DE NAHEFFING SOAP OFTEWEL: HOE ANTWOORDT MEN ZO OMZICHTIG MOGELIJK?

Screenshot_4

(Door: trias politica)

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt stelde de regering onlangs kritische vragen over de enorme naheffing die Nederland moet betalen aan Brussel. En minister Dijsselbloem heeft geantwoord. Oordeel zelf over de kwaliteit van zijn antwoorden.

De soap rondom de naheffing zet zich voort. Enkele weken geleden stelde het lid Pieter Omtzigt hierover elf vragen aan de regering. FTM heeft daar destijds eveneens aandacht aan geschonken. Zie hier. Om uw geheugen even op te frissen: het gaat om een naheffing van, aanvankelijk, € 642,7 miljoen, later voorlopig verhoogd naar € 1,1 miljard, omdat het Europees Parlement en de ministers van financiën van de EU-lidstaten het onderling niet eens kon worden over een aanvullende begroting voor dit jaar. Het kabinet betaalt dit enorme bedrag nog vóór 1 januari, dus deze maand nog, omdat het eenmalige meevallers heeft op de begroting. Bovendien, zo stelt het kabinet, krijgt Nederland volgend jaar waarschijnlijk € 460 miljoen terug, waardoor de uiteindelijke naheffing ‘slechts’ € 642,7 miljoen bedraagt. De regering praat over honderden miljoenen aan belastinggeld alsof het dubbeltjes en kwartjes zijn.

Lees verder>>>
Follow the money

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Brussel, dictatuur, euro, Eurofielen, Europeanisering, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

9 reacties op DE NAHEFFING SOAP OFTEWEL: HOE ANTWOORDT MEN ZO OMZICHTIG MOGELIJK?

 1. bobzelf zegt:

  Och !!!!!!!!!!!!!!!
  als deze hele dieven , bandieten bende, GENAAMD “DE EU ”
  die door onze Landverraders , NSBers , op handen wordt gedragen ,

  ZOLANG ALS DEZE PLEURIS ORGANISATIE DUS BESTAAT ,

  nog nooit, ik herhaal nog nooit een sluitende begroting heeft overlegd !!!!

  kunt u dit dijsselbloem GELUL , dus gewoon met een “ZAK ZOUT ” NEMEN !!!!

  het wordt druk eerdaags op ,” WIR HABEN ES NICHT GEWUSST ” ,TEGEN DE MUUR
  DAG , op het malieveld !!!

  Deze klootzak, is afgestudeerd op de landbouwhogeschool, dus weet waarschijnlijk ook duidelijk uit te leggen , wat het verschil is tussen 50 liter zakken koeienstront , en Granulaat !!!

  tevens dient deze klootzak, 2 bazen , maar de grootste eerst , dus u als nederlander kunt gewoon “”DOODVALLEN ,

  I rest my case !!!

  doodstraf wegens landverraad ,en werken voor een buitenlandse mogenheid , en weggeven van mijn eens zo mooie landje

  gr. bob

  Like

 2. Louis Burgemeestre zegt:

  De EU is eenvoudig weg te duur en het brengt ons helemaal niets behalve een hele hoop moslims dat door ons gesubsidieert moeten worden.Nee dank je.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Verreweg het grootste deel van de Nederlanders voelt zich zeer onbehaaglijk bij deze naheffing, protesteert en sputtert, maar uiteindelijk haalt men de schouders op en zegt: “wat kan ik er aan doen om dit tegen te houden, want betalen moeten we toch”?.

  Als Dijsselbloem gevraagd wordt om nu eens helder en begrijpelijk voor IEDERE Nederlander uit te leggen hoe dit alles mogelijk werd, krijgen we antwoord op een manier die nog veel meer vragen oproepen. Dus: géén antwoord.
  Prima dat Pieter Omtzigt regelmatig netelige kwesties aanroert, maar ook hij zal genoegen moeten nemen met weinig verhelderende antwoorden.

  De belastingbetaler is uiteindelijk weer het kind van de rekening.

  Like

 4. Bobzelf:als die dag mag komen,op het malieveld:al moet ik er heen kruipen,maar er zijn zal ik!Want dat schorem heeft het zooooo verdiend,dat je er gewoon gefrustreerd van wordt,dat het nog niet op stapel staat!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  De EUSSR, brengt ONS aan de bedelstaf!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Ondertussen krijgt de ORC van Rompuy, Euro 630.000,- voor het VERRADEN van Europa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s