Van Rompuy hangt EU-scepter aan de wilgen

Screenshot_39

(Door: Tim Engelbart)

De farao van Brussel heeft vandaag zijn laatste werkdag. Morgen maakt hij plaats voor een ander.

We hebben er lang op moeten wachten (vijf jaar, om precies te zijn), maar morgen is het dan eindelijk zover: het afscheid van Herman van Rompuy als vaste voorzitter van de Europese Raad – in die hoedanigheid ook wel President van Europa geheten – dient zich aan.

De man die eigenlijk vrijwel tijdens de gehele periode dat de eurocrisis over Europa raasde voorzitter geweest van de belangrijkste vergaderingen van het continent, en is er iedere keer bij geweest als Griekenland een nieuwe ‘bailout’ kreeg, heeft overzien hoe de zogenaamde oplossing voor ieder probleem ‘meer Europa’ luidde, en iedere keer dat het hem vrijstond het concept van natiestaten nog wat verder de grond in geboord.

En voor diens inzet is hij geroemd. Onze premier Rutte hing Van Rompuy al de sjerp van een Ridder Grootkruis in de Orde van Oranje-Nassau om. Eerder kreeg hij ook al een eredoctoraat en maakte ieder Belgisch plaatsje waar de EU-voorzitter ooit een voet heeft gezet de man tot ereburger. Inderdaad: de EU zorgt buitengewoon goed voor diens lakeien. Als het ook maar half zo goed zorgde voor diens inwoners als diens vaandeldragers, dan was Europa al lang geleden een soort Hof van Eden geworden.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", betutteling, Brussel, Censuur, corruptie, Desinformatie, dictatuur, Elite, Eurabië, Eurocrisis, Eurofielen, Europeanisering, EUSSR, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Van Rompuy hangt EU-scepter aan de wilgen

 1. OphEUffen zegt:

  Zijn scepter kan aan de wilgen. Hij wordt nog wel een keer van zijn bed gelicht.

  Like

  • bobzelf zegt:

   Ik blijf maar hoop houden, dat we nog de gelegenheid krijgen , net als in “”THE GODFATHER 3
   dat je ’s morgens WAKKER WORDT , DE KRANT OPENSLAAT, DAN WEL DE VOORPAGINA HELEMAAL VERSIERT WORDT , DOOR 1 GROTE FOTO ,

   van deze paardenlul, ,annex natte dweil ( thanks to nigel )hangende aan een brug , !!!

   heerlijk manier om te dagdromen ,

   gr. bob

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Alleen zijn scepter?
  Vergeet hij niet zichzelf?!

  Like

 3. bobzelf zegt:

  moge deze pokkenhond,
  op een vreselijke manier snel aan zijn einde komen ,

  HIJ HEEFT ER TENSLOTTE HEEL ERG ZIJN BEST VOOR GEDAAN,

  GR. BOB

  Like

 4. Jaantje zegt:

  Heb me altijd afgevraagd waarom van die oude mannen geen gezicht en bijna 80% is niet meer capabel en de geest is niet meer van deze tijd.
  Mocht me ooit wat overkomen dan wil ik bijvoorbeeld niet geopereerd worden door een man van nabij de 80jaar dus ook niet aan het hoofd van ‘ons rijk’.
  sorry hoor.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Volop beloond in de NWO-orde van oranje Nassau…..NIET VERDIEND, mister Rampenplan. “Oh nee; het kwaad woekert nog steeds voort, hier op aarde!!! Dus ‘bekeken’ door hun ogen is ‘alles koek en ei’….”. Realiteit en waarheid worden gezien als het verderfelijk kwaad; ja….de hersenen van onze ‘leiders’ zijn doodziek. Vandaar dat onze eigen joods-christelijke roots weggevaagd moesten worden, door heel wat allah en mohammed volgelingen en de slinkse socialisten. } MISLUKT, meer en meer mensen durven inmiddels voor hun geloof in de Vader G’d van Abraham Isaac en Jacob uit te komen….Meer en meer West-Europese burgers walgen van de hoofddoek-gangsters. Huurlingen van politiek links!!! ! !!! Met alle ellende van-dien }…….
  Bedorven door ’n overdosis dodelijk bacterieel schimmel van het kwaad. “Komen inmiddels heel wat zuurstofrijk bloed tekort in hun lichaam”….Zijn tot steeds minder in staat, wat helaas rampzalige gevolgen voor ons burgers met zich meebrengt. “Hoe lang nog, hoe lang moeten wij nog zien te overleven tussen de heftige NWO-tsunami golven van het duistere beleid??? Gevoerd door politiek, bank- en bedrijfsleven???? De crisis is nog niet ten einde…Al wil de politiek ons weer voor de gek houden. Terwijl waarschijnlijk een letterlijk ‘fysieke’ derde wereldoorlog ‘aan het broeien’ is. “De bogen worden gespannen en de ijzers actief gesmeed”. We zijn de verderfelijk NWO-maffiosi spuugzat!!! ! !!!

  Like

 6. Harry zegt:

  Die Engelbart is toch ook een kut cum laude , enerzijds valt ie die verdomde Eu aan , anderzijds steunt ie de Eurofiele VVD door dik en dun .
  Af en toe doet ie wel eens een iets kritisch stukje , maar dan geeft ie er altijd weer een draai aan dat het toch eigenlijk allemaal wel meevalt .
  Wat ie steevast WEL doet is de PVV demoniseren . En die is nou juist anti-EU .
  Valt dat nog te rijmen ?
  Verdomde intrigant .

  Net als dat zootje overtolligen bij WNL vanmorgen . Die zultkop van Van Baalen zat er weer , de nieuwtjeshomo van RTL en die epo-specialist die het allemaal niet door had , Mart Smeets .
  En nog een of andere toneelmuts of zangeres , nooit van gehoord .

  Eerst wordt De Graaf over de hekel gehaald omdat ie gezegd heeft dat de islam de wereld via de baarmoeder wil overnemen ( naar een uitspraak van Erdogan ) en bij het volgende item werd Erdogan gehekeld omdat ie gezegd had dat vrouwen in de keuken moeten blijven ( o.i.d.) en minstens drie kinderen baren .
  Waar die man zich mee bemoeit ?

  Waartoe dient dat hele WNL nog ?
  We zouden toch een rechtse omroep krijgen ?
  Het is gewoon meer van hetzelfde .
  Zou dat nou echt niet anders kunnen ?

  Like

 7. Sjaak zegt:

  DE ENE LUL LOST DE ANDERE LUL AF !
  FUCK THE EU !

  Like

 8. Nico Omen zegt:

  Ook Hermann Von RampEi zal zijn gerechte straf niet ontlopen. Net zomin als JéPé BalkenBende, Marx Prutte, Alexander Pechvogel, José-Manuel Bar&Booszo, Guy Verhofstadt en al die andere baantjesjagers die de komende WW-III niet alleen veroorzaakt, maar zelfs doelbewust uitgelokt hebben.
  Ik stel me graag beschikbaar om deel uit te maken van het nog op te richten Volks Tribunaal.

  Like

  • bobzelf zegt:

   denk dat het dringen zal worden , als de volkswoede losbarst !!

   whahahahaaha

   U bent aangenomen

   gr. bob

   Like

  • Jean zegt:

   Nico, ik stel me ook kandidaat en owee als die natte dweil de rechtbank wordt ingesmetenhet zal niet zijn beste dag worden.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Nico Omen: 16.11. uur. Nou, dat weet ik nog net niet, meneer Omen. Zolang de indomme massa van stemmers, blijven stemmen op socialisten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten, zie ik het somber in. Dan verandert er helemaal niets, en kan de RODE EUSSR verder met haar sloopwerk! Mark my words.

   Like

  • Jade zegt:

   Graag maak ik deel uit van het toekomstige vuurpeloton…
   Salaris niet nodig, ik meld me aan als vrijwilliger. 🙂

   Like

 9. Jean zegt:

  Van die klootzak in kwadraat incl. zijn hele familie graaiers moet ik enkel maar walgen tot zelfs braken, hoe seller die troep gedumpt hoe beter voor Vlaanderen, ik zal zelfs geen traan laten, wel een big smile, als ze vertrekken naar de eeuwige jachtvelden.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Als van Rompuy zijn hoogverraad pleegde tegen nazi-Duitsland in WO II en daarna voor het Volksgerichtshof moest verschijnen had nazi-rechter Roland Freisler tegen hem gebulderd : “Sie sind ja a Schäbiger Lump!” (U bent een verderfelijk schoft!)
  Maar iedereen die verkeerde dingen doet op de wereld wordt daar na diens dood alsnog voor gestraft door een almachtige rechter aan wie geen mens kan ontsnappen, zelfs dat stuk vuil van een Rompuy niet en ik denk dat hij ooit in tranen uitbarst als die gehele fucking EU alsnog ten onder gaat!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Zo, dus de “trol” gaat terug naar zijn hol. Hoe is het mogelijk dat het gedrag van iemand aansluit met zijn uiterlijk, zelden zo’n lelijke man gezien.

  Like

 12. OphEUffen zegt:

  Hmmm, foto posten kennelijk mislukt. Dan maar op de ouderwetse manier. Trouwe stamgasten kennen deze foto nog wel.

  https://ejbron.wordpress.com/2012/10/04/van-rompuy-eist-volledige-onderwerping/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s