Radeloos in het Vaticaan

Screenshot_14

(Door: Henryk M. Broder – Vertaling: E.J. Bron)

Uitgerekend de paus, de hoogste morele instantie van meer dan 1 miljard rooms-katholieken, vindt gesprekken met een bende losgeslagen, moordende, verkrachtende slavenhandelaars op z´n plaats “wanneer daardoor groter leed vermeden kan worden”.

Dat is goede, oude, beproefde Vaticaan-politiek. Om groter leed te vermijden heeft de stadhouder van God op aarde een overeenkomst met het Derde Rijk gesloten, die tot op de dag van vandaag geldig is, en in ruil daarvoor de andere kant op gekeken en de oren dichtgedaan toen men de Joden te lijf ging. Uiteraard alleen maar om nog groter leed te vermijden. Wie weet wat de nazi´s, behalve de “Endlösung”, nog allemaal meer bedacht hadden.

Iemand uit het team van de pontifex zou de chef misschien deze link moeten sturen met het verzoek in alle rust de foto eens goed te bekijken. Oké, deze keer waren het niet de Joden, maar dat betekent niet dat men zoiets mag doen.

Overigens, de foto is nog relatief onschuldig. Op een andere foto, die iets later werd gemaakt, ligt het hoofd van de man in zijn schoot. Maar misschien heeft hij zich alleen maar opgeofferd om groter leed te vermijden.

Zie ook:

If you were one of the 3% minority Christians of Pakistan, you would fear for your life every moment among the majority Muslims; any one of them could shout and point at you as the Nazi collaborators did during the Second World War against the Jews. You inevitably would be beaten to death by your fellow countrymen. This month in Pakistan, a Christian couple and their unborn child were burned to death, because of a false accusation of burning pages of a Quran.
www.gatestoneinstitute.org/4904/pakistan-killing-christians

Bron:
www.achgut.com
Auteur: Henryk M. Broder

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Naïviteit, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Radeloos in het Vaticaan

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Schandalig, ik schaam mij er inmiddels als volger van Christus voor. Ik neem geheel afstand, van wat deze Paus hier flikt, een “klap in het gezicht”, voor alle vervolgde Christenen, en die vermoord worden door de ONMENSEN van ISIS. Inmiddels zijn de RK, de PKN en de Wereldraad van Kerken, volkomen ONGELOOFWAARDIG geworden. Wat een smerig VERRAAD! Ik ben sprakeloos!

  Like

  • Lis zegt:

   Niet u zou zich moeten schamen, meneer Hendrix, maar al die organisaties die u noemt. Inderdaad, dit is de meest smerige vorm van verraad die er is. Niet alleen aan al die christenen die in de steek gelaten worden, maar ook aan christenen overal ter wereld die zij menen te vertegenwoordigen. Dit KAN men gewoonweg niet meer goedpraten.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Smerig verraad……Tja, Tom, ook dàt hoort tot de mogelijkheden:
   Al die kerken zijn namelijk MENSENWERK.
   Ergo hoef je er geen wonderen van te verwachten……

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 1 december 2014 om 20:21

    En dat is nou precies de reden waarom ik geen lid van welk kerkgenootschap dan ook wil zijn. Ze worden allemaal geleid door mensen en ik laat me door geen enkel mens ‘religieuze’ regels voorschrijven! Geloven doe ik wel achter mijn voordeur; dan heeft ook niemand er last van..

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler: 20.21. uur. Inderdaad mensenwerk, Theresa. Maar als ik de persoon van Christus voor ogen hou, en zie wat de kerken van zijn boodschap-menselijkheid- van gemaakt hebben, wordt het mij zwaar te moede. Men laat mede-christenen gewoon stikken. Ik kan er niet mee overweg, ben er doodmoe van.

    Like

 2. Marlies zegt:

  Het WARE gezicht van deze sekte. Al vanaf het jatten van welgevallige teksten uit een heilig boek van anderen. Doe er wat pagan rituelen bij en hoppa, het WARE geloof. Duivels!

  Like

 3. Joshua zegt:

  Wat een humane paus is er gekozen, deze verrader heult met elke idioot mee.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Volgens mij dementeert-ie……
   Bepaalde ‘Monsignores’ in het Vaticaan zijn het er ook niet mee eens.
   Maar uiteindelijk zal het bij hen wel net zo werken als bij Kardinaal Alfrink destijds met de benoeming van Johannes Gijsen tot bisschop; zoals Richard Auwerda er toen al over schreef:
   “Zoals met alles waar de Paus over besliste, kwam hem het ‘onaanvaardbaar’ niet over de lippen……”
   De onvoorwaardelijke volgzaamheid zit er ingestampt bij die lui, dat is wel duidelijk.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  “Zouden we niet allemaal samen moeten zeggen: we noemen God voortaan Allah”
  ……………
  Johannes Paulus II
  kust de koraan.. ! !
  ( heeft ,m nog niet gelezen.)

  /////////// EEN VOORGANGER:
  Paus Pius XII zegent de wapens van Italiaanse leger
  voordat deze de Abessijnen ( bewapend met speren…! )
  gaat verslaan.
  (sorry kan die niet vinden [bestaat wel ], dan maar deze
  https://boerinzondernaam.files.wordpress.com/2013/06/ffc6d-paus.jpg?w=400&h=320

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Papa is pap geworden!

  Like

 6. Sjun Demartelaere zegt:

  De Paus is natuurlijk geen voorganger van de gekruisigde Orthodoxen en Kopten. Niet dat dit iets zou hebben uitgemaakt. Immers het hele geestelijke katholieke bouwwerk heeft maar erg weinig van doen met wat er in de christelijke overleveringen te lezen staat. Daar werd meer in levende stenen geinvesteerd. Maar het lijkt er op dat er weer eens een fikse kruistocht georganiseerd moet worden om mensenrechten van zelf-denkenden en andersgelovigen in het Midden-Oosten, Noord en Midden Afrika gegarandeerd te krijgen.

  De opmaat naar zo’n verlichtende kruistocht bestaat uit belichting, voorlichting en probleemadressering. Manuel II Palaiologos wist in zijn tijd al wat de wereld van islam te verwachten had:
  “Laat mij zien wat voor nieuwe dingen Mohammed heeft gebracht, en jij zult alleen slechte en inhumane dingen vinden, zoals dat hij heeft voorgeschreven het geloof dat hij predikte, met het zwaard te verspreiden.”

  Er is nog helemaal niets veranderd, het politiekreligieuze systeem van islam heeft al eeuwen op verschillende plekken in de wereld dezelfde doodsvruchten ongeacht hoever ervan weggekeken of hoe zeer het witgewassen werd.

  Like

 7. Harry zegt:

  Ik heb een aangeboren weerzin tegen religies en ik word dagelijks gesterkt in dat gevoel door de feiten . Huichelen , liegen , bedriegen , ze hebben hun eigen christelijke taquiyya .
  En ze kijken op een niet-gelovige neer .
  Van die paus met z’n kliek moet ik ook haast kotsen , wat een lul !

  En net als die achterlijke moslims zijn ze er heilig van overtuigd dat ze het grootste gelijk van de wereld hebben .
  Van alle religies die ik meegemaakt heb vind ik het boeddhisme het minst ergerniswekkend .
  Daar moet ik wel bij opmerken dat ik vind dat voor het voortbestaan van de staat Israël hun religie een broodnodig bindmiddel is en dus hartstikke nuttig .

  Like

  • Ekster zegt:

   Hier ben ik het helemaal mee eens. Religies hebben voor enorm veel ellende en bloedvergieten gezorgd in de loop der eeuwen. En dan natuurlijk met name de islam aangezien die “godsdienst” met criminele bedoelingen door een plunderende, verkrachtende en moordende roverhoofdman is gesticht.
   Hoog tijd dat de mens zich losmaakt van die zelf bedachte idioterie en zich geestelijk eindelijk eens bevrijdt.

   Like

 8. Jaantje zegt:

  De Katholieken kerk ziet zijn kans schoon hier in het westen zijn de kerken bijna leeg loop er maar eens op een doorsnee zondag in.
  Zij maken een grote fout door samen in dialoog te willen gaan en God als dezelfde van die van de Islam te willen neerzetten.
  In hun beleving zou dan 1 groot spiritueel rijk ontstaan Vrede zij met u want Allah is groot Amen dat klinkt wel leuk en aardig maar zo werkt het niet denk maar aan de Balkan.
  Trouwens het midden oosten is niet altijd Islamitisch geweest hele delen zijn veroverd in vroegere tijden.
  Ook Indonesië is een aardig voorbeeld hoe het kan verkeren.
  Eens waren er delen van de Balkan Katholiek die nu overwegend Islam zijn.
  Islam was bondgenoot van de Nazi’s.
  Islam bekeert niet maar veroverd.
  Daar zou de Paus zich verre van behoren te houden.

  Like

 9. E.Eliveld zegt:

  Francesco delenda est

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s