COA: Crisis Op Asielgebied

Screenshot_26

(Door: Feynman)

Nederland is hard op weg om het meest incapabele vreemdelingenbeleid ooit te hebben. Uitzetten lukt niet, opvangen lukt niet, opleiden is te duur, werken lukt niet, samengevat: integreren lukt niet. De asielzoekers die vandaag binnenkomen, worden opgeslagen en na jaren van nietsdoen gedumpt in de laatste paar sociale huurwoningen. Zonder kans op terugkeer, en zonder kans in onze maatschappij. Bepaalde inwoners van Rijs kaarten een heel duidelijk probleem aan. Misschien is er wel de fysieke ruimte om daar honderden vluchtelingen op te vangen, maar er is onvoldoende plaatselijke bevolking om ze ook mentaal op te vangen. Dat is niet alleen cruciaal voor de huidige bevolking, maar nog veel meer voor de nieuwe. Vluchtelingen worden nu gezombificeerd. Angsten over hun verleden worden aangevuld met angsten over hun verblijfstatus en vanuit de vreemdelingenhaat. Te dicht op elkaar zonder zicht op een toekomst, iets wat sinds kort zelfs voor levenslang gestraften al als inhumaan wordt beschouwd.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

12 reacties op COA: Crisis Op Asielgebied

 1. Cathja zegt:

  De enige echte oplossing is: opvang in de leefomgeving van de vluchteling. Dat kost ons dan geld, maar wat er nu gebeurt is echt niet meer te behappen. Vang je de vluchteling in eigen regio op, dan hoeven wij niet voor woningen te zorgen, in ons toch al niet al te grote land. Nu zien we dat kleine dorpsgemeenschappen worden ‘getrakteerd’ op horden asielzoekers, die de hele dag niets anders te doen hebben dan rondhangen, en de bewoners van die dorpjes een onaangenaam gevoel geven. De inwoners van die kleine dorpen voelen duidelijk dat ze in de minderheid zijn, en ik begrijp dat dat niet prettig voor hen is.

  Nederland moet onmiddellijk stoppen met het verzorgen van uitgeprocedeerden, en veel sneller nieuwe asielzoekers beoordelen of ze hier wel mogen blijven. Laat iedereen maar zeggen en roepen dat we ontzettend a-sociaal bezig zijn; de schreeuwers hebben zelf ook geen passende oplossing, en alles hier huisvesten gaat enorme problemen geven.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, dat krijg je als illegaliteit niet meer strafbaar is. De tsunami van vluchtelingen, en overige immigranten zal niet stoppen. Vooral voor mensen uit de islamitische landen, blijft de poort “wijd openstaan”. Tevens is het evident dat het gedrocht EUSSR, deze toevloed blijft steunen. Het zal NIET tot een OPLOSSING leiden. Vang deze mensen op in hun eigen REGIO, waar veel meer plaats is. Tevens baal ik ervan, dat WIJ via de BELASTINGEN heel veel betalen aan ONTWIKKELINGSHULP, en dan moeten meemaken, dat de te ONTWIKKELEN mensen, massaal naar NEDERLAND/ABSURDISTAN komen. GEKKENWERK!

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Asielzoekers …????? Asiel op grond van WAT ??? Oorlog ? Politiek ? Sexuele geaardheid ? Etnische afkomst ? Ras ? Huidskleur ? Nationale ramp ? Religie ? In het geval van Politiek , Sexuele geaardheid , Etnische afkomst/Ras/Huidskleur zeg ik “OK” , daar kunnen we over discussieren om te bekijken of iemand daar ASIEL voor verdient. In het geval van Oorlog ,en/of Nationale Ramp …zodra de situatie weer stabiel is kan men de personen ZONDER meer TERUG sturen daar het “gevaar” nl. geweken is (zou zelfs beter zijn om mensen uit oorlogs-gebieden/nationale rampen in omligende landen op te vangen i.p.v. hen naar Westerse landen over te laten komen.) Religie …..!!! Waarom laat men in het algemeen ISLAMITISCHE asielzoekers toe in het Westen (bijv. NL ) ? En al helemaal wanneer men als reden opgeeft omdat met de SHARIA-wetten in het land van herkomst niet-ziet-zitten. En wat blijkt NA enkele jaren ….dat men in NL (en het Westen) ,,nu opeens EIST van diezelfde Westerse landen om de SHARIA-wetgeving IN te voeren. Hieruit blijkt dus dat diezelfde “asielzoekers” dus hebben GELOGEN bij hun ASIEL-AANVRAAG. Daarop kun je diezelfde “asielzoekers” toch aanpakken . Of zie ik dat verkeerd ? Dit kan men toch opvatten als opgave van valse informatie , waardoor het JURIDISCH mogelijk is om die lui : 1) Het nieuwe staatsburgerschap af te nemen , 2) Met onmiddelijke ingang ALLE uitkeringen die zij genieten STOP te zetten en gen enkel recht meer op wat dan ook , zelfs indien men pensioen heeft opgebouwd enz enz , 3) Alle opgebouwde financiele reserves te bevriezen , 4) Met onmiddelijke ingang het land uit te zetten , naar land van herkomst . Verder lijkt het me verstandig om eens na te gaan hoe deze zgn. “asielzoekers” aan de financiele middelen zijn gekomen om naar het Westen te “vluchten” …..als arme boer ergens het Midden Oosten , lijkt het me volstrekt onmogelijk voor deze mensen om hun misere te ontvluchten. Waar ik zelf getuige van ben geweest in een Indonesisch Immigratie Detentie Centrum , was dat Afghanen en Pakistanen per persoon tussen de US$ 10.000,- en US$ 25.000,- hadden betaald aan mensen smokkelaars om hen naar Australie , USA , Canada , Europa te brengen. Hoe komen die lui aan zoveel poen ? Kan alleen wanneer men zich met illegale activiteiten bezig houdt , mensen. Blijkbaar heeft men bij de UNHCR en/of IOM SHIT-FOR-BRAINS .
  Als laatste lijkt het me heel verstandig om wanneer men in het Westen dan toch “asielzoekers” wil opnemen , neem dan in godsnaam de Christenen , Joodse , Hindoestaanse mensen op uit landen waar STRONT AAN DE KNIKKER is , i.p.v. die ISLAMIETEN die alleen maar EISEN , eisen en eisen , maar geen reet toevoegen aan onze economie . In alle opzichten …… !!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ oud-marinier,

   helemaal met u eens! Maar breng dit alles onze politici eens aan het verstand. Lukt niet. Ik heb al eerder geschreven dat het ongelimiteerd binnen halen van asielzoekers dweilen met de kraan open is, wat huisvesting en financiën betreft. Onze voorraad woningen slinkt met de dag, en de staatsschuld zal nooit en te nimmer meer afnemen, maar uitsluitend groeien, ‘dankzij’ deze tsunami van ‘vluchtelingen’.
   Maar niet alleen onze overheid heeft schuld aan deze misère, ook veel gemeenten zijn niet van plan om uitgeprocedeerden ‘in de kou te laten staan’. Het is blijkbaar onmogelijk om mensen uit te zetten, want er staan allerlei instanties klaar met hun vangnetten.

   Het is om moedeloos van te worden!

   Like

 4. Oud-marinier:daarom heeft Wilders gelijk:moskeeen sluiten en afbreken ,een stop op islamitische asielzoekers,en,inderdaad,zoals u zegt:eindelijk alle illegalen het land uit!Al gaat mij dat nog niet ver genoeg,maar het zou een begin zijn!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  “maar er is onvoldoende plaatselijke bevolking om ze ook mentaal op te vangen”

  Wat moet ik hier nu weer op zeggen?! Moeten wij die getraumatiseerde ‘vluchtelingen’ nu ook al ‘mentaal opvangen’?!!!
  Wie vangt ONS mentaal op als we met bloedend hart moeten aanzien dat onze bejaarde ouders moeten lijden onder al die ‘bezuinigingen’ omdat ‘de rest van de wereld’ voorgaat?
  Sorry, het klinkt misschien hard, maar ik wil helemáál geen ‘vluchtelingen’ meer. Het zit hier al stampvol met mensen en dat gaat ten koste van ieders gezondheid en welzijn.
  Zolang de (bejaarde) eigen bevolking het hier steeds moeilijker krijgt, heb ik geen enkele behoefte om me te bekommeren om de ‘noden’ van de ‘onontwikkelden’ in Afrika; die lui kosten me al veel te veel geld.
  Ik heb trouwens nooit kunnen begrijpen dat de Afrikanen zich -na tientallen jaren ‘ontwikkelingshulp’- nog stééds niet zelf kunnen bedruipen.
  Als er bij die lui geen honger is, dan hebben ze wel weer oorlog; het is toch gewoon water naar de zee dragen?!
  Het feit dat er steeds meer Afrikanen bij komen, i.p.v. dat ze uitsterven, is overigens toch tekenend genoeg?
  Waarom zijn er geen islamitische buurlanden die die ‘vluchtelingen’ kunnen opvangen en begeleiden? Kunnen ze daar dan écht helemaal niks, behalve brullen dat allah zo groot is?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 13.06. uur. Woorden naar mijn hart. Deze hele tsunami van vreemdelingen kost ons plm. 7 miljard Euro per jaar. En onze ouderen liggen in de poepluiers. Het meest verantwoordelijk hiervoor in Nederland, zijn: PvdA,CDA,VVD en D66. Maar domme kiezers daar vooral op blijven stemmen hoor. Nederland naar de afgrond!

   Like

   • Tom:2 jaar geleden was het 7 miljard.Wat denk je van die tsunami aan uitvreters die er de laatste 2 jaar is bij gekomen,en nog elke dag komt?We redden het al lang niet meer met 7 miljard!

    Like

 6. windwens zegt:

  Vind het een beetje een zeikerig verhaal aangeven dat er teveel asielzoekers zijn en dan met de zelfde snelheid neer zetten dat ze maar weer in de grote steden gefrot moeten worden terwijl je daar al je nek breek over de lui. Als je met een boer er naar de markt gaat wordt hij bang omdat hij nog nooit zoveel hoofddoeken in zijn leven bij elkaar heeft gezien, en dan is er geen woord van overdreven of gelogen. Als de EU wil dat ze opgenomen worden dan moet dat maar eens in Roemenië, Tsjechië, Polen, Griekenland, Bulgarije allemaal EU landen. Waaruit ik afleid dat het hele verhaal wat ons wordt voor gegeven gewoon een lul verhaal is en dat er opzettelijk een leger aan zogenaamde asielzoekers ons land in getrokken worden, oogmerk dat de Nederlander steeds meer in zijn vrijheid wordt in geperkt en zijn mond moet houden. Dus dictatuur !!!

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  @Yvonne van Cleef: 19.16. uur, op 30/11. Dat zou inderdaad inmiddels meer dan 7 miljard kunnen zijn, Yvonne. Het ergste is nog, dat er nog veel meer van deze uitvreters naar Nederland komen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s