Satire: Olympisch Comité lanceert speciaal programma voor moslims

Screenshot_14

Dat de moslimwereld steeds meer haar stempel begint te drukken op het dagelijkse bestaan, ook in die landen die van oudsher geen moslimbevolking kenden, maar nu dankzij politici met een vooruitziende blik kennis mogen maken met een religie die staat voor vrede en verdraagzaamheid, zal u niet zijn ontgaan.

Het Internationale Olympisch Comité  ( IOC) in Lausanne heeft gemeend aan de vraag van vele moslims over de hele wereld tegemoet te komen.  Om in het bijzonder voor hen tijdens de aankomende Olympische Spelen in 2016 te Rio de Janeiro met een speciaal voor moslims bedacht programma te komen, waarvan zeker is dat dit de vele miljoenen moslims over de hele wereld zal aanspreken. En niet dat alleen maar het comité heeft een tak van sport aan de Spelen toegevoegd waarvan men de overtuiging heeft dat slechts moslims hierin zullen uitblinken en dat ze daarom nu al gegarandeerd zijn van een gouden, zilveren en bronzen plak.

Het gaat hierbij om de sport ”BINNEN  EEN, VIJF, TIEN en VIJFTIEN  MINUTEN VRIJE SLAG BELEDIGD ZIJN”, een tak van sport waarin moslims over de hele wereld uitblinken en waarin ze door niemand worden geëvenaard.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims, Satire. Bookmark de permalink .

3 reacties op Satire: Olympisch Comité lanceert speciaal programma voor moslims

 1. Jean zegt:

  Neem er maar gerust bij ‘koppen snellen’, het huidige wereldrecord zowel op aantal als kandidaten is al in hun bezit, gelukkig zullen wij blijven strijden tot die islam smeerlapperij totaal verdreven is uit heel Europa. De gebeurtenissen aan de Kalensberg in Wenen zullen zich herhalen.
  Ik zou zeggen, als dat mag uitkomen ga ik te voet naar Wenen, helaas laat dat de gezondheid niet toe maar dat ik het zal vieren staat gegrift in de stenen van de oprit.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Ik weet nog wel wat disciplines te bedenken: vrij stenigen en vrij onthoofden. En speciaal voor de vrouwen: kopvod knopen en zielig kijken bij een dood kindje (speciaal voor de palestijnse deelneemsters). En bij de mannen mogen natuurlijk bomvestknutselen en wie het luidst kan akbarren niet ontbreken.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat dát betreft kan er maar één de winnaar zijn, en dat is…………….: de moslim!
  Zijn ze toch nog érgens goed in!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s