Terroristen willen vliegtuigen opblazen met Kerst

Screenshot_18

(Door: Frank Verhoef)

Radicale moslims wensen ons geen witte, maar een bloedrode Kerst.

Gezellig met de Kerst aan tafel zitten met familie en vrienden? Niet als het aan sommige radicale moslims ligt. Er zijn plannen om maar liefst vijf passagiersvliegtuigen op te blazen deze Kerst.

Volgens een Britse krant willen de terroristen vijf vliegtuigen opblazen die heen en weer vliegen van verschillende Europese steden:

“Everyone is expecting something catastrophic very soon,” a source told the Sunday Express. “We’ve been told that five planes are being targeted in a high-profile hit before Christmas. They’ve been waiting for the big one.”

De Britse autoriteiten kwamen er als eerst achter dat de moslims bezig zijn met een plot om vliegtuigen middenin de lucht op te blazen. We moeten het zien als een zeer serieuze dreiging:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Kerstmis, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

40 reacties op Terroristen willen vliegtuigen opblazen met Kerst

 1. Cathja zegt:

  Ook tijdens onze feestdagen willen ze ons dus diep in onze harten raken. Op welke manier maakt hen niet uit, als er maar verschrikkelijk veel onschuldige mensen omkomen!
  Ooit kwam er boven het Schotse Lockerbie ook een vliegtuig uit de lucht, het was een terroristische daad, en vlak voor Kerst gebeurde dat. Veel Amerikaanse studenten gingen naar huis om samen met hun dierbaren de Kerst te vieren. Hun nabestaanden zullen hier rond de Kerstdagen zéker aan terugdenken.

  Wie beweert er ook alweer altijd dat dit soort praktijken NIETS, maar dan ook NIETS met de islam te maken hebben? Oh ja, Cameron is het die deze uitspraken doet. Hij kan ook bijna niet anders, nu het aantal moslims in GB zowat het aantal autochtone Britten overstijgt. Hij smeert stroop om hun smoelen om hen te vriend te houden, maar achter zijn rug om worden gewoon de meest gruwelijke dingen gedaan.

  Op weg naar Kerst houd ik mijn hart vast! Ook al zal ik zelf niet in een vliegtuig stappen, het kan gebeuren dat er boven mijn of jullie stad of dorp eentje uit de lucht valt! Ik denk uiteraard nu ook aan de ramp met de MH17. Voor alle nabestaanden van die slachtoffers wordt het zéker geen prettige Kerst!

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  PAS OP! JUIST PRIMATEN ZIJN DOOR HUN ONNOZELHEID HET GEVAARLIJKST!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Speciaal voor al die lieve islamitische mensen:

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou, maar als ze dàt inderdaad mochten flikken, en de moslimgemeenschappen in het westen nemen nóg niet collectief en ondubbelzinnig afstand….. Dan weten wij meteen definitief, waar de hele islam, gematigd of niet, voor stáát!
  En in dat geval níet proberen de zaak af te kopen met een enkel verklarinkje van een Marcouch of een Aboutaleb; COLLECTIEF EN OFFICIEEL AFSTAND NEMEN ALS HET ZO VER KOMT!
  Zo niet, dan weet het westen meteen wíe er uit geflikkerd dienen te worden!
  (Voor zover we dat hú tenminste al niet weten…….)

  Like

  • Willie zegt:

   Angst psychoses kweken zijn die wel erg goed in , niet ??? de ”Britse ” autoriteiten zijn ook niet te vertrouwen , of wisten we dat nog niet soms ???

   Like

  • Harry zegt:

   Zouden we dán 100.000 mensen op de been krijgen om die mafketels in Den Haag in de hofvijver te verzuipen en een begin te maken met de grote schoonmaak ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Vraag het me af, wie weet……
    Maar zoals ik al zei: Laten de moslimgemeenschappen in het westen dàn collectief merken: Dit gaat te ver en hiervan distantiëren wij ons nadrúkkelijk?
    OF hullen ze zich wederom in een veelzeggend stilzwijgen? (Dat laatste hebben ze tot nu toe altijd gedaan en eerlijk gezegd verwacht ik dat ze dat zelfs nú wéér zouden doen.)

    Like

   • Harry,mijn oproep staat nog steeds!Ik kijk er naar uit!

    Like

   • Peter de Vries zegt:

    Ik doe mee!

    Like

  • Harry zegt:

   Eigenlijk maakt het niks uit wat ze doen , denk ik , Theresa .
   Als ze wat zeggen is het toch gelogen en als ze niks zeggen is dat uit tactische overwegingen en weet je ook niet wat ze echt denken .
   1400 Jaar liegen heeft ze zeer bekwaamd in die materie .

   Like

   • delamontagne zegt:

    Jij hoeft toch ook niet meer zoveel te vliegen voor je werk, als vroeger.
    Als je toch met vliegtuig moet, kan ik je deze aanbevelen ( geen muslims aan board ! )

    Welkom bij:

    “Anti-terrosists Airlines”

    Wij zijn een internationale luchtvaartmaatschappij.

    Wij kunnen garanderen dat ER op geen enkel van onze vluchten een mes, bom, pistool, geweer of enig ander wapen aan boord geraakt!

    Dus boek gerust uw volgende vlucht bij ons !
    De veiligste luchtvaartmaatschappij ooit !!

    EN ! Indien een moslim een naakte vrouw ziet die niet de zijne is MOET hij zelfmoord plegen !

    Like

   • Ahava zegt:

    exact Harry

    Like

   • paulzwueste zegt:

    delamontagne. Dat was zeker de stewardess? Waar kan ik boeken?

    Like

   • Igor zegt:

    delamogtagne,
    Als dat waar is, dat ze dan zelfmoord moeten plegen, dan vraag ik mij toch af, hoe het dan mogelijk is dat je die ruggetuffers op onze naturisten stranden bij bosjes (gekleed) rond ziet lopen
    M.i. zijn het gewoon masturbeertjes, die van hun bungalowtenten thuis walgen. Dat dan weer wel natuurlijk.

    Like

 5. D.DAY zegt:

  De zoveelste bedreiging van moslims, gericht tegen de ongelovigen. Dit is onderdeel van de jihad om angst te zaaien. Zij zullen niet stoppen als hun doel bereikt is, want dan begint de ellende pas echt.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  De Islam dient met “wortel en tak”, uitgeroeid te worden. Zolang de islam nog bestaat zijn WIJ ONS leven niet zeker. Dat is helaas de realiteit beste mede-reageerders.

  Like

 7. Gemelos zegt:

  Ik denk inderdaad dat er EERST ZO IETS zal moeten gebeuren, eerder luisteren ze hier toch niet !!! Wie niet horen wil………. Ik hoop dat WIJ die het al lang WETEN, niet de dupe worden !!

  Like

 8. dgneree zegt:

  Kinderen die willen krijgen voor hun billen.

  Alleen al het feit dat dit als intentie in het nieuws komt, bevestigt het feit dat de Media in dienst van de powers that be de mensen in een angst- en schuldcultuur houden. Moedwillig.

  Like

 9. dgneree zegt:

  DDS gaat trouwens de kant op van Artikel 7

  Like

 10. dgneree zegt:

  het voormalige weblog dus.

  Like

 11. johannes zegt:

  in gouda krijgen die haat baarden een atoom vrije bunker,van ons belasting geld gebouwd,hoogste tijd dat er daar een zooitje verraders geruimd gaan worden.

  Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik verwacht aanslagen op kerstmarkten — in de grote steden, maar ook elders. En een aanslag rond Oud en Nieuw. De oorlog is begonnen, het wachten is op toestemming om terug te mogen vechten, maar die krijgen we niet. Dit wordt Libanon, duurt niet zo lang meer.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Wachten op toestemming? Nou, die heb je niet nodig. Als je aangevallen wordt sla je terug en dan wel goed. En van wie zou die “toestemming” dan wel komen? LOL.

   Like

   • jitskesez zegt:

    Ik bedoelde, het besef van de regering dat we gevaar lopen en DUS tot zelfverdediging mogen overgaan. Dat is ons nu verboden. Maar idd. als ik zelf gevaar loop wacht ik niet op toestemming, ik heb Zelfverdediging gehad en ook Krav Maga, die mij aanvalt is nog niet jarig.

    Like

 13. Joshua zegt:

  Er zijn idioten die beweren dat het de schuld van Wilders is als er een vliegtuig explodeert.
  Waar halen deze onbenullen het vandaan, zijn de moslims niet genoeg geholpen in het westen?
  De moslims zijn niet vredelievend het zijn hersenloze individuen, die alles klakkeloos uitvoeren wat een IMBECIEL in een boekje heeft op laten schrijven want deze IMBECIEL kon zelf niet schrijven.

  Like

 14. JCC zegt:

  Op dat moment zal ook wel die NAVO-flitsmacht ingezet kunnen worden om Europa in een politiestaat te veranderen.

  Like

 15. Zouden ze echt zó oerstom zijn? Als er zoiets zou gebeuren, mogen we dan asjeblieft ’n klein beginnetje maken met repatriëren van de grootste oproerkraaiers? Please?

  Like

 16. JCC zegt:

  Verwacht er maar niet teveel van – ook bij 5 vliegtuigen die BOEM doen zal men zich over elkaar buitelend als waarheid als een koe stellen dat het met de religie van de vrede helemaal niets van doen heeft. De enige wijze waarop dit kan veranderen is als van de medeplichtige politici er ineens her en der wat opgeblazen worden. Heel vreemd is het toch oppervlakkig gezien, dat dat vrijwel nooit gebeurt. Mensen die opletten hebben het echter in de gaten: dat zaakje stinkt! Het zal vast voorkomen dat als regeringen er beter van denken te kunnen worden ze aanslagen die ze kunnen voorkomen laten doorgaan.

  Like

 17. Edward Heijn zegt:

  als ze feestdagen als feest verafschuwen, waarom nemen ze bij de werkgevers dan wel de kerstpakketten aan, als het echt van die praatjes zijn, laat ze het pakket dan ook direct weigeren, er zijn mensen zat die hun pakket wel kunnen gebruiken, laat ze dan daar eens aan denken, en jarenlang dachten wij nog wel mee om speciaal voor moslims de flessen wijn te vervangen voor alcoholvrije dranken, en de produkten waar iets in zit wat van hun geloof te vervangen voor produkten die ze wel mogen, al die moeite dus zinloos geweest, denk daar eens aan dan..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s