Vlucht MH-17: Opheldering wordt onmogelijk, wrakstukken worden “vernietigd”

Screenshot_24

Vier maanden na het neerstorten van vlucht MH-17 zullen de laatste wrakstukken nu vernietigd worden

(Vertaling: E.J. Bron)

Nederland en de rebellen in het oosten van Oekraïne zijn het er over eens geworden de laatste wrakstukken van de MH-17 te verwijderen. Waarom de voor een opheldering belangrijke wrakstukken nu gewoon bij de vuilnis gegooid worden, is absoluut onbegrijpelijk.

Alle wrakstukken, die niet door de Nederlandse onderzoekers werden meegenomen, zullen nu in de Oost-Oekraïne vernietigd worden.

De wrakstukken worden vernietigd. Volgens het met de Nederlanders ondertekende protocol hebben ze alleen die fragmenten meegenomen, die ze nodig hebben voor het onderzoek. De rest zullen we verzamelen en vernietigen”, citeert Ria Novosti de vice-woordvoerder van de Volksraad van de zelfbenoemde Volkrepubliek Donetsk, Denis Poesjilin.

Waarom belangrijke wrakstukken zomaar bij het vuil worden gegooid, is volledig onbegrijpelijk. Bij normale vliegtuigongelukken worden alle, nog zo kleine, delen verzameld om een puzzel te kunnen maken over het neerstorten. In veel gevallen leveren de wrakstukken belangrijke informatie over de oorzaak van de crash. In het geval van MH-17 schijnt er inmiddels noch door het Westen noch door Rusland belangstelling te bestaan voor een omvangrijke opheldering. Het is heel goed mogelijk dat de geheime diensten samenwerken en willen verhinderen dat het publieke debat over de misdaad een slecht licht zou kunnen werpen op hun handelen.

Afgelopen zondag – vier maanden na het neerstorten van het passagiersvliegtuig – is de berging van wrakstukken van de kant van Nederland afgesloten. In totaal zouden er die week daarvoor twaalf goederenwagons en twee diepladers met wrakstukken van de Boeing 777 van Malaysia Airlines zijn volgeladen, deelde de Nederlandse Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) zondag mee. Daaronder zouden zich ook delen van de cockpit en de stuurinrichting bevinden.

De delen zullen vanuit de Oost-Oekraïense stad Charkov naar Nederland worden overgebracht, waar een commissie van deskundigen naar de oorzaak van de crash zoekt. Daarbij zal o.a. gebruik gemaakt worden van een reconstructie van delen van het toestel.

Behalve wrakstukken konden er nog stoffelijke resten en persoonlijke eigendommen geborgen worden, die eveneens in Nederland onderzocht worden. Daar hebben forensische pathologen-anatomen bijna alle 298 slachtoffers van de crash van vlucht MH-17 geïdentificeerd, van wie de meeste Nederlanders waren.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Maleisië, Nederland, Oekraïne, Rotzakken, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Vlucht MH-17: Opheldering wordt onmogelijk, wrakstukken worden “vernietigd”

 1. Cathja zegt:

  De deksel gaat nu definitief op de doofpot….!

  Like

 2. Logisch,dan kunnen ze Poetin de schuld in de schoenen blijven schuiven!Ik mag hopen dat hij ze heel hard terug pakt!Ze weten dat er bloed aan hun eigen handen kleeft,en daarom de geheimhouding en het vernietigen van bewijs!Het is werkelijk om over je nek te gaan!

  Like

 3. Harry zegt:

  Dit hele zaakje stinkt als het kadaver van een kameel . Niet te harden !
  Als er toch vrachtwagens met brokstukken over de weg naar Nederland worden vervoerd , kunnen er ook wel een paar kisten met kleiner spul mee , kost niks extra . Het gewicht is het niet !
  Het is haast allemaal ragdun aluminium .
  Er gebeurt bijna niks , het lijkt op tijd rekken , je maakt mij niet wijs dat je Oekraïne niet kunt bewegen om een paar dagen ergens niét te vechten en te bombarderen terwijl ze miljarden van de EU krijgen .
  En op tv maken de separatisten op mij een welwillende indruk . En nog een fatsoenlijke ook .
  En dat geheim overleg van de regering met Maleisië en Australië ???
  Geheim ?
  Waar dient dat toe ?
  Bij een andere vliegtuigcrash is dat toch ook niet zo ?
  Nogmaals , het stinkt als iets islamitisch dat héél dood is .

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Driehonderd onschuldige en nietsvermoedende mensen dienden te sterven voor dat politieke gekrakeel van de E.U. rondom vlucht MH-17. Om Vladimir Poetin als de zogenaamde schuldige aan te wijzen, en om zodoende op termijn een derde wereldoorlog uit te lokken. Als men ziet hoe de E.U. Rusland behandelt….. Ze gaan met Rusland om, net alsof dat de Russen helemaal niets in de pap te brokkelen hebben, en alles maar moeten slikken wat de E.U. tegen hun hoofd aanslingeren ! De imposante legermachten van zowel Napoleon als Hitler moesten aan den lijve ondervinden wat het is om in gevecht te raken met de Russische beer ! Ik schreef al eens over de tweede wereldoorlog, hoe de Russen de moffen eruit gerammeld hebben. Over een 3000 Km brede frontlinie hadden de Russen om de 10 meter een zwaar kanon staan. Zijnde 300.000 zware kanonnen waarmede de mof de eerste zware klappen kreeg van de Rus. Daarnaast was het miljoenen manschappen tellende Rode leger ook al actief. Zodoende; Die onbeschofte arrogantie van de E.U. gaat ons nog eens de kop kosten !

  Like

 5. Fred zegt:

  Het feit dat de gesprekken tussen MH17 en de Oekraïense verkeersleiding dezelfde dag in beslag zijn genomen en nooit openbaar zijn gemaakt, zelfs niet aan de onderzoekscommissie is een sterke aanwijzing dat Oekraïne iets te verbergen heeft. Waarschijnlijk zijn zij het zelf die de MH17 heeft neergehaald.
  Het feit dat er geen enkel onderzoek is geweest naar onderdelen van een BUK raket die zich ongetwijfeld in lichamen en bagage moeten bevinden is een sterke aanwijzing dat het geen BUK raket was die MH17 heeft neergehaald. (Men wist dat het geen BUK was.)
  Men kan dit dan namelijk niet onomstotelijk meer vaststellen.
  Het “bewijs ” van Amerikaanse satellietfoto`s is ook nooit vrijgegeven. Waarschijnlijk hadden ze dat ook niet.
  En welke rol speelt de petrodollar in dit geheel?
  Wellicht de hoofdrol?
  Om zonder hard bewijs sancties tegen een land in te stellen duid daar sterk op.
  Het neerhalen van MH17 kwam wel erg goed uit.
  Zijn die sancties bedoeld als waarschuwing aan Rusland om niet verder te tornen aan de petrodollar? En pikken ze dat in Rusland?
  En wat te denken van de afspraken met alle betrokkenen behalve Maleisië?
  Het stinkt aan alle kanten, zoveel is wèl duidelijk.

  Like

 6. toetssteen zegt:

  Blijkbaar is geen kip op het idee gekomen om het terrein met een geigerteller te onderzoeken. Ow, maar als het een BUK was geweest had die geigerteller uitgeslagen. Maar dat kunnen we niet hebben!
  Iemand al het obductie rapport inzake het lichaam van de piloot gezien?
  Natuurlijk niet!

  Like

 7. Igor zegt:

  Met recht heeft Rutte bloed aan zijn handen. Wat een schofterig zooitje. De politici die ons willen houden aan de “normen en waarden” Zum kotzen.

  Like

 8. rs zegt:

  In een woord SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!Ik meen ergens gelezen te hebben dat de Oekraine een “veto “recht had? Weer een klap in het gezicht van de nabestaanden!
  Maar nu zullen weldra de “besprekingen “kunnen beginnen om de Oekraine binnen de EU te halen…………

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Hieruit blijkt weer wat voor een vuil spel er gespeeld wordt. Deze hele queeste stinkt als “een beerput”. Ik raak er steeds meer van overtuigd, dat NIET POETIN, maar de nazi’s in Kiev verantwoordelijk zijn, voor het drama met vlucht MH-17.

  Like

 10. Bas Koning zegt:

  Ukraine heeft de vliegtuigen zelf neergehaald in opdracht van europa om de russen in een kwaad daglicht te stellen. Dat mag niet uitkomen. Vandaar.

  Like

 11. bobzelf zegt:

  het antwoord , komt net na uw laatste nieuwe wereldoorlog , IN 2016

  PUTIN DID IT, en een buk raket, WHAHAHAHAHA

  HET TV NIEUWS OVER SLECHT ENKELE WEKEN : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Helaas moeten wij u mededelen, dat gisteren laat in de avond onstreeks 23.45 een felle brand is uitgebroken in de loodsen waar de belangrijkste onderdelen van de MH-17 waren opgeslagen ,

  De brandweer kon door de verschrikkelijke hitte bij de vuurzee , niets anders doen, dan de belendende percelen trachten van de vuurzee te redden .

  Naar de aanleiding van deze gigantische grote brand, wordt zeer zeker en zeer snel een heel groot onderzoek gedaan. !!

  De brandweer en de gehele regering denken aan kortsluiting !!!

  Brandstichting wordt bij voorbaat al ontkend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Rutte sprak,: DE ONDERSTE STEEN ZAL BOVEN KOMEN ., om daarna de DOOPPOT
  voor de rest van uw leven te sluiten !!

  Daarna ging hij door met uw eens zo mooie landje, weg te brengen naar Brussel om dat Bea zei dat het goed was !!! , met de rest van Uw landverraders en NSBeers in uw meest geweldige regering sinds Adolf !!

  welterusten , Brussel waakt over U

  effe een uurtje hardlopen bij minus 15

  later

  kus en hug bob

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste Bob, 9:15 uur,

   als dan tóch de deksel op de doofpot moet, hoe erg dit ook is voor alle mensen die zoekende zijn naar de ware toedracht, moeten ook direct de sancties tegen Rusland worden opgeheven, want ze kunnen nu Poetin beslist niet meer beschuldigen! En die kwestie De Krim en Oost-Oekraïne, daar moet de EU zich buiten houden! Brussel duldt ook geen bemoeienis van Poetin.

   Vanmorgen las ik (De Telegraaf?) dat Poetin zou hebben gevraagd aan Brussel of de sancties tegen Rusland opgeheven zouden kunnen worden, in ruil voor het opheffen van de boycot van landbouwproducten die Rusland heeft ingesteld. Weet u daar iets meer van? Ik ben nogal sceptisch als het gaat om de geloofwaardigheid van de diverse kranten. Het is bekend dat de boycot Rusland erg veel geld kost, maar zou Poetin ‘gezichtsverlies’ willen lijden? Ik weet wel, hij moet rekening houden met het Russische volk, en de winter is zo’n beetje begonnen, dus voedselschaarste is het laatste wat hij kan gebruiken.

   Ik hoop dat de situatie tussen Rusland en de EU nu snel weer ‘normaal’ wordt, want niemand wordt beter van deze vervelende situatie. Ik hoop ook dat de EU eindelijk eens stopt met Poetin als de agressor te zien. Als ze dan tóch bewijsmateriaal willen vernietigen, maak dan helemaal ‘schoon schip’ en geef Poetin een hand en zeg: “sorry, we hebben u zonder bewijs als de schuldige gezien”.

   Die brand waarover u schreef, is dat uitgebreid in het nieuws in Oekraïne?
   Ik ben benieuwd of wij er hier iets over horen en/of lezen!

   Fijne dag verder!
   Groetjes, Cathja.

   Like

   • bobzelf zegt:

    nee, lieve dame,
    Ik denk dat de wens , de vader van het gedachte zou zijn ,

    Putin doet helemaal niks, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Natuurlijk kost deze pokkenzooi , klauwen met geld , !!!
    Maar Rusland heeft een staatsschuld van pakweg 8 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    en die olieprijs
    gisteren in een persverklaring op de Russische TV ,
    lag daar helemaal niemand wakker van en werd er gelijk even uitgelegd
    dat door die lage olieprijs,

    DE USA DUS HUN ZEG MAAR PEPERDURE SCHALIEGAS NIET AAN DE STRAATSTENEN
    KWIJT ZOUden KUNNEN !!!

    en daar waren ze heeeeeel vrolijk over, whahahaha, nou ik ook wel eigenlijk !!!

    EN UKRAINE ???, MET DE OORLOG IN HET OOSTEN , DENK IK DAT HET met het IMF OOK GAUW KLAAR ZAL ZIJN MET GELD IN DEZE BODEMLOZE PUT TE GOOIEN !!!

    DUS UKRAINE , 60 MILJARD SCHULD
    HET GAS NOGSTEEDS NIET BETAALD VAN DE LAATSTE 39 MAANDEN
    DE KOLEN ZIJN OP
    EN DE MUNTEENHEID IS 50 % IN ELKAAR GEPLEURD !!

    NOU DAN BEN IK BANG MET DE WINTER ECHT VOOR DE DEUR !!

    DAT IN GOED ROTTERDAMS GESPROKEN ,

    ZE KLAAR ZIJN MET SPITTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    EN U VRAAGT, NAAR DIE “””BRAND “” ?????????????????????

    IK HEB DAT GESCHREVEN DAT U DAT BINNENKORT , MEE ZOU KUNNEN GAAN MAKEN ,
    OM DE LAATSTE SPOREN VAN DE MOORD MET VOORBEDACHTE RADE
    ONDER HET VLOERKLEED TE SCHUIVEN, DAN WEL COMPLEET TE VERNIETIGEN ,
    MAAR U leest dat er al brand was , nee lieve dame, was een gedachte gang van
    bob

    KUSSIE BOB

    Like

 12. elisamad2013 zegt:

  Ik ben het volkomen eens met de twee reageerders Ivonne en Cathja..van begin af aan heeft men krampachtig geprobeerd Poetin als dader af te stempelen…Met het publiceren van de resultaten zou men daarvan af moeten zien en dat komt de vals spelende politici niet goed uit..IK VERFOEI ze allemaal!

  Like

 13. Marlies zegt:

  Dit is ZO onacceptabel! Noord Korea is er niets bij. Maar zoals in zoveel schandalige situaties: WAT kunnen wij echt doen? Dat machteloze gevoel begint me enorm te irriteren.

  Like

 14. Jean zegt:

  Dat is toch overduidelijk dat dit “moet” gebeuren, De Deksel Moet Er Op zo blijven de daders onbekend. Gelukkig weten de burgers daaruit hun conclusies te trekken.
  Vergeet het gezegde nooit: Wolven bijten zich niet onderling, zij bijten alleen kleine hondjes dood.

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Deze onbegrijpelijke manoeuvre van onze overheid doet mij zo langzamerhands vermoeden dat ook Den Haag in deze kwestie onwettige en onverkwikkelijke zaken te verbergen heeft.
  En de Kamer zwijgt ook opvallend.
  ”Something is very rotten in the State of Holland.”

  NIEUWE VERKIEZINGEN GRAAG EN WEL ZO SNEL MOGELIJK.

  Like

 16. Henk.V zegt:

  langzamerhands =langzamerhand

  Like

 17. Dokus zegt:

  Hier weer een voorbeeld van” politieke TE correctheid” De Nederlandse regering bestaat uit angsthazen. Bang van de Ukraine rebellen bang van Rusland bang van …. Ja vul maar in…….; de islam bang van Turkije. Bang van……. Het zou goed zijn als deze angsthazen een ander baantje zochten en dat we weer eens ECHT STERKE politici kregen……maar ja een land krijgt wat het verdient…….. Democratie is het beste van alle slechte staatsvormen!!!!

  Like

 18. Jade zegt:

  Alle resten van munitie van de SU 25 aanval wordt achtergehouden en vernietigd.
  300 onschuldige burgers zijn opgeofferd voor de idealen van Bilderberg-Brussel
  en -Den Haag. We zouden ze meteen allemaal op moeten knopen,
  maar zie het volk maar eens in beweging te krijgen.
  Mogelijk zijn we allemaal lamgeslagen door de dagelijkse chemtrails.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s