Immigratieland: Vorig jaar trokken er 465.000 mensen naar Duitsland

Screenshot_21

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De economische crisis in Zuid-Europa, ontbrekende perspectieven in de Balkanlanden en natuurlijk de oorlogs- en crisisgebieden in de wereld. Overal vandaan komen de mensen naar de Bondsrepubliek Duitsland, die op dit moment nog als een rots in de economische branding lijkt te staan.

De naam die Duitsland heeft als rijke welvaartsstaat met een lage werkloosheid leidt ertoe dat veel mensen uit de hele wereld naar Duitsland komen. Zoals het maandag in Parijs en Berlijn gepubliceerde Internationale Migratievooruitzicht van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OECD) laat zien, is Duitsland, na de VS, het meest populaire immigratieland. Dat blijkt uit de cijfers voor 2013, waarbij zich voor het lopende jaar volgens OECD-informatie nog een stijging aftekent.

In het jaar 2013 immigreerden er in totaal meer dan vier miljoen mensen definitief in de 34 OECD-landen – één procent meer dan het jaar daarvoor. Zonder de enorme toename in Duitsland zou dit aantal echter gedaald zijn, aldus het bericht. Ook het aantal asielzoekers nam volgens het bericht duidelijk toe. Een op de vijf van de 550.000 asielzoekers in de OECD-landen diende een asielaanvraag in Duitsland in. Omdat echter slechts een minderheid van de aanvragen gehonoreerd wordt met een permanente verblijfsvergunning, spelen de asielzoekers wat betreft immigratie maar een ondergeschikte rol.

Gezien het feit dat veel van de immigranten een taalachterstand hebben, moet de focus sterker gericht worden op het aanleren van de taal. Ook de erkenning van beroepskwalificaties, die in het buitenland werden verkregen, zou uitgebreid moeten worden. dit zou mogelijk zijn met behulp van verdragen tussen de landen onderling en eventuele extra examens in Duitsland om de nodige standaards ook te kunnen controleren.

Ongeveer 16,5 miljoen mensen in Duitsland, dat zijn ongeveer 20,5% van de bevolking, hebben nu al een migratieachtergrond. In het jaar 2020 zouden ongeveer 20 miljoen personen in Duitsland hun wortels in het buitenland kunnen hebben.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Immigratieland: Vorig jaar trokken er 465.000 mensen naar Duitsland

 1. rinus9 zegt:

  Grote schoonmaak is wat we nodig hebben.
  Overal op de wereld maker ze er een zooitje van en Europa mag het vuil verwerken.
  Er is hechte samenwerking nodig tussen de anti-migratiepartijen en sterker nog de anti-islam partijen in de diverse ËU-landen om het tij te keren. Het rommelt op een heleboel plaatsen. Het kan ook zo niet langer. De symptomen wijzen op een grootschalige verdringing van de autochtone bevolkingen. De linksche goedmenschen hebben de tegenstanders van de immigratie tsunami steeds beschuldigd van xenofobie, discriminatie, rassenhaat en islamofobie.
  We moeten deze onterechte beschuldigingen afschudden als een hond na een zwempartij. Er moet begonnen worden met een indringende onderlinge discussie om de vele vreemdelingen die hier komen potverteren naar huis terug te sturen. De maat is vol. De Europese landen hebben hun best gedaan en zijn veel te gastvrij geweest maar nu moet het echt over zijn.
  De autochtone bevolkingen moeten hun eerstgeboorterecht opeisen en vele, vele simulerende ‘vluchtelingen’ het retoerbewijs aanbieden.
  En …. als er voor de terugkerende personen in hun thuisland gevaren dreigen dan dient de Verenigde Naties, met of zonder de steun van de samenspannende islamitische landen, de terugkeer te verzekeren door dit eventueel gewapenderhand af te dwingen. De Boko’s Haram, de Al Qaida’s en de ISIS’en moeten door hun eigen thuislanden aangepakt worden, opdat de terreur stopt. De wereldbevolking moet gealarmeerd en gemobiliseerd worden.

  Like

  • Driek zegt:

   rinus9 zegt:De maat is vol. De Europese landen hebben hun best gedaan en zijn veel te gastvrij geweest maar nu moet het echt over zijn.

   Ik vind dat u zeer verstandige dingen neerschrijft, rinus9. De wereldbevolking dient nu gealarmeerd te worden, want het loopt danig uit de hand. Het kan zo echt niet langer doorgaan.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Ik woon al 42 jaar in Duitsland en ken dit land in en uitwendig !
  Duitsland heeft in de afgelopen 30 jaar rapide aan soziaal-
  status verloren ! Daar tegenover is het in Nederland nog zeer
  soziaal ! De werkelijke soziale lasten en de verlogener linkse
  berichten uit Duitsland is wie in elk land in Europa onophoudelijk
  in een afwaarts spiraal en wordt door de gemanupuleerde medien
  schoon gepraat ! De enorme soziale klap die Griekenland, Portugal,
  Spanje en Italien al berreikt heeft, zal als eerst Frankrijk en Belgien
  berreiken. Dan zal Duitsland de economiehamer treffen die gelijk
  ook Nederland zal treffen ! Een kleine honderduizend mensen
  uit de automobilfabriken en maschinenbouw zitten nu al op de
  kant van de naat om dat ze tijd-jobs hebben !
  In Frankrijk staan zo een kleine 350.000 autos op halden en ze
  kunnen ze aan de straatstenen niet kwijt !
  Italien en Frankrijk zullen uit pure nood met hun autofactory
  wel fussioneren en Duitsland zal als volgende stap hun
  fabriken naar Spanje (daar hebben ze al Seat !) uitbreiden !
  (Lage loonkosten !) Wedden dat !

  Like

 3. JCC zegt:

  Veel schuld voor de huidige asieltsunami ligt bij de VS en dan met met name bij Hillary Plankton en Barack Hussein Boko Harambama. Door én een dikbetaalde maar nuttige poortwachter tegen de massa’s te elimineren (Khadaffi) én in veel landen in het Midden-Oosten er een teringbende van te laten maken is de stop uit het zwembad getrokken. We pay the price!

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Dit gaat echt niet goed komen zo. Nederland, Duitsland en de rest van Europa, kunnen niet de hele wereld binnenlaten. Een heel goed en valide argument TEGEN de Massa-Immigratie, is een uitspraak die een econoom voor jaren terug al deed: ” Massa-Immigratie, en dan tevens de Sociale Zekerheid in stand houden is ONMOGELIJK”. En dat zien WIJ in Nederland nu ook rapide gebeuren. de Zorg naar “de donder”, Pensioenen die keer op keer niet worden geïndexeerd, het invoeren van de WMO, het aanpakken van de uitkeringen bij werkloosheid/ en of ziekte. En al deze maatregelen treffen de geboren Nederlandse, Duitse en Europese burgers keihard!

  Like

 5. Ik ben het zowel met Rinus als met Tom eens.En er moet,hoe dan ook,een einde aan gemaakt worden!Goedschiks lijkt niet te kunnen,dan maar kwaadschiks!Maar daar heb je wel mensen met ruggegraat voor nodig;en die schijnen er hier in dit kloteland niet al te veel te zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s