Politiek geweld komt in Nederland altijd van links

Screenshot_33

(Door: Joost Niemöller)

Gisteren hoorde ik een mij onbekende Nederlandse ‘terrorismedeskundige’ op tv kanaal Al Jazeera weer eens zeggen dat er niet alleen gekeken moest worden naar mogelijke radicalisering onder moslims, maar vooral ook naar het geweld bij ‘extreem-rechts.’

Dat soort opmerkingen hoor je vaker in de media. Het gevaar van extreemrechts. We moeten er kennelijk al tientallen jaren enorm voor oppassen.

De werkelijkheid is dat er in Nederland helemaal geen extreemrechts geweld bestaat. Er bestaat sowieso al nauwelijks extreemrechts. Wie de rapporten van de AIVD wel eens inkijkt, kan dat beamen.

Politiek geweld in Nederland is altijd links.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Politiek geweld komt in Nederland altijd van links

 1. koddebeier zegt:

  In Nederland word ook krampachtig de leugen in stand gehouden dat de nazi’s rechts zouden zijn, het waren echter Nationaal Socialisten, net als de NSB trouwens.
  Ook uit het huidige linkse geweld blijkt ook weer dat er bijna geen verschil is tussen socialisten en nationaal socialisten.
  Bij Pim Fortuyn kwam de kogel tenslotte ook van links !!

  Like

 2. Jean zegt:

  Dat zeg ik al jaren nl. De kogels komen van links.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Het artikel is volkomen waar! Ik was zelf douane-ambtenaar, toen twee van mijn collega’s, doodgeschoten werden aan de grens, de Nieuwstraat in Kerkrade. Verder is er genoeg bekend, dat tijdens de Republiek van Weimar, het ook de RODEN waren, die met hun knokploegen rotzooi trapten! En nu, is het nog steeds zo, maar de volledig socialistische PERS en MSM, zijn op de hand van deze terroristen!

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Yep. En uiteindelijk blijkt de SP er achter te zitten.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Links=goed. Dat hardnekkige misverstand stamt nog uit de jaren, waarin men er, ten onrechte, van uitging, dat Hitlers nazisme als extreem-rèchts moest worden beschouwd, dus links als zijn absolute opponent, dús als goed. In de jaren- ’70 veroorzaakte het nieteens zo ’n vréselijke ophef, dat PvdA-verdwaasde Ien van den Heuvel de Berlijnse Muur “historisch verantwoord” noemde en een “fundamenteel verschil zag tussen linkse- en rechtse dictaturen.” Zelfs over het China van Mao Zedong werd in die tijd door de media relativerend gedaan, hoewel het in werkelijkheid het gemeenste van het gemeenste uitspookte. Maar díe erkenning kwam pas veel later. Wreed, onmenselijk, waren de regimes in Zuid-Amerika, of een bewind van Marcos op de Filippijnen, wist iedereen. Oh ja, en de regimes in Spanje en Portugal. Want die waren “rechts.”
  Alles wat “links” was droeg nog een kern van goedheid in zich.
  Door middel van dat fabeltje hebben we ons door de jaren heen dusdanig zand in de ogen laten strooien, dat links hier lange tijd geen kwaad kon doen, wat bepaalde actiegroepen ook uitvraten. De kentering zette pas een beetje in bij het afkondigen van Gobatsjov’s ‘glasnost’ en ‘perestrojka’ en zette min of meer dóór bij het vallen van de Muur.
  Maar je blijft altijd figuren houden, die het nóóit leren. En met díe ellende zitten we nu.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  De Linksmens wil aan de werkelijkheid niet wennen:
  van Rechts Geweld valt in ons Land niets te bekennen
  dus wie de Waarheid zoekt, kan er écht niet omheen….
  GEWELD KOMT ALTIJD WEER VAN LINKS ALLEEN
  zodat we dit maar eens OPVALLENDER HIER PENNEN !
  .

  Like

 7. Volgens mij bestaat er hier niet eens extreem rechts!En tot nu toe kwam het geweld altijd nog van links!

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   Extreem-rechts is een fictie van het rode gespuis na de oorlog wilde men voorkomen dat de voor de hand liggende associatie tussen nationaal socialisme en socialisme in het algemeen gemaakt zou worden en daarom is met diabolisch slimme en uiterst effectief gebleken spin nationaal socialisme tot extreem-rechts gebombardeerd. En zo komt het dat weinigen beseffen dat alle vormen van socialisme verwant zijn en allemaal even verrot en inherent gewelddadig alsook totalitair.

   Like

 8. windwens zegt:

  Ik zeg het al jaren ook heb ik het aangegeven bij politie (ME) leg de focus niet op extreem rechts als die een manifestatie hadden afgekondigd maar leg de focus op extreem links want dat zijn de oproerkraaiers en de gene die altijd beginnen met geweld en/of gewelddadig zijn of worden. Door alle linkse partijen is slinks altijd extreem rechts bestempeld als de agressieve kant in conflicten omdat het ze gewoon lekker uit komt. Extreem links zijn net moslims willen altijd de zijn hebben en gaan net zolang door met terroriseren tot iemand breekt. Net zoals die walgelijk trut van wakker dier met de plof kip. Hoop op de dag dat ze wel eens een keer ontploft zeikerige trut. Als de plof kip weg is dan heeft ze meteen weer een ander onderwerp let maar op want dat doet deze creep al jaren. Dat heel wakker dier is een organisatie die opgeheven zou moeten worden subsidiegelden opstrijken en met dat geld alles en iedereen terroriseren. Dat half Nederland straks afhankelijk is van bijvoorbeeld de plof kip interesseert deze trut hola geen zier, maar de inwoners krijgen steeds minder in de portomoknip dus is de plof kip echt welkom om nog een stukje vlees op tafel te kunnen toveren bij je gezin.

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Er is er een wakker geworden!

  Statenlid PvdA stapt op vanwege ‘te veel invloed moskee’

  Statenlid PvdA stapt op vanwege ‘te veel invloed moskee’Foto: ANP
  Het Utrechtse PvdA-Statenlid Bert de Vries heeft per direct zijn partijlidmaatschap opgezegd. Ook is hij uit de fractie van de Provinciale Staten gestapt. Volgens De Vries is de partij niet meer activistisch genoeg en is er “te veel invloed van de moskee”.

  In zijn afscheidsmail schrijft hij: “Ik verzet me ertegen dat de PvdA bij elke verkiezing zo gedreven in de moskee probeert stemmen te winnen.” Met de stemmen haalt de partij volgens De Vries ook de invloed van de moskee binnen. “De fractie heeft een werkbezoek afgelegd aan drie moskeeën. Een verkeerd signaal”, aldus De Vries.

  ​Beschamende omgangsvormen
  Hij zegt dat de partij “seculier is, maar wel elke verkiezing naar de moskee rent voor stemmen en moskeegangers op de kandidatenlijst zet”. Volgens De Vries zijn verder de omgangsvormen in de fractie beschamend. Hij zou zijn tegengewerkt door andere PvdA’ers. Er zouden fractievergaderingen achter zijn rug zijn belegd.

  De Vries gaat nu verder als eenmansfractie. In een verklaring op de website van de PvdA in de Utrechtse Staten laat de partij weten zich niet te herkennen in de kritiek. >>>

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/statenlid-pvda-stapt-op-vanwege-te-veel-invloed-moskee/SrZnlc!cBIzIv0sI9ypM/

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Meestal als iemand van de linxe kerk opstapt vanwege morele bezwaren, blijkt men op de kieslijst verdrongen te zijn door eigen stemvee. Hij heeft in ieder geval 17 jaar lang zelf op het pluche gezeten vanwege het stemvee, dus ik vermoed dat hij de waarheid niet verteld.

   Like

  • Het geijkte antwoord:daar herkennen wij ins niet in!Een grote gore moslimpartij,die maar zo snel mogelijk naar 0 zetels moet!

   Like

 10. Wachteres zegt:

  Niet alleen in Nederland komt het politiek geweld van links.

  Het is hier al aangegeven, maar in Duitsland worden de antifascisten ook in feite ingezet door de regering bij allerlei gelegenheden. in ieder geval worden ze door hen gebruikt tegen de anti-EU en anti-islam protesterenden.

  In GB idem dito. Als Britain First protesteerde dan liet men daar antifa’s op los, die begonnen te knokken en dan kon men later zeggen dat BFgewelddadig was. Daar zaten ook geen lieverdjes bij, maar ondertussen was het geweld uitgelokt.

  En in in andere EU-landen zullen deze knokploegen ongetwijfeld ook worden gebruikt om het voor andersdenkenden onmogelijk te maken om hun stem letterlijk en figuurlijk te laten horen.

  Ik herinner me namelijk dat bij toespraken in Zweden en/of Denemarken zij door getoeter en tromgeroffel het spreken letterlijk onmogelijk maakten.

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Wanneer hier de pleuris uitbreekt zullen niet de moslims maar het linkse schorem het meest gewelddadig en het gevaarlijkst zijn. Daar hoef je alleen maar de ”bijdragen” van een @ralphvandergeest op Krapuul en Peters ”ik heb altijd gelijk, want ik ben geweldig” pornoblog voor te lezen.

  Like

 12. Jean zegt:

  Normaal zou elke dag een linse rat voor de rechtbank gesleept moeten worden, reden: Diefstal en Roofbouw op eigen volk. Alles afnemen en verplichten straten te onderhouden in een rood streepjespak zodat iedereen de vuiligheid dadelijk herkent.

  Like

 13. Anneke zegt:

  LINKS, een LEVENSGEVAARLIJKE route. Men heeft van de tweede wereldoorlog blijkbaar NIETS geleerd. Verblind, verdoofd (dus hartstikke VERSUFD) door het VERDERF…”Ga nu maar eens een andere route ‘varen’, de nood is te hoog!!! ! !!! Wilders blijft stijgen, gaat straks nog enthousiast STIJGEREN als ’n gelukkig bereden hengst”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s