Dresden: Heeft het volk nog iets te zeggen?

Screenshot_35

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Wij zijn het volk! – geen strijdkreet, maar een steeds opnieuw gescandeerde legitieme vaststelling van de ongeveer 8000 vreedzame demonstranten maandagavond in Dresden. Aan het begin drukte “Pegida”-oprichter Lutz Bachmann alle deelnemers nog eens nadrukkelijk op het hart om kalm te blijven. De minister van binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Sachsen, Markus Ulbig, had de organisatoren rattenvangers en daarmee de deelnemers ratten genoemd, wat velen in het verkeerde keelgat schoot. Desondanks was de stemming gelaten. Reeds op weg naar het ontmoetingspunt was de bereidheid van de linkse maatschappijterroristen om de demonstratie te verstoren, niet over het hoofd te zien geweest. Vele deelnemers moesten worstelen om bij de openingsrede aanwezig te kunnen zijn. Ondanks de aanwezigheid van enorm veel politie werd de tegendemonstratie veel te dicht in de buurt van het ontmoetingspunt gelaten.

Tegen 19.00 uur zette de demonstratie zich in beweging. Constant begeleid door het “voetvolk van de staat” tegen de burgers en de belangen van dit land.

Met tromgeroffel en dienovereenkomstige strijdgebaren schreeuwden ze “nationalisme uit de koppen!”. Een deels in het roze geklede “speciale eenheid idioten” werd korte tijd later al heel dicht in de buurt van de optocht gelaten. De demonstranten lieten zich niet provoceren en vervolgden onverstoord hun weg.

Wat er ook over de demonstratie bericht wordt, het is een feit dat de deelnemers een dwarsdoorsnede van de samenleving bleken te zijn. Jonge gezinnen, mannen, vrouwen, sommige met kinderen, oude mensen en ook mensen met een verschillend opleidingsniveau kwamen hier bij elkaar. Zelfstandigen, arbeiders, ambtenaren en gepensioneerden, één mevrouw liep de mars zelfs op krukken mee: “Zolang het gaat, zal ik opstaan tegen deze politiek die zich helemaal niets aantrekt van de burgers in Duitsland.”

Tot de ingang van de Kerstmarkt op de terrassenoever verliep alles vlot. De stemming was goed, het vermoeden van vertrek hing in de lucht. Toen stopte de optocht abrupt. Een zitblokkade van de linkse maatschappijvernietigers versperde de doorgang. De politie had zich tussen de tegenstanders geposteerd – patstelling.

De bezetters van de straat begonnen “jullie kunnen naar huis gaan” te zingen. De meeste burgers waren er op dat moment nog van overtuigd dat de politie een einde aan de blokkade zou maken en de straat zou vrijmaken. Dat bleek een vergissing en na geruime tijd te hebben stilgestaan, werd het steeds duidelijker: vandaag zou het recht op vergadering ten gunste van de linkse meute omgebogen worden. Niemand zou hier voor de burgers het recht handhaven.

“Ontruimen! Ontruimen!”, riepen de “Pegida”-deelnemers in de richting van de in volle uitrusting werkeloos toekijkende politie, maar er gebeurde niets. “Wij blijven hier!”, riep de menigte. “Jullie kunnen naar huis gaan!”, riep de tegenpartij. De eersten maakten aanstalten om gewoon door te lopen, maar de zeer goed oplettende ordedienst verhinderde dit heel kalm.

Toen kwam de oproep om te keren. Op dat moment was het onduidelijk of het zou lukken om 8000 mensen ertoe te bewegen weer terug te gaan. Een moment leek het erop dat dit nog wel een tijdje zou kunnen gaan duren. De eerste burgers merkten op dat zij zouden blijven, maar in tegenstelling tot de linkse, tot geweld bereide personen die de straat blokkeerden, zouden zij morgen weer aan het werk moeten, om die belasting te verdienen die zo´n onrechtbeweging tegen het volk pas mogelijk maakt.

En zo gebeurde het ongelooflijke. De uit ongeveer 8000 personen bestaande demonstratie maakte rechtsomkeert en marcheerde, opnieuw teleurgesteld in de staat, zijn zogenaamde macht en zijn zogenaamde inzet voor zijn volk, rustig terug naar het uitgangspunt, waar de slotmanifestatie plaatsvond.

Schijnbaar hadden de linkse knokploegen en hun hulpjes gezegevierd. Veel deelnemers waren gefrustreerd, enkelen bereid tot geweld. De vraag rees of dit nu het einde van “Pegida” betekende, maar de meerderheid zei gewoon: “Nu gaan we pas echt door! We komen terug, en wel net zolang totdat deze politiek tegen het volk verandert!” Ook leek de wil sterker te zijn geworden om de beweging naar nog meer steden in het land te brengen.

Conclusie:

Het was een tragisch schouwspel van wat er van de democratie in dit land is geworden. 25 jaar geleden ging het oosten de straat op en streed dus voor deze democratie en ook voor de vrijheid om in een vrij land te mogen tonen wat men ziet en te kunnen zeggen wat men hiervan vindt. Dat deze strijd nu weer helemaal opnieuw begint en dat mensen die “Nee” zeggen tegen een mislukte politiek belasterd, gemuilkorfd en in hun burgerrechten beperkt worden, werd maandag heel duidelijk.

Zelfs enkele politiemensen vonden het nogal merkwaardig. Tijdens de zitblokkade, toen de politieagenten schijnbaar niets anders deden dan kijken naar de Duitslandvijanden, maakte een van de agenten de opmerking tegen een collega: “Dat is toch tegen het recht van vergadering? Waarom ontruimen we niet?” Dat wist zijn collega ook niet, dart was blijkbaar het “geheim” van hun meerderen, die vermoedelijk hun bevelen hadden.

Zal “Pegida” komende maandag nog bestaan? Wij denken van wel, want een deelnemer vatte het kort samen: “Dit land is van diegenen die het steunen, versterken en willen behouden, diegenen zijn namelijk het volk!”

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Appeasement, Counterjihad, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op Dresden: Heeft het volk nog iets te zeggen?

 1. Sjaak zegt:

  Dit is het resultaat van de diepdankbare pigmenteerde vakkrachten !

  Like

  • Sjaak zegt:

   En dit het resultaat van de linkse volksverlakkers ! Een oude vrouw bij statiegeldfles zoeken in de vuilnisbakken waar ook heroinspuiten tussen kunnen zitten !

   Like

 2. Fockewulf190 zegt:

  Enige beelden :

  Like

 3. Belangstellend zegt:

  Even verder op staat; “Politiek geweld komt altijd van links”.
  Altijd is sterk aangezet maar meestal is dicht bij de waarheid.
  Echter, ik vind het van geweldig veel courage getuigen dat de Pegida beweging zoveel zelfrespect heeft opgebracht om de confrontatie niet aan te gaan.
  Hiermee krijgt de Pediga beweging, naar mijn mening, het Duitse Volk achter zich. Ik denk zelf dat haar moed een klap in het gezicht is geweest van de Linkse demonstranten en dat ook de Linkse demonstranten teleur gesteld zijn en hiermee aan het denken zijn gezet.
  Dus proficiat Pediga!
  Houdt deze koers vast en jullie zullen exponentieel groeien en zo Duitsland en vervolgens Europa laten zien wat voor haar inwoners belangrijk is. Dat is geen agressie maar je standpunt duidelijk maken aan het Duitse Volk en de Staatsmedia geen gelegenheid geven Pediga in een kwaad daglicht te stellen.
  Houd je roer “Rechts”!

  Like

 4. windwens zegt:

  De aan houder wint zelfs in Hong Kong weten ze dat en het gaat er met de orde diensten soms hard aan toe, maar geduld oefenen en met steeds meer komen avond aan avond. Dat linkse tuig lekker laten schreeuwen als er niks te matten val zijn ze het ook een keer zat. Want op de andere flank zal er steeds meer worden aangesloten en zij worden dan op een gegeven moment dat kleine trut clubje met de grote bek, en zullen op een goede dag grandioos voor joker staan. Dus Duitsers ga door want een lange adem brengt ze het verst.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Hoe de SA-fascisten wederom trachten door provocatie de vredige nonpolicor burger uit te lokken zodat deze weer weggezet kan worden als extreem-rechts. Wat eigenlijk niets betekent maar het gaat om de beeldvorming. Ik betwijfel of het die linksen ooit zal lukken zich los te maken van hun evidente nazi-wortels.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Kraftavilqa: 23.43. uur. En voor de SA kunnen we invullen, alle VERRADER PARTIJEN in Nederland die VOOR DE MOTIE HALSEMA HEBBEN GESTEMD! Met voorop de smeerlappen van: de PvdA,CDA,VVD en uiteraard de grootste verraders de D66 duivels!

   Like

 6. Paardestaart zegt:

  Sja – de facto bestaat het volk niet meer; het is vervangen door een fantasievolk – Europa..

  Like

 7. Wachteres zegt:

  .Dit bericht kreeg ik toegestuurd:

  “De hanzestad Hamburg is de eerste Duitse deelstaat die in 2012 een verdrag met moslims heeft afgesloten. De moslims genieten vrijheden: drie extra vrije dagen, het opzetten van vormingswerk, het aanleggen van eigen begraafplaatsen en het bouwen van moskeeën met minaretten. Hoewel politici op een vreedzaam samenleven gehoopt hebben, is nu het tegendeel het geval. Veel inwoners leven in angst. De radicale salafisten proberen sinds 2012 de stad aan de islam te onderwerpen. De reinigingsdienst moet extra douches voor moslims bouwen. Moslims die bij de vuilnisdienst werken, moeten hun gebedsmat mee kunnen nemen, zodat ze hun werk kunnen onderbreken en gaan bidden. Leerlingen zullen op de scholen bepaalde kleding moeten dragen. De politie durft nauwelijks op te treden. Een camerateam van Spiegeltv wilde het uitdelen van korans filmen, maar de cameraman werd door een salafist geslagen en de politie greep niet in”. (naar een bericht in Topic, nov. 2014)

  Het lijkt me logisch en gerechtvaardigd dat het volk zich verzet tegen een regering die het land wil verkopen aan een achterlijke, voor-middeleeuwse ideologie.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Overal zitten de gloeiende verdomde RODEN/SOCIALISTEN en ANARCHISTEN, in de ambtenarij, bij de politie en justitie, in het onderwijs, en het maatschappelijke middenveld. Daarom krijgen de RODEN/LINKSEN ook ALLES klaar, met hun hulptroepen in de Duitse politiek en de EUSSR! Maar in Nederland is hetzelfde aan de hand. Respect voor de DEMONSTRANTEN, de WARE PATRIOTTEN!

  Like

 9. Doornroosje zegt:

  Een verdrag met de moslims sluiten??????? Zijn ze nu helemaal gek geworden. Achter de voordeur die ideologie . Zo niet, dan weg wezen.

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wij moeten ons NU verzetten. De regeringen importeren als een razende, Islamieten bij de duizenden om ons om te brengen, NU verzetten, en alle dorpen met “asielzoekers” moeten zich ook gaan bewapenen.
  VERZET U.

  Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Iedere keer weer opnieuw denk je het ergste te hebben gelezen maar dat blijkt niet waar te zijn. Worden die klootzakken van links en groen daar nou nooit wijs. Je gaat bijna denken aan Nazi-toestanden. Maar nee hoor ze hebben daar zopas oude wagens uit de Nazitijd gekocht om tentoon te stellen bij vernietigingskampen. Lust U nog peultjes?

  Like

 12. Het lijkt me knap frustrerend voor de politie agenten op de straat om niet in te mogen grijpen!Waarom verenigen zij zich niet en staan op tegen de bevelvoerder?Ik heb respect voor de Pegida-demonstranten,want het is toch om uit je dak te gaan!En hier:in de Schilderswijk kreeg dat tuig ook hun zin:demonstranten mochten er niet door.Wanneer gaan wij de straat op met duizenden;zou tijd worden!

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Vooral filmen en foto’s maken van die linkse hufters.
  Ze mogen nooit vergeten worden als de dagen van de afrekening gaat plaats vinden.

  Like

 14. Joshua zegt:

  In Amsterdam legt men de laatste hand aan een super moskee,.alles mag voor dat moslim tuig.
  Een verenigingsgebouw wordt omgebouwd tot moskee maar er mogen geen heipalen(minaretten)bij gebouwd worden 2 maanden later staan er 2 heipalen bij, niemand van de stadsraad die er een opmerking over maakte.
  Onze overheden zijn er alleen nog voor deze opvretende varkens.

  Like

 15. Toon Masscho zegt:

  Joshua : gelieve aub de varkens niet te beledigen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s