Hoe de media ons weer regeren: Neem nu de vogelgriep

Screenshot_34

(Door: E. van Lith)

Pas nu de ambtenaren van EZ, NVWA en RIVM het na wekenlang moeten erkennen, melden ook de Nederlandse media dat rondtrekkende wilde vogels de oorzaak zijn van de vogelgriep en hebben ons als kijkers blijkbaar wekenlang dit nieuws onthouden. Stel, de Russen vallen ons land binnen, maar de media zwijgen dagenlang in alle talen, simpelweg omdat Defensie nog geen officiële verklaring heeft afgegeven. Zoiets moet je als burger nu voelen nu de oorzaak van de vogelgriep ons wekenlang door de NOS is onthouden.

Wat zijn dit voor onafhankelijke media. Terwijl Duitse en Belgische overheden en media al sinds 20 november overduidelijk melden dat wilde eenden en vogels de vogelgriep overbrengen, lopen ze hier blijkbaar weer wekenlang achter de persvoorlichters van de ambtenaren aan.

Wie hieraan twijfelt, kan er de beelden op de Belgische en Duitse TV op nazien, al sinds 22 november heeft iedere kritische kijker daar uitgebreid kunnen zien dat volgens onze beide buren de trekvogels de werkelijke veroorzaker van de vogelgriep zijn.

Maar zondag nog in Buitenhof, de broedkamer tussen PvdA en de NOS, verklaarde Sharon Dijksma, bij geen enkele ruiming ter plaatse aanwezig, nog dat 1500 steekproeven aantoonden dat trekvogels niet de oorzaak konden zijn, en als de ambtenaren het zeggen, dan roepen de media in dit land ze uiteraard in koor na.

Maar wat is de reden dan waarom de onafhankelijke journalisten in dit land, met de NOS- redacties voorop, ons wekenlang de oorzaken van de vogelgriep hebben onthouden? Deze oorzaak ligt blijkbaar wat gevoelig bij de linkse ambtenaren en de milieulobby, want het moge bekend zijn dat de Nederlandse boeren niet bepaald favoriet liggen bij de milieulobby en het open weide scharrelkippenbeleid, zodat dit best nog een paar weken door de bevriende redactie van de NOS onder de pet gehouden mocht worden.

Blijkbaar wilden de eigengereide PvdA-ambtenaren liever de rechtse boeren nog eerst wat steviger aanpakken met een strak vervoersverbod en forse ruimingen, hoeveel PvdA wil je nog meer hebben, dan toegeven dat de natuur zelf de mogelijke oorzaak wel eens zou kunnen zijn en dat het Nederlandse scharrelkippenbeleid ook best nadelen kan hebben.

Een mooi voorbeeld van hoe de linkse lobby’s hand in hand met de politiek correcte media ons burgers keer op keer blijven manipuleren. Vandaag is het de vogelgriep, morgen vast en zeker weer een nieuwe farmaceuten hype van NOS-mediavrienden Osterhaus of Coutinho, let maar op, hij komt eraan,

Burgers, blijf kritisch op deze zelfbenoemde “onafhankelijke” media en waak samen met ons voor een echt vrije meningsvorming .

Door:
E. van Lith
(
voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NOS, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hoe de media ons weer regeren: Neem nu de vogelgriep

 1. Sjaak zegt:

  Zoeven is m’n broek naar beneden afgezakt !
  TELEVAAG met dit nieuws !

  Flitsmacht begin volgend jaar richting Russen
  BRUSSEL –
  Nederland gaat begin volgend jaar testen hoe snel
  Nederlandse militairen aan de oostgrens van het
  bondgenootschap kunnen staan om de Russen af te schrikken.
  Het gaat om een proef van de nieuwe NAVO-flitsmacht,
  samen met de Duitsers en Noren.
  ———————————————————————————-
  WOHAAA ! NAVO-FLITSMACHT OM
  DE RUSSEN AF TE SCHRIKKEN !
  NAVO-FLITSKACK BEDOELEN ZE !

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  We hebben geen onafhankelijke media meer in Nederland. Ze zijn allemaal in handen van “de rode kerk”.

  Like

 3. leon van duren zegt:

  onze media staat er staat er bewust of onbewust nog slechter voor als voor de tweede wereldoorlog ,waarschijnlijk in staat om grote delen van haar eigen bevolking verder te verraden!(zich te verder te vervreemden van de Nederlanders) De media en zelfs de e.o. staan onder controle van de god van deze wereld!(de duivel)Gelukkig is het nog steeds genadetijd om zich te bekeren en Yeshua Hamashiach aan te nemen als VERLOSSER en ZALIGMAKER.Goed dat de GOD van Israel voor elk mensenkind ZIJN ZOON heeft gezonden!!!Shalom Leon van Duren

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “trekvogels de werkelijke veroorzaker van de vogelgriep zijn”

  En de ‘trek-vluchtelingen’; welke ziektes veroorzaken die?

  Like

 5. Republikein zegt:

  De rode Kerk Tom?
  Daar schijten we op.
  Koenders zit er ook bij!
  http://www.klokkenluideronline.is/?s=Koenders

  Like

 6. windwens zegt:

  Waar komen die trekvogels vandaan dan? is dat dan al helemaal helder. De Dijk heeft het lekker weer allemaal kunnen gebruiken om boeren weer eens met toren hoge schulden op te zadelen walgelijke trut. Tenslotte moet alles kapot in Nederland nu weer de boeren die de waffel moeten houden pikken en slikken. Deze zelfde trol die onder paars onze kinderen liet op hokken in crèches want dat is goed voor de ontwikkeling van een kind. Dat rapporten schreeuwde dat je van deze kinderen gewoon regelrechte psychopaten maakt werd onder in de la gestopt en die zelfde avond in de open haard thuis verbrand. Toen nog kritische journos, werden door de Dijk afgeblaft dat ze het allemaal verkeerd zagen en dat het nergens op gestoeld was. Bij de eerste aanblik van de Dijk kon men al weten hoe laat het was omdat de Dijk er een kei in is om mensen voor te liegen en daar heeft ze jaren in kunnen oefenend er is maar een woord voor de Dijk het is een graftak eerste klas.

  Like

 7. en al die duizenden dieren dan? Die dus gewoonweg om NIETS uitgemoord zijn?

  Like

 8. Wappervinger zegt:

  en vergeet “onze” roeken ook niet.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Achteraf bekeken ben ‘k nu heel blij dat de journalisten-school destijds géén realiteit kon worden!!! ! !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s