Linkse politici, kijk eens realistisch naar het Midden-Oosten

Screenshot_18

(Door: Likoed Nederland)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu waarschuwde direct na de ‘Arabische Lente’ dat deze niet zou zorgen voor vooruitgang, maar voor chaos. Hij werd weggehoond door tal van linkse politici in Europa en door de Amerikaanse president Barack Obama.

De relatie tussen de Amerikaanse president Barack Obama en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu  is op dit moment behoorlijk bekoeld.

Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat enige weken terug een lid van de regering Obama Likud-leider Netanyahu uitmaakte voor ‘chickenshit’.

 Excuses

Deze ‘chickenshit-affaire’ liep op een gegeven moment zo hoog op dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry zich genoodzaakt zag om telefonisch zijn excuses aan Netanyahu aan te bieden.

Dat de huidige Amerikaanse president en de Israëlische premier het thans minder goed kunnen vinden komt door een volledig verschillende kijk op de huidige problemen in het Midden-Oosten in het algemeen, en het Israëlisch-Palestijnse conflict in het bijzonder. Obama en Netanyahu zien beide problemen en de oplossingsrichtingen die hierbij horen allesbehalve hetzelfde. Wie heeft er nu gelijk?

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Benjamin Netanyahu, demoniseren, Heilige Land, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Obama, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s