VIDEO: Toespraak Israëlisch VN-ambassadeur Ron Prosor op de Algemene Vergadering van de VN over de kwestie “Palestina”

 

Mijnheer de voorzitter,

Ik sta voor de wereld als een trotse vertegenwoordiger van de staat Israël en het Joodse volk. Ik sta rechtop voor u, wetende dat waarheid en moraliteit aan mijn kant staan. En toch sta ik hier, wetende dat vandaag in deze vergadering de waarheid op zijn kop wordt gezet en de moraal opzij geschoven.

Het feit van deze zaak is dat wanneer leden van de internationale gemeenschap spreken over het Israëlisch-Palestijns conflict, een mist neerdaalt die alle logica en morele helderheid bedekt. Het resultaat is niet realistische politiek, maar surrealistische politiek.

De niet aflatende focus van de wereld op het Israëlisch-Palestijns conflict is een onrecht tegenover tientallen miljoenen slachtoffers van tirannie en terrorisme in het Midden-Oosten. Terwijl wij spreken, worden Yezidi’s, Bahai, Koerden, christenen en moslims vermoord en verdreven door radicale extremisten en dat met een snelheid van 1000 mensen per maand. Hoeveel resoluties hebt u vorige week aangenomen om deze crisis aan te pakken?

En hoeveel speciale sessies hebt u voor dit probleem aangevraagd? Het antwoord is: nul. Wat zegt dit over de internationale zorg voor het menselijk leven? Niet veel, maar wel boekdelen over de hypocrisie van de internationale gemeenschap.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Toespraak Israëlisch VN-ambassadeur Ron Prosor op de Algemene Vergadering van de VN over de kwestie “Palestina”

 1. Sjaak zegt:

  Klopt van A tot Z !
  Het genocidale handvest van Hamas roept op tot de vernietiging van Israël en de moord op Joden wereldwijd. Jarenlang hebben Hamas en andere terroristische groeperingen zelfmoordterroristen gestuurd naar onze steden, raketten gelanceerd op onze steden, en terroristen gestuurd om onze burgers te ontvoeren en te vermoorden.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Prachtige krachtige toespraak !!

  Like

 3. Igor zegt:

  DE WAARHEID EN NIETS DAN DE WAARHEID !!!!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Idd. geweldig die vent en hoe WAAR.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Een palestijnse staat lijkt mij volkomen overbodig, de wereld heeft geen behoefte aan nog een arabo-moslim land. Ik vermoed dat de theedoekkoppen de vergadering stilletjes verlaten hebben om maar niet die Jood de waarheid te hoeven horen spreken. En ongetwijfeld zullen de verenigde nazis weer hun schouders ophalen over dat Joodse gezeur.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Prima toespraak, ik heb er niets aan toe te voegen! Shalom Israël!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Perfect! Wie kan hier nog iets tegenin brengen?

  Niemand.

  Like

 8. Wim Pasma zegt:

  De aanklacht, die Ambassadeur Ron Prosor namens Israel officieel heeft uitgesproken op de Algemene Vergadering van de VN waarin hij zegt ” J`accuse ” ik klaag U aan tegen 193 -1 Naties, op de volgende naar waarheid vastgestelde feiten, zal naar mijn mening grotere gevolgen hebben dan menigeen denkt. Immers de Profeet Joel voorzegt een rechtzaak tussen de rechtvaardige God van Israel en alle volken. Daarbij moeten we beseffen dat er zonder een aanklacht geen rechtspraak kan plaats vinden. Nu ligt de aanklacht daar en kan de rechtzaak beginnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s