Wie tegen “criminele” eurocraten stemt, is een nazi!

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Wie nog een laatste bewijs nodig heeft hoe stompzinnig onze media zijn, zou dit artikel in “Focus” moeten lezen:

Het was geen verrassing dat het Europees Parlement de motie van wantrouwen tegen de Europese Commissie rondom Jean-Claude Juncker afwees. Desondanks is het resultaat gezien vanuit Duits perspectief uiterst interessant. Want de AfD stemde grotendeels met de rechtspopulisten rondom Marine Le Pen van het Franse Front National en Nigel Farage van het EU-vijandige Britse UKIP mee.

AdF-partijchef Bernd Lucke, zijn plaatsvervanger Hans-Olaf Henkel evenals de Europarlementariërs Beatrix von Storch, Bernd Kölmel, Ulrike Trebesius en Marcus Pretzel ondersteunden de rechtsnationale partijen. De zevende AfD-Europarlementariër, Joachim Starbatty, nam niet aan de stemming deel. De AfD motiveerde haar instemming met de weigering van Juncker om de politieke verantwoordelijkheid op zich te nemen voor “de door zijn regering bedreven” belastingpraktijk. . .

Wat zou de “Focus” wel niet geschreven hebben wanneer de AfD samen met Marine Le Pen en Nigel Farage tegen een atoomoorlog gestemd zou hebben. Zou de jonge partij dan net zo afgebrand worden?

En hoe de CDU tegenover democratie staat, komen we hier te weten:

Er komt bovendien zware kritiek van de voorzitter van de CDU/CSU-fractie in het Europees Parlement, Herbert Reul: “De AfD is daarmee haar politieke onschuld kwijtgeraakt”, zei Reul tegenover “Focus”. “De AfD heeft bij de stemming laten zien welk geesteskind zij is. Samen met de nationalisten, rechtsen en Europa-critici rondom Marine Le Pen en Nigel Farage te stemmen is geen signaal van een verantwoordelijke politiek voor Europa”. . .

Let wel: wie zich verzet tegen het EU-fascisme is een boze nazi. Onze politici en journalisten vallen steeds dieper in het gat van de domheid.

Bron:
http://journalistenwatch.com

Bron artikel in “Focus”:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", betutteling, Brussel, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, EU-critici, Eurofielen, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Front National, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse media, mainstream-media, Marine Le Pen, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Nigel Farage, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, UKIP, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wie tegen “criminele” eurocraten stemt, is een nazi!

 1. Bob Fleumer zegt:

  In plaats van naar de bevolkingen te luisteren doen ze in Brussel net of ze de boel onder controle hebben. Als je meer dan 5 jaar bezig bent de euro te redden dan zou er toch een lampje moeten gaan branden van; zou het anders moeten?
  De EU jongens en meisjes zijn doodsbang om hun falen toe te geven en laten liever de boel in de soep lopen om daarna te zeggen; we hebben zo ons best gedaan maar het is helaas niet gelukt.
  Als men op deze schaal de plank volledig mis slaat zou men zich voor de rechter moeten verantwoorden in plaats van doorgaan met dezelfde fouten maken.
  Welke jurist grijpt deze kans om de EU aan te pakken op basis van wanbeleid?
  Een heel continent wordt naar de gallemiezen geholpen door onkunde en koppigheid.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  “De AfD heeft bij de stemming laten zien welk geesteskind zij is” wat een grappenmakers voorzover mij bekend is juist de eu van a tot z het geesteskind van de nazis. Na WOII verloren te hebben zijn de nazis echt niet op hun handen blijven zitten. Dat de eu een nazigedrocht is blijkt onder meer uit het virulente antisemitisme dat de eu propageert.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Kraftaviqa; 14.29. uur. Precies wat U zegt. De hele opzet van de EUSSR, is een vervolg van het “Derde Rijk”, van de “bloksnor”, met de naam Adolf Hitler. Deze hele EUSSR, maakt de bevolkingen van Europa compleet kapot. Op weg naar de afgrond, tenzij WIJ massaal optrekken naar het HOOFDKWARTIER van deze misdadigersbende te Brussel!

   Like

 3. Net zo min als racist en ander fraais mij niet meer warm of koud kan maken:dan maar een nazi,kan er ook nog wel bij.En,eerlijk gezegd:alles wat maar kan helpen om dat Brusselse parlement tot ontbinding te krijgen!Hoe,zal me een rot zorg zijn.Als het maar gebeurt!

  Like

  • Jean zegt:

   Yvonne,
   Dat het EU gedrocht ontploft is een feit, alleen is de datum nog niet vrij gegeven, eerst moeten zich nog wat corrupte rotzakken hun bankrekening spekken, die zien nog steeds niet dat zij de eersten zullen zijn die de rekening gepresenteerd krijgen, zelfs aan hun voordeur.
   In een fles van 1.000 cc gaat geen 1.010 cc in iets wat dat EU gespuis nog steeds niet begrijpt!

   Like

 4. Johan zegt:

  Het tuig in Brussel gaat gewoon door, omdat zij door onze randdebielen in Den Haag voldoende financiële middelen toegeschoven krijgen. De Brusselse dictatoren, die nog erger zijn dan Adolf Hitler, weten precies hoe zij het ” verdeel en heers ” principe moeten toepassen. Daarbij komt dat ons laffe Nederlandse volk zo ontzettend politiek correct is, dat zij alles accepteren om maar niet op een van die lange tenen van die opvretende, criminele, parasiterende Allah aanbidders te trappen!! Het is in de huidige Nederlandse ogen veel belangrijker om met de allernieuwste smartfone te zwaaien, uiteraard om de buren de ogen uit te steken, dan normaal eten op tafel te zetten. En dat geboefte uit Brussel weet dat!
  Tevens durven onze bangeschijters van DE regenten kliek Rutte de Allah-aanbidders ook niet aan te pakken, daarvoor pakken ze liever een Nederlandse jaknikker die netjes “dank je wel” zegt als hij of zij net daarvoor beroofd of in elkaar geslagen is door een Allah-aanbidder.
  Dus er veranderd voorlopig helemaal niets. OH ja, wel één ding: Binnenkort hebben wij helemaal geen geld meer….. Maar dat is al bekend (in Brussel!)

  Like

 5. Tempelier zegt:

  Hee ik ben een nazi, ik ben er trots op !! ( nee , ik heb niks tegen joden wel tegen de Unie)

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Rechtspopulistisch heeft iets pejoratief. Wordt tijd om de term te vervangen door rechtsrealisten. Dat het plebs daarop stemt geeft aan dat zij realistisch zijn.

  Like

 7. Jean zegt:

  Als ik door mijn standpunten t.o. die EU misdaadorganisatie een nasi of racist genoemd wordt dan beschouw ik dat als een eretitel want ik weet van mezelf dat ik geen nasi en geen racist ben, dat ik met alles wat met islam te maken heeft gruwelijk van walg is uit pure overlevingsdrang en bescherming van mijn gezin en nakomelingen, bescherming van onze beschaving en cultuur.
  Ik kan niet samenleven met barbaren en met kinderverminkers, kinderverkrachters, met vrouwenhaters en met geweldplegers.

  Like

 8. toetssteen zegt:

  Extreem rechts is een containerbegrip voor alles wat de socialisten niet zint. Dat het nazisme een socialistische aangelegenheid was, gaat volkomen aan hen voorbij.

  https://arbeitertum.wordpress.com/2010/10/11/warum-sind-wir-sozialisten/

  Daar staat geen woord Frans bij, socialisten alzo. Maar ja, dat was fout, dus moet het wel rechts zijn geweest, extreem rechts zelfs. Mja, vandaar dat de Gutmensch het nooit zal zien, zelfs naderhand niet. Opnieuw zal men zeggen: dat hebben we niet geweten….
  De boodschappers hebben ze vermoord of uitgelachen, maar ze hebben het niet geweten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s