Waarom geeft burgemeester Aboutaleb van 010 niet om onze moedige militairen?

Screenshot_45

(Door: Bas Paternotte)

“Wil je naar Syrië? Ga maar!”, zei de Rotterdamse PvdA-burgemeester Ahmed Aboutaleb afgelopen week. “Het ideaal waarnaar deze mensen willen leven, kun je niet bijsturen door iemand een baan te geven of door andere wetgeving te maken. Dat is een wereldbeeld dat iemand in zijn hoofd heeft en dat hoofd kun je niet resetten”, vervolgde hij. “Als iemand deze samenleving verdorven vindt, ga! Ga maar. Maar dan is er ook geen weg meer terug. Lever dan je paspoort in en neem het risico dat er bommen op je vallen.” Daarmee laadt de burgervader een zware verantwoordelijkheid op zijn schouders.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

22 reacties op Waarom geeft burgemeester Aboutaleb van 010 niet om onze moedige militairen?

 1. Theo van Ewald zegt:

  Die geitenneukert heeft helemaal gelijk. En iedere westerse militair die daar omkomt had daar helemaal niet moeten zijn en is per definitie een (volks verradende) multiculturalist waar we in Nederland sowieso teveel van hebben.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Een zeldzaam achterlijk stukje van Paternotte. Natuurlijk moeten we alle vechtgekken / jihadisten laten gaan, ze doen goed werk daar in de zandbak. Al was het maar dat ze hier niet meer zijn, dat smoesje van “de allochtonen zijn nodig in de zorg”, gelooft ook geen hond meer.
  Deze domme aanklacht doet vermoeden dat de schrijver nog steeds denkt dat je haatvolk met voorlichting en subsidie kunt veranderen.

  Like

 3. windwens zegt:

  Iets in mij zeg dat ik wat deze man ook zeg niet vertrouw de tijd zal het leren of dit terecht dan wel onterecht is.

  Like

 4. M. Devrindt zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd: de uitspraak van Aboutaleb is voor hem een win-win situatie, Nederlanders leggen zijn uitspraak op een voor hen gunstige manier uit, islamieten op een manier die voor hen positief is.
  In de islamietische wereld kan de uitspraak prima uitgelegd worden als een oproep van n.b. de burgekmeester van Rotterdam om zich als jihadist te melden bij IS. En dit zal volgens mij in het Arabisch heus wel gedaan worden.
  Die Aboutaleb is een sluwe woestijnvos.

  Like

 5. Uit het artikel begrijp ik dat we die wannabe terroristen dus maar hier moeten houden????Ben ik het niet mee eens!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Hij kan daar verschillende redenen voor hebben. Ik zou maar niet al te gauw goedgunstig oordelen ‘dat hij hierin helemaal gelijk heeft…..’
  De Edelachtbare Heer is nog steeds praktiserend moslim, vergeet dat niet!
  Wie dat nú uit het oog verliest, moet niet raar opkijken als hij straks ontwaakt in de Twilight Zone, op welke manier dan ook….

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  EEN MOSLIM ZAL NOOIT IETS GEVEN OM EEN NIET-MOSLIM. En deze Aboutaleb is daarop naar mijn mening GEEN UITZONDERING. Ik vertrouw geen enkele moslim!

  Like

  • Driek zegt:

   En dat roep ik tegen een ieder, beste meneer Hendrix, maar de meeste mensen willen niet luisteren, want zeggen ze dan weer, ja – hier komt íe: ZE ZIJN NIET ALLEMAAL ZO.
   Nu, ga er maar vanuit dat, als puntje bij paaltje komt, ze allemaal zo zijn, niet eentje uitgezonderd.

   Like

 8. Jean zegt:

  Vertrouw NOOIT een moslim en zeker NOOIT een islamneuker.

  Like

 9. Tempelier zegt:

  laat ze maar gaan, het liefst met zijn allen, daarna grenzen dicht ,en we mogen ze dan eindelijk legitiem afknallen in de zandbak . win win dacht ik zo. MAAAR de grenzen mogen niet dicht van de Unie, dus laat ze zolang maar hier.

  Like

 10. Louis Burgemeestre zegt:

  De God van Abraham wil zo wie zo geen enkele aanhangers van andere Goden als hem zelf, in ons land hebben.Exodus 20 vers 1-26.

  Like

 11. JCC zegt:

  Aboutaleb is niet dom, hij kiest de lijn met weinig oorlog, zwaard of terreur. Maar dan voor het blok zetten bij +50% en dan komt de sharia eraan. Khadaffi heeft het er ook al eens over gehad.
  http://islamineurope.blogspot.nl/2006/05/al-qaddafi-there-are-signs-that-allah.html

  Like

 12. Frans de Wit zegt:

  Of die er bijbedoelingen mee heeft weet ik niet, maar ik vind het door hem juist verwoord. Hij heeft helemaal gelijk. Ben blij dat die het met de PVV eens is. Denk echter wel dat die bij zijn broeders kwaat bloed heeft gezet. Dus hij loopt zelf ook nog al een risico, als een verader of afvallige gezien te worden. Hij is moslim en geen Islam he, vind ik toch wel een groot verschil tussen? En waarom nu gelijk weer zo hatelijk doen, vind dat hij best wel goed geintegreerd is hoor. Of hij moet goed toneel kunnen spelen. Je moet ook, niet al te negatief tegen dingen aan kijken hoor, mensen. Hij maakt op mij goede indruk, klaar. Zo kan iemand van andere komaf nooit meer iets goeds doen bij sommige Nederlanders dan… Ik geloof wel in m. Bij mij in de buurt wonen ook moslims en daar zitten ook goede mensen bij hoor. Je moet ze niet allemaal over 1 kam scheren. En ga nu mijn niet aan lopen vallen aub, want iedereen mag zijn mening genereren, toch? Ik ziet deze man ook niet gauw op een geit kruipen hoor.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie heeft het ook over ‘op een geit kruipen,’ Mijnheer de Wit? (Nou ja, Jean misschien zijdelings, maar dat betekent niet alles: Daarmee drukt hij alleen zijn weerzin uit voor de islam in het algemeen) U mag deze Aboutaleb best sympathiek en goed geïntegreerd vinden, dat is zelfs volkomen begrijpelijk. Het punt is echter, dat de meesten hier ervan doordrongen zijn, dat het gevaar pas geweken is als een moslim zózeer doordrongen is van het weerzinwekkende van de islam, dat hij zich openlijk distantieert van diezelfde islam. -Voorbeelden zijn o.a. Ayaan Hirsi Ali en Hafid Bouazza. Doet hij dat niet, m.a.w. blijft hij zich, alle integratie ten spijt, ‘praktiserend moslim’ noemen, dan betekent dat, dat er kernpunten van diezelfde islam in zijn denkwereld blijven ‘smeulen,’ wat betekent, dat die later aan het licht kunnen treden. Een ‘gematigde’ christen, bijvoorbeeld, kan wèl, omdat het christendom in het westen is ontstaan. Een ‘gematigde’ moslim, echter, kan altijd elementen in zich blijven houden, die het humanistische aspect van het westen vroeg of laat afwijzen.
   In welke mate, dat is niet met zekerheid te voorspellen; dat wordt pas duidelijk, zodra het er op aankomt. Het meest reële gevaar schuilt ‘m hierin, dat een gematigde moslim het in de westerse maatschappij bijzonder goed doet, maar in geval van bedreiging door de radicalen plotseling géén partij voor het westen zal kiezen. Niet, dat hij actief met de radicalen zal gaan meedoen, maar hij wendt zich plotseling af, ziet niets meer, grijpt niet in……
   En dat is dan het geringste risico: In ernstiger gevallen blijken ‘gematigde’ moslims opeens een dubbele agenda te hebben, alsook connecties met radicalere organisaties. Tariq Ramadan is hiervan een mooi voorbeeld.
   Kort samengevat: De islam is niet te vergelijken met andere religies, dus zolang ze de islam n i e t afzweren, blijft het doodgewoon oppassen geblazen, hoe sympathiek zulke figuren op zichzelf ook overkomen.
   Ziet U het maar als een kenmerk van deze ideologie -die nu eenmaal geen religie in de normale zin van het woord is.
   Maar goed, naarmate U hier langer zit, komt U daar nog wel achter; gewoon alle informatie in U opnemen, die U hier krijgt.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler: 20.40. uur, op 30/11. Precies zoals je het zegt, Theresa. Het vergt veel moed van een moslim, om afstand te doen van de islam. Daar volgt immers de doodstraf op volgens hun gruwelboek de Koran. Ik zou Dhr. de Wit tevens willen adviseren eens het boek te lezen, van IBN WARRAQ ” Weg uit de Islam-Getuigenissen van geloofsafvalligen”. Er zijn nog steeds hele volksstammen die er nog zo over denken als Dhr. de Wit.

    Like

  • Driek zegt:

   Frans de Wit zegt: Ik geloof wel in m. Bij mij in de buurt wonen ook moslims en daar zitten ook goede mensen bij hoor. Je moet ze niet allemaal over 1 kam scheren.

   Maar, beste Frans de Wit, toevallig scheer ik ze allemaal over één kam, en ik denk de meeste lezers van deze site. Natuurlijk staat het u vrij zo positief tegen de islam aan te kijken, maar dat gaat u straks de kop kosten, die gaat eraf. Geloof me nu maar. moslims zijn geen goede mensen, dat lijkt maar zo. Het zijn onbetrouwbare leugenachtige lieden. Straks, als de islam sterk genoeg is, wordt Aboutaleb baas van Nederland.

   Like

 13. Harry zegt:

  Als een moslim iets zegt dat ons welgevallig is , wees dan extra op je hoede !
  Dan is het waarschijnlijk een gevalletje van taqiyya .
  Ik weet niet hoe oud je bent , Frans , maar degenen die al lang meelopen en langdurig met die lui te maken gehad hebben ( zoals ikke ) weten dat ze geen van allen te vertrouwen zijn .
  Ze zijn hierheen gestuurd om de islam te implanteren en alles wat ze doen is op dat doel gericht .
  De een doet dat op een wat kalme en rustige wijze , zoals Abou , zijn jeugdige landgenoten op een wat minder geduldige manier , maar ze hebben allemaal hetzelfde einddoel .
  De islam tast hun hersenen aan en het is nog buitengewoon besmettelijk ook !
  Er is haast geen uitweg uit die rot ideologie .
  Net als met ebola , je kunt er maar beter zo ver mogelijk vandaan blijven .

  Enne , geiten zijn buitengewoon schaars in Rotterdam .
  Maar als je je afvraagt waarom zoveel Marokkanen – de jongens voornamelijk- zulke geitenkoppen hebben , ligt het voor de hand hoe dat komt .
  Dat is heus geen toeval .

  Like

  • Je gaat lekker Harry,bah bah;ik zie het voor me.Brrrrrr!

   Like

   • Harry zegt:

    Ja, Yvonne en eigenlijk ben ik een heel nette man .
    Zo zie je waar de overheid ons toe drijft .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry: Ha, ha! Ja, ga die (verdomde; ik geef het toe) overheid lekker even de schuld geven van jouw ongebreidelde fantasieën!
    Je hebt in die contreien geleefd en gewerkt en je hebt ze leren kennen; Daar komt het natuurlijk door!
    Kostelijk ben je af en toe, Harry! Ik lag nou ècht even in een deuk!

    Like

 14. tjonge zegt:

  krijgen we nu ook heftige verontwaardiging en kamervragen en dagelijkse interviews van de p.o. over deze uitspraak van deze moslimburgemeester ?
  als widers dit zegt, staan de kranten, de p.o. er bol van, van verontwaardiging natuurlijk.

  Like

 15. alidas1 zegt:

  Aboutaleb bedoeld hiermee, jongens houdt je nog even gedeisd jullie tijd komt nog wel .
  Vertrouw hem nog niet voor één eurocent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s