Somalische kutnegers

Screenshot_4

(Door: rommel)

Meerdere Somaliërs opgepakt voor zeer brutale groepsverkrachting – Een van de daders was begonnen met de vereniging “Geloof, Hoop en Liefde”.

Drie Somaliërs, die in voorarrest zitten, worden nu vervolgd voor een langdurige en beestachtige groepsverkrachting die afgelopen zomer heeft plaatsgevonden. De afschuwelijke verkrachting werd door tenminste zeven immigranten uitgevoerd. De verkrachting begon in een tuinhuisje – en ging in diezelfde nacht verder in een kelder met nieuwe daders. Het slachtoffer werd met een pistool met de dood bedreigd en is met het wapen in haar vagina verwond. De officier van justitie had eerder dit jaar zeven Somalische cultuurverrijkers in arrest, maar de rechtbank van Solna was van mening dat er niet voldoende bewijsvoering was om de overige vier aan te klagen.

De drie Somalische woestijnnegers – 18, 19 en 21 jaar oud – zijn nu aangeklaagd voor mishandeling en verkrachting van een vrouw in de regio Stockholm op 19 juni van dit jaar.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Seks, Somalië, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Somalische kutnegers

 1. Tistochwat zegt:

  En dan verwachten de ‘politiek correcten’ van mij dat ik die hitsige zwarte apen ‘mensen’ noem, en dat ik dergelijke beesten in hun hoedanigheid van ‘vluchteling’ in mijn woning opneem?

  Like

  • Giny zegt:

   En maar geld storten voor baby’ s die bij de
   geboorte al met aids besmet zijn!
   Weet wel een andere methode voor die
   apen!!!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 14.28. uur. Beste Tistochwat, dat zijn nu de VRIENDEN van de LAFAARD RUTTE (VVD). Dit is nu gebeurt in een Scandinavisch land, maar WIJ hebben dat uitschot inmiddels ook in Nederland rondlopen!

   Like

   • Driek zegt:

    Maar als je die rot koppen ziet, dan hoef je toch niet veel mensenkennis te hebben om te weten dat die Somaliërs de kluit besodemieteren. Je ziet toch dat dit het reinste schorem is?
    Inderdaad, meneer Hendrix, het is uitschot, en de komende jaren krijgen wij nog meer van dat schorremorrie. Dank zij die achterlijke lieden van de PVDA, Groen Links en hun soortgenoten.
    Er gaan wel eens dagen voorbij dat ik mij niet erger. Maar dat is bij hoge uitzondering.

    Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  “maar de rechtbank van Solna was van mening dat er niet voldoende bewijsvoering was om de overige vier aan te klagen.” Het zijn nikkers en moslims hoeveel meer bewijs heb je nodig. Naar mijn onbescheiden mening is de combinatie nikker en moslim ruim voldoende om tot een veroordeling te komen ook zonder verdere aanleiding, zo redt je levens. Neemt U mij aub niet kwalijk ik ben weer radicaal politiek incorrect.

  Like

 3. En maar de feiten verbloemen en niet bij de naam noemen onder de noemer :niet te bewijzen wie wat deed!Dan allemaal dezelfde straf!Ze hebben nog minder inlevingsvermogen en fatsoen dan apen!En dat overspoelt Europa met volledige instemming,en onder dwang van Brussel!De guillotine is nog te goed voor die Brusselse kliek!

  Like

 4. Alle zwarten en moslims moeten oprotten uit europa

  Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  LEVE DE ASIELINDUSTRIE! EUROPA OFFERT HAAR VROUWEN OP!

  Like

  • Mary Gijzen zegt:

   Europa offert haar vrouwen op? Mij niet meegerekend Realpredictor. De eerste de beste die mij of mijn dochter maar te dicht benaderd schiet ik meteen overhoop!!! Als hun alles wordt toegestaan is het ons vrij daar gepast op te reageren!!! En neem maar van mij aan dat ik dat ook gepast zal doen!!!

   Like

 6. Willie zegt:

  KOP AF !!!!!

  Like

 7. Zien jullie domme schapenkudde niet dat wij in feite de pooiers voor deze primaten zijn, die hen ook nog vet moeten betalen!!!

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Natuurlijk hebben ze niets gedaan, geheel naar voorbeeld van mohamed, en vanuit islamitische oogpunt geoorloofd, ongelovige mag je ten allen tijden verkrachten, mishandelen en beroven. Wachten tot ze hun straf hebben uitgezeten en dan alsnog een kogel door die somalische rotkoppen pompen. Als de overheid en politie de andere kant opkijken, dan heb je het recht om zelf te handelen. Zweden is een ziek land geworden.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Het valt me nog mee dat ze uberhaupt vervolgd worden. Immers, gezien hun culturele wortels zijn ze in deze ontoerekeningsvatbaar en zijn ze niet veantwoordelijk voor hun daden. Immers, ze konden niet anders handelen dan dat ze gedaan hebben met een dronken vrouw, want die vraagt er om, want ze heeft zichzelf onweerbaar gedronken.

  Like

 10. jitskesez zegt:

  In het kleine dorp Rijs (150 inwoners) komen er binnenkort 400-600 Somalis wonen, gedwongen gehuisvest op bevel van de Regering en de Mensenhandelaars van het COA, en het zal mij benieuwen hoeveel verhalen wij zullen moeten horen over verkrachtingen in die buurt. Het is ook een toeristenplek, kom maar niet meer naar Gaasterland mensen, jullie dochters worden bruut verkracht en misschien wel vermoord, want Somali’s zijn smerige beesten die niets anders willen, dan hier de meisjes verkrachten, dat moet van Allah en overal waar Muslims gaan of staan, gebeurt dat.

  Like

 11. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Het is toch maar het beste, dat wij ons zien te bewapenen, en dan gewoon zelf beginnen die lui af te schieten. Ik ben in ieder geval als de dood voor Somaliers en als ik in Rijs woonde zou ik me bewapenen en goed ook.

  Like

 12. JCC zegt:

  Het is dus begonnen, de genocide op de eigen bevolking – verordonneerd door de fascistische regering van Nederland. Je zou er haast van naar Den Haag gaan om het hele kabinet dood te schieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s