GB – Lid van islamitische seksbendes zegt: “Verkrachting is een religieuze plicht voor moslims”

Screenshot_46

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

We gaan er van uit dat onze lezers al geïnformeerd zijn over de islamitische misbruikschandalen in Groot-Brittannië. Er is inmiddels sprake van zoveel gevallen, met zoveel bendes in de verschillende steden, dat het moeilijk is om ze uit elkaar te houden. Daarbij zegt ene Esther Keller van een jeugdorganisatie in Bristol – een van die mensenrechtenactivisten, die zich anders veel meer voor de vrije immigratie van zulke plichtverkrachters inzetten – ook nog dat de zaken die tot nu toe bekend zijn geworden slechts het topje van de ijsberg zouden zijn.

Uiteraard worden nu de obligatoire verklaringen afgegeven. De moslimgemeenschappen, waarvan de mannelijke leden tot de betalende clientèle van de tot prostitutie gedwongen blanke Engelse kinderen behoorden, zouden het allemaal niet geweten hebben en distantiëren zich hoogdravend van hun leden.

Maar deze laten zich niet kennen. Ze staan het niet toe dat de moslimgemeenschappen wegkomen met de leugen dat dit gedrag niets met de islam te maken zou hebben:

Nadat men in Bristol twee seksbendes had opgerold, die meisjes op kinderleeftijd tot seks hadden gedwongen, werden er dertien mannen veroordeeld.

Veroordeeld tot wat? Tot een luxe verblijf in aan moslims aangepaste gevangenissen? Tot een levenslange verblijfsvergunning met alle daarbij behorende sociale uitkeringen voor zichzelf en zijn clan?

De onthullingen schokten de plaatselijke gemeenschap. Maar hoe ontdekte de politie de misdaden? En hoe beginnen zulke schadelijke relaties eigenlijk?

Het betonnen gebouw van het Bristol Premier Inn hotel, aan de afrit van autosnelweg M32, torent boven de stad uit. Binnen in het imposante gebouw werd in december 2013 een 13-jarig meisje door drie mannen verkracht. De onthulling van de misdaad zorgde voor actie bij de politie, die een hele serie gevallen van kindermisbruik in de stad door de Somalische mannen in een tijdsbestek van twee jaar verzamelde.

Het onderzoek, dat door de binnenlandse veiligheidsdienst werd geleid, werd door de leden van de Somalische gemeenschap ondersteund (wie gelooft zoiets?). De kwetsbare slachtoffers hielpen ook bij het onderzoek, toonden heel veel moed door de politie te vertrouwen.

Een van de mannen, die veelvuldig jonge meisjes verkrachtte, zei voor de rechtbank tijdens zijn proces dat de massaverkrachting van vrouwen bij de Somalische cultuur hoort en dat dit een “religieuze plicht” is.

BBC

(Bij Jihad Watch wordt de bewering van de islamitische verkrachter met meer citaten en bronbewijzen uit de islamitische “heilige” teksten onderbouwd)

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Racisme, Rotzakken, Seks, Slavernij, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op GB – Lid van islamitische seksbendes zegt: “Verkrachting is een religieuze plicht voor moslims”

 1. Alle Somalieers retour sturen;hier zitten wij niet op te wachten:religieuze plicht!Nou,dan voel ik me ook ergens toe verplicht,om mijn dochter te beschermen.Laat het ze gezegd zijn!

  Like

 2. janfreak zegt:

  Dat dit een “religieuze plicht” is. Ja, zo lust ik er nog wel een! Met welk argument wil men dat verdedigen, zoveel mogelijk kinderen op de wereld zetten, ongeacht wie de vader is? Zou me niet verbazen want ik heb wel eens gelezen dat op een Arabisch graf alleen de naam van de moeder van de overledene staat omdat vaak niet bekend is wie de vader was.

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Hier is maar één woord: varkens! Religieuze plicht in de godsdienst van het onreine varken. Wie kan een enkele goede reden bedenken om die godsdienst van het onreine varken niet te verbieden?

   Like

 3. windwens zegt:

  Walgelijke idioten ik snap dan ook de vrouwen niet die ook maar met alle geweld die walgelijke K*T ideologie door geven aan hun kinderen, deze zijn de eerstverantwoordelijke om die shit te kunnen afbreken. De opvoeding ligt bij deze griezels bij de vrouw waardoor zij ook de eerste kunnen zijn om hun kinderen andere moraliteiten op te leggen en het geloof af te zweren daar hoeft man lief niet eens wat van te merken omdat die toch liever zit te trick_ traken in een 1 of ander koffie huis en dat is in de hele islamitische wereld niet anders. De vrouw wordt altijd gezien als zielig en als slachtoffer dat neemt niet weg dat ze ook voor het grootste gedeelte de motor zijn achter het in stand houden van de onzin.

  Like

 4. Jean zegt:

  Is dit een openlijk verzoek aan ons om die barbaarse slamsmeerlapperij er uit te kloppen.?
  Zeg het dan duidelijk zo kunnen we reeds mogen starten zodat we nog echte westerse kerstdagen kunnen beleven, niet voor de kerstbollen maar voor de veiligheid tijdens het jaareinde.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Een ‘religieuze plicht’? En dat kan dus in GB? Dat je in Somalië als een gek tekeer gaat moet je zelf weten, maar in Europa is verkrachting een strafbaar feit.
  Daarom verplichte castratie, en tijdens gevangenschap (ja, opsluiten die primitievelingen!) verplicht varkensvlees eten. Niks halalvoer. Want zó zijn onze manieren!
  Dat ze er maar rekening mee houden!

  Like

 6. JooJootje zegt:

  En daar moeten we het dan mee doen het is hun cultuur dus dan is het niet zo erg.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ja, de westerse ‘Goedmenschen’ konden maar beter wat minder denigrerend doen over al die ‘primitieve’ Afrikanen -waaronder dus ook Boko Haram- die volgens hen louter dingen flikken die ‘he-le-maal niets met de islam te maken hebben…..
  Het zou zomaar eens kunnen zijn dat die primitievelingen meer korankennis in hun pink meetorsen dan de Goedmenschen in hun hele lichaam……

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  De Islam moet WEG uit heel Europa. Het is WIJ of ZIJ! En dan nemen de moslims maar de verraders : socialisten, groenen, liberalen, links-liberalen, en christen-democraten maar mee. Deze LANDVERRADERS mogen wat mij betreft gelijk optiefen!

  Like

 9. Benesha zegt:

  Toch vind ik het vreemd dat er geen massaal volksprotest komt tegen deze soepjurken in de UK. Of wordt dit vakkundig verhinderd?

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  ” een hele serie gevallen van kindermisbruik in de stad door de Somalische mannen in een tijdsbestek van twee jaar verzamelde.”

  Ze barsten in Afrika zogenaamd allemaal van de honger maar ze gaan er tekeer als dolle konijnen! Tja, die hitsigheid zit er nou eenmaal in hè? Het is alleen diep bedroevend dat de westerse vrouwen last hebben van die vieze zwijnen.
  Een ander woord dan ‘zwijnen’ kan ik er niet voor bedenken, hoewel dit natuurlijk een belediging is voor de echte varkens.

  Like

 11. cath zegt:

  Op sluiten en de sleutel weg werpen vuile goren viezerikken, wat een kut volk , Geert ik stem op jou Nederland moet weer Nederland worden zonder dat goor pak ,

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Q; de massaverkrachting van vrouwen bij de Somalische cultuur hoort en dat dit een “religieuze plicht” is.

  Dus het is een religieuze plicht om kinderen van pak ‘m beet 13 jaar oud – en God mag weten, aan welke leeftijden deze laffe hyena’s zich nog meer vergrepen hebben – te verkrachten. Da’s religieus?

  Ik stel voor dit soort ondingen gewoon ter dood te veroordelen, zulk laag bij de grond ubertuig heeft wat mij betreft geen enkel bestaansrecht!

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Tom hendrix voor mij alleen maar de doodstraf
  In de gevangenis hebben ze het nog tegoed en moet je ze nog te eten geven.

  Like

 14. JooJootje zegt:

  Blijven leven kan een grotere hel of straf zijn dan de makkelijke dood.
  Laat ze leven voor heel lang en maak er en hel van laat ze smeken om de dood en zeg nee het feestje is nog niet voorbij.
  Sorrie ik ben ook maar gewoon een sadist is mijn cultuur en religieuze plicht.

  Like

 15. leo janssen zegt:

  Kop draf die gasten

  Like

 16. Sjaak zegt:

  Hoe ziek is de islam ?

  Like

 17. Jade zegt:

  Die Argentijnse methode is zo gek nog niet…
  Flikker ze op 10km hoogte uit het vliegtuig boven
  de Atlantische oceaan…

  Like

 18. Joshua zegt:

  Alleen IMBECIELEN geloven wat een groter imbeciel in zijn hakkenbar boekje geschreven heeft.

  Like

 19. Perfide Albion zegt:

  Er wordt- voor de zoveelste keer- jihad tegen ons gevoerd. Een ideologie die al 1400 jaar onze vijand is voert wéér oorlog tegen ons. Onze politieke leiders, de leiders van de kerk, de kunstenaars , de professoren en de media ontkennen dat er oorlog tegen ons gevoerd wordt. Sterker nog. Zij. Helpen onze vijanden.

  Deze zogenaamde elite ís daarom onze vijand. Deze elite moet met alle macht bestreden worden. Pas daarna pakken kunnen we de contra-jihad in alle hevigheid gaan voeren.

  Pak ze waar je ze pakken kunt. De tijd van praten is voorbij,

  Like

  • Nog zo’n van de pot gerukt staatshoofd,of familie van.Net als hier!Volgens mij komt dat door eeuwen lang hoeren en snoeren:een vorm van inteelt!Dat kan toch niet anders?Europese onderdanen worden nergens meer door wie dan ook beschermd!Wanneer nemen we het recht in handen?Revolutie is het enige passende antwoord!In hun ogen zijn wij toch niets waard,hooguit nog als melkkoe.In hun ogen zijn we plebs;dan kunnen wij ons ook net zo goed zo gaan gedragen!Ik ben het he-le-maal zat!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Yvonne va Cleef: 21.56. uur, op 01/12. Ik ook Yvonne. Ik ben het zo kotrszat, dat ik steeds meer bewondering voel voor Generaal Franco, die tussen 1936 en 1939, afrekende met de RODEN, en Spanje redde uit de klauwen van het COMMUNISME! Het COMMUNISME wat we snotverdomme nu zogenaamd democratisch hebben de EUSSR! Vuile smerige rode kliek van ISLAMLOVERS!!

    Like

 20. Bogus zegt:

  Met alleen maar klagen hier en daar komen we nergens……Nederlanders zijn de makke schapen van de EU. Zeuren, zeuren, zeuren en nog eens zeuren, maar actie……ho maar. We laten alles op zijn beloop, met als gevolg dat het straks vijf over twaalf is en er geen weg terug meer is te gaan. Als je nog jonge kinderen hebt, heel veel sterkte ermee. Die gaan een andere tijd tegemoed dan dat de meeste van ons hebben meegemaakt. En ik bedoel dan niet in de goede zin van het woord.

  PS: als je denkt met stemmen ( PVV ) nog enigszins invloed te kunnen uitoefenen ben je nog steeds niet WAKKER……..WAKKER worden mensen !!!!!!!

  Like

 21. Tom Hendrix. zegt:

  kotrszat=kotszat.

  Like

 22. YVONNE VAN CLEEF , JE REACTIE OVER FRANCISCO FRANCO VOND IK ZEER LEUK , IK BEN NL ZELF EEN GROOT BEWONDERAAR VAN FRANCO , EN FRANQUISTA , INDERDAAD HIJ MAAKTE KORTE METTEN MET DAT RODE UITSCHOT , MOCHT JE INTERESE HEBBEN IN MIJN FACEBOOK PAGINA , DE NAAM IS ANTONIE HENDRIK DE GROOT , EEN VRIENDELIJKKE GROET , VIVA FRANCO EN WEG MET DIE LINKSE VERRADERS EN HUN BONDGENOTES DE WOESTIJN KRIJGERS

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Tomasso El Grande: 18.32. uur. Die reactie was van mij Tomasso. Inderdaad, Francisco Franco, heeft Spanje gered van het communisme. Ik heb ook veel gelezen over Juan Antonio Primo de Rivera. Ik zie hoe helaas onze zogenaamde “democratie”, geheel gecorrumpeerd is geworden, en dat de RODEN in heel Europa alles naar de verdommenis hebben geholpen, in goed 43 jaar tijd. Ik weet heel zeker, Tomasso, dat ten tijde van Franco, die verdomde ISLAM, in Spanje GEEN KANS had gekregen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s