en zelfs een atoomschuilkelder bezit, zou in principe de drie bestaande moskeeën van de stad kunnen vervangen, maar die kans lijkt eerder klein.

De doelgroep is niet zozeer de (moslim)bevolking van de stad maar de verspreide islamitische gemeenschappen rondom tot in Vlaanderen toe. Tenslotte ligt de Belgische grens op nauwelijks 75 km van de stad en Antwerpen Centrum op ca. 120 km. Het centrum lijkt dan ook bedoeld te zijn voor regionale en nationale activiteiten.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Komst grootste islamitisch complex van Europa baart Joodse gemeenschap grote zorgen

 1. Marijke zegt:

  Het baart niet alleen de Joodse gemeenschap zorgen; ik vind het ook zorgelijk. De hele manier waarop is onkies; de omwonenden werden pas in een heel laat stadium geïnformeerd. Het lijkt me ook geen goede ontwikkeling voor de integratie; sterker nog: ik heb inmiddels ernstige twijfels gekregen bij de integratie.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  .
  mogen zij, die straks gaan zeggen: we hebben ’t niet geweten
  beseffen dat de Geschiedenis hun naam nooit zal vergeten…
  .

  het complete rijm : http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

 3. Marijke zegt:

  We moeten ons verenigen en de Tweede Kamer kenbaar maken hoe we over sommige zaken denken. Individueel maak je geen kans. In dit geval kunnen we bijvoorbeeld massaal achter de bewoners in Gouda gaan staan. Nu kan het nog!

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  In Gouda zakt alles de grond in. Gelukkig maar.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Het word nu dus een islamitische kazerne.

  Like

 6. duinsnip zegt:

  De politiek correcte meute is volstrekt krankzinnig aan het worden, tenzij deze meute een verborgen agenda heeft. Bilderberg? CFR? NWO? EU? Antichrist? Nog meer waanzin uitkramen?
  Wilders of een van zijn secondanten zou er goed aan doen wekelijks een lijst met slachtoffers van deze moordenaarscultuur publiekelijk in de kamer voor te lezen. Meer is niet nodig. Ik schaam mij een christen te zijn in Nederland gezien de laffe politiek van z.g. christelijke partijen. Protestanten dorsten in de middeleeuwen de moorddadige RK-kerk nog een vervloekte afgoderij te noemen en nu zwijgen ze en steunen een islamiserende regering. Verbijsterend.

  Like

  • Benesha zegt:

   Wees er maar van overtuigd dat deze haatbaarden en soepjurken de vijfde kolonne zijn die Bilderberg en consoorten netjes gepland hebben en nodig hebben voor hun NWO met slechts 1 soort koffie met melk mensenras. Allemaal veel uniformer en mooi te controleren. Dan moeten onze politici netjes bevelen uitvoeren. Democratie bestaat al lang niet meer in Europa. Een dictatuur verpakt in een heel mooi maar flinterdun geschenkpapiertje schijndemocratie.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @duinsnip: 11.44. uur. Beste duinsnip ook ik schaam mij dood als Christen, nu de ISLAMISERING van Nederland, nog meer vaart krijgt, door de meer dan laffe houding van de zogenaamde “christelijke “, partijen, en zelfs de PKN. Schande, schande!

   Like

 7. Henk.V zegt:

  In Gouda worden de woorden Collaboratie en Hoogverraad met de grootst mogelijke hoofdletters geschreven.
  Ik wil de namen weten van IEDERE Nederlandse persoon en elke Nederlandse instantie die hebben deelgenomen aan de besluitvorming hiertoe, zij die een knieval hebben gemaakt voor dit toppunt van onbeschaamd islamitisch imperialisme.

  Hier moet iets dringend rechtgezet worden.
  Geen Arabiserend /islamiserend instituut op Nederlandse bodem.
  Niet in ruil voor VEEL geld.
  Niet in ruil voor olie.
  Niet in ruil voor gunsten of goederen in de persoonlijke sfeer.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Nou jongens, varkensbloed en varkensledematen, het liefst vóór het misbaksel gereed is!
  Een vràchtwagen vol hebben we nodig!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Theresa Geissler: 12.09. uur. Dat lijkt mij een strak plan, Theresa!

   Like

   • johannes zegt:

    Tom Hendrix de pkn is niets meer dan een werktuig van de duivel,zij zullen het volk van allah bijstaan,
    wanneer ze geroepen worden,let op mijn woorden,het staat voor de deur,sommigen roepen al dat God en allah de zelfde zijn, ze zijn zo misleid dat ze denken God een plezier te doen door met hen samen tewerken,wat zal dat tegenvallen als ze wakker worden,en ze hun broer of zus veraden hebben,om nog maar niet tespreken van hunGod.

    Like

 9. Ad de Koning zegt:

  Op de site stond een uur geleden nog een zeer nette reactie van een Belg die stelde dat hij niets bijzonders durfde te schrijven omdat anders zijn blog gesloten dreigde te worden, hij werd volgens zijn zeggen gevolgd door een Belgische dienst en een Nederlandse dienst. Het was een nette brief en ik gaf hem een reactie in de trant van ” ik geloof u wel maar ik vind het een vreemde zaak, er is toch vrijheid van meningsuiting”, maar tot mijn verbazing werd deze reactie van mij niet geplaatst en toen ik dat in een tweede reactie opmerkte werd ook die mail niet geplaatst, erg vreemd allemaal, ik denk trouwens dat de heer Bron hier wellicht niets aan kan doen, maar er staan toch mails op die er niet om liegen en die gelukkig wel geplaatst worden, ik begrijp er niets meer van.

  Like

  • Benesha zegt:

   In België bestaat vrijheid van meningsuiting al lang niet meer. Er bestaat zo’n Stasi -achtige regeringsorganisatie het, CGK, die constant op de loer ligt om onder het mom van racismeinbreuken, iedere kritiek op politieke correctheid, islam, hoofddoeken, islamgeweld, sharia, etc etc in de kiem te smoren en islamcritici voor de rechter te brengen. Dus iedereen kijkt wel uit. Op zich is dit al een kenmerk van feitelijke dictatuur. En de woorden van Voltaire indachtig dat ‘je geregeerd wordt door diegenen waar je geen kritiek mag op hebben’ is dit een zeer kwalijke evolutie. Op dit vlak heerst de Sharia reeds in België en zelfs heel Europa. Kritiek op deze verachtelijke ideologie mag niet meer en laat dit nou net één van de hoofdkenmerken van sharia zijn.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Curieus! Nog geen lange tijd geleden was hier een zekere Belgische dame, die Néderland een DDR-land noemde…..
    Enfin, laat ik er maar het zwijgen toe doen……

    Like

 10. Roborobbes zegt:

  “Het grootste Cultureel Islamitisch Centrum van West-Europa”.
  Nederland het gidsland. Altijd in voor een nieuwe trent.
  Laat maar zien dat je overal verstand van hebt en dat je zo goed weet hoe het moet in de wereld.
  Haantje de voorste in alles en vooral niet te vergeten het opgeheven vingertje.
  Wat is dit land toch laag GEZAKT.
  Oktober 2010 ben ik voorgoed uit Nederland vertrokken want ik was het spuug en spuugzat om nog te leven in een land wat het mijne niet meer is.
  En nee ik ben niet vertrokken uit angst voor Islamieten maar voor het verrotte politieke systeem.
  Die smerige landverraders en de slapende bevolking (niet iedereen) deden mij besluiten te vertrekken,
  Na de moord op Pim Fortuyn is het bij mij begonnen. De verandering……..
  Is die stoere man voorniks gesneuveld????
  Ik was altijd een trotse Nederlander in hart en nieren maar na de moord is dat stap voor stap verdwenen.
  De smerige politiek en het verraders gehalte van vele politieke partijen werden mij teveel.
  (met uitzondering van de PVV).
  Ik wist…. dit gaat niet meer goed komen!!! Er zijn te weinig Nederlanders die op willen staan en op willen marcheren naar Den Haag om die schoften af te zetten.
  Hoe haal je het in je harses om het grootste cultureel Islamitisch Centrum van West Europa in een voormalige kazerne te bouwen. Trouwens dat “cultureel” kan je direct al schrappen.
  Gouda waar al zoveel problemen zijn met vooral marokkanen en dan nog een Islamitisch bolwerk erbij.
  Hoe gek kan je het bedenken. Dit gaat toch je voorstellingsvermogen ver te boven.
  Dat het fout gaat lopen is zeker. Dit kan zo niet blijven voortduren. Het net sluit zich.
  Nederland zal het de komende tijd steeds zwaarder krijgen. Altijd de bek vol over de
  Midden – Oosten politiek van Israël en vooral hoe ze het daar moeten aanpakken.
  Laat nu maar zien dan hoe het moet. Alleen nu dan wel in eigen land.
  Wat een flop gaat dat worden!
  Dus snel de huidige regering eruit gooien en berechten. Het volk laten spreken.
  Dat is de enige manier om de zaak nog te redden.
  Geloof nou niet dat het vanzelf nog goed gaat komen want daar is het te laat voor.
  Het is al 5 over 12…………………..

  grt
  Roborobbes

  Like

 11. Louis Burgemeestre zegt:

  Is dat alleen mogelijk omdat Gouda een katholieke stad is?Of is dat nu ook overal mogelijk waar de PKN heerst?Niet vergeten dat het tegen de 10 Geboden, is gericht waar onze God , geen andere Goden voor zijn aangezicht duld?Dus geen Allah maar ook geen trimoerti, zo als Brahma Shiva en Whishnu.Oof we moeten ze eerst daar waar ze vandaan komen,bekeren. precies zo als Jezus Christus het heeft gezegd .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Néé, Louis, de katholieken zijn nu ook weer niet overàl de schuld van!

   Like

  • Harry zegt:

   Totdat god iedere rechtgeaarde Nederlandse burger een kalashnikov met munitie stuurt beschouw ik hem als een nietbestaande illusie van een heel erge soort .
   Namelijk die van verlakker , een zeepbel , drijfzand , een verdovend gas , een achterlijke illusie , waar hele generaties zich in het verleden aan vastgeklampt hebben . En sommigen , nóg ………….

   Wat is dat nou ? Dat : ” onze God , geen andere Goden voor zijn aangezicht duld(t) ???
   Waarom doet die sukkel dan niks ? Waarom ruimt ie allah dan niet op ?
   Nou gewoon , omdat ie niet bestaat ! Omdat ZE niet bestaan . DAAROM !
   Waarom blijf je nou toch zoveel van die zinloze losse flodders op ons afvuren , Lucky ?
   Het lost NIKS op !
   Persoonlijk word ik er een beetje gek van .
   Doe je dat nou enkel om te zieken ???

   Like

 12. Benesha zegt:

  Ik vind dit ergerlijk en beangstigend. En het feit dat we deze haatbolwerken toelaten is nog meer beangstigend. Onze maatschappij, onze cultuur werkt lustig mee aan zijn ondergang. Zodra ik kan verhuis ik naar Rusland. zeker weten. Daar worden ze gedoogd die vaatdoeken maar ze moeten geen stap buiten de lijntjes zetten of het wordt éénrichting gevangenis. En geloof me. daar lachen ze er niet mee. Dan ben je beter bij duivel Allah.

  Like

 13. johannes zegt:

  Harry al die nep godjes zullen gertuimd worden met hun aanhangers,en dat zal niet heel lang meer duren.

  Like

 14. Marijke zegt:

  Wie tegen de komst van het islamtisch centrum is, wordt gelijk weggezet als “racist” en “islamofoob”. Een debat is niet mogelijk. Brrrr enge lui!

  Like

 15. johannes zegt:

  oh eh Harry die ak47 krijg je nog wel een keer naar je kop gegooid ,als er een moskee de lucht in gaat,je weet dan in elk geval wie je daar voormag bedanken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s