Saoedi-Arabië representeert alles wat onmenselijk is aan de islam

Screenshot_34

De afgelopen jaren werden honderden Nederlandse militairen uitgezonden naar Afghanistan

(Door: Afshin Ellian)

Nederlandse militairen gaven hun leven voor de wederopbouw van Afghanistan. En intussen ontplooit Saoedi-Arabië in Kabul activiteiten die een nieuwe generatie Taliban kunnen voortbrengen.

De Ottomaanse regering van president Recep Tayyip Erdoğan is boos op Nederland. Dat bewijst de juistheid van de stelling van PvdA-minister Lodewijk Asscher (Integratie) aangaande de inmenging van Turkse islamitische bewegingen in Nederland.

De schaamteloosheid waarmee Erdoğans regime Turkije naar onnodige conflicten duwt, is verbijsterend. Velen vragen zich af of dit Turkije wel een militaire bondgenoot is. President Erdoğan en zijn partij kunnen voor Turken en Europa een ware nachtmerrie creëren.

Paard van Troje

Veel islamitische landen willen via immigrantengemeenschappen invloed verwerven in Europa. Sommige landen, zoals Marokko, hebben slechts een economisch belang bij de immigratie. Daarom is Marokko geen gevaar voor Europa.

Maar Turkije wil de Turkse immigranten als een paard van Troje gebruiken, om op lange termijn invloed uit te oefenen op het beleid van de Europese staten: de islamisering van Europa zonder de toepassing van geweld.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

7 reacties op Saoedi-Arabië representeert alles wat onmenselijk is aan de islam

 1. OphEUffen zegt:

  “Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.“
  — Recep Tayyip Erdoğan

  Zijn soldaten heeft hij al lang in Nederland gepositioneerd.

  Informatie van de Rijksoverheid:
  Ben ik dienstplichtig in mijn land van herkomst als ik een dubbele nationaliteit bezit?

  Bent u in het bezit van een dubbele nationaliteit? Dan kunt u worden opgeroepen voor vervulling van de dienstplicht in uw land van herkomst. Dit is afhankelijk van het land waar u vandaan komt. In Turkije bijvoorbeeld moet iedereen met een Turkse nationaliteit de dienstplicht vervullen.

  http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/krijgsmacht/vraag-en-antwoord/ben-ik-dienstplichtig-in-mijn-land-van-herkomst-als-ik-een-dubbele-nationaliteit-bezit.html

  Like

 2. Jaantje zegt:

  Dat klopt voor geen meter…
  Ook de Marokkanen hier hebben een dubbellen agenda.
  Zijn om te beginnen ook Islamieten en verder zijn de aanwezigen nomaden al sinds mensenheugenis bezig alles wat bereikbaar is te veroveren en te hervormen naar hun versie van de Koran.
  Zijn ze nooit mee gestopt kijk maar in Syrië dat zijn geen turken maar marokkanen.
  Doen ze hier ook ga maar praten met de Marokkanen in Osdorp en Slotervaart waar er meer mosks zijn dan behoorlijke scholen.

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Verder wil ik er op attenderen dat er juist om economische belangen in heel de wereld oorlog word gevoerd zowel in vroegere tijden als nu.
  Plus het feit dat die economische belangen uitkeringen betekenen die het liefst naar het geliefde Marokko worden geëxporteerd bepaald geen bewijs van goeden trouw.

  Like

 4. Louis Burgemeestre zegt:

  Waar om de Saudi’s tegen IS is, om dat ze zelf de Kalief willen worden.En duld geen ander concurentie.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Saoedi-Arabië stookt overal de moslims op, waar dat maar mogelijk is. Het is een weerzinwekkend land, met een weerzinwekkende regering, totaal gefixeerd door de nazi ideologie ISLAM. Moslims van waar dan ook, vormen EEN LEVENSGEVAAR VOOR ONS! Helaas worden de HAATJURKEN geholpen door de EUSSR, de BILDERBERGERS- waaronder Rutte en Pechthold en Bea Bilderberg- en de NWO.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s