Noord-Afrikaanse jongeren terroriseren Hamburg

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

De recherche van Hamburg heeft gewaarschuwd voor onbegeleide minderjarige illegalen in Hamburg. Intussen zouden er ongeveer 1000 van hen in de stad zijn ondergedoken, bericht de “Hamburger Morgenpost”. Er zou zijn vastgesteld dat ze “messen en pepperspray bij zich dragen” en deze ook inzetten bij delicten.

De illegaal in Duitsland verblijvende jongeren zouden in groepen van ongeveer 30 personen door de rosse buurt trekken en daar talrijke delicten en overvallen plegen. De meest uit Noord-Afrika afkomstige daders zouden daarbij steeds agressiever optreden, aldus de recherche.

CDU boos

Tegen een van de buitenlandse jongeren wordt op dit moment een onderzoek ingesteld wegens poging tot moord. Een andere 12-jarige zou bijna dagelijks opvallen door delicten, maar zou vanwege zijn leeftijd niet aangepakt kunnen worden. Tegenover de autoriteiten geven de criminelen valse gegevens op over hun leeftijd en herkomst. De man achter de schermen van de buitenlandse jeugdbendes is volgens de politie een 39-jarige Egyptenaar, die de jongeren doelbewust naar Hamburg sluisde.

De CDU beschuldigde de SPD-Senaat van dadeloosheid. “Bij deze Noord-Afrikaanse jongeren gaat het deels om personen die niet politiek vervolgd worden of uit oorlogsgebieden vluchten, maar doelbewust worden binnengesluisd om hier delicten te plegen en überhaupt niet de bereidheid tonen om zich aan geldende wetten en regels in Duitsland te houden”, zei de afgevaardigde Christoph de Vries tegenover de “Hamburger Morgenpost”. De “lakse omgang” met de daders zou onverantwoordelijk zijn tegenover de burgers.

Rosse buurt greep naar zelfjustitie

Eind oktober was de situatie in het stadsdeel St. Pauli al geëscaleerd. Nadat de jeugdige buitenlanders steeds opnieuw klanten van prostituees overvallen en beroofd hadden, werden meerdere van hen door onbekenden in elkaar geslagen. Daarbij ging het vermoedelijk om een wraakactie van de rosse buurt.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Noord-Afrikaanse jongeren terroriseren Hamburg

 1. Willie zegt:

  THIS is the right reaction to those bastards !!!

  Like

 2. Politiek geeft aan u nergens druk over te maken: Er komen nog 10 miljoen afrikanen/immigranten bij in Europa, in de komende jaren.

  Like

 3. D.DAY zegt:

  De criminele Noord-Afrikaanse immigranten komen niet naar Europa omdat ze honger hebben of in hun eigen land gevaar lopen. Deze stroom is bewust op gang gebracht om het westen middels georganiseerde moslim-criminaliteit te ontwrichten. Deze stroom is al jaren aan de gang en zal nog jaren door gaan, totdat ze sterk genoeg zijn om hier de macht over te nemen en de sharia in te voeren.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ D.Day: 22.41. uur, op 29/11. Precies. En de volgende organen hebben dat geregisseerd: de EUSSR, de BILDERBERGMAFFIA, en de paladijnen der NWO. Wij zijn geheel verkocht en verraden. En de grootste verraders: de socialisten, groenen, liberalen en christen-democraten.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Kan de Duitse overheid niet aangeklaagd worden omdat zij de bevolking moedwillig in gevaar brengt, nu ze geen moeite schijnt te doen om dit tuig het land uit te schoppen? Het kan toch niet zo zijn dat alles wat crimineel is zomaar een willekeurig land binnen loopt, en daar allerlei onheil aanricht, zónder dat zij daarvoor opgepakt en uitgezet kunnen worden?
  Hoeveel criminelen zullen er nog volgen? Ik las dat het allemaal minderjarigen zijn. Waar hebben zij het geld vandaan gehaald om mensensmokkelaars te betalen?

  Als dit in Nederland ook gaat gebeuren, en de overheid pakt dat zootje niet aan, net zoals in Duitsland, waar alleen maar gewaarschuwd wordt, dan moet de ME er maar op af gestuurd worden. We hoeven ons toch niet overhoop te laten steken door een stelletje jeugdige Afrikaanse criminelen? Ieder land heeft het recht zich verdedigen.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  We krijgen toestanden zoals in de twee films met Charles Bronson in de hoofdrol; Deadwish 1 en 2.
  Bronson speelt in deze twee films een man, die niet meer op de justitie kan vertrouwen, en het recht in eigen hand neemt. Hij koopt een zwaar kaliber pistool, en gaat er iedere avond op uit om het tuig dood te schieten. Bij het volk word hij mateloos populair, terwijl het volk zijn systeem ook gaat toepassen. In de achterbuurt waar hij bewust is gaan wonen, beschermt hij de oudere autochtone mensen tegen het tuig wat aldaar de baas meent te zijn. Op het eind van Deadwish 1 komen alle autochtone bewoners van de wijk in opstand tegen het tuig. Het tuig word massaal doodgeschoten, terwijl slechts enkelen van dat tuig konden vluchten. Het slot van de film; De buurt was voorgoed bevrijd van het tuig,

  Like

 6. Het gebeurt hier ook, misschien op een andere manier, maar toch. Waar we op stemmen krijgen we. Dus gewoon weer stemmen op de Eurofiele partijen. Meer, meer, meer….

  Like

 7. JCC zegt:

  De sleutel tot het behoud van de Europese identiteit is derhalve: de EU uiteenslaan. Het probleem dat er is ivm het feit dat er relatief weinig kinderen geboren worden kan daarna aangepakt worden. Buchanan geeft in the Death of the West al aan dat er echt iets moet gebeuren en wel rap.

  Like

 8. Al zijn ze 12;helemaal lens slaan,keer op keer!Van de politici en politie moet je het niet hebben!

  Like

 9. helletocht zegt:

  Je ziet wat er gebeurt als je je eigen staat niet wil verdedigen en uit een criminele visie je land laat vollopen met mannen die de opdracht hebben om hier voor onrust te zorgen en de zaak te flessen. Ze buiten ons uit en maken onze samenleving onveilig. De burger betaalt de tol voor de waanzinspolitici die dit toelaten. Het is voor mij ondenkbaar dat huppeltrutjes op de foto willen met Samson of Rutte. Of ze hebben geen hersencellen of ze worden betaald! Als je toch enige eigenwaarde hebt doe je dat niet. Vijftien jaar geleden al vertelde me iemand van de IND dat politici op de hoogte waren van het feit dat slechts max. vijf procent van de z.g. asielzoekers vluchtelingen waren. Toch ging het door. De leugenaars blijven machtig.
  * Wie de vrijheid liefheeft, verdedige ze!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s